Fredrik och jag

Hallå i stugan!

Hur har eran första dag i skolan/på lovet varit? Min har vart helt ok. Jag fick veta att jag har fått VG i teknik och att jag fick VG+ eller MVG- på min skjorta (!!), skitglad för det! Efter skolan har jag typ bara chillat. Körde lite styrka i vardagsrummet eftersom jag inte gick på cirkelpasset, va alldeles för trött för det. Nu ska jag plugga lite matte och sen sova.   Puss /R


FAN VAD DAMP JAG FÅÅÅÅÅÅR!!!!!!! DET GÅR INTE LÄGGA IN YOUTUBE-KLIPP!!!  Klicka här istället för att se och höra. Låten är så sjukt dålig att den blir bra.


Måste säga att jag faktiskt är ganska stolt! :)

It´s like an addiction

Hallå i stugan!

Igår var jag i stan med Emelie. Vi åt på donken och shoppade och drack Chai Latte. Jag köpte en tröja, ett armband, strumpbyxor och en ansiktsmask (jag visar bilder när jag har orkat ladda upp dom) som vi använde på kvällen sen. Vi hade myskväll efter shoppingen med ansiktsmasker (fyfan vad lent ansiktet blev!!!!!!!!) och manikyr framför Let´s Dance med godis och ostbågar, myyys! ;) Jag kom hem typ strax efter ett men somnade inte förns typ två halv tre?

Idag har jag städat mitt rum och köket, cred till mig! sen har jag även duschat och målat mina tånaglar och sett på James Bond med William.

Just nu är jag hos Amanda.Vi har nyss ätit god lax och hemmagjord potatismos. Gott! Nu står hon och gör sig fin för sen ska vi ut och träffa folket. :)

Vad ska ni göra ikväll? Hur som helst så hoppas jag att kvällen blir grym, både för er och för mig! Puss på er!
/Ronja

Min fina tjeeeeeeeeej! :D


Dag 15 – Mina drömmar

(det här inlägget skulle ha kommit för typ två dagar sen men ja... det kommer nu istället ;))

Mina drömmar.... Ja, typ det vanliga att jag får ett lyckligt liv med ett bra jobb och  en familj som gör mig glad. Jag skulle även vilja ha ett hus utomlands som jag kan åka till då det är kallt och trist i Sverige, det skulle vara väldigt trevligt! :)

puss /Ronja

She owns the night

Heejhej!

Hur mår ni? Jag mår prima! Trött efter att ha pluggat i timmar bara men annars är det prima ballerina. Idag har jag inte gjort så mycket. Jag gick till skolan och hämtade engelskaboken sen pluggade jag i typ 2h. Satt även och glodde på dumburken en stund så nu är jag fylld med massa onödigheter, höhö.

Asså jag har typ överflödig hud på mina händer! :O Det är skit mycket som bara är där och det ser ut som jag vet inte vad...! Jag får typ veck för att det är så mycket över. Det är hel skumt verkligen!
Aja, jag ska plugga lite konsthistoria nu.

Ha en riktigt najs kväll! Och för alla er som inte har lov förns nästa vecka: det är bara en dag kvar nu!! Imorrn är det fredag, wihoo! :D Puss /Ronja

Oj hehehhehe! Det här inlägget skulle komma för typ 1½ timme sen men glömde publicera! ;)

"Det finns inget vi kan göra åt det..."

Tjenamors!

Gud vad jag blir irriterad på sjuksköterskor som bara nonchalerar ens problem!! Jag va nämligen nere på vårdcentralen idag med mamma och skulle kolla om min tånagel. Vi sitter och väntar i typ en timme för att sen bli bemötta av världens bitterfitta som innan ens har kollat på nageln har tagit ett beslut om att inget går att göra... JAG BLIR SÅ ARG!!!!!  Nej, usch jag blir skitirriterad nu när jag skriver om det så jag ska stoppa här..

Efter besöket hos bitterkärringen nr1 gick jag till Emelie. Vi kollade på MTV, snackade och spela kort. Jag älskar att spela kort det är typ det bästa som finns! ;D Vid halv fem gick jag hem och kollade på Tv innan träningen. Och fy tusan vad jobbig den va idag. Eller asså det va jobbigt för stunden men efter en minut så va det inte så farligt längre.
Jaja, nu ska jag gå och duscha sen krypa ner i min underbara säng.

Puss på er! /Ronja

HAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH!!!!!!!!!!

Baby please don´t go

TjabbaTjenaHallå!

Sovit gott? Jag sov super! Sitter just nu och borstar tänderna. Sen ska jag plugga. Det är ganska kycket läxor och prov nästa vecka så jag måste även fast det är lov. Ganska surt men jaja. Jag har inte så mycket mer att säga för tillfället... Ha en bra dag!

Puss /Ronja

I'm home and alive!

Varning!! Långt inlägg!

Hej bloggen! :)

Nu är jag hemme, eller jag kom hem igår men då orkade jag verkligen inte blogga. Jag hade i alla fall tänkt sammanfatta helgen nu...

I fredags när vi kom fram började vi med att ställa alla bord och stolar mot två väggar (vi sov i ett klassrum) för att sen fixa med madrasser och annat. Efter det körde vi minuten, det där som går på 1an. Det va väldigt kul förutom att jag sög! haha. Vid halv tolv släckte vi lamporna och då skulle det även vara tyst för att sova. Juste vi stannade på Mc Donald´s i Hedemora för att stoppa något lätt i magen, hihi!

Lördagen började med att vi vaknade halv nio för frukost klockan nio. Efter frukosten gick vi tillbaka till rummet och körde klart minuten. Sen började vi sminka oss och fixa håret. Vid halv ett - ett började vi städa och packa ihop våra grejer. Sen gick vi till restaurangen där vi käkade frukost och åt lunch. Jag åt chicken nuggets med pommes frites, sallad och sötsursås, fett gott! Sen kollade vi lite när de små tävlade och sen letade vi reda på vårt omklädningsrum. Vår förträning började tio over fyra och sen började tävlingen. Asså jag älskar att tävla! Jag vet inte hur många gnger jag har sagt det men det är så sjukt kul och nu när jag har fått tävlingsvana så jag inte är så jättenervös blir det mycket roligare! Tävlingen slutade i alla fall med att vi kom 4a. Lite surt då det är så nära pallplats + att vi alltid lyckas komma på fjärdeplats..... -.- Aja, vi kämpade på bra och vi gjorde vårt bästa! Efter åkte vi hem. Vi stannade på Mc Donald´s och käkade middag. Jag åt bara pommes frites för jag var inte hungrig. Men jag åt också en Mc Flurry oreo, AS GOTT!

Vi kom typ hem vid halv elva - elva och då åkte jag direkt till Rebecka. Jag och Amanda sov där. Eller sov och sov... vår madrass pös på luft för att Amanda hade glömt pluppen som ska sitta i hålet i Falun så vi tog min halsduk och tryckte in där istället men det fungerade inte så vi vaknade typ en timme senareav att vi typ låg på golvet. Så då började vi tänka ut vad vi skulle kunna stoppa där istället. Det slutade med att vi tog min ansiktskräm och pluggade in den, efter att vi blåst upp madrassen igen såklart. Asså det såg sjukt kul ut för vi tog även några trosskydd och satte runt + tejp för att det skulle sitta ordentligt. Sen när vi väl hade somnat om så ringer Lucas och väcker oss -.- Lagom jobbigt sådär... Efter typ tre timmar ligger vi på golvet igen för madrassen har pyst igen.. Det slutar med att vi ligger tre stycken i Rebeckas 100 säng..

Klockan två igår åkte jag till barngympan. Jag kan säga att jag inte alls hade lust att åka dit, jag var alldeles för trött. Mamma kom och hämtade mig som tur var, jag hade aldrig orkat gå hem med all packning. När jag kom hem åt jag tacosrester. Jag var typ helt utsvulten efterosm jag inte hade ätit ordentlig mat sen typ havl två i lördags. Sen hoppade jag in i duschen och resten av dagen tog jag det bara lugnt hemma.

Så, där har ni min helg. Nu ska jag käka brunch, fixa mig och sen åka till Amanda. Ikväll blir det cirkelpasset med henne och Rebecka också. :)

Lägger upp några bilder också från helgen:
Klassrummet vi sov i
Elin när vi kör minuten
AmandaTessEn del av min lunch
På prisutdelningen, det andra Bålsta laget tog silver, Grattis till dom! :)
HAHAHAHAHAH!! Vår jättefina nödlösning! ;)

Ha en bra dag! Puss /Ronja

Eeeeeeeeeeh

Tjabbaaaaa!

Jag ska alldeles strax ta på mig ytterkläderna (igen) och åka mot Västerängen där vi ska samlas med laget innan vi åker till Falun. Tävlingen är ju imorrn men vi ska sova där så vi laddar tillsammans och så, det kommer bli GRYMT! Nej nu måste jag skynda mig, madde kommer snart och hämtar mig. Jag kommer nog inte blogga något imorrn, men på söndag så berättar jag om hur det gick.

Min fina packning
Coola örhängen från lindex som jag köpte när jag va i centrum typ nyss ;)
Så här blev min skjorta som jag gjorde på syslöjden, ganska najs ändå!?


Puss /Ronja

Falun todaay!

Tjena!

Jag borde seriöst vinna pros för att vara den sämsta på blogga..? Men jaja, jag har haft mycket i skolan. Nu är det lov i alla fall så nu blir det ändring på det, hoppas vi eller hur? ;)

Idag var det först So prov på andra världskriget. Gick väl helt okej. Sen på mattelelktionen fick jag inte mkt gjort, det va nämligen precis efter provet så jag va helt seg i hjärnan! Sen kollade vi på film fram till lunch, How to lose a guy i 10 days, den va ganska rolig faktiskt. Efter lunch var det en språklektion i 40 min sen sluuuut på dagen.
Nu ska jag plocka lite på mitt rum och sen packa. Jag hatar att packa! Men what to do?

Nu är det SPORTLOV!! :D ÄNTLIGEN! Vad ska ni hitta på? Hur som helst så ha det superbra och tänk inte på skolan för den är bajs och gör en bara deprimerad!

Aja,
Puss /Ronja

Jag saknar dig finis! :( ♥

Glad alla ♥ dag

Heejhej!

Gud vad jag älskar småbarn! Dom är så sjukt söta! :D Jag har vart på barngympa för ungefär en timme sen, Emelie kunde inte gå idag så jag var vikarie för henne med Vendela. Det var en himla skillnad mot för vd "mina" tjejer gör, med det va väldigt roligt.

Idag är det ju alla hjärtans dag som alla redan vet. Så därför var det inga lektioner i skolan idag. Vi kollade film - I rymden finns inga känslor - och pysslade i bildsalen och hade trevligt. Slutade till och med en timme tidigare, grymt skönt! Efter skolan somnade jag i min sköna soffa  sen var det dags att åka ner till barnträningen. Nu ska jag borsta tänderna och göra mig klar för natten sen kanske jag chillar framför tv'n en stund. Hur har eran dag varit? Har ni fått blommor eller choklad kanske av någon ni tycker om? Eller har ni gett någon något? Jag har gett min kära mamma ett fint hemmagjort kort. Det är ju tanken som räknas så det räcker med något sånt litet, tycker jag i alla fall.

Hörs imorrn!
Puss /Ronja


Det här är kärlek för mig, vänner, familj och gymnastik. En del av mig helt enkelt ♥

Är i hallen och väntar på att mi.....

Är i hallen och väntar på att min träning ska börja. Det är en och en halv timme kvar men jag orkade inte gå hem efter barnträningen ;) Jag kanske skriver när jag kommer hem annars får ni ha en bra kväll! Puss /Ronja

Born this way - Lady Gaga

Hallojsan! ;)

Har ni sovit gott? Det har jag gjort. Jag somnade typ halv ett efter att först ha kollat på melodifestivalen och sen Aladdin och ätit hallonpaj med marsansås med William, mys!
Imorse vaknade jag vid tio och strax efter det ringde pappa så pratade med honom en stund. Efter det har jag pluggat till teoriprovet i idrott och käkat frukost, typ. Jag ska fortsätta plugga nu i ungefär en timme till sen ska jag gå till barnträningen. Hoppas dom är snälla och lyssnar, men det brukar dom ju göra så det blir nog bra :)

Later! Puss /Ronja

Har ni hört Lady Gagas nya låt förresten? Vad tycker ni? Själv tycker jag att den är riktigt skön! Måste säga att det här är den bästa på länge. Klicka här för att lyssna på den.


She´s back!

Party all night

Tja!

Jag måste börja med att säga att jag är så sjukt trött! Jag har inte sovit många timmar i natt pga att vi sov fyra stycken i en säng plus att en hund skällde typ var 5e minut.... Men kul var det. Jag var med de vanliga och vi hamnade hos Niklas för det va ff där ;) Vi dunkade musik och spelade nhl men jag bokstavligt talat sög! Haha jag fick inte ens spela klart en match för killarna tyckte jag va så dålig x) Sen sjöng vi med i låtarna och dansade så nu är jag typ lite hes, haha! Egentligen skulle jag sova hos Amanda men vi missade sista bussen och vi orkade verkligen itne gå genom hela bålsta klockan två på natten så vi gick tillbaka till Niklas och så sov vi där.

Klockan tolv skulle Amanda och Rebecka med bussen så då gick jag också. Kom hem och va AS hungrig så käkade mig själv ur huset!! Haha, nej då, men aa käkade på en gång och sen borstade jag tänderna och tvättade ansiktet så nu känner jag mig fresch för en ny dag. Jag kanske ska åka till jakan men vet inte om jag orkar...?

Nej, nu måste jag hitta på något innan jag somnar. Ha en bra dag!
Puss /Ronja

Yesterday :)
Jag såg ut som en bitch på bilden, okej?

Dag 14 - Vad hade jag på mig idag?

Shit, det går verkligen inte bra för mig med den här listan, men det får bli som det blir.. ;)

Idag HAR jag på mig svarta jeanstights, vitt linne m. tryck, svart kofta vit klocka och halsband, min julklapp från Amanda. (Juste, jag har inte visat vad jag fick av henne och Rebecka..... skrolla ner lite så visar jag!)


SKIIIIIIIIITDÅIG BILD JAG VET!!! Men den får duga!


Detta halsband fick jag av Amanda :)Det här armbandet fick jag av Rebecka :)
Tack brudar det är jättefina julklappar båda två!! Hoppas ni blev glada för det ni fick! Puss på er!


Hörs när vi hörs!
/Ronja

"Din blogg är typ dissad...." "Nehe menar du??"

Hej på er!

Guuuuuuuuud va länge sen jag skrev! Verkligen förlåt men jag har absolut inte haft någon tid eller lust alls den här veckan! Dessutom har jag inte haft något att skriva, jag har ändå bara pluggat. Jag har inte ens gått på mina träningar! Ni kan ju gissa att det har vart mycket, och det har det! Idag skulle jag ha haft so prov men läraren va sjuk (YEEES!!!!), matteuppgifter skulla va klara, två engelskaläxor (den ena bakläxa från veckan innan) och franskaläxa. På EN dag! Plus att det är typ två-tre prov nästa vecka! plus att denna vecka har det vart två nationella prov!........ Jag kan säga att den här helgen är ganska efterlängtad!

Nej, nu ska jag sluta snacka om mina läxor. Hur har eran vecka vart? Förutom alla läxor så har min vart super. Jag är verkligen glad att jag har hittat tillbaka till mina fina vänner, jag mår så mycket bättre när jag får vara med dom! :)

Nu ska jag ta en power nap sen ska jag kolla vad som händer ikväll. Vad jag än gör så blir det nog GRYMT! Vad ska ni göra? Vara hemma, träffa kompisar, åka iväg någonstans? Hur som helst så hoppas jag ni får en grym helg, precis som jag ;) (Usch! Jag lät nästan som Kissie där!!! :S )

Puss /Ronja

Färgglada klubben! ;)

Trötter her self....

Hejsan!

Igår hade jag riktigt roligt. Vi åkte med 16.39 tåget till jakan och därfifrån tog vi bussen till Kista. När vi kom dit bestämde vi vilken film vi skulle se (det fanns bara tre platser kvar på Trassel så vi kunde inte se den..:( ) Det blev Burlesque istället, och den va AS bra! Jag ville bara ställa mig upp och dansa med, haha! Efter filmen käkade vi glass, eller jag käkade paj, gott va det! Sen åkte vi hem till gamla Bålsta.

Idag har jag pluggat lite. Jag orkar inte plugga egentligen, men jag måste men så gör jag inte det och så får jag dåligt samvete för mig själv. Jag ska även välja gymnasium idag. Jag tänker inte säga nu hur jag väljer, det kommer ni antagligen få veta senare under våren/sommaren ändå.

Ikväll är det träning och idag ska jag fan klara tre-varvet! (För er som inte förstår så ska jag klara ett varv på tumbling då man gör tre övningar och jag ska göra frivolt-(delning)-rondat-flickis), jag SKA köra det varvet på tävlingen!!

Ha en bra dag alla! :D
Puss /Ronja

ASGRYM film!!!! Måste ses!!

Thank god it´s Saturday

Tjaaaaa!

Sovit gott? Det har då jag gjort. Okej nu låter det som att jag har sovit till nu men det har jag inte! Jag vaknade vid 12 men låg kvar i sängen till strax efter 1 och sen käkade jag frukost och så har jag rakat benen så nu är dom lena som silke ;) Idag ska jag till Kista med Amanda, Rebecka, Celina och hennes kompis. Vi ska på bio och se Trassel och så ska vi käka där också, kul!

Sorry förresten att jag inte bloggade i går och i torsdags men vårt internet cepade sig!

Nu ska jag gå och klä på mig. Ha en bra dag!

Puss /Ronja

I onsdags på Ekilla. Vi hade i alla fall tur med vädret (igen, haha!)

I don´t know if I can make it

Hejhej!

Jag ska alldeles strax klä på mig för att sen traska mot träningen men tängde slänga in ett inlägg först. Som jag sa igår var det utedag idag och jag va på ekilla med Bella, Anna, Johanna, Linnéa och Sarah. Vi spelade fotboll på isen, käkade alldeles för mycket (jag gjorde iaf), låg i solen och chillade, åkte snowracer och hade allmänt trevligt :) I slutet blev det lite kallt plus att typ alla blev jättekissnödiga och alla som har vart på ekilla vet att det inte finns någon toa där, på vintern i alla fall, lagom jobbigt sådär.. Men vi fick sluta typ 45 min tidigare vilket va najs!

Nej nu måste jag gå. Puss /Ronja

Sometimes beautiful things happens in this world.......

Hej på er!

Jag har nästan nyss kommit hem från centrum med mamma. Vi handlade mat till imorrn då det är utedag med skolan så då blir det att vara på ekilla och åka pulka, kuul! Vi va även inne på kicks en "kort" stund. Nu ska jag byta om sen ska jag vila sen äta och sen pallra mig mot träningen. Kuligt!

Hur har er dag vart? Jag hoppas i alla fall att den har vart super.

Juste! Igår fyllde min bebis, snuttegull och bästa vän hela 17 år! Grattis igen! :D


Och idag fyller min klasskompis Shannon 16 år, synd som tusan att hon va (är) sjuk idag för annars hade vi sjungit i klassrummet. Grattis till dig också (igen)!


Ha det bäst (ät en häst! ;P)
Puss /Ronja

RSS 2.0