Päronpaj

Hallåå!

Har för inte så länge sen ätit päron och ingefärapaj med marsansås, så himla gott!! Har även fixat pengar till mobilen så nu kan jag smsa igen. WIIE!;)
hmmm.. Undrar om jag kanske ska ta en liten prommenad i de vackra vädret..? Låter väldigt lockande faktiskt:) FÅr se, nån som vill följa med? Annars får jag väl sätta mig och plugga... lite mindre lockande, haha.

Aja, ha en bra dag!


Jag vill ha sommar nununu!! /R

Valborg

Godermorgon!

Idag är det valborg ifall de nu är någon som har missat det..? Och de verkar som att alla är jätteglada för de och ska göra nåt speciellt som är planerat sen länge.. men seriöst vad är det som är så speciellt med denna dag? Jag fattar inte det! Jag tycker bara det är en vanlig dag bara de att man går och kollar på en jättestor brasa... Är de så himla stort och speciellt? Visst våren är här och de är jätte kul men hallå? Är det verkligen så speciellt så man måste fira det?
- Vad ska ni göra idag? Har ni planerat något? Jag ska iaf inte göra något speciellt, blir antagligen att plugga lite...Sen klockan 1 kommer en kompis till mamma och då blir de lite fika, sen ikväll ska vi grilla och bara mysa och ta de lugnt.

Nu måste jag klä på mig och fixa mig för dagen...
Puss /Ronja

Årets första kulglass!

Hejhej!

Börjar nästan tro att jag va en zoombie i mitt förra liv, eller att jag kommer bli de i nästa (ifall de nu är så att man återuppföds..) Har iaf lyckats prestera bra hela dagen i skolan. HAHA! kom just på att jag måste ha sovit väldigt konstigt inatt.. Somnade nämligen med hörlurarna i öronen igår kväll och imorse när jag vaknade så hade jag sladden 3(!!) varv runt halsen. Kanske inte nåt att skratta åt egentligen men asså seriöst hur lyckas man??:P Aja, efter skolan va jag med Sandra och först gick vi hem till mig för jag skulle städa mitt rum (annars skulle jag inte få några pengar den här månaden!!:O ) sen gick vi ner till centrum och köpte kulglass på Godishjärtat. Gott! Sen köpte sandra kakor också som jag fick smaka:) Sen åkte jag hem till mig o Sandra hem till henne.

Mer har inte hänt idag... Eller jo, har precis ätit vårrullar o ris till middag så jag tror jag ska spy för jag är så himla mätt!:S Ha en bra kväll iaf!

Puss!/ R
Inte länge kvar nu!:D

Gymnastik i mitt hjärta!!

Heejhej!

Försov mig i 45 minuter imorse så man kan säga att det va ganska stressigt! Hade typ 30 minuter på mig att göra allt, inte alls kul! Men kom typ bara 3 minuter sent ändå så jag är väldigt stolt :) Annars har det vart en relativt bra dag, hade ute gympa och vi körde friidrott vilket inte är min starkaste sida direkt eftersom jag inte är speciellt intresserad av den sporten;) Sen va de lunch och allt blev lite konstigt... Tänker inte prata om det här. Sen va de tema sen slutade jag 14.15 typ:)

Ska snart plugga (asså seriöst jag gör verkligen de typ hela tiden! Men har man mycket läxor så måste man!), sen halv 7 har jag träning. Blir nog mest hopp idag eftersom det inte är något fristående på tävlingen så behöver vi inte träna på de så mycket. Aja, ha en bra dag iaf. Kanske bloggar lite senare får se..?

Pusss/R
Vår riktigt snygga startposition till vårt riktigt snygga fristående!;)

44 dagar till sommarlov!

Hallååå bloggen!

Dagen har vart som vanligt! Hade förhör på no:n idag i sexualkunskap, de gick väl.... sådär.. fick total hjärnsläpp efter ett tag!;P Efter skolan har jag inte gjort mkt. Seriöst jag orkar inte göra nåt. Kanske beror på allt som har hänt och att jag inte kan släppa det? Jag försöker verkligen men det går inte!:S
Nu ska jag iaf försöka plugga eftersom det är typ en miljard läxor-.- Orkar inte! Är så himla skoltrött nu så de finns inte! Men det är bara 44 dagar kvar med helger så det borde väl bli typ 30 skoldagar? Det borde jag faktiskt orka stå ut med!
Nej nu måste jag plugga ifall jag ska få gå på träningen. Ha en fortsatt bra dag!

Puss /Ronja
Ungefär såhär känner jag mig just nu, trött och sliten!

Helt död!

Tjena tjena!;)

ååh jag är så slut i hela kroppen! Känns som mina ögon typ växt ihop eller nåt likande!:P
Träningen gick iaf bra även fast jag kände mig trött. Var så nära på göra sträckt med helskruv men precis när jag skulle skriva så ba nej jag orar inte... så gjorde jag bara halv istället;) Hoppas jag har mer energi på tisda så ska jag prova igen!
Nej nu blir de att kolla på tv sen hoppa ner i en nybäddad säng!
Dröm sött! /R

Söndag

Hejhej!

Gud vad jag är trött! Va tvungen att gå upp kl 9 imorse för att sen typ halv 11 gå ut med reklamen. Var inte klar förns 1 prick! Efter mitt absolut jätteroliga jobb så gick jag hem och åt lite lunch sen har jag sorterat New Body grejerna.. Känner mig så duktig!
Ikväll är det träning, men jag vete tusan om jag kommer orka.. Ska iaf ner och sen får vi se hur länge jag pallar. Kanske att jag kommer igång när jag väl börjar träna?:) Nej nu ska jag kolla lite på tv... Ha en najs dag!

/Ronja

Hahahaha!!! Ja ser ut som ett spöke!!!;DKolla va städat vårt rum va! I´m impressed! *NOOT!*;)

Where ever I go, I can see your star!

Hallå!

Har inte kunnat blogga idag eftersom jag har vart på dop. Men nu är ja hemma igen så nu blir de en liten överblick över dagen:P

Var tvungen att gå upp 8(!!) för vi skulle åka halv 10. När vi nästan var framme stannade vi och åt på Frasses, hamburgare in my heart säger jag bara!:P Aja, sen fortsatte vi o kom fram typ 5 min innan dopet började. Vi va i kyrkan typ 30 min sen gick vi till ett litet hus som låg bakom alla gravar och där var det fika m.m. Sen åkte vi hem typ 3 halv 4? Mer än så har inte hänt idag. Har precis ätit tacos, ifall de är nån som bryr sig;) Asså gud jag har verkligen inget vettigt att skriva om... Ha en bra kväll iaf!
Jo förresten.. jag ska börja gå med direkt reklam så jag får lite cash! Inte så kul kanske men jag kommer få typ 500-600 x-tra i månaden!:D

Aja, ha de bra!
Puss! /Ronja

Heelg!

Heeejhej!

Jag är super glad idag! De är ju fredag!:D Allt har bara vart riktigt bra idag. Så himla skönt!
Nu ska jag alldeles strax åka o köpa en doppresent med mami. Vet inte riktigt vart vi ska men de får vi se...

Nu måste jag rusa annars blir hon lite sur på mig för jag tar så lång tid:P ha de bäst!
/R

Snart helg!

Hejhej!

Ååååh!!!! Jag gjorde ju hemkunskaps provet idag och läraren rättade det på en gång och gissa vad.. Joo, jag var 0.5, 0.5!!!!! poäng från MVG. Hur surt? SÅ JÄVLA FUCKING SURT så de finns inte!:S Det va en fråga " Vad är gratinera?" Och ja skrev "När man ger en färdig maträtt färg." Men de skulle stå "När man ger en färdig maträtt färg i ugnen." Och sen skulle man kolla på bilder och säga vad de va för köksredskap och jag skrev måttring men de skulle stå måttsats..... Åååh! Jag blir galen! Menmen sånt händer och lärarn sa att hon nästan såg de som ett mvg ändå!:D

På eftermiddagen har jag bara pluggat. Eller ja jag somnade typ 1½ timme i soffan men annars har jag bara pluggat. Så nu ska jag renskriva texten om kvinnans underliv, väldigt intressant... NOT-.-  Aja, ha en bra kväll iaf!

Puss /R

April och snö.....

Hejhej!

Har varit hemma  ett tag nu efter träningen så har hunnit äta också. Asså seriöst, jag var riktigt trött jag menar verkligen RIKTIGT trött på träningen. Jag orkade typ inte ens göra en hjulning:S Så jag la mig på en matta och jobbade lite engelska istället;)
Nej, nu måste jag gå och duscha, känner mig jätte äcklig!

Puss /R

Pluggar

Heej där!

Måste säga att jag är riktigt skoltrött nu!! Jag orkar verkligen inte! "Bara 2 veckor månader kvar, bara 2 månader kvar...!" Ååååh! Det blir ju inte direkt bättre av att man har typ 100000 läxor-.- Aja, ska inte klaga!
Dagen idag har vart precis samma som alla andra. Varför händer det aldrig något i mitt liv? Jag måste verkligen ta tag i det här och se till att något händer inom kort annars kommer jag ruttna i en liten håla som denna. Nej usch vad deppigt de blev helt plötsligt. Måste vara possitiv! Ska plugga nu lite snabbt sen blire träning och efter de lite mer plugga... GREAT!

Hoppas ni har en roligare dag än mig iaf.
Puss! /Ronja

It´s so hard

Hejhej!

Dagen idag har vart riktigt seg! Hur kan man vara så trött att man typ bara vill sova hela tiden? Börjar snart bli rädd ju!:O Iaf så var de matte prov idag. Gick väl sådär... Att man alltid ska faila på samma saker..-.- Får se hur de gick, lär ju ta ett tag med tanke på att min mattelärare är riktigt seg när det gäller att rätta prov..! Annars har det inte hänt mycket idag, bara de gamla vanliga.. Nej, nu måste jag sluta vara så deppig! Har träning snart ju och de är ju kul så får tänka på det!:D  Det blir antagligen mest att träna till uppvisningen som är på lördag, men eftersom jag inte ska vara med så vet jag inte vad jag får göra.. Men den som väntar får se!;)

Nu måste jag byta om och sen gå mot träningshallen..
Pyss /R

Jag hatar matte! Iaf när det går dåligt!

Hem ljuva hem!

Heeej!

Vilken underbar helg! Även fast vi inte vann eller kom till final omgången (var 0.3 poäng ifrån!-.-), men det har vart sjukt kul och mysigt ändå! :) Efter vi hade tävlat i lördags så gick vi tillbaka till skolan och duschade och sen åt vi middag. Sen gick vi och kollade på sista polen och sen fick vi veta det tråkiga beskedet att vi inte var vidare.. Tror vi satt där i typ 20 minuter och bara stirrade och det kom till coh med lite tårar. Vi va ju så nära! Sen när vi kom tillbaka till skolan så bestämde vi oss för att göra nåt roligt för att glömma det tråkiga.. Så vi åkt eoch bowlade. Kulkul! Sen på vägen hem, seriöst det gjorde hela helgen! Vi hade världens skönaste busschaffis! Spelade reggae musik på högsta volym och släckte alla lampor så det blev typ "Umeås discobuss" :P haha! Orkar inte berätta mer men det var iaf så sjukt kul!

Dagen idag har vart sjuuuukt seg! Somnade typ 12 igår och redan då var jag as trött och när jag vaknade var jag typ tröttare:S Så jag sov en timme extra och gick till skolan 9 ist! ;) Sen har jag stått i caféet hela dagen så har inte gjort så mkt, väldigt skönt!

Nej, nu ska jag plugga inför matteprovet imorrn. Och käka lite wienerbröd!;) Va nere i centrum efter skolan med Sarah och Linda och köpte. Såå gott!
See ya! /R

Bilder
Nästan klar...Körde frisåtende på centralen!:P

Finaste Amanda<3
DiscobowlingTack för en UNDERBAR helg tjejer! Ni är bäst!<3

Det får räcka med dom.. ;)

Framme i Umeå

Godmorgon folket!

Fick låna Jossans data så jag kan blogga lite;) Har alldeles nyss käkat frukost och nu sitter vi och diggar lite skön musik. Ska bara gå igenom friståendet typ 2 gånger nu sen ska vi börja fixa håret. Efter det vet jagi nte vad som händer. Vi börjar iaf tävla 14.45... Önska mig lycka till!

Puss! /R

10:29

Godmorgon!

Sitter och dunkar musik och försöker tagga igång kroppen för det som komma skall! Har precis packat färdigt så nu sitter jag och bara väntar.... Ska städa rummet lite också hade jag tänkt. De är ju så mkt mysigare att komma hem till ett ny städat rum! Klockan halv 12 kommer Sandra och hämtar mig och då åker vi ner till stationen. Sen åker vi in till stan och därifrån åker vi med buss upp till Umeå mellan 14.00 och 22.50 eller nåt sånt.. Det är typ 9 timmar!:O JOBBIGT! Iaf så kommer jag nog inte kunna uppdatera så mkt i helgen men de får ni ha överseende till.
Nej nu sak jag städa rummet... Ha en bra dag alla!

PUSSS /R

Packa....

Hallå!

Känner mig väldigt duktig nu. Gick ner till centrum och köpte mat och lite godis till resan. Som tur var så mötte jag Madde där så jag fick skjuts(?) hem:) Förresten skrev jag lite godis? Borde ha stått mycket. Det blev nämligen 33.50, vilket är Väldigt mkt, ialla fall om man frågar mig;)
Nej, nu måste jag skriva en packlista annars kommer jag bergis glömma hälften...;)

Kanske blir ett till inlägg senare ikväll annars så hinner jag nog slänga iväg ett innan jag åker imorrn. Annars så får ni alla ha det så bra under helgen!
Puss! /R

Nu taggar vi tjejer! FAN va vi ska äga skiten ur alla!!!!<3

Imorrn smäller det!

Heejhej!

Äntligen! bara typ 19 timmar kvar! Hihi, väldigt lång tid jag vet, men jag längtar verkilgen! känns som att jag typ kommer sitta o räkna ner varenda minut... haha! Ska alldeles strax börja packa, sen ska jag ner till ica och köpa lite food inför resan. Sen (om jag hinner och orkar) så hade jag tänkt ta en liten prommenix. Det är ju så himla skönt väder ute!

Nej, nu måste jag packa. Orkar verkligen inte! Jaja, får tänka på det roliga!:D
Ha de najs. /R

Skulle ha laddat upp massa bilder men funkar inte...:S

Sömntuta!

Godmorgon!

Har precis vaknar efter en riktigt skön eftermiddags sömn! Va så himla trött att jag somnade som en stock i soffan!;) Dagen idag har vart bra. Började halv 9 på ungdomsmotagningen sen kom vi tillbaka till skolan typ 20 över 10 och halv 11 åt vi en tidig lunch för 11 skulle vi va i skyddsvallen för att lära oss HLR (Hjärt och Lung Räddning) Efter de hade vi drygt en timmes tema arbete:) CHILL på hög nivå!

Nu blir de att skriva lite i sexualkunskapen sen träning. Sista träningen nu innan tävling. Nu måste vi tagga som F***N! Kanske att jag hinner sätta mig i solen också en stund innan de är dags att gå iväg?:)


Hur vacket? Sååå vackert! Jag vill åka utomlands!! Bara 67 dagar kvar!
/R

HAPPY!

Tjenamors!

Vilket underbart fint väder de är idag! 10 grader och solen skiner. I love it!
Dagen idag har vart bra. På förmiddan va det vanliga lektioner. Sen efter lunch va det olika aktiviteter men jag kunde inte va med så jag, Linnéa och Sarah fick gå på en prommis ist. Men sen så orkade inte Sarah gå för det blåste så mkt, så vi gick med Elin ist ;) Vi skulle gå till stallet idag och där skulle vi pricka av oss halv 2 sen slutade vi. Tog bussen från Skörby hem. Klockan 7 är de träning, längtar så mkt, men ändå vill jag bara sitta hemma. Alla är typ sjuka!:S Vad är de här? Varför just nu? Aja, vi får kämpa med sjuka gymnaster på tävlingen...;)

Nej, nu ska jag gå ut i solen.
/R



68 dagar - 2 månader, 1 vecka!!!



Skön långprommenad

Heejhej!

Har för inte så länge sen vart ute och gått en lååång prommis med mig själv. Riktigt skönt var de, hade ju så bra musik i öronen så tiden gick så fort!:P Gick i en dryg timme så nu känner jag mig stolt!:) Har även vart ute och delatut de sista reklambladen. ÄNTLIGEN! Har vart riktigt jobbigt att behöva gå med lite reklam och lägga i alla brevlådor... Jag varnar er: Bli aldrig brevbärare eller nåt sånt! Seriöst de är as jobbigt!

Var ju iväg med mammi till Jakan för att köpa en vårjacka och kom hem med en skitnygg beige skinjacka:) Ville egentligen ha en svart men de fanns typ inga, eller om de fanns så va dom typ för smala i axlarna, eller typ svart/grå...-.-
Nej, nu ska jag nog gå o lägga mig, blir väl att läsa lite och lyssna på music och sen sooova!

Hörs imorrn! /R

Jackan jag (mamma) köpte:)

Ny jacka

Hejsan svejsan i lingonskogen!;)

Första dagen efter lovet är nu avklarad. Va en ganska chillig dag idag faktiskt. Började med att vi kollade på film Hip Hip Hora, så himla bra!:P Sen skulle man bara jobva med temaarbetet hela dagen fram till typ 14.15 då vi skulle gå en prommenad till Vibyspåret och sen tillbaka till skolan för att sen sluta. Jag, Sarah och Emilio gick förbi pia och köpte vatten, det är ju så himla varmt! typ 10 grader, sol och inte ett enda moln på himlen. SÅ NAJS! Äntligen känns det som att våren är här på riktigt!
Nu ska jag alldeles strax åka med mammsen till Jakan och köpa en ny vårjacka. Har ju ingen, så har fått gå i vinterjackan idag!-.-

Ska käka lite mellis nu... Ha en bra dag!
Puss! /R


Tror det blir nån av dom här!;)

11:57

Godmorgon!

Vaknade för typ 30 minuter sen så nu känner jag mig riktigt utvilad.
Vad händer idag då? Jag ska plugga lite..-.- ORKAR INTE!! Men det är inte så mkt, bara att jag ska skriva klart en sak i temat "Kär men inte galen!" sen kolla igenom hemkunskapspappret eftersom de är prov imorrn. Men de är inte speciellt svårt så det ska nog gå finfint!:) Ikväll blire träning. Wihoo! Har längtat som en tok! Hoppas bara att jag är tillreckligt frisk för att orla hela träningen...

Nej, nu ska jag gå o käka lite frulle. Ha en super dag!
/R

GE MIG SOMMAR NUUUU!!!!!

"Djävulen bär prada!"

Hej där!

Ska alldeles snart bänka mig framför tv:n och kolla på Djävulen bär prada som sänds på tv4 nu halv 10. Faktiskt rätt bra film.  :) Har inte så mycket att skriva...:P menmen, ha en bra kväll iaf.


/R


Loppis!

Heej!

Just nu sitter jag och väntar på mat. Blir lövbiff med potatisklyftor och bearnaisesås(?). Såå gott!:)

Även fast de är lördag så va jag tvungen att gå upp halv 7 (!!-.-) för att vi har haft loppis idag som jag sagt tidigare. Vi skulle vara där 8 för att ställa iordning allt. Men jag kan säga att det var helt klart värt de! Vi fick nämligen inte mellan 15 000 och 16 000 kronor till Italien kontot! BRA JOBBAT TJEJER!:D<33 När ja kom hem gick jag direkt o sov typ 1½ timme, riktigt skönt!

Nej nu blire mat. Ha en skön kväll!
Pusss! /R

Bullbak!

Hejhej!

Har precis bakat klart en dubbelsats med bullar. Snacka om att de blev många, och STORA! Typ monsterbullar ju!:P Ska iaf ha med dom imorrn på loppisen.
Har inte hunnit göra nåt annat typ. Efter jag har tagit en liten "paus" nu så ska jag börja leta i förrådet bland mina gamla grejer för att se om det är något som kan säljas.

Aja, allt för nu...
/R

Filmmys med familjen

Hejhej!

Har precis kommit hem från centrum. Vi hade slut på smör och lite andra sånna saker + att jag ska baka imorrn till loppisen som är på lördag, så om du bor i eller nära Bålsta så kom gärna förbi och kolla. Det kommer vara loppis med försäljning av korv m. bröd och fika vid biblioteket mellan 10.00 och 15.00. Aja, nu ska jag kolla på film som vi också hyrde när vi var där nere. Ha de super!

Puss! /R

9 dagar kvar!

Heeeeej bloggeen!

Kan inte säga att jag har sovit särskilt bra inatt. Har vart täppt i näsan och haft problem med halsen. Men jag känner mig ändå utvilad. :) Snart blir det lunch här. Vet inte vad det blir men hoppas på typ sallad. Efter lunchen tänkte jag gå och dela ut reklamblad. Ja jag vet att ja sa att jag va klar men eftersom jag va klar så fick jag ett nytt område igår som vi hade glömt innan. Men de är bara området vid Åbergs museum, vilket känns väldigt skönt! Sen vet ja inte vad som händer..?

Ni får ha en bra dag!
Puuss! /R


Bjuder på den! Gotland 05 tror jag!

NEEEEEJ!

Goodnight!

Neeeeej säger jag bara! Tror nämligen att jag håller på att bli sjuk!:S JAG FÅR INTE BLI SJUK NU!! Åkte ner på träningen även fast jag kände mig lite krasslig, vilket inte var så smart för nu är det värre. Får sitte instängd imorrn och typ knarka halstabletter och bisolvon för att ta bort allt äckligt slem!

Nej, nu blir det att hoppa in i duschen. Sen kolla lite på tv sen sängen. Känner mig jätte trött! Sov sött!
/R

Får bli en lite gammal bild!;)

Hemma igen!

Bonne journée!

Nu är jag hemma igen. Eller ja, jag kom hem för typ 45 minuter sen;)  Menmen, det gick iaf super bra! Tror det tog typ 5 minuter bara. Hade helt prefekta tänder vilket känns super! Ska gå och äta lite mellis nu. Ha de´!

/R

Tandläkarn!

Hejsan svejsan!;)

Igår efter träningen när jag kom ut och skulle gå till maddes bil (jag brukar åka med henne hem:) ) så satt Ida och Hansback och väntade på mig. Jag blev lite smått överraskad:P Men iaf så gick vi hem till mig för jag skulle äta och lite sånt sen gick jag och Ida hem till henne och Hansback gick hem till sig, för vi bästämde på vägen hem till mig att jag skulle sova hos Ida:) Det var länge sen så det var kul! Vi kollade på New Moon men båda va så trötta att vi somnade efter typ halva filmen hahah:P

Idag skaj ag till tandläkarn. Om ca en timme ska jag vara där. Känns väl sådär att jag just nu sitter med en klubba i munnen...;) Senare vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Kanske träffar nån? Har iaf träning ikväll, ska bli kul:)

Aja, ha en bra dag!
Om en vecka och två dagar då J*VLAR ska vi visa alla vad vi verkligen går för! /R

P.s Är det bara jag som inte ser den nya headern? eller den nya texten?:S D.s

Ny design!

Heeejhej!

Sitter hos Emelie och kollar på Sex and the City. Vi har tidigare vart ute och delat ut alla reklamblad sen gick vi till Pia och köpte glass:) Riktigt gott var det! Det har vart riktigt skönt väder idag. Väldigt otur bara átt min vårjacka är för liten..
Ikväll är det träning igen, wihooo! Har inte tränat på en vecka så jag längtar verkligen! Hoppas att det går bra.

Nej, nu ska jag vara lite social här. Ha en bra dag!
Puss /R



My new shoes!

Converse!

Hejhej!

Har inte uppdaterat alls under helgen men jag hari nte vart hemma så har inte kunnat. Men kan ta upp de "viktigaste".

Lördag: Vid halv 10 åkte vi från Bålsta mot Blackeberg för att hämta mamma på jobbet. Efter de åkte vi söderut mot Linköping till Mårtens mamma där vi var resten och dagen och även hela gårdagen. Vi åt påsklunch och sen lite efterrätt och sen gick vi och kollade in området, de har nyss flyttat dit så allt var nytt. Sen blev det film och mys på kvällen.

Söndag: Efter frukosten gick vi till den lilla klädesbutiken som låg ca 5 minuters prommenad bort. Jag hittade jätt många snygga tröjor och allt där inne va 20% rabatt men jag hade inga pengar med mig.. Jag blev förvånad när jag såg att de hade en massa märkesskor. Bla så fanns de converse och eftersom de va rabatt så fick jag dom av mamma:) Det blev ett par vita.. Kan kanske visa en bild sen :)

Har även fåt 3 påskägg under helgen. Snacka om att man blir less på godis!
Aja, nu ska jag snart möta Rebecka och kanske att Amanda ska va med också, har saknat henne medans hon har vart borta! Ha en bra dag!

Pusssss!/R


LOOOOOOV!

Hej där!

Va ett tag sen. Men har haft mkt att göra helt enkelt.
Gårdagen var heelt sjukt rolig! Först skola, som inte var riktigt lika kul, men fick sluta 2 timmar tidigare så de va najs! Sen när jag kom hem så bestämde jag med Amanda att vi skulle va efter middan. Så vi möttes vid Västerängen typ halv 8. Innan hade Rebecka frågat om hon kunde va med och ja visst kunde hon det!:D Sen gick vi till Vivo och skulle köpa nåt att dricka, men kom på att de va billigare på Ica. Så vi började gå dit men vi stannade på vägen hemma hos Amandas mamma för att hämta några filmer. Sen gick vi till centrum. Det blev en Ben&Jerry´s, half baked, + 2 kakpaket och en läsk:P Glassen åt vi inne på förbutiken till ica. haha han om jobbade där måste trott vi va störda!:P sen var det tänkt att vi skulle gå hem till Amandas pappa och kolla på film men det gick inte för hon skulle upp tidigt idag. Så jag och Rebecka följde henne hem och sen så gick vi också hem. Fy tusan va jobbigt de va att gå kan jag säga. Gick typ genom hela Bålsta!:O När jag kom hem åt jag kakor och kollade på Twilight!:)

Idag så vakande jag sjuuukt tidigt av att min kära bror kollade på tv och hade volymen på typ max, kändes de som iaf! Vid 12 följde jag mamma ner till gymmet för att kunna boka en tid hos en naprapat(?), hon vet ju aldrig när jag har tid...:P Sen satt jag där och väntade typ 1½ timme medans hon tränade för jag orkade inte gå hem:P Vid 3 gick jag ut och delade ut reklamblad. tog typ 2 timmar och är ändå inte klar än...
Menmen, ni får ha en bra fortsatt dag.
Puss /R

Mina sötisar!:D

RSS 2.0