Morgonprommis med familjen

Heeeej bloggeeen!

Idag vaknade jag väldigt (med betoning på väldigt) tidigt, nämligen 9. Men det kanske inte är så konstigt med tanke på att jag inte har några gardiner eller nåt sånt för mitt fönster och i morse lysite ju solen vilket betyder att den lyser rakt in på mig på morronen..-.- Så jag gick upp och åt lite frukost. Sen gick jag och resten av familjen ut på en liten prommis :) Det var riktigt skönt! Efter prommenaden låg jag i min säng en stund och vilade lite, sen gjorde jag lite läxor.  Ikväll är det träning som gäller. Tror och hoppas att det blir mest tumbling och fristående, för det var typ en vecka sen vi körde det och sen så är det roligast också!;) Jag vill bara passa på att säga grattis till Vendela och resten av Rm gänget som är i Halmstad och tävlar i RC (Riks Cupen), och de gick igår vidare till finalomgången som är idag! :)

Puss! //Ronja

Duktiga jag..

Hellooo!

Idag har jag hunnit med ganska mycket. Jag har delat ut det mästa av New Body grejerna, städat mitt rum + allt som jag gjorde imorse.. Tycker iaf jag är ganska mycket med tanke på att jag vaknade ganska sent. Nu ska jag ner till centrum och köpa lite glögg och pepparkakor som vi ska fika ikväll + våra hemagjorda lussebullar:) Jaa, jag vet att man ska äta det imorrn, men mamma är inte hemma då..:P Ha en toppen kväll, för det ska jag ha!

Pusss! /R

Soovmoorgooon!:D

Hej alla glada!:)

Idag sov jag till typ 12. Måste säga att det var himla skönt! Men nåt som var lite mindre skönt var att när jag kom upp till köket så såg det ut som ett bombnedslag! Det första jag tänkte var: WILLIAM!!-.- och sen så tänkte jag: Asså kan man inte lämna honom en morgon utan att det ser ut såhär?!! Så jag fick börja med att ta ut den rena disken från diskmaskinen (inte för att det var så mycket rent kvar för william hade stoppat dit sina smutsiga talrikar och glas från frukosten...-.-), sen stoppa in den smutsiga, torka bort all smuts från diskbänken, göra rent spisen, och torka bordet. Sen kunde jag börja äta frukost. Då var jag så hungrig att jag trodde jag skulle behöva lägga mig ner en stund... :S

Idag ska jag dela ut några till paket New Body. Sen ska jag städa mitt rum och kanske göra lite läxor eller så kollar jag om det är nån som kan va.. Vet inte riktigt, men det skulle vara ganska skönt att få läxorna gjorda så behöver jag inte tänka så mycket på dom sen... Nu ska jag gå och klä på mig. Ha det bra!

Puss! //Ronja

Jag är hungrig NU!

Hej där!

Nu, kan jag berätta lite kort om dagen. Jag hade en riktig chilldag.. hade en mysig, varm och skön kofta, typ inge smink och håret uppsatt i en slarvig hästsvans SKÖNT! Iaf, så på förmiddan hände inte så mkt... det var på lunchen som det började. Det var pannkakor, jag, Ida och Bella O satt vid samma bord och så kom jag och Ida på att vi skulle tävla om vem som kunde äta flest pannkakor..! Skit kul tyckte jag, så jag gick och hämta några till.. När jag hade kommit till 6 va jag typ dö mätt, men jag kunde ju inte ge upp häller..;) så det var bara att gå och hämta fler. Jag åt 10 st, och det ska jag säga er att den sista var riktigt plågsam! Jag typ satt och trodde jag skulle spy vilken sekund som helst..!:S  Ida vann för hon åt 11. Men jag hade verkligen inte pallat en till!  Resten av dagen så mådde vi så sjukt illa, seriöst vi kunde inte gå, inte ligga på magen, inte jobba.... ja, det var INTE KUL! Jag kommer seriöst inte vilja ha pannkakor på ett år känns det som.!

Nej nu, ska jag gå och göra lite middag sen ska jag duscha! Ha en fortsatt trevlig kväll!

//Ronja

Ringa...

Att ringa till okända personer är inte direkt min grej, men är precis det jag måste göra nu. Jag ska ringa runt till alla som har beställt New Body grejer och säga att grejerona har kommit. Helt seriöst jag vet inte hur jag ska våga..! Aja, jag fick ett tips från mamma, det var att jag skulle ringa till en som jag iaf vet liite vem det är, nämligen en som går i mammas kör;) Sen kommer det nog bara att rulla på tror jag, hoppas jag! Men annars så, vad gör man inte för att åka till ITALY?! ;D

Måste ringa nu, skriver senare om dagen... PUSSS!


Gammal bild men jag bjuder!;)

Väntar på Bella

Hej där!

Både idag och igår har det vart typ as sköna dagar! Igår var det 3 lärare och 1 vikarie i skolan, och idag var det 1 lärare och 3 vikarier, vilket betyder ... INGA LEKTIONER!!:D eller ja, nästan iaf.. ;) Men ändå, det har vart fett skönt! Efter skolan gick jag hem. Sitter och väntar på att Bella ska komma. Hon har ju sång efter skolan på onsdagar och jag orkade inte följa med så då kommer hon hit när hon är klar, vilket hon borde vara typ nu... :) Ikväll blir det träning igen :) Igår gick ju superbra när jag väl körde, jag var så trött att jag typ inte orka köra så jag satt mest och kollade på, men när jag väl körde så gick det riktigt bra!:) Jag tror det blir mest hopp idag, eftersom det är kort träning (1½ timme), det blir ganska lite träningstid då om vi ska plocka fram tumblinggolvet.... Aja, ha en bra dag alla!:) PUUSSSS!!

HHAHAHAAHAHAHAA!!!
En riktigt steek bild på Bella!:) PUSS PÅ DIG!:D HAHAHAHAHA!!!<3

Lusselelle, lusselelle....

Hej på er, igen!;)

Jaa, om exakt 7 dagar är det första advent! Helt sjukt! Tiden går så himla fort nu för tiden! För att "fira" det här så har vi (jag mammi, och William) bakat lussebullar! Dom ser såå goda ut så jag hoppas att jag får smaka sen, när dom är klara! ;)


Imorrn är det skola igen, Bajs! Det är tisdag och det betyder so-prov! Ännu mer bajs! Jag har inte hunnit plugga! så jag tror att jag ska göra det nu! MÅSTE göra det nu..! Men problemet är att jag inte KAN plugga till prov, det går bara inte, hur mycket jag än försöker så går det inte...:S Jag vet inte riktigt vad det är, men jag tror att det är det att jag känner mig pressad på att jag måste kunna allt, och då när jag inte kan det så får jag panik och bara vill spy på allt och sen bryter jag ihop och ger upp.... Dåligt tålamod? Kanske..  Menmen, jag ska iaf försöka!
PUSSS! //Ronja


Chill dag hemma..

Hejsan hoppsan!

Idag vaknade jag typ 11 i gästsängen hemma hos Vendela:) Man kan säga att vi har vart väldigt sega idag. Vi åt frukost och kollade på film typ 12..
När klockan var typ 1 ringde mamma och frågde om vi ville följa med och bada i Bro. Så klart ville vi det, så hon sa att vi skulle vara klara på 20 minuter. Då kan man säga att vi fick lite panik.. Där satt vi i pyjamas(?) och va typ helt döda...;) Men när de (mamma och William) kom ca 20 minuter senare så hade vi hunnit ta bort min säng, klätt på oss, plockat bort frukosten, packat och borstat tänderna.. I´m impressed(?)!! När vi väl kom till simhallen så visade det sig att det var stängt..!:P haha, så vi åkte till Willy´s och köpte så vi kan baka lussebullar istället.. :) Lyckad dag va?! mohaha! Aja, orkar inte skriva mer nu.. Ha en fortsatt bra dag! PUSS!

(Asså kolla vad långt och tjockt hår jag hade innan jag klippte mig! Nu är det puts väck!!:( )

The City Weekend Break

Halloj!

Idag är det en väldigt seg dag. Det var ju Öppet Hus på skolan igår så jag var där mellan halv 11 och 2 sen var jag med Wendy :) På kvällen åkte jag med familjen till en kompis och firade henne för hon fyllde år igår.. Där blev det mycket god mat och tårta och fika... Jag höll på sprängas när vi åkte därifrån!:O Jaja, tillbaka till idag, så ska jag bara sitta och kolla på tv typ hela dagen för jag är jätte trött. Sen ikväll är det träning, det ska bli skönt efter alla godsaker som jag har stoppat i mig!
Imorrn är jag (och alla andra som var på skolan igår) lediga, som en kompensation(?) från igår, NAJS!  Nej nu skaj ag gå och kolla på The City!;) Ha en bra dag!

XoXo
Ronja

Var på Bellas träning idag!:)

Heeeejj bloggeen!!

Idag har jag vart väldigt trött (som vanligt;P), men jag gjorde mitt bästa ändå. Efter skolan åkte jag och Bella med tåget mot Jakan för vi skulle till hennes träning:) När vi kom till hallen var det ingen där så vi fick stå utanför och typ frysa ihjäl(??)..:P När träningen väl började så belv det ganska snabbt långtråkigt att bara sitta där och kolla när de gjorde samma saker hela tiden, så jag typ somnade, moahahahaha!!!;P

Nu är jag iaf hemma igen, och är verkligen jätte trött. Som tur var så ar jag redan tvättat bort sminket och borstat tänderna så jag kan bara gå och lägga mig när jag känner för det.. Vilket är nu egentligen ;P
Go´natt och sov gott alla!:) PUSS!



Jag är fri,
du är snäll
Din vänskap
är värdefull,
Du är glamorisk
och ditt leende
får mig att le
Hoppas att vi alltid har
vänskap mellan oss!

Tack Linnea för att du finns! Du ska veta hur mycket jag saknar dig! Puss på dig!:*<333

Är med Sandra!

Hallå där, kött o blåbär!

Dagen idag har väl vart bra... Den började med att jag hade utvecklingssamtal och ja, det såg väl bra ut!;)
Aja, nu sitter jag med Sandra och vi ska typ snart äta, för att sen åka på träningen :D Asså jag kan verkligen inte skriva idag, jag skriver typ om samma ord 3 gånger!:P haha... Aja, Sandra ska få sitta här lite nu... Ha det bääst!

PUUSSS!



Fick G+ på no- grejen!

Hello sunshines!:D

Idag har det vart en väldigt jobbig dag... Det började med att jag, när jag gick till skolan, ramlade i lera på kullen vid pia, så jag var helt lerig på jackan, det såg ut som att jag hade skitit på mig!:S Sen andra lektionen var det ett STORT matteprov.. Det gick bokstavligen AS dåligt! Jag höll på att börja gråta för det gick så dåligt.. Och det är inte så ofta jag gråter ska jag säga! Aja, sen efter det hade vi engelska och vad är det med det då.. Joo, jag har glömt att plugga på texten, för jag var så upptagen med matteprovet idag och franskaprovet igår, så jag kunde typ ingenting.! Sen var det No också, det var dagens räddare kan jag säga! Jag fick G+ på uppgiften där jag skrev om Ortorexi, och sen redovisningen också :) Aja, till lite roligare saker, så är det träning ikväll!:D Längtar!

Imorrn har jag utväcklingssamtal! Längtar inte! Asså jag hatar att sitta i ett rum med lärare, vet inte vad det är, men jag gillar det bara inte..:S Nej, nu ska jag plugga svenska, har förhör imorrn på svenska 1700-tals klassiker..-.-

Ha det bra! PUSS!<3


Matteprov imorrn!:O

Helloooo bloggen!:D

Idag har det vart en väldigt seg dag... Det började med att jag hade 2 timmars svenska med Lisbeth!-.- sen var det rast och sen skulle vi ha henne igen.. Okej, ätnkte jag, bara att le och vara glad. Som tur var så glömde hon bort att hon skulle ha oss så vi satt bara och pratade hela lektionen;P Men sen efter lunch så vad tror ni vi har för lektion då? Joo, svenska med Lisbeth! IGEN!! åhh, min dag var förstörd! Nej, jag skoja bara, men asså det är såå jobbigt! Aja, efter skolan var jag med Shannon och Eve :) Vi gjorde inte så jätte mkt typ skrattade och gick en promenad..
Imorrn är det matteprov... INTE kul, för jag är inte alls taggad!:S Aja, kanske bäst att plugga lite nu så att jag inte sitter där som ett frågetäcken och inte fattar något..;) Ha en fortsatt bra dag!

XoXo
Ronja


Change me Keri Hilson & Akon

Länge sen jag la ut en "dagens låt" men aa nu kommer en...



Change Me - Keri Hilson och Akon

XoXo
Ronja

P.s Om den är seg så klicka bara på videon så kommer du inte på youtube istället och då startar den direkt..D.s

New Body försäljning...

Cha cha!

Måste bara säga att det var as coolt igår i globen då vi va och kollade på Monster Jam! Vi hade dessutom världens bästa sittplatser också! Man såg precis ALLT! Tog väldigt många bilder sosm kanske kommer upp sen..:)




Idag så vaknade jag först 10 sen somnade jag om till 11, skönt! Efter jatg hade ätit frukost gjorde jag mig iording för att gå ut och sälja new body. Det gick väldigt bra faktiskt jag har nu sålt 29 paket så jag måste sälja minst 1 paket till... Så ska snart gå ut en liten runda till;) Ikväll är det träning och då ska jag kämpa arslet av mig! haha, aa, men jag hoppas det går bra, iaf bättre än förra gången då jag inte ens kunde göra en volt typ..:/
Imorrn är det skola (BAJS!), ååh nej, kom precis på att jag har glömt att skicka min bokrecension..... Inte bra!!:S Aja, ska gå ut och sälja nu... ha en fortsatt bra dag!:) PUSS!!:*


Dagens outfit:
Svarta jeans
Vitt linne
Laxrosa kofta

Hos Vendela!

tjena hopp!

Igår kväll var en riktigt seg kväll. Jag och Vendela låg i hennes föräldrars säng o ch kollade på Idol och åt Ben & Jerry´s glass! MUMMSSS! Under pausen så somnade vi båda två sen vaknade jag precis när det hade slutat.. Typiskt!

Idag så vaknade vi eller jag iaf, vid halv elva.. Låg kvar en stund sen kollade vi på tv.. Vid 2 ska jag vara hemma för ikväll ska jag, mamma och William åka och kolla på Monster Jam i globen!:) Kommer bli as coolt!:D

Ska äta upp min glass nu, orkade inte ens hälften igår! haha:P Ha en bra dag! PUUUUSSSS!


En vanlig dag...

heejsan!

Jaa, vad ska jag säga om dagen? Den har vart bra... Fick tillbaka no-proven som skrevs i torsdags och jag fick G, jag är fett stolt!:D asså jag suger verkligen på no så när jag såg att jag fick det så blev jag verkligen skit glad! Menmen, efeter skolan gick jag hem och plugga lite och nu väntar jag bara på att få gå till träningen!;) Aja, ska skriva ut no uppsatsen som jagi ntehan skriva ut till idag.... ha det bra! Kramen från mig!


Asså seriöst kolla den här killen, han är grymt bra!!:O




/Ronja

Fotbollsgalan 2009

Tja, tja!

Dagen har vart bra!:) Försov mig en halvtimme imorse, men kom i tid iaf!:) Efter skolan satt jag kvar typ 2 timmar med Ida för hon hade utvecklingssamtal halv 4... När jag kom hem gjorde jag läxor i typ 2 timmar..-.- Nu ska jag kolla på fotbollsgalan 2009 på 4:an :) Ha det bra!:)

XoXo
Ronja


Zlatan vann precis ett guld, hörde inte riktigt vad det var...:P

Måste städa rummet...:(

Hello sweethearts!

Dagen har vart bra! Var till skolsyster på hälsokontroll och allt va helt perfekt, fett najsigt asså!:P
När jag kom hem så hade inte mamma åkt än. Hon sa att jag måste städa rummet! det är BAJSTRÅKIGT! Sen så måste jag plugga också.. Och jag som trodde jag skulle få vara ledig....!:S haha. Nej, ska gå och äta mellis nu.
Skriver kanske senare. Puss!

//Ronja

MTV EMA!

Hej hopp!

Idag har skolan gått bra! Vi hade no prov efter lunchen och jag var ganska så vervös för jag kände att jag inte riktigt kunde frågorna så bra.... Men när vi väl började så var det ganska lätt, det var typ sista frågan som var svår...:) Det kändet väldigt bra faktiskt! Efter skolan var jag med Vendela. Vi var hemma hos henne och pluggade hela tiden. Skönt att ha några saker avklarade! Men inte inte skriva nu för MTV EMA har börjat på MTV.. Ha det bäst! Puss!

//RonjaLindeberg

(Bild från början av sommaren.. (Shiit va brun jag va! haha!))

Test..

ALLA SOM GÅR PÅ GYMNASTIK
MÅSTE GÖRA DETTA TEST!

Har du någonsin på en tävling:
Ramlat? Jaa?
Stått längst bak? Japp
Stått längst fram? Aa..
Börjat köra utan dommarens tillstånd? Nej
Flirtat med dommaren? Haha alltid!
Börjat grina? Nej
Börjat blöda? Nej
Brytit nått? Nej
Ramlat när tränaren råkar putta en? Nej..?
Gjort illa någon? Nej

Senaste tävlingen:
Hur många lag mötte ni? 8-9 st tror jag
Vilken plats kom ni på? 4:e plats
Vem blev tävlingens gymnast? va?

Hur många:
Hur många gånger har du stukat något? Alldeles för många...-.-
Hur många gånger har du brytit något? Never ever
Hur många gånger har du ramlat på en tävling? Vet inte.. en kanske

Vilket lag tävlar du med? Bålsta GK- UT äldre
Vem är bäst i laget? Alla är Bäst
Tar gymnastik före kompisar? Tror det...?
Tar gymnastik före skolan? Nej...
Är du i någon gympahall varje helg ? Ja, har ju träning ju

Kan du:
Flickis? Yees!
Salto? Japp
handvolt frivolt? Jaa
Dubbel på tumbling? Nej.
Dubbel på trampett? Nej, eller ner i grop kan jag :P
Helskruv? Nej, eller jag har inte provat...
En och en halv? Nej.
Lantmätarhopp? vad är det?
Saxlantmätarhopp? va?
Piurett? ja.

Stolt VG barn!

Hello sunshines!

Jaa, faktiskt så är jag ett stolt VG barn! Jag har typ VG i alla ämnen, får ju det på alla prov och så, så då måste det ju vara så..;) Fick reda på vad vi fick på matte förhöret idag, och jag var ett poäng från MVG, lite surt men jag är ändå nöjd, för sista uppgiften (som sänkte betyget) var väldigt svår eftersom jag inte ens har kommit dit i boken... Aja.. just nu sitter jag och pluggar glosor, sen ska jag gå ut och sälja antingen aftonbladetkuponger eller New Body;) Hoppas det går bra! Måste plugga vidare nu, ha det bäst!

//Ronja

Dumma förkylning!

Helluuu!

Asså seriöst jag HATAR att vara förkyld! Bokstavligen! Jag kan typ inte andas, jag är tröttare än vanligt, jag får inte träna.....:'( Som tur är, så är det på väg bort! Ja, faktiskt, jag håller på att bli frisk!:D Så jag räknar med att kunna träna på söndag också!:D



Idag så har det vart en himla rolig dag! På lunchrasten satt jag, Vevve, Anna, Bella B och Sandra i caféet och typ skrattade ihjäl(?) oss!:P  När jag kom hem blev det inte alls lika kul! Jag måste PLUGGA!! Jag orkar verkligen inte!     
Hade matte-läxförhör idag och det gick bra förutom sista uppgiften där jag glömt bort hur man skulle räkna...-.- Sen så har jag no-prov på torsdag!:O Jag kan verkligen ingenting!! Jag vill inte ens kunna no så varför ska jag behöva plugga det då?? Har inte riktigt fattat de än... Aja, det är bara att bita ihop 1½ år till sen får jag ju välja själv vad jag ska plugga!:D Nej, nu måste jag gå och värma mig lite... Ha det bääst!
Puussss & Kraam!

Första skoldagen.....

Tjena hopp!

Idag har vart en seg dag! Har vart täppt i näsan, haft skit ont i halsen och har vart jätte trött.... Ingen bra kombination direkt.:/ Menmen, jag kämpade på och klarade av hela dagen med ändå ganska mycket ork kvar..;) Vi fick veta våra betyg på so uppsatsen och engelska provet idag också :) Jag fick VG på båda!:D *STOOLT!*  Efter skolan gick jag hem med Bella O (jag kände mig faktiskt ganska bra i halsen då..), och vi pluggade lite matte, vi har ju matte-läxförhör imorrn så det är bäst att plugga på..:P Sen gick vi ut på en liten prommenad, sköönt, sen skulle jag hem och äta.. Ska typ plugga lite till, sen kolla på tv;) Sen ska jag soova i min skööna säng! MOHAHAHA!:P Aja ha det bra!  PUUSSSSSSSSSSS!

Hemma igen!

Tjena hejsan!;)

Nu är jag hemma igen, sjukt trött efter resan, sov typ inget på hela natten... vi kom kanske hem vid halv åtta imorse och då gick jag och la mig i sängen direkt, sov sen till halv 2 typ:P Sköönt!! Ska typ kolla på film och bara ta det lugnt idag.. Men orkar inte skriva mer nu, ha det bra!

XoXo
Ronja

RSS 2.0