Grupparbete

Hejhej!

Idag har det gått bra, tror jag ;) haha, nej men dagen började med spårk (franska) vilket jag inte kände mig så sugen på, vilket jag nästan aldrig gör... vi fick rätta felen på provet vi gjorde för några veckor sen. HAHAHAHA!! säger jag bara om det provet, visst jag fick bra betyg men, jag hade såå många slrvfel och hade skrivit riktigt konstiga saker på vissa ställen.. Aja, dagen gick och vi hade gympa, men eftersom jag glömde kläder så kollade jag bara, vilket kändes skönt idag för de va inte alls något roligt. Sen efter lunchen var det eget arbete men vi har tydligen börjat med ett tema (va ju på prao förra veckan då de började), kär men inte galen! heter det. Handlar om sex och samlevnad, lite lagom kul sådär!;) Det är ett grupparbete som man sen ska redovisa för hela senarelaget, vilket inte känns spec kul!  aja den är inteän iaf!

Nej, nu ska jag gå och dela ut reklamblad. Ska kolla ifall nån vill gå med mig :)
Laaater! /R

I´m feelin' like a star, You can´t stop my shine!

Hejhej!

Har vart en bra dag idag, väldigt trött bara. Känner att jag har fått mycket gjort.
När jag kom hem satte jag mig och färglaggde (heter de verkligen så?? låter väldigt konstigt iaf!) min Sverige-karta, sen jobbade jag lite matte. Ska även ta och rita en trafiksäkerhetskamera till no arbetet som jag helt har glömt bort!:S Men de borde inte ta så lång tid. Nej, nu ska jag fixa lite mat till mig och brorsan innan vi ska på träning.

Kanske uppdaterar senare. Annars så ha en bra kväll :)
Pusssss!/R

29/3-10, 20:08

Heejhej!

Tänkte börja med att säga att tävlingen gick jätte dåligt. Eller, iaf inte så bra som vi hoppades på!:P Det kändes jättebra på allt förutom friståendet där jag faila i början och i typ mitten, sen var alla lite små sega i starten.. Sen ramlade jag på sista varvet på trampetten (körde sträckt med halvskruv och fick för mycket fart i landningen..) Vi gjorde iaf vårt bästa men tyvär var det inte vår dag helt enkelt.. Men i Umeå då J*VLAR ska vi visa vad vi går för!:D

Aja, första dagen i skolan på två veckor. Var väldigt trött från gårdagen så hade lite svårt att koncentrera mig. Började iaf kl 8 och då var det hemkunskap och vi kollade på den där filmen där en kille bara ska äta på Mc Donald´s i en månad och se vad som händer. Det var riktigt äckligt ska jag säga er, mådde rätt illa efter. Som tur var så brukar jag inte äta på Mc Donald´s så ofta, inte på något annan snabbmats stället heller för den delen! Sen rullade dagen på som vanligt. Har bara 1 läxa den här veckan, än så länge iaf, så det känns riktigt skönt!

Nej, nu ska jag kolla på tv. Ha en bra kväll!
Puss!/R

P.s Här är tumbling varven från tävlingen.

Tävling imorrn!:D

Hejhej!

Var tvungen att gå upp klockan 8 (!!!) idag för att vi skulle dela ut reklamblad med gympan. Vi var 8 st som spred ut oss i hela mansängen området, så sprang vi där i typ 1½ timme upp och ner för trapporna och la reklamblad i brevlådorna. Snacka om träningsvärk! haha nej men nu känns de inte så mkt, men när man sprang där så var det riktigt jobbigt! Efter det så var jag i centrum med Amanda, Sandra och Nattha men efter en stund skulle Nattha till tåget. Vi gick upp på Lindex där amanda köpte lite, sen gick vi till BCJF:s gympa hall där pojkar 95 i Valhall spelade. Dom förlorade med typ 9-4 eller nåt sånt. Sen skulle Sandra hem så jag och Amanda gick tillbaka till centrum och fick ballonger. Efter ett tag märkte vi att det var helium i så vi knöt upp dom och Amanda andades in heliumet och fy tusan va kul de lät! hahahahaha!! Vi mötte även Bella och Evvan, mycket kul eftersom man inte träffar dom så mkt..
Aja, sen hände de typ inte så mkt innan mamma kom vid halv 3. DÅ åkte vi och hämtade lite pant hos en kompis sen fick jag och William dela på pengarna. Vi fick 80 kr var!:D Köpte lie godis för de!

Just nu sitter jag och väntar på mat! Blir tacopaj. MUMMS! Sen blire att tjocka med godis. Aja, ha en bra kväll! Och GLÖM INTE ATT SLÄCKA LAMPORNA och STÄNGA AV TV:n!!! Det är ju Earth Hour från 21.30 till 22.30 eller nåt sånt!;)
/R
Amandaaaa!:D<3

Ny favorit!

Heej!

Guud va skönt att få vara ledig på en fredag! Men lite tråkigt för typ alla andra är i skolan, men rätt skönt ändå!;) Vaknade vid 11.20 sen gick jag upp och åt lite brunch, fast än jag inte ens var hungrig, men jag kan ju inte hoppa över en så viktig måltid.. de går bara inte! Sen gjorde jag mig iordning sen gick jag ner på centrum. Där gick jag först in på kicks och kollade (luktade) på lite olika parfymer och jag tror jag har hittat en ny favorit!:D Sen köpte jag värmeskydd med tanke på hur mkt jag plattar och lockar håret.. och en ny deo. Sen gick jag in på ica och  köpte en hårspray och tuggummi, sen in på lindex för att köpa en ny bh. När jag kom hem var klockan 3 och då satte jag mig och kollade på Blue Water High, haha! men de är faktiskt bra!

Nej nu måste jag äta lite, har träning om typ en timme. Ha de bra!
Puss!/R
Min nya älskling!;)

Sista praodagen

Heej!

Har precis skrivit MASSOR i so arbetet. Hoppas verkligen att jag är klar nu, mamma ska kolla på det när hon kommer hem från kören, sen kanske vi finslipar lite men.. Sånt får man räkna med!;) Aja, sista dagen på praoen idag, lite tråkigt faktiskt! Blev till och med lite tårögd när de kom med ett paket för att jag hade vart så duktig! Dom är så söta! Barnen fattade ju inte så mycket men det förväntar jag mig inte heller! Det jag fick ar ett presentkort på Kicks med 100 kr. TACK SÅ JÄTTE MYCKET säger jag bara! Sen som grädde på moset är det ju våffeldagen idag så då fick vi våfflor till mellis, himla bra avslutning på 2 väldigt roliga veckor!:)
Imorrn är jag LEDIG!!!:D Ska bli sååå skönt! Sen på kvällen är det ju x-tra träning inför tävlingen på söndag. Sen kanske det blir att träffa nån? Får se. Har iaf fått mina pengar nu så nu kan jag smsa igen, eller ja, när jag har tankat den med lite moneeey!;) Tror jag ska gå och göra det nu på en gång faktiskt!

Menmen, ha en bra kväll!
Pyss!/R

Fulis jag och söterika på Vikingacupen! Nästa tävling: Poängjakten i Katrineholm! Ska bli skit kul!:D

Tell me, why am I in tears?

Hejhej!

Idag har jag vart sååååå trött! Somnade nästan när jag satt och läste för 2 stycken efter lunchen idag.. jag lutade huvudet mot väggen och de var så himla skönt, hade det inte vart för att en av tjejerna pratade med mig hade jag seriöst somnat väldigt snabbt, haha! Men, jag överlevde dagen och nu ska jag do some homework, sen blire träning. Hoppas verkligen att det går bättre idag! Men som sagt, innan tävling går det alltid neråt, särsilkt på förträningen. Men sen när man väl dtår där på golvet och det är dags så får man nån sorts extra kick och allt blir (för det mesta) alldeles perfekt!:D

Men ska jobba lite nu.. /R

En tanke!

Heeeeeej bloggeeeeeeen!

Måste bara börja med att säga att jag är riktigt trött! Jag är riktigt trött! Så, nu har jag sagt det... haha!;) Aja, dagen har vart bra. Jag kom på en sak idag. Även om jag är så himla trött och typ bara vill somna i soffan på dagen så gör ändå de små söta små liven att jag orkar vara vaken, jag blir glad av dom! Småbarn är verkligen det bästa som finns för dom är så himla snälla, gosiga och det bästa av allt dom är bara barn fortfarande! Inte som dom där 7-8 åringarna som har kommit på att de ska se ut som alla typ höstadie/gymnasie elever med typ jeansleggings, lacktights med typ en adidaskofta eller nåt... Det är HEMSKT, och bara äckligt ifall man frågar mig!
Aja, har precis kakat lite mat efter träningen som inte gick allt för superbra. Kanske inte så konsitgt med tanke på att jag inte ens var speciellt taggad på att träna från början..? Lite småsurt också att jag började känna mig yr med typ 1 timme kvar att träna så fick sitta resten tills det var dags att plocka undan och sen köra fristående. Typ de ända som gick bra.

Nej, nu ska jag gå och duscha sen hoppa ner i den (förhoppningsvis) varma och gosiga sängen!
Hoppas det blir några sweet dreams inatt!:)
Sov sött! /R

haha bilden..! Ser seriöst heeelt sjuukt ut!:P

You singing to me baby in my head right now!

Hej, hello, salut, salve, hola!

Just nu sitter jag och väntar på mat. Det blir broccoli och ädelost paj, skiit gott! Sen blir det cheesecake till efterrätt! wiihoo! ;) Ska även plugg alite medans jag väntar på maten. Sen är det träning. Idag ska jag verkligen kötta så jag får bort allt som jag stoppat i mig i helgen!
Men ska plugga nu, ha de bääst!

/R

Jag ser de snöar, jag ser det snöar det var väl tråkigt, JA JA!

Hejsan i snöovädret!

Vaknade upp imorse och såg att det snöade igen.... När ska den j*vla snön försvinna? Mars är snart slut och det kommer ännu mer snö. Vad är det här? Hoppas verkligen att våren kommer tillbaka väldigt snabbt!

Ska fortsätta med so arbetet som jag inte gjorde igår... Måste verkligen göra klart det så snabbt som möjligt! Ikväll är det träning. Ska bli riktigt skönt att få röra på sig lite. Jag har verkligen ätit mkt ihelgen. Först godis på bion i fredags sen en massa chokladmandelkakor. (Vi han tyvär inte äta cheesecaken igår..:()

Nej, nu skaj ag jobba lite här.. Ha en bra dag!
Puss!/R

Mys med familjen!

Hej där!

Har precis ätit en super god middag, det blev en väldigt delikat måltid som är ganska ovanlig, nämligen tacos! haha! Har även bakat med mamma och William, det blev chokladbiskvier och cheesecake som vi ska äta till lefterrätt samtidigt som vi spelar spel. Blir väl typ ticket-to-ride eller med andra ord skulle jag gissa ;) Mysigt!

annars har jag inte gjort speciellt mkt idag. Har känt mig lite sjuk, hoppas att jag inte har blivit smittad av de små barnen det var nämligen 4 stycken som var hemma igår för att de hade spytt under natten plus att det var en som spydde vid frukosten... INTE trevligt! Aja, får käka massa vitlök eller vad det nu är som man ska äta:P nej, men jag tror inte jag kommer bli sjuk, jag brukar inte vara den som smittas *Lycklig för det!*

Nej, ska kolla lite på tv sen blire att mysa med la famille! Ha en superbra lördagskväll, det ska iaf jag ha!
Puss!/R


Alla säger att vi är så jätte lika, men... såå lika kan vi ju inte vara, eller?

Shutter Island

Hejhej!

Igår va en ganska stressig men mysig dag! Efter praoen gick jag hem och fortsatte på so-arbetet. Sen halv fem gjorde jag mig iordning för träning (eftersom vi har tävling nästa helg så har vi x-tra fristående träning 2 fredagar) som va mellan 5 och halv 7. Sen snabbt hem och duscha och sen åka iväg till Kista för att se på bio med mamma och Mårten. VI såg Shutter Island men Leonardo DiCaprio. Den var väldigt bra faktiskt, även fast jag inte riktigt fattade slutet men... Filmen började 9 och slutade halv 12 så det blev ganska sent med tanke på hur trött jag var, men vad gör man inte för lite film? ;)

När mamma kommer hem ska jag fortsätta med so:n är inte riktigt klar än men borde bli det idag, hoppas jag iaf. Aja, ha en bra dag!
Pöss!/R

So plugg...

Hejhej!

Ännu en dag då jag kommer hem och däckar typ direkt i soffan.. Känns skönt att det är fredag imorrn så att jag äntligen kan sova sen på lördag och söndag och ta igen lite.
Nu ska jag iaf försöka jobba lite so. Orkar verkligen inte egentligen men, jag vill ju inte ha ig så....

See ya!

hahaha!! kan inte låta bli att skratta när jag ser den här bilden! så gammal, men så sjukt rolig och den har med sig minnen från en galen helg med de bästa! /R

Trött, tröttare, Ronja!

Tjenixen!;)

Dagen idag har vart bra. Har vart ute nästan helda dagen, vilket börjar bli lite av min vardag, hehe. Jag kan säga att jag är väldigt trött i axlarna efter attha stått och gungat 4 gungor med 2 barn på varje gunga i ca 30 min... Jobbigare än man tror! Sen har jag också klätt av och på alla barnen deras ytterkläder för varje gång vi ska gå ut eller in... Det är som ett eget litet träningspass varje gång man gör det. :P
När jag kom hem satte jag mig direkt vid tv:n och typ dog. Uusch, jag ska nog aldrig bli dagisfröken!;)
Nej nu ska jag skriva lite på so arbetet innan det är dags för träning.

Ha det bäst!
Puss!/R

Prao..

Hejhej!

Har inte bloggat på ett tag nu, men datan har cpat sig och jag har inte haft tid eller ork! Menmen, jag har vart två dagar på dagis och jag lever fortfarande. Nej men dom är faktiskt inte ås jobbiga, mest söta! Är glad att jag inte hamnade på stora avdelningen där alla barn har kommit in i trottsåldern vilket är väldigt irriterande. Nej, jag är med de små söta barnen mellan 1 och 3 år ;) haha, måste bara berätta att idag när vi skulle till skogen (som ligger typ 10 meter från dagiset) så tog det typ 15-20 min för att ungarna inte kunde gå på en stig i snön... Ibland undrar man ju ;) haha nej då.

Ska jobbal ite so nu, måste lämna in den senast på fredag så måste jobba lite nu innan träningen. Ha en bra dag.

P.s ifall jag inte uppdaterar så ofta så beror det nog på att jag är helt utmattad efter dagen.. Det är mer krävande än vad man tror att ta hand om sisådär 20 småungar!;)




Mina älskade småbrorsor! Jag älskar er!

Schlagerfinal ikväll

Hejhej!

Har inte gjort mycket idag! Vaknade halv 1 sen typ har jag bara legat i soffan/sängen och degat.. Känns inte sådär jätte bra med tanke på att det är så himla fint väder. Men jag har städat rummet, gjort 1 läxa och ... ja, de va väl typ det! hihi. Menmen, sånna här dagar behövs!
Ikväll blir det att först äta våfflor sen kolla på schlagerfinalen! Jag hoppas att Anna vinner! Tror hon har störst chans faktiskt! Aja, ska försöka ta mig ut på en prommis.  Ha en bra eftermiddag/kväll.

Puss/R

Dagens outfit:
Pyjamasbyxor
Svart linne
Mysig gammal kofta

(Tänk vad gott de hade vart med en liten BJ nu.... mmmmm!)

FREEEEEDAAAG!

Hejhej!

Jag är så himla glad idag! Imorse kändes det som att det skulle bli en piss dag, men nej så blev det inte. Först var det språk och alla vet väl vid det här laget att jag går på franska..? Men iaf så jobbade vi 2&2 med den man sitter bredvid. Sen lekte vi en lek som var ganska kul faktiskt ;) Sen var det engelska, men som jag sa i förra inlägget så hade vi ingen lärare. Efter det var det musik, dagens första prov. Kände sinte sådär jätte bra.. Men, jag gjorde mitt bästa och det lönade sig, fick nämligen G+. 5 poäng från vg.. Sen efter lunchen var det matte där vi hade dagens andra prov. Okej, de va läxförhör, men ändå ;) där fick jag iaf 10/13 :D Såå glad! Sen hade vi idrott. Gick inte så bra för jag var helt död i hela kroppen.

Nu sitter jag och känner vårkänslor i hela kroppen. Solen skiner, och snön smälter (ÄNTLIGEN!!), och jag sitter här i bara shorts och linne! Såå skönt!

Nästa vecka och veckan efter det = INGEN SKOLA!!:D Då är det nämligen PRAO. Ska bli så himla skönt att inte behöva vara i skolan på hela två veckor!

Aja, ska plugga lite nu så jag inte behöver göra det så mkt i veckan. Ha en bra dag!

Tänk, snart kanske man kan gå såhär igen! Tänk, att slippa alla tjocka och jobbiga varma kläder, bara gå runt i tunna linnetyger och flippflopp på stranden! Tänk, att få vara BRUUUUN!:D Jag längtar verkligen till sommarn! Sommaren 2010 kommer bli BÄST, det känner jag på mig! Puss/R

Engelska

Heej där!

Sitter i skolan och har engelska, men vi har ingen lärare så det är eget arbete. Jobbar so och lyssnar på melodifestivallåtar med Ida, Johanna och Sarah ;) Efter skolan ska jag och Ida gå till Annehill för vi ska praoa där så vi måste gå dit och prata lite.. ;)

Aja, nu ska jag återgå till arbetet. Bloggar igen när jag kommer hem.

Pussss!/R


Jag är så duktig!

Heeej bloggeeeen!;)

Känner mig riktigt duktig idag. Har gjort klart No grejen (en vecka sent men jag är glad att den är gjord iaf:P) sen har jag hjälpt mamma och handla och sen hjälpte jag med maten, eller ja, göra iordning maten, hon håller på att steka den just nu ;) Blir kikärtsbiffar, vet inte riktigt vad det är men hoppas att det blir gott iaf för jag är utsvulten!

Medan jag väntar på maten sitter jag här och tar lite egobilder med mobilen (har fått en mobil av Emelie som hennes pappa hittade på hans jobb som jag tänkte använda till jag har samlat ihop pengar till en ny, vilket kan ta ett tag eftersom jag verkligen är sämst på att spara!) Det är verkligen en kass kamera, men har man inget att göra så... :P

Aja, ha de bra!
Pöss!/R

It´s my life

Heej :)

Träningen gick sådär... Var jätte taggad till en början, sen tappade jag helt greppet och allt bara flög iväg...;) höhö. Nej, men seriöst, det gick iaf ganska bra :) Körde styrka också i slutet, riktigt jobbigt måste jag säga! Aja, ska börja renskriva min no grej nu.. Förhoppningsvis kan jag lämna in den imorrn :)

Ha en bra kväll och sov så gott!
Puss!/R

Träning snart!

Hejhej!

Idag har det vart en ganska så jobbig dag. Eller i början var det bra, emn sen hade vi simhall och efter det han jag inte äta lunch. Åt en liten fralla och lite choklad, men vad är de för lunch liksom..
Aja, har hunnit göra lite no, ska bara renskriva allt nu, skönt att snart vara klar.
Nu ska jag gå och fixa nåt att äta, sen ska jag på träning. Blir mest hopp idag. Hoppas att det även blir lite fristående. Kul blir det iaf.
Aja, ha en bra kväll.

Puss!/R
Världens bästa lag!<3

09-03-2010, 16:37

Hejhej!

Sitter och gör lite so. Inte sådär jätte kul när det ska vara klart på fredag och man typ inte ens har kommit hälften...:/ Jag måste verkligen skärpa mig med det här med läxorna, det funkar liksom inte att sitta typ 1 veckan innan allt ska vara klart och sen tro att man kan få topp betyg.. Menmen, ska fortsätta jobba här, tänkte bara säga att jag lever!
Ikväll är det träning också, WIHOOO!:D så jag måste hinna mkt innan..
Aja, ha en fortsatt bra dag iallafall. Kanske slänger iväg en inlägg senare..?

Pöss!/R

Brandstationen

Tjena hejsan!:D

Första dagen på den här veckan, trodde det skulle bli hur jobbigt osm helst, men nej tvärtom så blev den riktigt najs! Var bara halva dagen i skolan (fram till lunch) sen efter lunch skulle vi va på brandstaionen sen fick vi sluta. Sköönt! Jag måste bara få skryta lite och säga att jag är GRYMT bra på att steka plättar! Det var nämligen det vi gjorde åp hemkunskapen idag. Gott värre!:D Sen vare livskunskap, men då jobbade vi inte(!:D) fick istället reda på att vi skulle till brandstationen efter lunch, kul att man får veta samma dag... nej! Sen fick vi rast. Sen matte sen lunch sen aa.. fick vi gå. Väl framme så gick vi igenom massa saker med eld och typ hur man ska hjälpa vid tex bilolyckor.. Ganska intressant faktiskt.

Nu ska jag sätta igång och plugga lite... Ha en bra måndag!

Hade!/R



Bilder från lägret i lördags!:P

Bra dag med trevligt sällskap!

Godkvällens!

Det var riktigt mysigt och kul idag. Först på bussen från Spånga till Vällingby så var det en kille med nåt handikap som kom fram till mig och Emelie och började fråga en massa saker typ vad jag hette och vad vi skulle göra och a lite sånt.. fast vi dissade honom, haha! När vi kom fram gick vi i 2 butiker sen va klockan typ 12 så vi åt lunch inne på Vällingby huset där det finns en massa olika sortes mat. Jag åt asiatiskt! GOTT!:D Sen fortsatte vi gå i butiker till typ 2 då vi gick till bussen.
Hittade ganska mkt idag faktiskt. Ett par svarta jeans, en blommig oversize tröja, ett nitarmband och två guldiga armband... Hittade ju mkt mer också men så var det ju det där med att pengar inte växer på träd, och det är ju verkligen synd när man hittar så många fina saker!

Har hunnit vara ute och springa idag också, riktigt skönt!
Nu ska jag kolla lite på tv sen blir det sängen. Goooodnatt!

/R

(Tyvärr vet jag fortfarande inte vart kameran är så kan inte ta några bilder.....:S)

On my way to Vällingby!

Godmorgon!

Vaknade för ca 1 timme sen och kände mig riktigt stel från igår.. Inte så kul! Men värt är det för det var riktigt kul igår!
Idag ska jag som sagt åka och shoppa med Emelie! (Yees, äntligen!!!!), vi ska åka till Vällingby. Hoppas verkligen att det inte är något strul med tågtrafiken idag, kommer dampa isåfall!

Nej nu måste jag kila, ska möta Emelie vid golfbanan om ca 5 min.
Ha en bra dag!

PUss!!/R

You´re out of my life!

Godmorgon!

Idag är det läger! WIHOO! ska bli jätte kul! Det börjar kl. 2 och slutar 8. 6 timmars träning, kan det bli bättre? NEJ!;) Nu på morgonen har jag inte hunnit göra speciellt mkt, vaknade för typ 40 min sen. Just nu sitter och lyssnar på darins låt You´re out of my life. Den är så himla bra!



Aja, ska gå och äta lite frukost sen packa och lite sånt.. Ha en bra dag, det ska jag ha!:D

Puss!/R



LOOVE! Ni har alla en plats i mitt hjärta, utan er skulle träningarna inte alls vara som dom är!



Yes, it´s true I am alive!

Hej där!

Länge sen nu.. Men jagh ar faktiskt flera anledningar, det har vart jätte mkt i skolan (fortfarande skiit mkt men nu är det ju ändå fredag!), jag har haft träningar, jag har typ inte suttit vid datan + lite till... Som sagt så är det väldigt mkt just nu! Men nu när det är helg ska jag försöka blogga så mkt som möjligt!:D

Dagen idag har vart skitjobbig! Jag har vart nervös hela dagen (började redan igår...) för en engelska redovisning vi hade idag.. Det värsta var att det typ bara var jag i min grupp som var förberädda och hade planerat, pluggat m.m.. så de var jag stressad över + att allt skulle vara på engelska... det var stor press helt enkelt! Dessutom var min grupp (jag och André, Jonas och Carro var inte där) var först av alla! Jag stod där framför klassen och typ skakade som en gammal kärring när jag pratade och jag kände mig såå dålig och ååh, det var hemskt! Men nu är det över iaf och det känns riktigt skönt. Fick även veta mitt betyg, VG+!:D blev jätteglad för det! Men jag fick tyvärr inte höra min feedback, det blir på måndag, och när jag får den ska jag också passa på att säga att det typ bara var jag som jobbade i min grupp, att det var jag som gjorde nästan allt! Det kanske inte höjer betyget, men det kan ju vara bra att läraren vet sånt.

Skulle egentligen ha åkt och shoppat med Emelie idag efter skolan men hon kunde inte flr dom har extraträning... Får bli på söndag istället!:)
Nej, nu ska jag plugga lite, sen kan jag lägga det åt sidan en liten stund iaf!
Ha en superbra eftermiddag/kväll!

Dagens!

Puss!/R

Äckel snö!!

Hej där!

Första dagen i skolan.. Känns sådär faktiskt! Var ganska jobbigt att gå upp i morse måste jag säga! Sen fick jag veta att vi har matte läxförhör imorrn också.. Kul att man får veta sånt så man kan plugga ordentligt.. aja, ska vara glad att hon inte kom imorrn och sa på¨lektionen att vi ska ha det, skulle verkligen inte vara kul!

Aja, hinner inte skriva mer nu, ska plugga lite so..

Ha en fortsatt bra dag!
Puss!

RSS 2.0