GOTT NYTT ÅÅÅÅR!!!:D

Hallååå bloggen!

Har precis fixat mig inför kvällen. Och de första gästerna har kommit så det blir ett snabbt inlägg. Iaf så var det en riktigt rolig natt med Ida. Vi satt och snackade från typ halv 11 då hon kom till typ 12. Då tyckte jag att vi skulle göra nåt. Vi bestämde oss för att gå till kullen vid Pia och åka pulka:) Så där vae vi i kanske 40 min. Sen när vi kom in så gjorde vi sockerkakssmet, såå gott!:D som vi sen tog ner till mitt rum och åt och samtidigt snackade ännu mera ;) Vi bara satt där till typ 3.

Idag vaknade vi 12, men orkade inte gå upp före typ 1:P Då åt vi lite brunch och sen kollade vi på Twilight ;) Sen var hon tvungen att åka hem och jag började dammsuga hela huset som jag hade lovat mamma att göra. Efter det har jag bara fixat mig, och nu ska jag gå upp och vara social :P Ha en riktigt bra kväll för det ska jag ha!

Puss och GOTT NYTT ÅÅÅÅR!:D

"Sovaöver besök"!

Hej där (igen)!

Satt och pratade lite med Ida nu och så bestämde vi att vi skulle va. Så nu ska hon komma hit om typ en halvtimme och ska även sova här!:) Det kommer bli kanon kul! Vet inte riktigt vad vi ska göra men.. det får vi se ;) Kanske går vi ut och leker lite i snön:D Det är verkligen riktigt kul att bara leka runt som man gjorde när man var barn ibland. Man måste passa på att vara liten och töntig så länge som möjligt, men ändå måste man fatta när det räcker liksom. Nej nu ska jag städa klart mitt rum och kanske hinner jag dammsuga också innan hon kommer..? ska försöka så slipper jag göra det imorrn.

Menmen, ha en bra kväll och natt, för det ska jag ha!

Puss!

Trött som tusan!

Hejhej!

Ska strax hoppa in i duschen men tänkte blogga lite först;)
Träningen gick inte bra. :/ Jag var jätte taggad först men sen efter ttyp 1½ timme så tappade jag helt suget att träna så efter det gick inget som jag ville... Ont i handlederna hade jag också. Eller ja, dom knakar och håller på så... inte så skönt att köra då. Det blev mest hopp och airtruck men det var inte ens kul.! Jag fattar inte? Menmen, jag tänker lägga det bakom mig och se fram emot nästa träning istället och hoppas att det går bättre då.

Nej nuska jag kila iväg mot duschen. Ha det bäst, och ifall jag inte hinner blogga imorrn så..
GOTT NYTT ÅÅÅÅR!!:D


PUUUSSSSS!!
/R

En sak...

... som jag har glömt att säga. Jag kom på imorse att jag har fått en till julklapp som jag inte har sagt en ;) Eller det är inte bara till mig, utan till hela familjen. Det är att vi ska typ i början av februari gå på statsteatern och se Bröderna Lejonhjärtat. Det ska bli skit kul! Jag har typ inte ens sett den på film så jag vet inte ens vad den handlar om men det ska bli kul ialla fall ;)

Aja, det var bara det jag ville säga:P Hade bäst!
Puss!

Träning idaag!

Tjena mors!

Vaknade för typ ne halvtimme sen. Asså jag måste säga att det är riktigt skönt att sova bort typ halva dagen! haha. Menmen, idag så är det träning i 4 timmar. Ska bli riktigt kul att få träna igen, har ju inte gjort det på 1½ vecka. Men jag har en fråga till mig själv. Hur tusan ska jag orka träna i 4 timmar när jag typ bara har suttit stilla sen förra träningen och bara ätit en massa hela tiden? Konditionen är under noll och jaa.... den som väntar får se, helt enkelt!
Ikväll ska jag nog hjälpa till här hemma med att förbereda till imorrn. Sen ska jag bara chilla ordentligt ör det kommer bli full rulle hela morrondagen.

Orkar inte skriva mer nu.. Ha en toppen bra dag iaf!

Puss!//Ronja

JAG ÄÄÄLSKAR GYMNASTIIIK!!:D<3

Hemma igen!

Helluuu!

Då var jag hemma igen. Måste säga att det var riktigt kul! Bättre än jag väntat mig. Och för er som inte vet vad Cirkus Cirkör är så är det typ en blandning av akrobatik(?), teater och musikshow... lite av allt ;) eller ja, det är inte någon vanlig cirkus med typ hästar eller sånt men.. Kul var det ialla fall!:D På vägen hem åkte vi förbi Mc Donald´s och köpte en burgare.

Har inte så mycket mer att säga.
Ha en super bra kväll!

Puss! //Ronja

Annexet nästa!

Tjeenare!

Idag vaknade jag typ 11. Skönt. Då gick jag upp och åt en gemensam frukost med familjen. Vid 12 gick vi ut och åkte pulka en stund sen gjorde jag lunch.
Hinner inte skriva så mycket mer för vi ska åka till Annexet (ligger vid globen för den som inte vet) och ska se Cirkus Cirkör!:D Ska bli skit kul. Ha det najs!

Puss!

I´ve been spending all my time just thinking 'bout you, I don´t know what to do, I think I´m fallin' for you!

Godmorgon!

Eller ja, vad det nu blir ;) Men eftersom att jag är nyvaken så blir det godmorgon för mig :P
Menmen, tänkte berätta lite om helgen bara.

I lördags ringde jag till Ida vid typ 6? och frågade om hon ville komma över hit och kolla på Twilight. Det ville hon (of course!), och kom typ en halv timme senare. Efter filmen gick vi ner till mitt rum och snackade lite skit. (As always :P) sen kom vi på att vi ville ha lite godis så då tänkte vi gå till Pia. Men dom hade stängt. Så vi gick tillbaka till mig och hämtade lite kläder, för jag skulle sova hos henne, sen gick vi hem till henne. När vi kom dit skjutsade hennes pappa oss så vi fick köpa lite gott!:) Sen låg vi och kollade på nån dålig film på 5:an. Sen somnade jag typ 1-2?

Igår så vaknade vi 11 av att klockan ringde. Vi satte på tv:n och såg att det var Harry Potter på 3:an, tror jag det var. Ca en halvtimme senare fick Ida ett sms av hennes mamma att vi skulle åka på 20 minuter (vi skulle till stallet), så då fick vi lite halvt panik ;)
Efter stallet åkte vi tillbaka till Ida och gjorde oss i ordning, sen åt vi prinskorv med bröd. Det var faktiskt GOTT!:D haha. Sen åkte vi ner till centrum och köpte ett wienerbröd(?) och en muffins var. Svull som bara den, jag vet, men efter nyårsafton är det slut med det! Sen gick vi till ishallen och kollade på när 95:orna tränade ;) Asså vi fattade inte ett piss av vad dom gjorde, hahah! Sen kom vi på att vi skulle åka pulka! Så vi åkte med halv 8 bussen hem till Ida. Vi frågade även om Hansback om han ville va med. Sen frågade vi några till också. Men när vi kom hem till mig för att jag skulle ta på mig lite bättre kläder så sa mamma nej! bara för att jag inte hade sagt på hela dagen vart jag hade vart. Men hallå? Det är lov! Jag borde få gå ut ändå! Men nej, du får stanna inne ikväll..! Åååh, jag blir galen!
Så jag tog en låång dusch istället och sen kollade jag på twilight till typ kvart i 1 då jag hoppade i säng.

Japp, det var min helg. Nu ska jag gå och äta frukost. Ha en bra dag! Puss!

Kista idag

Hej där!

Skrev inget igår, men jag var verkligen helt död! Låg i sängen till typ halv 3 då jag gick med familjen på en promenad. När vi kom tillbaka var det bara att byta om och frärscha till sig lite för vid 5 skulle vi åka till Margaretha för att fira en andra julafton med Jonas och Teresa också.

Det här har jag fått:
  • En halsduk
  • En stickad tunika
  • Pyjamas
  • En bok - Gone, övergivna
  • 200 kr
  • Chips
  • Presentkort på Gina - 700 kr
  • TWILIGHT filmen!! :D
Jätte fina klappar. Tack! :D

Idag har jag hunnit vara i Kista och kollat på Alvin och gänget 2, den var skit rolig! haha! Sen kollade jag lite i butikerna också men jag hade lite brottom för mamma skulle till jobbet och det var jätte mycket människor så jag kunde inte köpa nåt.. :/
Nu gör jag inte så mycket. Tänkte se om det är någon som vill kolla på film och bara chilla lite ;)

Det var nog allt jag hade att berätta... Ha en fortsatt bra dag!

Puss!

Snabbt inlägg

Hej igen!

Har precis kollat på Kalle anka och gjort mig klar för kvällen. Det känns riktigt bra att det är jul, fast vem tycker inte det? Man får ju paket och allt..:P haha!
Nej, nu ska jag gå och vara social med våra gäster som precis kommit!

Ha en superbra fortsatt dag!

En stor julkram från mig till alla andra!


Puss!

Goooood Juuuuul!

Heej!

Länge sen, men jag har typ inte vart hemma....
Igår var jag inne i stan heela dagen och köpte julklappar med mamma och William! Det var mysigt:)

Idag vaknade jag sent (för att vara julafton eftersom jag alltid brukar vakna sjukt tidigt ;)), nämligen 10 minuter över 9. Riktigt skönt att få sova lite längre för en gångs skull!
Sen har jag ätit en mysig julfrukost med familjen, med gröt och annat gott!:) Efter det dammsugade jag hela huset.. Duktiga jag!;P

Nej, nu ska jag gå och duscha. Gästerna kommer snart!

Ha en RIKTIGT God Jul alla där ute i vårt avlånga land! (och alla andra också för den delen!)

Puss!
//Ronja


En sjukt fin bild på en julgran som vi hade för nåt år sen.. '(har inte tagit någon från iår!:P)

Ska möta Ida i centrum

Tjoohooooo!

Sista dagen idag! Äntligen!! Eller, ja, det är ju avslutning imorron men det är bara typ en timme så det är inte så farligt..
Menmen, hinner inte skriva så mycket. Ska ner till centrum och möta Ida :) Ska köpa lite smink och annat. Skriver lite senare. Ha det bra! PUSS!


Typ såhär såg jag ut idag..
Bara vanliga lite nötta svarta jeans enkelt vitt linne med tryck och en svart kofta.
Riktigt skönt och snyggt om man frågar mig..! ;)

4 dagar

Länge sen!

Jag vet att jag inte har skrivit på ett tag, men jag har verkligen inte haft tid..
I fredags efter skolan var jag med Ida. Först gick vi hem till henne för hon skulle ta på sig lite varmare kläder, sen gick vi hem till mig och åt lite mellis och drack varm saft. Sen vid 5 så gick vi och hämtade ved för vi skulle träffa några andra och grilla! Det ända problemet var att vi inte fick upp någon eld... haha! Orkar inte berätta i detalj men i slutet blev det VÄLDIGT kallt iaf, jag mådde illa och trodde jag skulle spy m.m inte kul!! Jag kom iaf hem vid halv 9, då tog jag en varm, skön och välbehövlig dusch!

Gårdagen åkte vi först och hämtade mamma på jobbet, sen åkte vi till Ikea där vi handlade lite saker bl.a till julen. Sen åkte vi vidare till strängnes(?) där några kompisar till familjen bor. Vi åkte pulka, första gången i år för mig, så det var riktigt kul! Sen gick vi in och då blev det lite guitar hero, jag ägde haha, NOT!* haha! Vi åt middag och sen blev det även lite fika.
När vi kom hem satte vi upp våran nya soffa. Den är jätte snygg och as skön! Sen blev det sängen vid ungefär halv 12.

Idag händer inte så mycket. Ska kanske ut och springa sen hade jag tänkt. Får se hur det går. Ska kila iväg och äta lite fruukoost nu.. Ha det bääst! Puss

//Ronja

Det har inte ens gått en vecka men jag saknar redan att träna!!:S:(
Gymnastik är mitt liv!<3

Jag ser det snöar, jag ser det snöar.....

Har precis kommit in efter att ha vart i centrum och köpt lite julklappar till julavslutningen imorrn med gympan. Sen har jag också hunnit skotta lite snö utanför vårt hus. Duktiga lilla jag!;) Annars har det inte hänt så mycket sen sist. en dag närmare julafton och helt fantastskt nog så har det faktiskt kommit snö! Japp, till och med här har det kommit sånt!;) Det är typ 2-3 decimeter och det har snöat hela dagen. Ganska mysigt, faktiskt, förutom att det är väldigt halkigt ute.. Imorse när jag skulle gå till skolan så ramlade jag 3 gånger, och det var innan jag ens hade kommit ut från mitt område...:P haha! Ska slå in paketen nu, sen ska jag kanske hjälpa mamma lite med maten... Ha en bra dag/kväll!


Pussen!


Julafton förra året!;)

19.57

Shulelululu!!

Idag har det inte hänt speciellt mycket. Harr vart i skolan som vanligt och det gick väl bra, förutom att jag var så himla trött. Vi fick tillbaka engelska-prvet idag som vi gjorde i fredags och jag fick 74/88 = VG! Blev riktigt glad! Sen fick vi tillbaka so-förhöret också och det gick ju inte lika bra direkt....:S Nu ska jag plugga lite engelska glosor.. har förhör imorrn så ja.  Ha en fortsatt bra dag! Puss!

I think I´m fallin' for you!

Hej hopp!

Jag har inte gjort så mycket idag. Typ kollat på reprisen av Idol och sen spelat ut Kungfu-panda spelet ;) Senare ikväll är det träning. Måste verkligen tagga nu eftersom det är sista träningen!! Sen på onsdag har vi typ avslutning och då ska vi fika, leka, dela ut julklappar och bara mysa! Kul! Imorrn är det skola igen.. Jobbigt skullem an kunna tycka men jag tänker att det ska bli skönt eftersom det är sista veckan som vi jobbar! Sen nästa måndag är det bara städa typ, sen på tisdan är det avslutning på morgonen! Såå sköönt! Sen är det ju bara 2 dagar till julafton!:D
Men orkar inte skriva mer... ha det bäst! Puussss!

Idool!

Tjeeeenaree!

Igår var en riktigt bra dag! Den började med ett luciatåg i skolan. Efter det blev det gott fika med lussebullar, pepparkakor och julmust :) Efter det fick vi rast. Sen fick vi pyssla, då gjorde jag en ljuslyckta, eller ja, jag målade en färdiggjord lyckta..:P Sen hade vi musik. Jag spelade upp en låt på piano för Anita (musikläraren), och jag spelade med 2 händer så jag fick VG!:D och då "råkade" jag se att hon skrev att jag nu har fått VG i musik!! Det trodde jag aldrig! Menmen, sen var det tomtegröt till lunch. Efter det hade vi engelskaprov. Det var inte speciellt svårt, men det var en uppgift  där man skulle översätta en text och den var jätte lång så det tog typ hela provtiden nästan.... Sen hade vi gympa och då lekte vi bara, det var riktigt skojjigt!

När jag kom hem hade jag bara en timme på mig att göra mig iordning. Då skulle jag duscha, sminka mig och fixa håret... Det blev väldigt stressigt. Jag hade inte ens hunnit börja med håret då mamma sa att vi var tvugna att börja gå. Jag fick såklart panik för håret hade inte ens hunnit torka..:S  Men det var bara lite fuktigt så jag satte igång plattången och plattade lite så att det inte skulle vara skiitkrulligt!
När klockan var 8 sen så satt jag, mamma och William i ett fullsatt globen. Det var verkligen jätte kul att vara där och det var sånt himla drag! WOW! säger jag bara. När det slutligen var sista akten och vi skulle få veta vem som vann var det så himla spännande. Men när Peter sa att det var Erik så, asså jag överdriver inte, skrek jag halsen av mig! Jag har fortfarande lite ont faktiskt!!! haha.
Jag måste bara berätta att jag var såå nära på att göra en "high-fave" med Kevin Borg 2 gånger men han dissade mig båda gångerna!! haha andra gången gjorde han de med min lillebror sen ville jag också göra men då gick han bara! haha:P Men sen när vi skulle gå ut så stog han där och skrev autografer och då fick jag faktiskt den! Han höll på dissa mig igen, men då tryckte jag fram pennan och pappret på honom så han inte kunde göra det!! :P Nej, nu orkar jag inte skriva mer... Ha en bra dag! Puss!!


Ååh, han är sååå bra!!

Rubrik??

Hallå!

Dagen har vart väldigt bra idag. Jag har fått ganska mycket gjort och jag har fortfarande energi kvar. Slutade halv 4 idag så det var mörkt när jag gick hem...:S Det känns nästan som att man aldrig får se ljuset... Efter skolan gick jag hem och har läst lite i engelska boken. Snart ska jag gå och möta Ida. Vet inte riktigt vad vi ska göra, får helt enkelt vänta och se..;) Ha det bra!

Puuss!! //Ronja

Dagens outfit.... (hade ett vitt linne..)

Skolinlägg

Hej där!

Just nu sitter jag i skolan och har eget arbete. Det är jätte tråkigt... Menmen, ska typ försöka skriva en bokrecension nu. Efter skolan händer inte mycket. Hem och plugga, det är ju engelska prov imorrn så det är bäst att vara förberädd... Nej nu ska jag återgå till arbetet.

PUSS!

081209

Hej där!

Det har inte hänt så mycket idag. Typ skola, hem o plugga, sova och snart är det träning.. Hoppas det går bra ikväll, jag har ju inte gympat sen i lördags så vi får se ;)  Sen så är jag sjukt trött också. Jag har sovit i typ 1½-2 timmar nu på eftermiddagen men det känns ändå som att jag inte har sovit på typ 2 dygn...:S Jag fattar inte. Kanske är det för att det är så grått och trsit ute hela tiden, man blir ju påverkad...?
Nej, ska gå och byta om för träning nu. Ha det bääst!  PUSS!

071209

Hallå folket!;)

Snacka om att jag har vart trött idag... Har typ inte orkat jobba på en ända lektion :S Men jag gjorde så gått jag kunde!:) Idag fick jag hämta mitt linne som jag har gjort på slöjden, jag fick också veta vad jag fick för betyg på det. Jag blev väldigt glad när Fannika sa att det blev ett VG! Det är bara ett problem med det... Det är att det har blivit lite förstort.. Jag kanske mätte fel eller nåt? Sen så är det ju typ världens fulaste tyg..:S haha, jag kommer nog inte använda det tror jag.. (okej, det var 2 dåliga saker..:P) Efter skolan gick jag hem för att plugga. Det är så himla mycket i skolan just nu, det är jättemånga inlämningsuppgifter som ska in, massa prov.. Det känns som att jag inte gör annat än att plugga.. Menmen, snart är det lov och då ska jag vila ordentligt! Ha en fortsatt bra dag!

Puss och Kram!
//
Ronja

Seg dag idag

Tjenixen!

Idag ska jag bara ta det lugnt. Det var full fart igår kan jag säga så jag är väldigt trött. När vi var klara med den första uppvisningen så var det bara en halvtimme kvar till nästa. Så det var bara att ta av sig kläderna vi hade på vårt nummer sen byta om till luciatåget igen...
Menmen, tillbaka till idag. Jag har inte gjort mycket, typ kollat på en Wallander film med min bror.
Ikväll ska vi till kyrkcentrum, mamma och hennes kör har julkonsert så vi ska dit och lyssna!:)

Imorrn är det skola igen + det är so prov... -.- Jag orkar inte ha fler prov. Det har bara gått en termin med mycket prov och betyg men jag är redan less och vill slippa.... Måste försöka iaf 2 veckor till sen är det JULLOOOOOVV i hela 3 veckor! och då ska jag ju åka till fjällen en vecka vilket kommer bli skiit kul! :) Nej, nu ksa jag nog plugga lite. Ha en bra dag. Puss!

Fredaag!

Hej på er!

Idag har det vart en vanlig dag... Eller ja, inte helt vanlig kanske... Det var nämligen brandalarm på skolan, för nån idiot hade smällt smällare inne i skolan..:S asså seriöst hur dum får man va? Menmen, vi måste jag några dumhuven i världen också eller hur?!;) Iaf så efter skolan gick jag hem, ska försöka plugga lite, sen ska jag ner till centrum och handla lite till imorrn. Det är ju våran årliga Juluppvisning med gympan :) Ska vara där mellan 10 och 17-18 nån gång, vet inte riktigt när jag kan åka hem eftersom vi ska vara med och plocka undan efter... :S Men aa, då ska jag ner till centrum och köpa nån mat och sen så ska vi baka också så ska köpa lite bakgrejer. Nej, nu ska jag lägga näsan i nån läxbok och göra lite nytta. Ha en underbar helg för de ska jag ha!

PUSSSS!!
/Ronja

Vill ha sommar och värme, och att allt ska vara iaf liiite bättre...

Har inte skrivit på ett tag..

Hello sweethearts!

Förlåt att jag inte har skrivit men det har vart så himla mkt i skolan så jag har inte hunnit....

Det har vart en relativt bra dag idag... Lite jobbig stämning i klassen just nu, som jag inte tänker berätta här, som gör att det inte är så kul att vara där just nu.... Ikväll är det träning :) Kulkul! Ska var adär en halvtimme tidigare för vi har extra luciaträning med alla trupper. Men hinner inte skriva mer nu., måste gå o lämna de sista New Body paketen för vi måste redovisa pengarna idag.... Ha de bääst!

PUSSS! //Ronja

RSS 2.0