Ny mobil!!!!!!!

Hej på er!

Jag fattar inte att jag sitter inne kust nu men jag orkar faktiskt inte vara ute, inte själv i alla fall. NU HAR JAG ÄNTLIGEN FÅTT MIN NYA MOBIL!!!! :D efter många om och men blev det en Sony Ericsson Xperia arc, och det känns jättebra! Nej, nu skaj ag nog gå en promenad.. Hörs sen!

Puss /R

Min släkt är bokstavligt talat GALEN!

Hallå i stugan!
Nu är det sista dagen jag är här i Skellefeå för den här sommaren. Det har varit hur kul som helst! Igår var nog den bästa dagen tror jag. Vi var samlade nästan hela släkten på mammas sida och var först på ett ställe som heter Tuvagården där vi fikade och så lekte i alla fall vi barn i lekparken. När klockan började närma sig fem åkte vi hem till en av mina morbrödrar och där blev det grillat till middag. Jättegott var det! Sen på kvällen spårade det totalt! Vi började spela ett spel, som jag inte vet vad det heter,  där vi först var seriösa och sansade men sen sjönk nivån brutalt mycket! Men det blev bara roligare och roligare. Shit vad vi skrattade!! Som alltid när vi är samlade allihopa.
Det var en riktigt rolig kväll men nu ska jag göra mig klar och sen ska jag åka och spela minigolf med farmor och Lennart. Ha en jättebra dag! Puss!

Att plocka jordgubbar är kul

Hej på er!

JädrarNs vad fint väder vi har!! Det har nästan varit strålande sol hela dagen, bort sett från en pytte regnskur som knappt räknades för det kom typ inge regn och då satt vi ändå i bilen så dedt gjorde inte så mycket. Vi har varit och plockat jordgubbar. Det var faktiskt roligt. Det låter lite små trist sådär men faktiskt inte! Vi var på ett stort, då menar jag stort, fält där det fanns typ hur mycket som helst. Vi plockade i alla fall ungefär 21 Kg jordgubbar som vi nu har sköljt och snoppat.
Nu håller vi på att laga mat. Det blir pizzalasagne, fråga mig inte vad det är för något för jag bara ler och ser glad ut.. ;) Till efterrätt ska vi äta våra jordgubbar (inte alla dårå då hade vi ju fått käka konstant i en vecka ;O) och glass. Gott!
Nu måste jag kila för dom vill ha hjälp med maten. Tjing så länge!

It´s always
too early
to give up!

It´s you and me against the world, that´s what you said

Hejsan alla glada!

Nu är jag back in Ånäset. Vi kom fram vid 8 imorse och jag kan säga att det var tre typ zombisar som knackade på dörren. Efter ca 11 timmars resande (då med ungefär 1 timmes "mellanlandning", jag kommer inte på något annat ord just nu...) så är man väldigt trött! Under dagen har vi inte gjort något speciellt, bara typ sovit, kollat på tv, pratat och umgåtts. Däremot imorgon ser det ut som att vi ska till morfar. Det kommer bli kul!
Nu ikväll ska vi se på film som vi inte har bestämt än. Ha en bra kväll!

Puss /Ronja


Grattis Nathalie 17 år!

Ja må hon leva, ja må hon leva... Grattis till min kääääraste vän Nathalie som fyller 17 år idag.

Idag har jag inte gjort mycket. Vaknade vid halv ett men kom inte upp förns ett och efter det gjorde jag iordning lunch till alla. Det blev blandat mellan fiskpinnar och potatismos och pytt i panna. Nu ska jag åka till centrum och fixa lite sen ska jag dra hem till Natha där hon och Erica är. Sen måste jag packa klart för vi ska åka vid åtta ikväll. Jag är väldigt taggad. Det kommer bli så kul! Nej, nu måste jag sätta fart om jag ska hinna med allt. Ha en jättebra dag!

Puss /Ronja

Förra året när Natha fyllde år såg det ut såhär...

Ganska galen kväll/natt!

Då var det dags igen

Tjena!

Ja som sagt, då var det dags igen att börja packa. Som jag redan har berättat så ska vi ju åka upp till norrland igen en vecka. Det ska bli kuuuul.

Igårkväll gick jag till Amanda. Hennes kompis Josephine kom också så vi satt ute på balkongen och snackade i typ evigheter. Amandas brorsa hade fest också så det var ganska många som var där men vi satt mest för oss själva. Vid 5 ungefär gick vi och la oss, alla tre i Amandas säng men vid.... 10 kanske så la jag mig på golvet med en kudde och täcke. Jag hade så sjukt ont i ryggen plus att det var väldigt trångt så jag tyckte det var bäst. Skönt var det då i alla fall.

Nej nu ska jag tvätta det jag ska ha med mig. Har ingen aning om vad det är men det brukar ju gå bra tillslut ändå..

Puss

Me atm!....

Skjorta, kavaj och röda byxor

TJena mors!

Idag har jag varit igång hela dagen. Gick upp vid halv 10 imorse och halv elva började jag jogga till Erika som bor på Åsen. När jag kom dit typ rann det svett från min panna, hehe fräsch brud! När jag hade kylt ner mig lite med kallt vatten så började vi måla hennes rum. Skitsnyggt blev resultatet när det var klart med en ljus mintgrön färg. För ungefär en halvtimme sen blev jag hämtad och nu sitter jag här hemma och ska snart duscha. Efter det får vi se vad kvällen bjuder på...

Hej hopp
/Ronja


My moment - ännu en apdålig låt!

Hej på er!

Uppdateringen alltså..... Pinsamt dålig! Men det är sommar och jag tänker inte sitta inne och blogga hela tiden, även fast det är dåligt väder. Nu är jag i alla fall hemma efter två dagars rännande. Tänkte berätta lite kort om min vecka so far.

I måndags var jag med Emelie. Vi kollade på 3 filmer och bakade muffins som blev helt brutalt fula! De var väldigt smaklösa också så det var ingen hit men som tur var så hade vi en jordgubbe i mitten av varje så det blev lite smak i alla fall.

I tisdags var jag först med Natha och sen mötte vi upp Erica och Henke. Vi åkte hem till Erica och där kollade vi på tv till typ halv 5 då jag och Natha åkte hem till henne men vi somnade inte förns strax efter 6.

Igår vaknade jag halv 10 av att Natha väckte mig (japp jag sov bara ca 3 timmar) för att jag skulle hem. Tack igen världens bästa Nathalie för att du gick upp så tidigt för att skjutsa hem mig! Väl hemma skyndade jag mig in i duschen och gjorde mig sedan iordning, allt på en timme, för att sedan stressad som jag var få skjuts ner till kommunhuset och lämna mitt lönepapper och sedan vidare till Amanda där det var förberedelser för födelsedagsfirande. Hennes lillebror hade fyllt år. På eftermiddagen spelade vi badminton och badade i poolen. Det var en riktigt skön dag. Senare blev det så att jag sov över där.

Japp, där har ni min vecka. Väldigt avslappnad och rolig. Jag ska kanske tillbaka till Amanda senare, vi får se. Har ni haft det bra under sommaren så här långt? I hope so for your sake. Take care!
Puss

Alltså allvarligt har ni hört Rebecca Blacks nya låt? Om inte, här kommer den.


När man talar om trollen....

Heeeeeeeeej kära blogg!

Nu är jag hemma igen! För er som inte vet eller har fattat det så har jag vart en vecka på Gotland med familjen och min kusin Jakob. Det har varit en jättemysig vecka! Vi har inte gjort mycket alls bara tagit det lugnt typ. Första dagen gick vi till den där glassbutiken med 140 olika glassmaker. Det är så sjukt gott! Vi var också på stranden en dag. Det var typ bara två dagar som man kunde vara där för de andra dagarna var inte så jätte soliga. En dag åkte vi till fårö också och kollade på raukerna. Det är gamla stenar (ASgamla stenar!) som har bildats och formats av vattnet och vindarna under väääldigt lång tid. Mycket mer har vi inte gjort. Jo juste, jag, William och Jakob kollade på sista Harry Potter filmen i torsdags. Den var så grymt bra! Se den om du inte har gjort det!

Nej, nu ska jag borsta tänderna sen smsa Emelie. Ha en toppen dag!
Pussssssssss

Det här gänget kommer jag att sakna!!!!

Hejdå Skellefteå

TjabbaTjenaHallå!

Nu åker vi snart mot Umeå där bussen ska ta oss till söder igen. Nu ska även min kusin Jakob med för han ska följa med till Gotland. Bussen går 20:40 och vi kommer till Stockholm C vid 06:00 imorrn. Vi har då preppat med risifrutti, mackor, youghurt, dricka och godis så det kommer gå finfint dfet här!

Nej, nu måste jag gå. Ha en fin kväll! Puss /Ronja


It´s the small things that makes life big

Hejhej!

Imorse när jag vaknade så sken solen för fulla muggar så jag tog på mig bikinin och gick ut och la mig på studsmattan. Det var riktigt skönt må jag säga. Efter en timme ungefär tröttnade jag så då gick jag in och såg att William skulle kolla på film så jag satte mig och kollade med honom. Ensam hemma 4 såg vi. De filmerna är så himla roliga verkligen! Nu har det kommit väldigt mycket moln så jag ska passa på att svara på ett gympamail som jag helt hade glömt bort. Oooops!
Jag orkar inte berätta om vad som hände igår men det var i alla fall väldigt trevligt med mycket sol, kompisar och glass. Jag hann även med att träffa en av mina morbröder också.
Nej, nu ska jag svara på det där mailet. Ha en toppendag!

Puss

Till Piteå

Godmorgon!
Jag gissar att det inte är så jättemånga vakna nu men jag skriver ändå.
Inatt sov jag hos min farmor. Jag åkte hit igår eftermiddag och åt middag med farmor, "farfar", pappa, hans new girlfriend och min storebror. Det var riktigt trevligt. Sen vid nio på kvällen åkte vi och badade och det var faktiskt inte kallt. Men det var äckligt ändå för det  fanns musslor på bottnen så jag vågade knappt gå någonstans men ett litet snabbt dopp blev det i alla fall.
Idag ska vi åka till Piteå. Ska åka och träffa min lillebror. Vet inte riktigt när vi kommer tillbaka men farmor sa att vi kanske skulle ut och käka då. :)
Nej, nu ska jag fixa lite mejk och sen ska vi nog åka. Ha en fin dag! Puss

När jag var här för typ 1½ år sen... (Jag vet att jag har blodröda ögon men vet inte hur man fixar det på den här datan + att den är väldigt seg!)

Härligt med lite norrlandsluft

Tjenamors!

Dagen har varit sjukt rolig. Har skrattat väldigt mycket, vilket jag i och för sig alltid gör när jag träffar släkten det är liksom ganska svårt att låta bli!.. Vi kom fram vid åtta imorse och då blev det lite prat och sen gick vi och la oss igen allihopa. Sov till typ ett och sen har det varit full rulle. Min mormor kom hit en stund och vi har handlat, jag har lagat mat och så har vi ju skrattat en hel del där emellan. Ikväll ska jag, William, Jakob och Milthon tälta på studsmattan. Det kommer antagligen inte sluta så bra... Menmen. Nu ska jag gå och checka in läget med resten av folket. Ha en skitbra kväll!

Puss /Ronja

Nejnej, inte alls fjortis.......

Äntligen har jag packat färdigt. Nu vä.....

Äntligen har jag packat färdigt. Nu väntar jag bara på att klockan ska bli ungefär kvart i sju då vi ska gå ner mot centrum för att köpa lite resefood. Sen åker vi pendeln till Stockholm C och därifrån går sen bussen hela långa vägen. Vi kommer komma fram till Umeå klockan 6 imorgon bitti men är inte framme i Ånäset förns 8 - halv 9.

Ha det så bra så länge! Jag ska försöka blogga i alla fall en gång om dagen men vi får se hur det blir med den saken. Puss så länge


Oh yeah!

Mange kom igen nu!!!!

Hejhejhejhej!!!

Jag är så jäkla taggad idag! Ikväll åker jag och William upp till norr. SJälva resan blir nog inte så rolig men vi kan ju sova eftersom vi åker på natten. Duktig har jag varit också. Jag började nämligen packa redan igår, vilket är typ det tidigaste jag någonsin har gjort det. När vi åkte till Turkiet började jag typ 1½h innan vi skulle åka och då hade jag inte en aning om vad jag skulle ha med mig..

Annars under dagen händer inte så mkt. Ska städa mitt rum lite och packa klart. Juste! Jag har fått låna en mobil av Emelie nu så nu går det att få tag på mig! Äntligen! Däremot tänker jag inte skriva mitt nummer här men skriv på facebook så skriver jag där. Nu ska jag käka lite frulle. Ha en skön söndag!

Typ bästa låten!


Puss

What goes around comes back around

Godmorgon!

Det blev ingen tältning igår med tjejerna. Amanda fick inte för sin pappa men det gjorde ingenting, inte för mig i alla fall, vi hade kul ändå. Vi köpte BJ och vet ni?? Dom har sänkt priset!!! Okej, det är bara 5 kronors skillnad men ändå. Vi satte oss sen vid konstgräsplanen och käkade och sen gick vi runt typ halva Bålsta. Vid tolv så åkte dom hem och då började jag skriva en packlista inför Skellefteå. Åker ju imorgon kväll. Jag längtar! JUSTE! Jag måste ringa min farmor också. Ibland är det allt bra att ha en blogg! Ska göra det på en gång innan jag glömmer bort det.

Ha det bra! Puss


It´s a place I know, if you´re looking for a show......

TjenaTjenaMittBena!

Hur har dagen varit? Min var väldigt seg måste jag säga! 9 timmars väntan på att få sluta sista dagen, det var näst intill plågsamt. Som tur var så hade jag ganska mycket att göra så jag behövde inte bara sitta ner och glo. Men nu är det klart och jag är FRI!

Kvällen är planerad så att jag, Amanda och Rebecka ska tälta, men det känns inte så kul just nu i det här vädret, det känns som att det kommer börja regna vilken sekund som helst hela tiden. Men om jag känner oss rätt så kommer vi köra på det ändå. Hur som helst så kommer det blir flummigt! Hur skulle det annars se ut liksom? ;)

Hörs sen! Puss /R

Spexfotot! haha så sjukt fuuuula! :P

RSS 2.0