All I want to see is a sky full of lighters

Bonjour mes copins!

Goddag mina vänner! Hur står det till? Jag mår skitbra! Har fått vara ute en liten stund i solen idag så jag är glad. Annars är det så himla surt att sitta inne hela dagen då det är så himla fint väder.

Igår var jag faktiskt ute och powerwalkade/joggade. Så himla skönt förutom att det var så jädrans varmt trotts att klockan var typ sju. Men det var najs att få röra på sig. Då hade jag på mig de nya fina träningskläderna jag fick i måndags. ASsköna verkligen! Och skorna, det kändes som om jag var i himlen! Haha okej kanske inte riktigt men ni kanske fattar? Om inte, synd för jag orkar inte förklara.. Juste! Mitt nya sim-kort har kommit. Nu håller mamma på att leta reda på en av hennes gamla mobiler medans jag väntar på att kunna beställa min. Hoppas hon hittar för det skulle kännas skönt att äntligen kunna prata med folk igen, utan att behöva sätta sig vid datan hela tiden.

Ha det så bra så hörs vi sen! Puss /Ronja

Galen tjej!....

Den eviga lyckan finns inom oss

Shit vad varmt det är! Nej, jag klagar inte, jag tycker det är skitskönt bara det att det är en så stor skillnad jämfört med för bara några dagar sen.
Det gick jättebra på jobbet idag, det är skönt att det bara är tre dagar kvar men jag kommer nog sakna det lite ändå.

Jag längtar så himla mycket tills måndag morgon! För då kommer jag och William fram till Ånäset där min moster och kusiner bor. Vi åker på söndag kväll men kommer inte fram förns på morgonen efter för vi ska åka buss och det kommer ta typ 9-10 timmar. Lite smådrygt sådär men det är det verkligen värt det! Hoppas vi får bra väder för annars blir jag sur! Hehe, nej men det var dåligt väder hela veckan förra årewt också när vi var där, så det skulle vara kul att få se min gamla hemstad (Skellefteå) i lite solsken.

Nej, nu ska jag prova mina nya träningskläder som jag fick igår. Fick ett par springbyxor och matchande tröja och joggingskor av mamma och Mårten. Tack Tack!! Sen kom även katalogen med spexfotona igår, så himla roligt att kolla på alla. Ska ta en bild på vårt foto så får ni se!

Hörs sen!


Puss /Ronja

7th heaven

Hallå!

Jag har precis sagt hejdå till Shannon som nu är på väg hem. Hon kom hit vid tolv och vid kvart i ett ungefär gick vi och köpte mjukglass. Vi satte oss på en bänk utanför pia men det började regna så då gick vi hem till mig igen. Först tänkte vi kolla film men det gick inte för det var för ljust ute (eftersom vi har projektor så måste det vara ganska mörkt). Så istället blev det prat i soffan. Det blev också lite kortspel, där var det ganska jämt, jag vann på vänd 10 och hjärtat slår och Shannon vann båda gångerna på ett spel som jag inte vet vad det heter.

Nu då... Vad händer? Här händer inte mycket. Kanke skulle träffa Bella ikväll men just nu jobbar hon så vi får se sen.
Det är i alla fall bestämt att jag och William ska åka upp till Skellefteå under v. 27!!! Ska bli så himla kul! Och kanske att Therese och min kusin Jakob följer med tillbaka ner och sen också med till Gotland veckan efter. Hoppas hoppas hoppas!!
Hur som helst så hörs vi senare.

Puss /Ronja

Söta tjejer!

Ghosts n' stuff

Hej på er!

Usch vad jag mår illa! Det skulle vara hur skönt som helst att få komma ut och springa men det är lite för sent för det just nu så får göra det imorrn på morgonen, vilket alla redan vet inte kommer bli av... Nej, men jag MÅSTE ta tag i träningen igen. Kommer ju se ut som en fet ko i höst annars! Usch och fy och blä för det alltså! Nu ska jag göra mig klar fr natten hade jag tänkt. Känner mig jättetrött och om jag ska orka upp imorgon så måste jag lägga mig för typ en timme sedan. Haha, eller nåt sånt. ;)

Nej men, sov så gott! Puss!


Sjukt skön låt! Jag älskar den! :D

Put your hearts in the air

TjaTjaTjaTja!

Hur mår ni? Jag mår bra. Vaknade vid 11 hemma hos Erika och en stund senare gick vi ner och käkade frulle. Efter det gick vi tillbaka till sängen och kollade på She´s the Man, så himla rolig film! Sen kollade vi på tv en stund. Senare efter lunchen så började vi sminka varandra och jag kan inte direkt skryta med att vi blev fina.......hehe. Ni får se bilder senare när jag fått dem av Erika. När vi hade tagit dom fula bilderna så gick vi in och tog bort sminket och sen började vi om från början fast då gjorde vi oss fina istället. De bilderna får ni också se senare.

Igårkväll då.. Det började med att jag, Erika och hennes brorsa gick till en kompis till honom. Där grillades det, om man ville, och så pratade vi och lyssnade på musik. Vi gjorde inget särskilt, bara tog det lugnt liksom. Efter en timme ungefär kom Shannon med hennes pojkvän och hans brorsa och en kompis till också, kul. Då fick jag även tillbaka mitt halsband som Shan lånade av mig för typ två år sedan.... Hehe.
Vid halv ett - ett ungefär började vi gå hemmåt. Kom väll fram vid halv två och då hoppade jag och Erikis ner i badtunnan, så sjukt skönt!

Nej, nu måste jag gå och käka innan mamma blir arg. Ha det bra! Puss

Coola tjejer i Italien förra året!

Who´s gonna save the world tonight

TjabbaTjenaHallå!

Hur mås det? Jag mår bra förutom att jag är stört trött! Nu ska jag vila en stund och sen fixa mig för kvällen. Men jag har ett problem.... Jag vet inte vilka kläder jag ska ha..! Ska jag ha:


Den med jeans och en kofta?

Eller ska jag ha:


Den klänningen? Jag ska inte ha de där smckena till men jaghar ingen bättre bild på själva klänningen...

Hjälp mig!

Hörs sen! Puss /Ronja

Snart.... snart helg

Tjenamors!

Hur har ni det? Här är det i alla fall Ok. Det kunde ha varit bättre men det kunde även ha varit sämre. Imorgon är sista dagen jag ska jobba den här veckan (jag vet att det är midsommar, det är sjuuuukt drygt!!! men jag kunde inte ta igen det på något annat sätt...) vilket är väldigt skönt! Sen blir det hem och fixa sig för att sedan träffa vänner. Jag ska, som det ser ut nu, träffa Erika och kanske om några av hennes kompisar skulle vara med. Trevligt trevligt. Annars får jag väl följa med familjen till en kompis och fira, vilket inte låter lika kul om ni frågar mig.

Nej, nu ska jag gå och sova, måste ju trots allt gå upp halv sju. Ha det så bra!

Puss /Ronja

Svensk midsommar när den är som bäst! Familj, släkt och vänner vid vattnet med sol och skön musik. Hur underbart?!

Wihoo, rösta på mig! :D

Nu är det så här att jag är med och tävlar på Nelly.com där man ska designa en klänning. Rösta på mig tycker jag!!! :D

Mina designade klänning på NELLY.COM
Mina designade klänning på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min klänning här!


Gamlingar är allt för goa alltså

Hejheej!

Ja, som rubriken säger så är gamlingar verkligen allt för goa. Efter första dagen på sommarjobbet så trivs jag jättebra. Visst jag får inte göra så himla mycket eftersom att jag är under 18 men personalen på avdelningen där jag är är jättesnälla och de boende är så söta. Jag får ju inte berätta speciellt mycket om dem eftersom man har tystnadsplikt (tror jag? ;O)
Menmen, när jag kom hem somnade jag nästan på en gång och sov till halv 8, så himla skönt. Sen hoppade jag inte i duschen för shit vad äcklig man känner sig när man håller på där med deras kläder och tar i deras gamla sängkläder.. Sen var det dags för middag. Nu ska jag kolla på Gossip Girl avsnittet från igår. Ha det bäst!

Puss /Ronja

Haha i Hassela, mamma var verkligen tvungen att ta kort på mig precis när jag stod och tog bort sminket...

Never regret something that once made you smile

Hallå där i ösregnet!

Det har inte hänt speciellt mycket idag. Sov till tre och sen åkte vi till Coop och handlade där vid 5. Ikväll ska jag och mamsen mysa framför en film, Den som dräper, som förvisso är en thriller så det kanske inte blir så mycket mys men.. Juste, jag måste berätta om vad som hände inatt! Det var inte kul!

När jag kom hem så var klockan typ kvart i ett. Jag frös skit mycket, var super trött och ville bara krypa ner i sängen. Tror ni inte att dörren är låst då eller?! Och så hade jaginte med mig några nycklar heller. Så jag började banka på dörren men inget händer, då går ner på baksidan och knackar på mamma och mårtens sovrumsfönster men där händer inget heller, fast än jag står där i typ en halvtimme och knackar och bankar. Helt ärligt så var jag gråtfärdig! Men så kom jag på att mamma hade varit hos en kompis så tänkte jag att hon kanske inte hade kommit hem än men att hon kanske var på väg så jag börjar gå mot centrumbacken och då hörde jag att några grannar satt ute så jag gick dit och frågade om jag fick låna telefonen och det fick jag. När mamma svarade så sa hon att både hon och Mårten var där och eftersom att William sov hos en kompis så var det kanske inte så konstigt att ingen öppnade...

Det gick i alla fall bra tillslut, men det var inte kul när jag stod där och bankade vill jag lova! Trodde det skulle bli som förra året då jag kom hem från Italien och jag inte hittade nyckeln som mamma hade lagt ut (då var dom hon och Mårten i Frankrike och William någon annanstans) så jag var tvungen att sova på altanen.......... Det var inte speciellt kul!

Aja, nu ska jag kolla om dom behöver hjälp med middagen där uppe. Ha en fin söndagskväll. Imorgon är det måndag och då är det (för min del) jobb som gäller. Jag är faktiskt lite taggad! Då vet jag i alla fall vad jag ska göra på dagarna + att då betyder det att jag kan köpa min mobil snart!!!! :D

Jag längtarrrrrrrrrrrr!

Puss /Ronja

Förstår du vad jag säger så förstår du mig, förstår att jag vill veta om jag är älskad av dig

Shulululuu!

Äntligen är jag klar med mitt rum! Det tog vääääldigt lång tid att bli klar men jag var tvungen att ta en paus för att äta lunch också + att jag tog en paus på typ en timme då jag inte gjorde ett piss, bara låg i sängen och lät tiden fördriva innan jag insåg att det var lika bra att fortsätta så att jag kunde bli klar någon gång.
Precis när jag var klar så var middagen också klar så nu är jag mätt igen. Det blev omelett, skit gott var det!

Nu ska jag se om jag kan få tag på Rebecka, hur nu det ska gå för jag är alone in the house så jag kan liksom inte ringa... Får hoppas på att hon sätter sig vid datan snart!!

Aja, önska mig lycka till med detta så hörs vi senare. Puss

My heart is like a disco drum

TjabbaTjenaHallå!

Hur mås det? Här är det bara bra. Känner mig fortfarande lite trött men jag kommer nog igång snart. Jag ska i alla fall städa mitt rum idag och sen kanske jag drar ut på en joggingtur. Det var typ 1½ månad sen jag tränade ordentligt så jag börjar känna lite ångest... Får alltid det när jag inte har tränat på ett tag. Hur som helst så får vi se vad som händer ikväll. ÅÅåååh, jag hatar att inte ha någon mobil!!!!!! Jag känner mig helt utskärmad från omvärden! Det är inte alls kul vill jag lova. Men snart börjar jag jobba (på måndag) och sen får jag mina pengar och då ska jag köpa en ny. Typ bara 1½-2 månader... Men jag ska beställa ett nytt sim-kort idag tror jag så då kan jag ta en av mammas gamla mobiler så länge. Jag ska till och med göra det nu!

Ha en toppen dag! Puss


Luminary ones

Tjena mors!

Vilket väder!?! vad tusan är det här? Det är sommarlov, hallå, solen kom fram!!
Förutom att jag är fett opepp för det dåliga vädret så har jag skurat typ hela huset idag. Nu börjar det faktiskt likna ett hem och det är hur snyggt som helst!! Så jäkla glad!

Snart så kommer Mårten med mat. Eftersom att William fyller år så har han bestämt att vi ska äta pizza men jag är lite oförskämd och dissar det för en sallad istället. Jag känner att jag har ätit alldeles för mycket onyttigt under den senaste veckan + att vi ändå ska äta tårta ikväll också. Nej, nu ska jag fixa lite här hemma. Hörs när vi hörs!

Puss /R


Ett stort grattis till världens bästa lillebror!

Ja, idag fyller min underbara (men även förjävliga ibland) lillebror 13 år! Hurra och grattis till honom! Och som om inte det vore nog så blir målarna klara idag, dom håller på att göra det sista i vardagsrummet och sen ska dom ta bort allt papper på golvet. Så i helgen blir det att städa för hela slanten, sen har vi äntligen ett hus igen där man kan vara utan att bli helt vit på alla kläder för allt spackeldamm. Ser verkligen fram emot det.

Förövrigt så har det inte hänt så mycket. Igår var största chilldagen. Gick en prommenad på typ 20 min sen var jag bara hemma och degade i röran. Vid halv 6 åkte jag och Mårten ner till SEB för att fixa ett bankkort. Sen hem igen och inte göra något alls. Ganska skönt ändå.
Vi får se hur uppdateringen blir idag. Antagligen så börjar jag städa redan när målarna har dragit och det lär ta ett tag, sen ikväll blir det firande. Men ha en skitbra dag hur som helst.

Puss


Så söt! Älskar dig bror! ♥

M dada, let´s go!

Godmorgon folket!

Nu har trollet (dvs. jag) vaknat till liv och jag har även fått i mig lite frukost så nu känner jag mig lite som en människa igen.
Igårkväll då jag va med Rebecka så gick vi först och köpte glass på pia. Det var väldigt gott må jag säga! Sen gick vi utan att riktigt ha någon aning om vart vi var på väg. Tillslut så gick vi till Lucas och smög på honom och Olsson. Vi va riktigt bra då för vi stod typ precis bakom dom utan att dom märkte något. Där stannade vi en stund och kollade när dom algade en cykel, som dom typ inte ens lagade? Sen åkte vi buss till centrum för att sedan gå hem till mig igen och så åkte Rebecka hem. Kul kväll elle hur!? Haha, nej men det var det. Shit vad vi garvade! Det är det enda som räknas.

Nu är det dags att borsta tänderna. Ha det gött! ;)
Puss /R

Här skulle det vara en "dagens outfit" bild men jag fick inga bra bilder.

En dag på stan med Bella

Heej alla glada!

Hur står det till? Här är det bara fint men jag börjar känna mig lite trött efter att ha varit igång sen nio imorse. Under dagen har jag varit i den stora staden tillsammans med Bella. Vi köpte snygga kläder vi, så nu är det två glada tjejer  som är hemma i Bålsta.

Senare ikväll ska jag träffa Amanda och Rebecka och tydligen har dom bestämt vad vi ska göra (vilket jag inte ska säga nu för då kan allt förstöras....). Det kommer nog bli kuligt. Nej nu ska jag duscha och sen hoppas jag att det blir mat så att jag kan dra.

Hörs sen! Puss

Bilder på dagens inköp:


Blus/skjorta/väst, vad tusan man ska säga, 199:- H&M
Kort 3/4 tröja, Weekday 150:- (REA)

Ring, Indiska 59:-

Och dagens outfit


Lagom chilligt för en dag på stan

Best thing I never had

Tjenare!

Kom in för en liten stund sen efter att ha gått en promenad. Gick i en timme ungefär, riktigt skönt var det! Har fortfarande inte gjort något speciellt men det är ganska skönt ändå att inte ha något att göra. Det blir en chilldag idag helt enkelt. Nu ska jag nog käka lite lunch och sen kolla på tv.

Ha en bra dag och gråt inte för att det inte är strålande sol, man blir faktiskt brun ändå + att det är varmt som tusan i alla fall. Puss

Såhär känner jag mig just nu.. FAIL!

Today is a great day

Tjenamors!

Måste börja med att säga att gårdagen var jättemysig. Runt halv 2 mötte jag Nattha vid Västerängen och där pratade vi en liten stund. Sen gick vi till centrum där hon köpte nya skor och sen köpte vi glass. Senare på kvällen åkte jag Nattha och Erica till lilla Ekilla där vi grillade mashmallows och choklad och körde "jag har aldrig" på mobilen. Det var kul! Sen åkte vi till Futurum där vi mötte några grabbar.

Nu är det mitt på dagen och jag har fortfarande inte gjort något vettigt. Men jag antar att jag ska ta och hitta på något snart. Det kan ju vara en bra början att lyfta rumpan från stolen och slita blicken från datan så att jag kan tänka... haha nej men jo... Gud, nu börjar jag spåra! Vi hörs under dagen.

Puss /Ronja

Bilder från balen

Tänkte bjuda på några bilder från balen i fredags. Det var så sjukt galet kul! Tack alla som var där!

Min coola entré


Och så fina Amanda och hennes ´partner´.

Bilden tagen av Nathalie Berggren (fkingnattha.blogg.se)


/R

If you´re not in, you can´t win

Hejhej!

Har ni sovit gott? Det har INTE jag. Vaknade typ 5 gånger under natten plus att målarna kom imorse vid 8....

Juste! Jag har ju fortfarande inte fått tillbaka min mobil så jag har bestämt mig för att köpa en ny. Så jag satt och kollade runt igår och jag tror jag har bestämt mig för en htc incredible S. Den verkar så himla bra och dessutom är den snygg också. Men jag måste vänta tills jag får min lön, vilket är i juli, lite surt men det är så värt det!

Nu ska jag käka frulle och sen kolla om någon vill göra något idag.
Puss /Ronja

Mobilen



It´s foodtime

Hej på er!

Nu har jag kommit hem från landet igen (åkte dit igår, därför jag inte bloggade). Det var mycket trevligt med tårtor och god mat. Idag åkte vi ut med båten en liten tur också, det var sjukt härligt! Nu väntar mat där uppe. Ha en bra kväll!

Puss /Ronja

Äntligen sommarlov!!

Heeeej!

Nu hörni är sommarlovet här! Det känns så grymt bra! Efter avlutningen åkte jag, Bella och hennes mamma till Åbergs museum och åt en god lunch i solen, mycket gott och trevligt. Efter det åkte jag till centrum och köpte hårspray. Nu snart så kommer Emelie och ska hjälpa mig med håret. Sen när mamma kommer ska hon hjälpa mig med sminket och sen ska klänningen på och sen är det bal som gäller. SÅ taggad! Kommer bli grymt!

Nej, nu ska jag plocka fram det vi behöver och sen kör vi ba.
Puss /Ronja


Bild med systemkameran från Turkiet

Så jäkla nervös!!

Godmorgon!

Asså herre gud vad är det med mig?!?!?! jag är nervös för skolavslutningen!? Jag har typ värsta klumpen i magen och känner mig nästan inte ens glad :O Jag tror att det är för att jag börjar inse att det här är sista gången vi står där tillsammans som en klass. Det kommer gå bra Ronja, det är ju inte sista gången vi träffas i hela livet, vi bor ju i samma ort ändå. Nej, nu ska jag tänka possitivt!

Nu är det 40 minuter kvar tills jag ska vara hos bella. Vi ska åka/cykla tillsammans vet inte vad det blir än men ska i alla fall vara där lite innan halv. Jag har gjort klart smink och lkäder, nu är det bara håret kvar. Mamma gjorde en inbakad fläta på mig igårkväll så det kommer vara vågigt. Och så ska jag gå utan att ramla i mina skor, det är fasen det mest pinsamma som kan hända! Visst jag har gått i dom ganska mycket hemma men vi har ju inte direkt grus inomhus... Aja, det går säkert jättebra! :)

Nu ska jag göra mig klar. Hörs sen!


Såhär ser jag ut just nu då håret inte är fixat än

Puss

Sista dagen för alltid i grundskolan är nu avklarad

Hejhej!

Gud vad konstigt det känns! Att lämna alla böcker, lämna skåpnyckel, allt ska tillbaka för nu kommer vi aldrig mer komma tillbaka! Det ska bli så jäkla skönt samtidigt som det kommer vara hur tråkigt och jobbigt som helst! Så himla jobbig känsla verkligen. Menmen, det är en skolavslutning och bal också innan allt är över på riktigt. Ser verkligen fram emot morgondagen!! Kommer bli så himla kul! :D

Förutom att tiden på Futurumskolan är över så har det inte hänt så jätte mycket. Igår var det stockholmsdag, då gick vi i gamla stan på stadsvandring och svarade på frågor ( och så fick min grupp vinka till vår snygga prins Carl-Philip!!!! :D det gjorde vår dag typ ;) ) Sen gick nästan hela min klass på grönan. Himla kul var det tills det attt jag tappade min mobil i någon karusell och jag har fortfaradne inte fått tillbaka den. Så om det är någon som har ringt eller sms:at utan att ha fått något svar så är det därför. Jag kan säga att det enda jag tänkte på sen var: FML!!!!! Men jag ska ringa nu och kolla om dom har hittat den. HOPPAS!

Nej, nu ska jag ringa det där samtalet sen ska jag åka och hämta balklänningen.
Hörs när vi hörs!  Puss


Ungefär såhär ledsen känner jag mig just nu.....

Promenad som leder till poolbad med fina vänner

Hej där!

Kom hem för bara en liten stund sen. Bella hämtade upp mig på moppen och så åkte vi till Shannon. När vi kom dit så började vi på en gång gå en promenad, en väldigt skön och välbehövlig en! Vi gick runt Hagviken och tillbaka. Sen hoppade vi direkt i badkläderna och ner i poolen för att svalka oss och jag skojar inte när jag säger att det först stack i mina ben för det var så jädra kallt! Men jag vande mig och vi spelade lite volleyboll. Efter en stund blev det lite väl kallt så vi gick upp och satte oss i solen och stekte på, åt glass och snackade massa. Hur avslappnande som helst.

Vad som händer nu är ett frågetecken. Men vi pratade om ifall vi skulle dra ihop ett gäng och typ cykla till vattnet någonstans ikväll och känna sommarlovet närma sig med stormsteg. Det är ju bara 5 dagar kvar!! Längtar!!!!!

Ha en bra fortsatt dag! Puss

Typ sommarlovet mellan 6 och 7. Så sjukt söta!! :D

Man down

Godermorgon, godermorgon både herre och fru....

haha lite fel kanske att börja inlägget med en jullåt precis såhär i början av sommaren? Men det skiter jag fullständigt i. Hur som helst så hade jag väldigt mysigt och trevligt igår med mina små flickor. Vi gock som sagt till Lucky House och åt riktigt god mat som avslutades med en ännu godare efterrätt. Efter det gick vi till Amanda igen och där började vi skriva en mindre seriös låt. A spelade gitarr och vi alla sjöng, det lät väldigt....... vackert.... ;) Vid elva ungefär trallade vi hemmåt mot mig, jag va så himla trött asså! Sen fortsatte de andra två små flickorna hem till R.

Idag har jag ingen aning om vad jag ska göra. Har skickat ett sms till Nattha nu och hoppas på svar.
Hoppas ni får en bra dag i alla fall.

Puss /Ronja


Ut och käka med bästa vännerna!

Hej på er!

Sitter just nu hos Amanda med henne och Rebecka och lyssnar på musik och kollar på när Amanda fixar sig, ack så seg hon är jag har varit klar i typ en timme.... ;) När hon är klar ska vi gå till Lucky House och käka, gott! Vad som händer ikväll får vi se, men det blir nog trevligt hur som helst.

Hej så länge! /Ronja


Endast en vecka kvar som 15 åring..........

Heeej!

Hur står det till? Här är det bara bra! Vaknade vid nio först men somnade sedan om till 11 ungefär, skönt. Nu på förmiddagen har jag solat på balkongen, ännu mer skönt, och nu ska jag packa för att sen gå till Amanda. Rebecka kommer också komma så det kommer bli trevligt med sol, bad och antagligen väldigt mycket skratt.

Nej, nu måste jag skynda. Ha det bäst! Puss /Ronja


Haha söta.....

17:39

Hejsvan svejsan!

Har dagen varit bra? Min har vart väldigt lugn. Förljde med mamma till en kompis en stund, inget mer. Om en stund är det middag här i huset, det blir grillad kyckling med pommes frites, goott!! Sen ska jag möta Bella och kanske Shannon ifall hon får för sin mamma, så ska vi köpa glass och typ sätta oss på fotbollsplanen och bara njuta av att den riktiga sommarvärmen börjar komma.

Imorrn ska jag vara med Amanda och Rebecka. Det blir kuuuuul!

Nu ska jag hjälpa med maten. Ha det bra så länge! Puss /Ronja


Härligt!

Bilder från Turkiet

Hej nu ätnkte jag visa några av bilderna jag tog in Turkey.

På flyget dit
En del av vår lägenhet
Balkongen
Utsikten från balkongen på natten

Och på dagenTyp världens godaste tårta!!!!

Don´t you cry your heart out

Tjeeenamors!

Shit, det känns verkligen hur konstigt som helst att vara hemma. Såklart är det ganska skönt också men jag skulle inte säga nej till att åka tillbaka igen.
Hur som helst så har det varit sjuuuukt bra med 5 pooler, rutchkana, minst 25 grader varmt och hur mycket kall läsk man vill! Jag ska visa lite bilder senare men jag har inte hunnit ladda upp dom än så ni får vänta lite.

Nu ska jag gå och sätta mig i solen (som om jag inte borde ha fått nog av den vid det här laget..?). Hörs sen!

Puss /R

RSS 2.0