One day at a time

Heej! och förlåt för mitt mindre vackra inlägg igår! Men jag kände att jag bara var tvungen att skriva av mig.... Sorry att ni va tvugna att behöva ta del av det!
Aja, nog om det. Idag har vi nästan målat klart klassrummet, behöver inte gå in på några detaljer om allt som hände ( det blev lite kaos för att .... nej ska inte säga mer.). Vi har i alla fall möblerat om och ställt iordning stolar och bord och skåpen m.m. Nu ska vi bara fixa en sak på den bruna väggen (tyvärr ska det inte stå Carpe Diem som vi tänkte från början) men vad det blir får ni veta när det är klart. Kommer säkert bli jättebra!
Nu ska jag fortsätta med engelska uppsatsen som ska in idag.... :S

Puss /Ronja

Äckelmänniska!!!!

Asså seriöst, jag måste vara den mest äckliga, fula, dumma, knäppaste, mest störda människan på jorden!? Hur fan kunde jag göra såhär? Vad fan tänkte jag med? Vad fan tänkte jag På? Allt var så jävla bra, men så förstörde jag allt genom att bryta alla löften, kasta bort hur mycket tid som helst på att bete mig som en jävla 3 åring! Det är så jävla patetiskt, jag är patetisk! Om jag bara kunde spola tillbaka, ta allt från början och inte bara tänka på nuet och istället ta  lite ansvar för en gångs skull......

Nej ska inte skriva mer här, ni ska inte behöva läsa allt detta. Kände bara att jag behövde skriva av mig lite... Förlåt!

when the dark comes around that´s when the animal comes alive looking for something wild

Tja!

Har ganska nyss kommit hem från skolan. Imorse var det skoljoggen, sprang/gick 3 varv. Sen träffade vi Polarna, vi kollade på en dokumentär, Rör inte min sup, hette den. Sen diskuterade vi lite om vad vi sett. Resten av dagen har bestått av operation måla-om-klassrummet. Gick väl bra förutom att det var några som inte hjälpte till och bara satt och kollade på.... Åh, jag blir så sur! Asså nu när vi äntligen får göra nåt åt de tråkiga fula vita väggarna så är det några som bara sitter och häckar på en stol och sen kommer det kommentarer som "jag orkar inte" och "ni lyssnar inte på vad vi säger ändå så varför ska vi hjälpa till?" Men vafan hur ska man kunna lyssna på någon som bara sitter tyst i ett hörn och inte gör/säger något?? Blir så himla sur!
Aja, nu ska jag försöka skriva klart engelskan och sen är det träning.




Puss /Ronja

Love me for who I am or leave me alone

Tjenare! ;)

Nu har jag kommit hem och ätit efter träningen och ska alldeles snart gå till duschen. Jag kämpade idag och det känns skit bra såhär i efterhand. Vi tränade till den lilla uppvisningen vi har på söndag i Täby, vi ska var pausunderhållning på en elit innebandymatch. Ganska coolt faktiskt! Nej nu blir det duschen sen sängen.

Pusss /Ronja

Slutar aldrig skratta åt denna bild! xD

Do you

Hejhej!

Har precis käkat middag så nu är jag PROPPMÄTT! Måste verkligen lära mig att inte äta snabbt och inte så himla mycket.... Annars? Dagen har vart bra. Har eran dag vart bra? Hade jujutsu eller nåt sånt först på morgonen och det var faktiskt roligare än jag hade trott. Sen skulle vi börja måla vårt klassrum. Och gissa vad vi fick för färg? Jo, GUL! Banangul! Vi klagade som fan och tillslut fick två stycken från klassen åka till Enköping och byta färg, då blev det vaniljvit och ljusbrun, assnyggt om ni frågar mig! Så det blir 3 vita väggar och en brun där det står Carpe Diem med den vita färgen. Så efter skolan stannade nästan alla tjejer kvar och började måla två av väggarna vita. Ska bli så himla kul tycker jag! 
När jag kom hem började jag plugga och  nu ska jag fortsätta skriva på engelska uppsatsen. Sen blir det träning.

Puss /Ronja

Stop, please, just let me go!

Tja!

Snacka om seg dag! Hade knappt vanliga lektioner och sen kollade vi på en film, Super Size Me, som jag redan sett... Kunde lika gärna ha stannat hemma och plugga. Aja, nu är jag hemma i alla fall, men är jättetrött! Orkar ingenting! Men ska ta tag i engelskan den ska ju vara inne på torsdag och jag har bara skrivit på svenska än och inte heller skrivit klart allt.... Bra där!  Vi säger såhär: Om jag inte har översatt minst två stycken i engelskan innan middagen idag får jag inte kolla på Idol ikväll. Gaaah, nu måste jag jobba!

Puss /Ronja

High on life ♥

Tja!

Kom hem från barnträningen för en stund sen. Gick super! Förutom att det var en som gjorde illa armbågen... Nu har jag precis käkat lite rester från igår och nu är jag taggad för att plugga (eller det är iaf vad jag försöker få mig själv att tro..). Ikväll är det träning, längtar! Känns som att det var 100 år sedan jag stod på golvet, sen jag kände känslan at att snurra runt i en volt, 100 år sedan känslan av att klara något nytt.... fast egentligen är det bara 4 dagar sedan :) Nej, nu blir det plugg.

Puss /Ronja

I gotta feeling that tonight gonna be a good night

TJena!

Är med Amanda och Rebecka och vi väntar på maaaaat. Blir tacopaj, Gott!
Idag har vi vart hos frisören i typ 2 timmar för becka skulle färga, slinga och klippa håret.... Sen har vi vart hos Amanda, vart i centrum och lämnat filmen vi hyrde igår. Efter maten går vi till Fredrik och kollar på film. Kulkul! Nej, nu ska jag gå och vara social. Ha det bra! Puss

/Ronja


Vandring - check!

Heejhej!

Fy faaan vad jobbigt! Vi gick till Lejondalsslott vilket inte var 1.5 mil utan typ 2 (Vi åkte tåg till bro, som tur var!) Men när vi väl kom fram så var det väldigt mysigt. orkar inte skriva så mycket mer.... ikväll ska jag iaf vara med Rebecka, Amanda, Nattha och killarna kanske :D

Puss /Ronja

Just the way you are

Tja!

Har kommit in nu för inte så länge sedan. Har vart med Amanda och Rebecka. Vi gick och kollade på FNF: s träning, haha vårt nya smeknamn! Efter skulle dom till ica och köpa godis, tjocka grabbar eller vad? ;) Sen fick jag och Rebecka skjuts hem, Najs! Nu har jag käkat middag, blev soppa igen fat än det stod på listan att vi skulle käka vårrullar...... Aja, jag överlever. Nu ska jag plugga lite sen blir det sängen direkt.

Godnatt! /Ronja

Gårdagens outfit

Bloggtorka....

Heej!

Håller på att döööööööööööö! Är trött som ....... och fryser som ....... och är jätte hungrig....... + att det är sjuuuukt mycket läxor. USCH! Gå och dööööööööööööö!!!

Förlåt för lite damp, men kände att det behövdes!  Förlåt också för dålig uppdatering, har varken haft lust eller tid. Va med Amanda och Rebecka i lördags ju, vi gjorde inte så mycket bara gick runt, satt inne i innebandyhallen och kollade, sjöng fina sånger (som antagligen inte var så fina längre när vi skrålade kanske liite för högt, hehe...). Vid 8 käkade vi middag hemma hos mig och sen gick vi ner till ica och köpte godis. Sen kom grabbsen och vi kollade på film, Kick ass, den va väl sådär.... Somnade typ halv 6 på morgonen!
Igår va jag med tjejerna, dom sov här. Vi gjorde inte så jätte mycket men vi hamnade iaf hos Hampus en stund innan det va träning. Dock blev det ingen för mig alldeles för trött!

Idag höll jag på somna både en och två gånger hehe.... Men kunde ändå koncentrera mig på matte förhöret och fick ALLA RÄTT! :D
Nu måste jag plugga.

Puss /Ronja


♥♥

I´m an ordinary girl with heart and soul

Tjeeena!

Förlåt för dålig uppdatering, men har haft fullt upp!
Igår var jag hos Göran (Erika) och firade henne. Hade väldigt trevligt även fast jag typ inte ens kände hälften! Vi grillade hamburgare, spelade kubb, käkade tårta, kakor och godis, hoppade studsmatta, pratade massor, sjöng och spelade gitarr (jag spelade dock inte ;)).... Trevlans! Kom hem strax efter 1 men kom inte i säng förns efter 2 så är nästan död idag..

Snart ska jag ringa Rebecka och se vad som händer. Vi och Amanda ska va idag, men vet itne vad vi ska göra, vi ska vara spontana idag, hehe......

Ha en bra dag.
Puss /Ronja


Förlåt Göran men jag hittade ingen annan bild. puss

"Jag är bög, jag är mamma, kines"

Hehejj!

Sitter och borde egentligen jobba matte, men det går inte så bra för jag orkar absolut inte öppna boken! VÄX UPP OCH LÖS DINA EGNA PROBLEM JÄKLA MATTEBOK!!!!!
Idag har vart en seeeg dag, som alla andra onsdagar. Jag gillar verkligen inte onsdagar. Usch, fy och blä på dom! :( Vid 6 ungefär går jag till hallen, behövs nämligen inte på barnträningen idag, och hoppas sen att jag blir hämtad..

Försöker som ett djur att få in "dagens-outfit bilder" men det går inte bra.... Ska försöka lite till, ni märker ju om dom kommer upp eller inte.

Puss /Ronja

Världens sötaste och bästaste lillebror, saknar dig pluttis! Puss ♥♥♥♥

Paranoid

Tjena!

Jävla piss väder! Fick gå värsta omvägen hem för att kunna gå där det inte regnade så mycket eftersom det aldrig slutade... Kom hem hyffsat torr iaf. Nu har jag pluggat lite So och matte nu och ska snart börja med franska glosorna. Annars då? Har ni haft en bra dag? Min har vart sådär, har inte hänt nåt speciellt. Nu ska jag pluuuuugga.

Puss /Ronja



Dagens

Mobilblogg - fast i skolan

Heejhej! Har äntligen slutat men det spöregnar och jag har inget paraply-.- har inte direkt lust att gå nu så får väl sitta här tills det blivit lite bättre iaf hoppas att det inte dröjer för länge bara... Puss /Ronja

Världens sötaste!

Heejhej!

Seeeeeeeeeeeeeeeeeeg dag! Sen jag kom hem från träningen har jag bara kollat på tv och degat. Är skittrött verkligen, orkar inte göra ett piss! Har inte ens orkat plugga, så får väl ta tag i det nu.

Later! /Ronja

Stukning?

Heejhej!

Sitter och väntar på mat, är skit hungrig! Sen åker jag ner till V-ängen och tränar barnen och efter det så åker jag hem och pluggar. Jag sa igår efter lägret att jag skulle träna, men min tå mår inte bra! Juste kanske ska berätta vad som hände.. Igår när jag skulle springa till trampetten så snubblade jag och typ fick all min vikt på vänster stortå och jag skrapade även foten i mattan så jag fick ett brännsår (igen), vet inte riktigt vad som har hänt men det känns som en stukning eller nåt :S
Nu är det käk.

Puss /Ronja

Bild från igår

NY MOBIL!!!!!!!!!!

Tjenare!

JAG TROR ATT JAG ÄR VÄRLDENS LYCKLIGASTE!!!!?! Jag har äntligen fått en sån mobil jag har velat ha jättelänge! Bara det att jag FICK en mobil bara sådär är ju helt sjukt! ;)
Igår va en riktigt najs kväll. Jag och Rebecka var här till kanske halv 8 då gick vi ner till centrum och köpte godis sen gick vi till stationen och väntade på Filip, Björn och Nicklas. När dom kom så åkte vi hem till Nicklas och kollade film, I Am Legend blev det. Kom hem vid 1 halv 2 och då var det bara att borsta tänderna och sen direkt ner i sängen, jag var helt död, somnade till och med i soffan efter filmen, hehe.
Idag är det läger på Lidingö med världens bästa lag (fast nattha och Tess ska inte vara med :( )

Ha en bra lördag!
Puss /Ronja


:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Med min sötnos

Heeeeeej!

Är med bästaste bitchen nu!!:D Ja såklart menar jag Rebecka! Vi ska typ inte göra så mycket, men funderar på att gå och våldgästa Fillepille sen och kolla på film, hehe.........
Idag har det vart en bra dag. Fick veta att jag fick 67/81 på franska glosorna som vi hade förhör på i onsdags. Sen är det ju fredag och då blir man ALLTID glad!
Imorrn är det träningsläger på Lidingö, kulkul.
Aja, ha en bra fredag, det ska i alla fall jag ha!

Puss /Ronja


Vi har alltid så himla roligt tillsammans, utan dig skulle jag inte vara där jag är idag! Jag älskar dig Rebecka Svenonius ♥♥

It´s time for some fuckin' recognition, it´s time to rock this town

Godmorgon!

Hehe, somnade lite efter att jag hade gjort klart No'n och sov tills nu ungefär. Kan säga att det behövdes. Idag har vart en bra dag, förutom att jag har vart väldigt trött. Sen på svenskan såg vi en skit tråkig film som jag inte ens fattade vad den handlade om :S Döda poeters ..... någånting hette den, verkligen dötråkig! Just nu sitter jag och väntar på mat, lir hemmagjorda hamburgare idag. Gott! Ska fortsätta plugga lite nu, hörs kanske senare.

Puss /Ronja

What about know

Heeej, säger en död tjeeej! hehe.... Har kommit hem från träningen nu och det gick hyffsat. Kändes att jag inte är riktigt utvilad men what to do när man har skola, vara tränare, träna själv, plugga, vara med kompisar, vara med familjen.... Ja, ni förstår ju?! Vi körde i alla fall först hopp och sen fristående.
Nu måste jag kolla fisken i ugnen så den inte bränns eller nåt.

Sleep well and dream sweet dreams!
/Ronja

Endless summer

Heejhej! Sitter och sjunger med i en av Darins nya låtar, Endless summer heter den, as bra! Jag tycker hela hans nya skiva är as bra! För ungefär ett år sedan så typ hatade jag Darin, bokstavligt talat, men efter han va med i Melodifestivalen så har jag ändrat mig lite.. Eller ja, nu är iaf hans låtar med på min topplista, hehe.
- Dagen idag har iaf vart bra. Som vanligt lite drygt med 100 minuter musik, men jag har iaf lärt mig spela My Heart Will Go On på gitarr. Så nästa vecka hade jag tänk börja med piano, får se hur det går.. Efter skolan gick jag hem och har gjort No. Ska strax göra mig iordning för att åka ner till V-ängen. Kommer vara 4 timmar i hallen och bara hålla på med gymnastik, wonderful!

Ha det bra!
Puss /Ronja


Darin - Endless summer

This is turning into way more than a game

Tjaa!

USCH!! det här är en äkta HAT-dag! Det började med att jag typ sov FÖR bra så jag kunde knappt komma upp ur sängen, sen när jag kom till skolan så kom jag på att jag hade glömt mina böcker så då tvingade Sara mig att gå hem och hämta dom.. När jag kommer tillbaka så hinner jag skriva typ två meningar sen är lektionen slut, surt! Och vad har vi sen då? Jo.. IDROTT! Orgientering(?) så då måste jag alltså GÅ fram och tillbaka till Vibyspåret och när jag är där så måste jag springa i skogen för att hinna eftersom att jag kom försent... Sen kom vi (alla tjejer) inte in i omklädningsrummet eftersom det var låst och ingen lärare fanns i närheten....................................... Åååååååh! Aja, nu ska jag iaf plugga sen ska jag ta en p-nap. Får se om det blir någon träning idag? Hoppas det men jag är verkligen sjukt trött. Hoppas ni haft en bättre dag än mig iaf!

Puss /Ronja


Dagens:
Tröja: Lindex
Skärp: Gina Tricot
Armba
nd: Italien
Svarta strumpbuxor
Converse

PLuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuugg

Heejhej!

Sitter och försöker lära mig de franska orden som jag fått i läxa.. går lite trögt så tänkte blogga lite mellan ;).
Dagen har i alla fall vart bra. Har vart grymt trött, men det är väl ingen nyhet vid det här laget? hehe... men som vanligt kämpade jag mot och höll mig vaken ända tills jag kom hem för då somnade jag i typ 1½-2 timmar, skööönt! Som sagt så siiter jag nu och pluggar, och lite senare typ vid sju, ska jag träffa Emelie. Har saknat henne, så det kommer bli kul! Nu ska jag fortsätta med plugget så hörs vi kanske lite senare.

Puss /Ronja

Några av bilderna från när jag och Emelie var och fotade sist:


Han inte ta så många bilder innan datan laggade tyvär, men idag när vi är så ska hon ta med ett USB minne så kan jag föra över bilderna..

Bumpy Ride

Heejhej!

Har nu kommit hem från barnträningen, eller vad man ska kalla det. Det gick väldigt bra förutom att jag var trött som en jag vet inte vad.. ;) Nu väntar jag på att Mårten ska komma hem så att han kan göra mat för jag orkar inte göra det själv + att jag måste göra läxa. Sen klockan 6 går jag ner till hallen igen för att ha träning. Hoppas jag får hämtning!!
Juste jag håller på att ta emot alla bilder från när jag och Emelie var och fotade i slutet av sommarlovet. Kan lägga in några sen så får ni se!

Nu måste jag plugga! Ha en bra dag!
Puss /Ronja

Gröna Lund

Heejhej!

Idag blir det att gå på Gröna Lund med mamma och William. Ska bli jättekul, har ju inte vart där på hela sommarn så nu är det dags! Så det kommer nog inte bli någon mer uppdatering idag, men det förstår ni väl?

Tänkte berätta om igår...
Först efter skolan gick jag hem och duschade och gjorde mig iordning, sen snabb städade jag mitt rum för att sen springa till bussen som var försenad så jag hade inte behövt springa.. På bussen väntade Rebecka. Vi åkte hem till henne och där pluggade jag lite, sen tunnade jag ut hennes hår och det blev faktiskt bra, HALLELUJAH! Sen gjorde vi korv och makaroner, gott. Efter det tog vi bussen hem till Lucas, där vi va resten av kvällen. Vi typ spelade fotboll och spelade lite GH.

Nej, nu ska jag fixa mig klart. Hoppas ni får en bra dag.
Puss /Ronja

Lite bilder från igår:



@ Lucas place

Tjena!

Förlåt att jag inte bloggat idag, men har inte haft tid.... Nu är jag iaf hos Lucas med Rebecka och Björn. Aja kan berätta mer sen..

Ha en bra kväll!
Puss /Ronja

'couse this life´s too long and this love´s too strong so baby, know for sure that I´ll never let you go

Heejhej!

Har precis käkat middag. Blev tacos! Väldigt länge sen, eller nej, käkade det på Gotland, men ändå gott var det i alla fall! ;) Har även pluggat lite. Ska skriva in glosorna på glosboken.se nu hade jag tänkt. Jag tycker verkligen att det är en superbra sida. Jag lär mig glosorna på nolltid. Riktigt awesome!
Imorrn ska jag vara med Rebecka, wiiie! :D Jag ska möta henne i centrum när hon kommer med tåget, sen åker vi till henne och jag ska hjälpa henne att tunna ut håret (HJÄÄÄÄLP!! JAG KOMMER FÖRSTÖRA HENNES HÅR!!!:O ), sen får vi se vad som händer.

Ha en bra kväll ikväll.
Puss /Ronja


Sööötis!

Hemma spa

Tjenare!

Snacka om seg dag! På svenskan gick mina ögon typ i kors för att jag va så trött, och så skulle vi läsa en 1000 sidor lång text! Okej den va kanske 10 sidor men ändå.. Gick även hem när det var idrott för jag har ju lite ont i halsen och det har blivit värre under dagen.

Nu sitter jag och väntar på att vattnet ska börja koka så att jag kan ställa mig med anstiktet över ångan som ska var abra för anstiktet. Ska ha som ett litet hemma spa hade jag tänkt. Sen måste jag plugga! Bajs! Aja..

Ha det bra!
Puss /Ronja

Älska känslan

Hejhej!

Har nyss käkat middag efter träningen. Gick väldigt bra idag. Först när jag tränade barnen så gick det bra, passade på trampetten så mitt knä och häl höll på dö efter ett tag. Sen när jag skulle köra va jag skit taggad, men jag var så himla trött i kroppen att jag typ inte orkade.. Sen byggde vi fristående och det blev faktiskt rätt okej.

Nej, nu måste jag gå och duscha, känner mig som ett skabb!

Puss /Ronja

HEEEEEEEEEEEEEEEEEEET..........NOOOOOOT!! :)

Jag ska bli tränare! :D

Heejhej!

Idag har vart en bra dag. Hade musik läxförhör som gick ganska bra. Sen hade jag även franska förhör som också gick bra. Jag har kommit på att det verkligen inte krävs mycket för att man ska kunna läxan, ta franskan som exempel. Jag har läst texten och översatt 4 gånger på en vecka kanske 10-15 min/gång och nu kan jag översätta hela texten och jag kan uttalet på nästan alla ord m.m. Och jag som alltid har tyckt att det är så himla jobbigt och inte orkat för det "tar så lång tid", det är ju ingen tid alls!
Ska plugga lite nu sen ska jag ner till v-ängen. Det är min första dag som tränare idag. Eller jag ska prova och se om jag vill, men jag tror jag vill, sen har jag själv träning.

Ha det bra!
Puss /Ronja


HAhaHAHAHA! Ahh...... ;)

RSS 2.0