Härliga värme!

Heej alla! :)

Idag så kom solen faktiskt fram igen! det var verkligen på tiden! Det var perfekt tajmat, för idag så hade vi friidrottasdag och då var vi ute hela dagen.. jag brände mig faktiskt på ryggen så nu har jag värsta linneranden! helt röd på axlarna och i nacken och vit resten!;PP aja, det går bort..
  Efter skolan var jag med bella b och vi låg ute o solade, och inna nvi tänkte på att vi skulle smörja in oss så blev jag lite bränd i ansiktet oxå!:S vi spelade fotboll och volleyboll :)
   Jag cyklade hem vid 6. När jag kom hem satte jag mig vid datan..;) 

Nej nu ska jag gå ut.

pusspuss!<3


Förrästen, jag fyller år om 1 vecka och 6 dagar! :D hiihi, hejdå! :)

Vilken klänning..?

Heej alla! :)

Nu gör jag ett litet inlägg för jag behöver hjälp..!

Det är så att jag vet inte vilken klänning jag ska ha på skolavslutningen och det börjar bli lite brottom nu, det är bara drygt 2 veckor kvar.!

Klänning 1:
Från Gina Tricot, kostar 199:-


Klänning 2:
Från H&M, kostar 398:-


Snälla skriv och säg vilken Du tycker är snyggast! :)<3

Puss o kram till alla! //Ronja

En paus...

Heej alla! :)

Min dag:
  • Vaknade 6.20, låg kvar i sängen till 6.45
  • gick till skolan ca 8
  • skola till 14.35 (slutade tidigare)
  • Hem, chilla vid datan
  • Tråka...
  • Sova
Ah, väldigt rolig dag;P 

Men jag orkar inte skriva så mkt nuförtiden, så jag tänkte ta en liten paus med det.. kanske skriver nåt ibland om det är nåt stort osm hänt....   Men ha det bra! kram!<3

Torsdag

Heej alla :)

Idag var jag i skolan o det var kul idag oxå, som vanligt ;) På våran andra lektion då vi egentligen hade svenska fick vi ha egetarbete, för Lisbeth var inte där. Sen efter lunch hade vi engelska o då var inte Sara häller där så vi fick gå en promenad till Skörbystall och där skulle vi pricka av oss hos Peter. När vi kom tillbaka fick vi ha rast tills so-lektionen började, och det var en halvtimme. Då var vi ute i solen, det var jätte skönt!:D
  Men sen så hade vi so, och då var det jätte pratigt, jag o vevve satt bredvid varandra men vi  olika bord, vilket kanske inte var så smart..! ;PP sen skulle vi städa som vi alltid gör på torsdagar, och sen så slutade vi kvart i 3.. Jag o Bella cyklade tillsammans hem.
  När jag kom hem gjorde jag lite mellis o satte mig vid datan, samtidigt så pluggar jag lite...
Ikväll har jag träning, det är bara friståeende och förhoppningsvis kanske lite styrka oxå:D Jag kanske är lite konstig som gillar styrka, men jag tycker det är kul o man känner sig så duktig efteråt om man verkligen har kämpat ut i det sista.!

Men ska gå ut o sätta mig på balkongen nu, måste passa på medans solen är framme! ;) puss o kram på alla!(:<3

//Ronja

Lääxor!!

Heej alla glada men trötta;P

Idag så har jag vart i skolan o det var en helt vanlig tisdag. På gympan var vi ute o så klart började det regna..! -.- Aja, Jag slutade kl 3 idag o då cyklade jag hem, gjorde lite mellis och sen satte jag mig vid datorn. Jag sa till mig själv att jag skulle göra det vid datan men det har jag inte gjort;P men jag ska faktiskt ta o göra det nu... Asså jag har So läxa där vi ska skriva en historia med ord typ som Förundersökning, straffmyndig m.m, för vi håller på med "Lag o Rätt ", det är ganska kul faktiskt, men det är baradet att jag vet inte hur jag ska skriva.... men sen så har vi sv. prov på måndag nästa vecka, no läxa till imorrn,  men den har jag gjort, franska till fredag och matte till fredag, sjuukt mkt läxor för att gå i 7:an, tycker jag iaf.. :S

              Aja, ikväll så har jag träning igen, Jippiiie!;) ah, o det är sista redskapsträningen innan trazan trupp cup som är den här helgen... Det kommer bli jätte kul! :) LÄNGTAR!!;D

Ah, men nu ska jag göra läxor. ha det bra :) kram

En månad kvar! :D<3

Heej alla! :)

Idag så är det den 11 Maj, vilket betyder att det är exakt en månad kvar till min fördelsedag!!:DD Jag längtar verkligen!

  Men idag så var jag i skolan o det var en helt vanlig måndag. Efter skolan så skulle jag vara med Vevve, Shannon, Bella B och Andreas, hemma hos mig, men först så hade Vevve utvecklingssamtal o då så skulle vi vänta på henne i skolan, men Andreas gick typ hem så vi bah, jaha... ;P ah, vi andra va iaf kvar i skolan o väntade. Typ kvart över 4 ringer mamma o säger att Andreas står utanför vårt hus o väntar, o vi trodde inte han skulle komma eftersom han hade gått hem.... aja, men Vevve vart klar precis när mamma ringde, så vi sa att vi skulle skynda oss. Vi sa att vi skulle tävla om vem som kom hem först, Vevve o Shannon åkte bil med Vevves mamma, o jag o Bella cyklade (a', men jag o Bella började cykla lite före men dom han ifatt oss o han hem ganska långt före... ;)  Aja, när vi kom hem så gick vi ner på mitt rum o ringde BRIS, haha, ah, sen så gick vi upp o drack lite saft o flummade lite;P, sen skulle Shannon, Andreas o Bella B hem så då var det bara jag o Vevve kvar... ah, vi flummade lite extra... hehe som vanligt x) Vi kollade på The Hills o sen så åt vi middag, det var rester från igår så det vart Thaisoppa, den är jätte god iaf mammas ;). Sen vid 7 åkte Vevve hem för hennes träning börjar 8. Då satte jag mig vid datorn o tråkade. 
  Nu ska jag gå o plugga lite. Ha det bra! :) kram!<3

     //Ronja

65 årskalas ;)

Heej alla glada :)

Igår så hade vi ett litet "kalas", mamma o mårten fyller 65 tillsammans iår (mamma 30 o Mårten 35) så då firade vi dom :) Vi tog lite bilder oxå men dom är inte inne på datorn än...
  Först så blev det smörgåstårta till lunch, jag tyckte inteden var så god, den var vegetarisk för det var en där som är vegetarian... Sen blev det princesstårta och citron o choklad tårta, som mammas kompis hade gjort, dom var jätte goda, till efterrätt + att det fanns en massa kakor o så.  Sen var det tipspromenad med frågor om mamma o Mårten;) det var 13 frågor o jag o william fick bara 9 rätt ;P, den som vann fick en godispåse med sura nappar och en typ äppeldricka lr nåt.. sen fick alla barn en liten godispåse :).
     På kvällen så ringde Vevve mig o frågade om jag ville se Twilight med henne o Emelie, o då sa jag att jag ville det, o vid halv 8 kom dom o hämtade mig. Vi åkte till filmakuten o skulle hyra den, men när vi kom dit så var den uthyrd!!!! :'( Menmen vi hyrde American Pie: Band Camp istället ;)  sen åkte vi hem till Vevve o vi gick direkt till lusthuset där vi skulle se filmen. Vi hämstade lite popcorn o lite godis inne innan vi började se filmen, jag kände mig redan som ett svullo, men vem tackar nej till lite godis? o förrästen så var det lördag :) filmen slutade typ.. halv 10 lr nåt.. då så ringde vi "heta linjen" ;PP det är as kul!, men det var typ bara en inne där o han pratade vi med en gång, sen så var det ingen som ville prata så vi la på o började busringa istället!;D ah, då höll vi på att busringa till lite människor o sen vid 11 så kom Emelies mamma o hämtade oss (mig o Emelie alltså;P). Jag kom hem typ kvart över 11 o då så tvättade jag bor sminket sen så gikc jag ner till mitt rum o läste en stund, men jag var jätte trött efter dagen så ja somnade jätte fort efter jag hade läst...

Idag så ska jag inte göra så mkt tror jag.. kanske ta en långpromenad.. ska kolla med Vevve o Emelie om dom kan följa så kanske det blir roligare:)
   Ikväll har jag träning o det känns skönt så jag får bort allt som jag åt igår. ;)
På tal om gympa så var det tävling igår för mitt lag, men jag kunde inte vara med för vi hade ju festen, men jag såg på Rebeckas bdb idag att dom kom 3:a :DD då blev jag jätte glad! BRA KÄMPAT TJEJER!!!! <3<3 Sen nästa helg är det Trazan Trupp Cup här i Bålsta ishall :) då kan jag iaf vara med :D

  Nej nu ska jag gå o äta frukost. Kram( :<3


Operation dagsverke 2009...

Heej alla :)

Idag så var det Operation dagsverke, och då skulle man jobba me något, kanske städa hemma lr jobba hos sina föräldrar lr nåt, o samla in pengar till skolor i Afghanistan. Jag jobbade hos mamma o det var ganska kul faktiskt.
  Hon började kl. 12, men då var det personalmöte o då fick inte jag vara med, men då fick jag gå o kolla lite i Vällingby centrum, mamma jobbar typ 15 min därifrån så.... Jag köpte ett paraply och örhängen, sen köpte jag oxå en present till mamma eftersom hon fyller 30 imorrn :), ah, sen så vid 5 i 3 så åkte jag tunnelbanan till blackeberg o då kom mamma o möte mig där, sen så gick vi tsm till hennes jobb för dit hittar jag inte.
  Jag fick börja hjälpa mamma med en brukaresom skulle tvätta, det var väl inte så kul, men ah.. Sen lagade vi mat åt en, som vi trodde skulle komma hem 4 lr 5 kommer inte ihåg, men hon skulle inte komma hem före senare på kvällen... ;P ah, sen så bytte vi i tvättemaskinerna o hängde tvätt i torkskåpet o torktummlaren med den första, sen åt vi middag, sen gick vi ner o vek tvätten o sen så gick vi upp o då fick jag göra lite jobb på datan.
  Vid 19.15 så gick jag o mamma till t-banan för då skulle jag hem. Då åkte jag t-bana från Blackeberg till Vällingby, sen buss från Vällingby  till Spånga o från Spånga åkte jag tåg till Bålsta... ;)

När jag kom hem vid 20.45 så satt Mårten o William o åt middag.. jag gick ner o satte mig vid datan o snart så ska jag gå o lägga mig för jag är jätte trött  !

Det var en ganska najs dag faktiskt :) 
 Nej nu ska jag gå o göra mig iordning för natten..!

  Kramen från mig(:<3

Regn, regn....

Heej alla :)

Idag så har jag vart i skolan igen. Det var en ganska bra dag :) Först så gick jag till simhallen vid kvart i 8, för jag hade restsim... vi började 8.15 o slutade 9.15, sen så duschade vi o sen satt vi i bastun i typ 25 min ;)(jag, shannon o ida) sen fixade vi oss o vi var klara vid 15-20 över 10, då hade det tagit ungefär 1 timme för oss.. ;P ah, sen så gick vi till busstationen o tog hagv.ikenbussen till skolan, så vi kom dit typ 5 i 11.. ;) då var det bara bild o sen lunch.. :D Det var fiskburgare idag, det är ganska gott, det är ju typ som fiskpinnar med hamburgerbröd o potatismos o lite sallad ;)
   Efter lunch var det idrott o då fick tjejerna vara inne på o killarna var ute, för det har hänt en sak o då skullle inte några av tjejerna vara med om dom va tvungna att va med killarna, det blev oxå typ som et straff lr vad man ska säga att killarna fick vara ute, för det typ spöregnade..! ;PP ah, sen så var det egetarbete/elevensval o då var mest jag o vevve jätte flummiga men shannon va oxå lite..  men först så fick jag flytta till andra sidan storaarbetsrummet, men då satt ajg o kollade bak på vevve o pratade över hela rummet istället så då fick jag sätta mig i ett annat rum då vi inte kunde se varandra.. ;PP jag trodde peter skulle ringa hem lr nåt! ;O hihi.... sen var det äntligen slut! :D Fast det var int så kul för det hade precis börjat regna igen! :/ Menmen, jag gick hem iaf, o när jag kom he mså gjorde jag lite mellis sen satte jag mig vid datan. ;) (som vanligt*;PP)
  Snart skajag nog börja plugga lite på glosor.....  Sen ikväll så har jag träning.. :)

Ha det bra, kram :)

Inte jag på bilden..... (men jag kan göra så! ;))

Måndag 4/5

Heej alla :)

Idag så var det första dagen i skolan på 4 dagar, vi var ju lediga i torsdags för då hade lärarna planeringsdag o i fredags var det ju valborg... ;)
   Det var en bra dag, jag hade lite ont i huvudet för att jag är förkyld, shannon var sjuk idag oxå o det var väldigt tråkigt..! :/ men annars var det en jätte bra dag :)
  Efter skolan så gick jag hem o det var väl inte så kul för jag hade gärna vart med nån idag, men jag orkade inte riktigt... Efter jag hade ätit mellis så gick jag ner till tv:n o kollade på The Hills, sen så gick jag o satte mig vid datorn.  Lite senare ska jag göra lite engelska.  Men nu ska jag gå och äta. Ha en bra fortsatt dag :)

  Kram!

Nu är det väl ändå sommar?

Heej alla! :)<3

Jag har inte skrivit på jätte länge nu men det är för att vi har haft 2 virus på vår dator så man har inte kunnat använda den, men nu har mårten lagat det.. :)

Menmen jag har iaf inte gjort så mkt, i fredags så sov jag, bella b o shannon hemma hos vevve i lusthuset, det var jätte kul!:)
Först så va vi på dagen, sen vid typ halv 7 lr nåt så åt vi middag o då åt vi tacos, mmmm.. ;PP ah, sen så gick vi o satte oss på framsidan av huset och pratade lite o myste ;) Vid 8 gick vi till lusthuset o satte på den första filmen, "Fjorton Suger!", den var ganska bra, men lite konstig då och då..  den slutade ungefär halv 10, och då satte vi på den andra filmen som var en skräckfilm, " One Missed Call" (?) och bella o shannon hade sett den förut o dom sa att den var jätte läskig och så, så vi kröp ihop i ett hörn allihopa... ;P Vi satte på filmen o det gick kanske 10 min innan första tjejen dog.... det var ganska äckligt för man såg armen när den var avskuren av ett tåg, men det var inte läskigt.... i slutet sa dom att det skulle bli läskigast, så när vi kom dit så trodde både jag o vevve att det skulle bli läskigt så vi va jätte rädda ;PP ah, men när filmen var slut så sa vi " Okej, o den skulle vara läskig?" ;P dom bah, " Jaa, det var ju jätte läskigt ju!" hiihi, men det vart läskigt efter vi hade sett den för vi skrämde upp varandra o bella höll hela tiden på o säga att det stod  nån utanför! ;)
Vid 12 gick vi in o hämtade mer godis o chips, då hade vi redan ätit en skål godis, och popcorn + en flaska läsk, men vi ville ha mer!(a'    Ingen ville gå först så vi gick o höll varandra i händerna o gick i rad.. ;P ah, sen så flummade vi lite o så fram till typ 3- halv 4 ;PP vevve somnade först, sen jag, bella o sist shannon hehe men alla vaknade typ 9.40, för då ringde bellas klocka, hon skulle åka o shoppa med hennes mamma. 

Det slutade med att shannon åkte med oxå o jag o vevve solade hela dagen. Jag brände mig lite på benen;P, det sved jätte mycket mär jag rörde benen men, efter att jag smörjde in dom på kvällen så blev det bättre.


Idag så har jag inte gjort mycket. Vid 12 åkte jag o mamma o kollade på williams första serie-match, sens å åkte vi hem o åt lite lunch, sen så läste jag en stund sen satte jag mig vid datan... 

Jag är lite förkyld så jag vet inte om jag ska träna idag... :/ får se hur jag mår när det är dags....

Nej nu ska jag gå o vila lite... ha en bra eftermiddag.. :) kram! <3

//Ronja

Nu är det väl ändå sommar? Det har vart typ 20 grader i luften i 3 dagar..! :D Jag tycker det är sommar!

RSS 2.0