Barkarby och Kista idag

Heej!:)

Igår var en mysig kväll måste jag säga. Först blev det god mat med familjen och sen kom Sofia och Rickard och vi kollade på Bröllopsfotografen och åt äppelpaj med marsansås. Gott! Filmen var riktigt bra faktiskt. Väldigt pinsam på vissa ställen, haha! Sen kollade vi lite gamla filmer typ när mamma och William skulle bygga ihop en bil eller nåt, efter typ 20 min hade de fått ihop typ 3 bitar! haha! tekniska klubben here we come! :P Kom väll isäng vid halv 1?

Idag ska vi åka till Barkarby och köpa lampor till vardagsrummet och förhoppningsvis en rullgardin till mitt rum:) sen ska vi till Kista och byta en sak till projectorn.. Kanske att jag hinner hitta nåt fint när vi ändå är där ;)
Aja, ska göra mig iordning nu.

Ha en bra dag!
Puss!/R

Degar dag!

Heej bloggen!:)

Har inte hänt så mkt idag. Emelie kunde inte åka och shoppa, får försöka typ nästa vecka.. Så det blev en "hemma-och-dega-dag" ;) iförsig så är det ganska skönt men inte när det blir så hela tiden...:/ Har typ bara kollat på tv hela dagen! Hallå det är LÖRDAG, borde vara med massa människor och ha kul! inte sitta här o totalt i min ensamhet!:S Aja, kanske kan passa på att plugga lite inför svenska provet på tisdag... Inte så kul men det måste göras!

Ha en bra kväll iaf!

Puss!/R

Skön dag med världens bästa Bella!

Hejsan!

Har vart med Bella idag som jag hoppades på!:D Det var riktigt kul! Blev ganska mkt skratt, som vanligt... haha! Vi möttes vid skolan ungefär sen gick vi hem till mig och hämtade Twilight, förvånade? haha! Inte jag iaf! Sen fick vi för oss att vi skulle köpa glass så då gick vi till pia och köpte isglass! haha! Det blev en solero glass, gjord av bara annanas. Det var till och med annanas bitar i glassen. Synd bara att jag inte är så förtjust i just annanas.. men den var rätt god ändå! ;) sen gick vi hem till bella och kollade på filmen. Sen kolla vi tv sen vid 6 åkte jag hem. Det var kul och mysigt!
Snart blir det middag här i huset. Ingen speciell mat utan bara vanlig köttfärssås och spagetti. Men det är gott det också!:D

Imorrn hoppas jag på att kunna åka och shoppa med Emelie! Det blev ju inte tidigare i veckan så hoppas det går imorrn!:) Jag måste verkligen köpa lite nya underkläder och ett par jeans. Sen är det ju bara ett "+" ifall jag kommer hem med nåt annat också!;D

Aja, ha en bra kväll!
Puss!/R

Jobbig morgon!

Usch vilken morgon! Vaknade typ 8 och hade en jätte konstig känsla i magen. Tänk er en blandning av magont och illamående och lite hunger på det... Ungefär så kände jag!:S Jag lyckades iaf somna ifrån det en stund sen var det borta. :)
Idag då... tror jag ska vara med Bella O, hoppas det! Det är verkligen inte ofta jag träffar henne nu när hon har bytt skola och allt..! :/ Måste passa på nu när det är lov!:)

Aja, ska göra mig iordning för dagen nu.. Ha de!

Pöss! /R

Jag älskar dig knäppis!!<3

Familje dag

Hallå! ;)

Idag hade jag först tänkt åka och shoppa med Emelie men hon kunde inte så förhoppningsvis kan vi åka i helgen ist!:) Då idag så passar jag på att ha en familje dag (förutom Mårten då som jobbar..), vi ska hitta på nåt tsm :) Kulkul!
Jag måste bara säga att jag är riktigt stolt över mig själv! Jag var ute och gick i lite drygt en timme igår! Sen gjorde jag lite läxor också! Så jag är klar med matten och har kommit igång med So arbetet :) Bra jobbat Ronja!:D

Nu blir det käk! ha en bra dag ifall vi inte hörs!

PUSSS!/Ronja

Pluggar dag..

Heej!

Igår var jag ju med Emelie, vi kollade på New Moon! (:D:D) Den var verkligen jättebra! Hon hade laddat ner den så det va inte så jätte bra kvalitet, men vem bryr sig? inte jag iaf!;) Sen kollade vi på Gre´s Anatomy och sen var jag tvungen att gå hem för att sen åka på träning. Träningen gick SKIT! Jag kunde inte ens göra en volt på trampetten! Jag fegade ur på att göra helskruv på uppbyggnad! Vad är de här?? Jag kunde ju nyss! Jaja, får ta nya tag på söndag, och hoppas att det går bättre då jag har vilat kroppen ordentligt.

Idag ska jag bara plugga!-.- Eller ja, ska ta en prommis i solskenet hade jag tänkt hinna med också. Måste ju passa på nu när den äntligen är framme! Eftersom träningen är inställd idag så ska jag väl bara ta det lugnt ikväll. Ganska skönt och behövligt för min del!

Nej, nu ska jag sätta mig och glo i skolböckerna ett tag.. Ha en bra dag!

Puss!/R


Mot Emelie..

Godförmiddag!

Yees!! Äntligen kunde jag soova!! vaknade strax efter 11 men gick inte upp före typ halv 12. Sköönt! Har inte hunnit göra så mkt nu på morgonen, men vadå? finns det nåt bättre än att bara ta det lugnt på morgonne? svaret är NEJ! Iaf så ska jag alldeles strax gå hem till Emelie :) Ska bli kul även fast vi inte kan göra så mkt för hon har typ fått nackspärr eller nåt, stackarn! :/

Nu ska jag kila iväg... ha en bra dag!

Puss!/R

21/2-10

God förmiddag!;)

Igår var en mysig kväll med William. Vi bakade brownies och sen kollade vi på Melodifestivalen och åt vårat mästerverk! Dom blev riktigt goda! Åt alldeles för mkt, men märkte inte det före jag fick ont i magen och trodde jag skulle spy..:S Är det nån mer än jag som tycker att det var skit bra att Darin gick till final? Jag tycker verkligen att hans låt var bra! Den andra var inte riktigt lika bra om man frågar mig men...
Efter festivalen gick det en film på 4. Sweet home Alabama hette den. Den var riktigt bra tycker jag.

Idag då. Hade tänkt mig en lång skön prommenad i solskenet. Sen ikväll är det träning! Längtar verkligen. Hoppas att jag klarar helskruv idag på "vanlig" trampett. Förra gången var det ju uppbyggnad och kort sats. Iaf så kännerjag mig grymt taggad! Ska bli kul att komma ner till hallen igen, har ju inte vart där sen i onsdags! För andra kanske det inte låter så mkt, emn för mig som lever för gymnastiken så är det evigheter!!

Ska gå och klä på mig nu.. Ha en bra dag!
Puss!/R
Skruvträning för längesen i HG hallen.

Ska man aldrig få sova?

Hejhej!

Vaknade imorse typ 8 för att det var så himla ljust i mitt rum...-.- Eftersom jag inte har några gardiner eller persienner(?) än så blir det ju lika ljust i mitt rum som det är ute så fort natten är över... Väldigt jobbigt!
Menmen, ska inte klaga mer, blir bara så trött på att aldrig få sova tills jag vaknar av mig själv..!
Idag vet jag inte vad som händer.. Kanske plugga lite? Ikväll ska jag iaf vara hemma med William för mamma och Mårten ska bort. Det blir väl att se på Melodifestivalen eller nåt, se kanske film? Hoppas på att vi inte börjar bråka, som vi nästan alltid gör, så vi kan ha en mysig kväll med nåt gott!:)

Ni får ha en bra dag!
Puss!/Ronja


Skön hemmakväll!

Hejhej!

Äntligen lite lov! Känns som att det är på tiden med en vecas ledigt nu.
Dagen har vart bra. Började med franska prov. Det gick faktiskt ganska så bra, tror jag iaf...!;) Kändes så! Sen hade vi engleksa och eftersom jag är klar med det jag ska göra i min grupp så ska ajg skriva en berättelse. Ska typ handla om en tjej som börjar i en ny skola och sen händer en massa saker... Sen hade vi musikläxförhör, där gick det superbra! 8/10, det var bara en 2 poängsfråga som jag hade fel på annars alla rätt!:D Sen har inget speciellt hänt...

Nu står maten på bordet... blir köttfärspaj! MUMS!:D
ha en superbra fredagskväll!

Puss!/R

Lång men skön dag

Hallåsan!;)

Dagen idag har vart bra. Har känt mig glad och pigg hela dagen. Även fast den har vart sådär jätte lång (började 8.15 och slutade  15.30) så kändes sen inte så lång. Kanske för att det inte är några vanliga lektioner på tordagsförmiddagar för min del..? Har bara eget arbete fram till lunch. Riktigt skönt faktiskt!
Ska jobba lite engelska nuh ade jag tänkt, ska översätta en faktatext sen ska jag och min grupp (för er som inte vet så håller vi på med ett grupparbete på engelskan där man ska jobba om ett engelskspråkigt land sen ska man redovisa på engelska för hela klassen..) komma överens om hur vi ska redovisa och sen är det bara att öva, öva och öva! Fredag v. 9 ska vi börja med redovisningarna så det är inte så jätte mkt tid kvar med tanke poå att det är lov nästa vecka..
Senare ikväll hade jag tänkt gå ut och springa.. Ska bli skönt att få röra på fläsket lite.!:P

Ha en bra dag!
Puss!/R

Riktigt glad och stolt!

Hej där!

Jag är så glad! Jag gjorde sträckt med helskruv på träningen idag!!:D Har alldrig gjort det förut! Visst det var på uppbyggnad och kortsats, men kan jag det där så är det inte så svårt att göra med "vanlig" ansats! Jag är så stolt över mig själv just nu!:D Ska snart hoppa ner i sängen och bara suga in all glädje!

Får bli allt för detta inlägg... Sov gott alla!:D

Puss!/R

"Ordning och reda, pengar på fredag!"

Tjoooooooooooooooooo!!;D

Jag är vääldigt trött idag efter en rktigt dålig natt! Vaknade typ 2-3 gånger av olika drömmar... :S Men jag har inte säckat i hop för det. Tvärtom så har jag försökt vara possitiv hela dagen. Idrotten idag var väldigt rolig också. Vi hade styrka och redskap och alla som känner mig vet ju att jag ÄLSKAR styrka! ;) Låter kanskel ite konsitgt men jag tycker det är bland det bästa som finns! Kanske inte just när man håller på för då är det så djukt jobbigt, men efteråt känner man sig så himla duktig! (iaf om man nu verkligen kämpar och inte gter upp för minsta lilla..)
Iaf så sitter jag nu och laddar batterierna, sen ska jag äta lite sen iväg på träning. :) Ska bli kul! känner mig taggad! Har ju inte tränat sen i söndags.. :(

Allt för nu..

PUSS!/R

Semlor är såå himla gott! men jag fattar inte hur jag varje år kan lyckas ta alldeles för mkt grädde..??!?:O

Hahahaha, jaa rubriken säger ALLT! haha. har precis käkat hemmagjorda semlor, väldigt gott, men som alla andra år så lyckades jag ju ta alldeles för mkt grädde så jag orkade/ville bara ha typ bara halva.. ;P Alltid samma tanke "mmm, semlor fett gott! extra gott blir det ju också om man tar lite extra grädde.." sen äter jag typ bara halva sen har jag spykänslor för att det är för mkt grädde.. haha att jag inte lär mig nån gång?
Aja, rummet är städat nu också. Väldigt stor skillnad! Vilket jag tycker är bra, för då märks det ju att man har lagt ner tid!:)

Aja, orkar inte skriva mer nu så får bli några av bilderna som vi (rickard) tog i lördags....

Have a good night, and dream sweet dreams everybody!
Puss/R

Mammsen!Mee and my lovley brother


Och sist men inte minst en bild på "Lindebergarna"! ;)
LOOOOVE YOOU!<3

Städa, städa, städa....

Hejhej!

Idag har det vart en bra dag. Har fått ganska mkt gjort. På svenskan så skulle jag...... ja, vad det nu heter.... vi håller på med argumentation och jag skulle föra fram en hypotes och sen få igång en diskussion omkring den... Vet inte riktigt hur jag ska förklara men, det gick väldigt bra iaf :)
Efter skolan gick jag hem och har bara chillat ett fram till ungefär 50 min. sen då jag började plocka lite på mitt rum. Sen var det middag så jag var tvungen att avbryta, men nu ska jag sätta fart så att jag får det gjort någon gång.. ;) Ska även ta mig i kragen den här gången och DAMMTORKA istället för att bara ta bort kläderna från golvet och bädda sängen.. Nu när jag tänker efter så måste det vara typ ett halv år (!!!) sen jag verkligen städade mitt rum riktigt ordentligt med dammtorkning och hela köret.... riktigt vidrigt måste jag säga!!!!

Nej nu ska jag återgå till arbetet innan vattnet blir kallt! Sen ska jag äta semlor med La famille!:D Uppdaterar senare! Ha de gött!

Puss!/Ronja


Har fortfarande inte hittat kameran..... :S så det får bli en inte så jätte ny bild, men ändå med "dagens"!;)

"I spend my time just thinking 'bout you!"

Hejhej bloggen!

Dagen idag har vart riktigt jobbig.. Jag har haft ont i ryggen (jag gjorde illa mig på träningen igår..), jag har vart jätte trött och allt har bara vart allmänt jobbigt..! Det är skit mkt läxor nu också, vilket är väldigt jobbigt! Och typ aööt ska in senast fredag!!:S vet inte riktigt hur jag ska hinna, men antagligen kan jagi nte gå på träningen imorrn så jag får passa på att göra bort lite då..

Orkar inte skriva mer nu...
Ha de bäst!

Puss!
/Ronja

Jag vann!!

Helluu!

Måste säga att det var en riktgit mysig kväll igår! Orkar inte berätta så mkt, men vi åt middag sen gick vi ner till Bowlinghallen i centrum och spelade 1 timme.. Och vet ni vad? Jag VANN!:D 170 poäng fick jag! Det blev tyvär ingen strike.. eller jo, men då hade jag missat på första och då blir det inte strike.. -.- Efter bowlingen gick vi hem till oss igen. Vi åt chips och hade det trevligt. Sen kollade jag och William på Pirates of the Caribbien men william somnade i soffan och jag orkade inte kolla! :P Det blev en tidig kväll då jag somnade redan vid 11.

Idag ska jag se om det är någon som vill sälja rabattkuponger med mig. Det ska redovisas idag så måste ju göra ett sista ryck nu. Ikväll är det träning. Det blir väl utvecklingsträning idag också. Kul!

Ha de bra!
/Ronja

Tacos, bowling och gäster!

Hejhej!

Nu sitter jag och väntar på att gästerna ska komma. Vi ska äta tacos sen ska vi åka och bowla, ska bli riktigt kul faktiskt!
Dagen idag har vart.... avslappnad. Vaknade vid tio men låg kvar i sängen typ en halvtimme kanske? Åt frukost och gjorde mig iordning. Sen gjorde jag Alla hjärtans dag kort. Sen kom Richard och jag han mamma och William gick ut och fotade lite. På oss såklart! :D Så fort jag har fått bilderna så kommer jag såklart läggga ut dom!
Sen har vi förberett lite inför middagen.

Nej nu ska jag inte sitta här och glo längre... Ha en superbra kväll, för det ska jag ha!

PUSS!

Calling Out - Lazee (Support BRIS)

Hejhej!

Dagen idag har vart riktigt skön. Eftersom det är alla hjärtans dag på söndag så firade vi det lite genom att ha en Frieands-dag. Alltså INGA LEKTIONER!:D Det var pyssel, film, tipspromenad och lite annat. Ganska kul faktiskt :)
Iaf, så sitter jag nu ensam hemma och är jätte trött (som vanligt..) medans de andrai familjen är vid Kvarnkojjan och grillar korv. Ska jag vara riktigt ärlig så ville jag inte följa med! Hur kul är det egentligen att sitta med familjen och grilla korv på en fredag...? Inte så kul om man frågar mig. Ska hitta på nåt annat att äta här i min ensamhet... Annars har jag inga planer för kvällen. Kolla lite på Let´s dance kanske, och kanske att det blir nåt gottit också..?;) En skön hemmakväll helt enkelt!

Nu ska jag gå och kolla efter lite käk! Have an amazing Friday everybody! (heter det verkligen så?? aja, ni fattar vad jag menar iaf, eller hur?;P)

/Ronja

Jag bara älskar den här låten. Vet inte vad jag ska skriva om den förutom det så....

Elevens val

Heej bloggen!

Sitter just nu och har elevens val och jobbar med vårt engelska projekt.
Igår somnade jag vid 7. Det var riktigt skönt! Mårten väckte mig vid halv 8 och sa att det var middag men jag sa att jag inte ville ha, och sen somnade jag om igen... ;P Vaknade imorse och kände mig jätte pigg för en gångs skull!

Nej, nu ska jag fortsätta jobba.. Skriver senare!

Puss!/R

Rabattkuponger....

Hejhej!

Idag har vart en riktigt trött dag! Typ somnade på franskan och sen har vi bara haft vikarie och egetarbete så jag har typ kunnat sova på de andra lektionerna också, men ändå så är jag sjuukt trött! Tror inte det blir någon träning ikväll... Lite tråkigt, men det är ju inte så bra att träna så mkt att man typ sover på lektionerna varje dag!
Imorrn blir det att vara med Ida. Vi ska åka och sola igen, sen blir det nog att gå ut och springa och sen köra lite styrka! Sen måste jag hinna klämma in att gå ut och sälja rabattkuponger också, såå...

Är det nån som bor i Bålsta och vill ha lite rabattkuponger? Kostar 80 kr och då får man bl a lana 1 timme GRATIS på filmakuten, man får 4 smårätter på Lucky House för billigare pris, varlfri behandling på Fixar ia där kan man gå 2 personer men betalar bara för en + mkt mer!:)
För den som inte vet så går pengarna till vårt träningsläger i Italien i sommar!:D

Allt för nu! Ha de gött!

//R

Bästa låten EVER!!?

In my head - Jason Derulo


Everybody´s looking for love- oh
Ain´t that the reason you´re at this club- oh
You ain´t gon find it dancin whit him- No
I got a better solution for you girl- oh

Just leave with me now say the word and we´ll go
I´ll be your teacher I´ll show you the ropes
You´ll see a side of love you´ve never known
I can see it goin down goin down

In my head I see you all over me
In my head u fufill my fantasy
My head You´ll be screamin ohhhh
In my head it´s going down
My head it´s going down
In my head, Yea..
In my head, Oh yea



Puss!

All We Ever Do Is Say Goodbye - John Mayer

Hej där!

Idag har vart en ganska chill dag. På so:n i morse gick brandalarmet så då slapp vi typ 15 min..! :) Som vanligt var det ingen brand. Att dom ens tror att det har hänt nåt? Visst en vackerdag kanske det verkligen brinner men ändå, troligt liksom.. Annars har allt vart som vanligt.
Ikväll är det träning. Yees!:D Har längtat! Jag var ju inte på den i söndags eftersom jag var så himla trött! Men ikväll är jag på banan igen. Kanske att jag tar en liten tupplur innan jag går iväg, det låter väldigt lockande måste jag säga :) Tror det blir utvecklingsträning ikväll så då är det bra att ha humöret och energin på topp!

Nu ska jag plugga lite matte (igen!!!).

PUSS!

(Hittar inte kameran, plus att den har slut på batteri så jag kan inte ta några bilder...:/)

ALLA rätt på matteförhöret!!!!

Helluu!

Blev så himla glad idag då vi fick tillbaka våra matteförhör som vi gjorde i fredags. ALLA rätt!! Grymt skönt! Lite surt blev det ändå för man kunde inte få MVG för det fanns inga sånna frågor......:S enda gången jag fått full pott och då kan man inte ens få mvg..! SUUURT är bara förnamnet! Jaja, full pott är alltid full pott!:D
Efter språket var det so och då var det prov. Det gick inte lika bra......... hahaha! Kunde typ inte en enda fråga! Får se hur  det går... ;)

Efter skolan var jag med Ida. VI gick hem till henne och åt mellis sen gick vi till det nya solstället här i Bålsta och solade i 24 minuter. Det Har faktiskt gett resultat!:) (MAMMA OM DU LÄSER DETTA, BLI INTE ARG!!!:D)

Ska snart jobba lite matte, sen ska jag bara chilla vid tvn tror jag!:)

Ha en fortsatt bra dag!

PUUUSSS!

Franskalektion

Hej där!

Just nu sitter  jag på dagens Franskalektion. repeterar gammla saker..
Nuj slutar vi så... skriver senare! Ha de bra!

Puss!
/Ronja

Bröderna Lejonhjärta

Hejhej!

Har vart hemma i nån timme nu.. Det blev tyvärr ingen träff med Tess och Hanna!:( Får hoppas att det inte blir allt för länge till nästa chans! Teatern då... Jag vet inte riktigt vad jag ska tycka.. Jag har ju aldrig sett filmen så jag visste inte vad den handlade om, så jag visste inte vad jag skulle förvänta mig. Jo, jag vet vad jag tycker. Den var jättetråkig! Jag höll typ på somna i stolen..... hahahahhaha!! japp, det är lika sant som att jag verligen borde gå och plugga till so-provet imorrn!;)
orkar inte skriva mer nu så det får bli några bilder från igår istället.



Team Bålsta!;)


Älskade människor som gör mig lycklig!

3 lag från Bålsta deltog i tävlingen och vi tog hem hela 8 medaljer! Grymt bra!!

Ha de gött!
//Ronja

2 silver ett brons!!

Heej!:)

Hinner inte skriva så jätte mkt nu men jag tänkte bara säga att jag fortfarande lever! Igår var det tävling och det gick riktigt bra! Vi tog 2 silver och ett brons! Bra start på terminen är bara förnamnet!;)
Om typ 5 minuter ska jag in till stan för att se Bröderna Lejonhjärta på statsteatern. Sen får vi se om jag hinner träffa Tess och Hanna efter teatern.. Det vore synd ifall det inte funkar!

Nu måste jag springa! Ha en toppen dag!

Puss!



P.s Bilder från igår kommer!:)

Snabbt inlägg

Hej där!

Ska alldeles strax åka till träningen. Väntar på ride!;) Jag vet inte hur jag ska orka träna eftersom jag har vart i kvrnkojan heladagen och åkt pulka och sprungit i uppförsbackar med massa kläder.. Men det går säkert. Bara man vill så.. :)

Hinner inte skriva mer nu, kanske berättar mer efter träningen ifall jag orkar...

Puss!

Snart kommer den bästa personen i mitt liv!

Hejhej!

Idag har jag art lite piggare än igår, men fortfarande så känner jag mig inte pigg! Börjar nästan tro att jag inte mår bra, att jag kanske mår psykist dåligt eller nåt eftersom jag är så trött hela tiden, även om jag sover bra!:S Iaf, så var det no förhör idag, på syror och estrar.. Det var faktiskt lätt! Var klar på typ 5 minuter! När vi var klara fick vi sluta, vilket var väldigt skönt. Det blev typ 45 minuter tidigare för mig!:D

Ikväll blir det träning! Måste fortsätta där jag var i söndags. Då var kände jag mig på topp och blev väldigt stolt över mig själv och alla andra i truppen, för alla var jätte duktiga!:) I helgen är det tävling också, kanske är det det som gör att alla är så extra bra nu..? Kanske.. Isåfall borde det vara tävling oftare tycker jag! ;) Tävlingen är iaf på lördag eftermiddag/kväll på Lidingö.
Sen på söndag ska jag in till stan och mest troligt träffa Tessan och Hanna!:D Dom kommer ner (som bor ju i skellefteå) och ska vara i stockholm över helgen så jag måste passa på att träffa dom! Sen på kvällen ska jag och familjen kolla på Bröderna Lejonhjärta på teater, det var ju en julklapp som hel familjen fick tillsammans. Kulkul!

Nej, nu ska jag plugga lite. Imorrn är det ju ingen vanlig skoldag, hela skolan (tror jag) har utedag så vi ska vara ute hela dagen och göra olika saker. Jag ska iaf åka pulka vid Kvarnkojan. Sen efter ska jag var amed Emelie (vilket var 100000000 år sen!!!!!!), sen är det träning. Så nu måste jag göra lite läxor.

Ha en bra fortsatt dag!

PUUUUSSSSSSSSSS!!

I höstas när jag var i Skellefteå och häslade på!

Du betyder såå mkt för mig Tessan!
Fast än du bor typ 1000 mil bort så finns du allid för mig!
Du är som min andra halva, jag skulle inte klara av att leva utan dig!
Jag ÄLSKAR dig!!


Prommis ner till centrum

Hej igen!:)

Nu sitter jag och väntar på att batteriet till min mp3 ska ladda klart. Sen ska jag gå ner till centrum och köpa Ben&Jerry´s för att sen kolla på film och njuta av god och kall glass! Ska bli riktigt najs!

Så, nu är batteriet klart. Ha de gött!

Pussar o kramar!

Hemma idag!

Hejhej!

Först måste jag bara säga att jag är riktigt stolt över mig själv! Igår på träningen så gjorde jag handvolt-frivolt, som jag hade hoppats på att göra, och alla som jag gjorde blev riktigt bra också! Sen på trampetten gjorde jag höga fina volter! :)
Idag då, imorse när jag vaknade kände jag mig tröttare än vanligt och jag somnade om i en halvtimme! Det låter kanske inte så mkt, men för mig är det verkligen det! Men jag han iaf i tid till skolan. Men jag kände mig aldrig piggare, det brukar ju vara så att man piggnar till när man har vart ute och gått (jag går till skolan för den som inte vet..) och när man har vart vaken i typ 2 timmar. Det ar typ tvärtom, jag blev tröttare..:/ Vid halv 11 gick jag iaf hem och la mig direkt. Sen sov jag till halv 2. Har inte gjort så mkt sen dess.. känner mig fortfarande trött. Kanske går ut på en prommis sen och sen måste jag ta tag i läxorna.

Orkar inte skriva mer nu. Ha en bra dag!

Kraaam!

RSS 2.0