Mobilblogg - på tävlingen

Tjena! Nu sitter jag i södertälje och kollar när de andra kör. Har kört tumbling och hopp och nu är det bara fristående (dansen) kvar. Det har gått hyffsat bra på nu hoppas vi på medalj! :d ha det bra så hörs vi när jag kommer hem. Puss /Ronja

Mobilblogg - mot södertälje

Godmorgon! Sitter nu i bilen på väg till södertälje för tävling. Ska bli så himla kul trots att det är så tidigt men det är klart värt det! Hörs under dagen Puss /Ronja

Tagga, Tagga, Tagga

Heejhej!

Igår var riktigt najs. Rebecka kom hit vid 4. V gjorde inte så mycket och vid halv 6 bestämde vi oss för att gå ner till centrum och hyra film. Det blev Terror på Elm Street. Den är verkligen så himla läskig!! Vi köpte även lite godis. Sen gick vi till Kicks och kollade på parfymer och jag hittade en som jag ska köpa nästa månad :D Vi gick runt lite till i centrum och sen fick vi skjuts hem av Mårten. Vi käkade middag och sen kom Amanda. Vid 9 tror jag det var så skulle Filip och Fredrik komma så vi bestämde vi oss för att gå ut och smyga på dom. Gick inte så bra eftersom att dom var hemma hos mig när vi var i centrumbacken.. xD Vi kollade iaf på filmen sen och vid halv 3 åkte alla hem förutom Amanda som sov så sött på min soffa. Vi vaknade vid typ 12.
Har inte gjort så mycket idag. Hängt upp tvätt och satt igång en ny maskin, och har städat lite i köket..

Ikväll kommer Rebecka igen. Hon ska sova här för imorrn ska vi tävla och hon ska åka med mig och eftersom att vi ska åka så tidigt (typ kvart i 7!!!!!) så blir det lättare så...

Ha en toppen dag!
Puss /Ronja


Nu taggar vi igen tjejer, vi ska vara ÄNNU bättre den här gången!

How do you do that shit

Tjena!

Idag har vart en ganska bra dag. Visst det kändes som att skolan höll på i typ hundra år och jag hade prov i so, men det har ändå gått bra. När jag kom hem somnade jag i soffan, sen duschade jag och sen har jag typ pluggat fram tills nu.. Kul liv..... Vänta, vilket liv? Känns seriöst så. Men nu är det bara en enda dag kvar sen är det LOV  I EN VECKA! Shit va skönt det kommer bli! Är så jäkla skoltrött just nu.
Haha, det har tagit mig typ 35 min att skriv detta..... Måste vara rekord i snabbhet! ;)
NU, ska jag gå och läsa min bok.

Puss /Ronja

Nu blev det jobbigt....

Heejhej!

I knooooooow, jag är sämst på att blogga, men internet har inte funkat och massa annat skit så... Nu ska jag alldeles strax till träningen. Sista träning innan tävling, YEAH! Snart får jag äntligen stå på golvet igen, känna pulsen slå, höra jubel och att alla klappar händerna, man peppar varandra en sista gång... och så sätts musiken igång och hjärtat slår i 180, man kör första varvet och allt känns så himla bra! Så kör man nästa och nästa och sen, det gick bra eller dåligt spelar ingen roll för man har gjort sitt bästa och det är allt som räknas. ÅÅÅÅÅÅH Älskar den känslan! Jag älskar att tävla! :D

Nu måste jag kila.
Puss /Ronja

Jag är en soldat för dig

Tja!

Vart har min energi tagit vägen egentligen? Orkar knappt gå från köket till soffan, vilket är typ 4 meter... Tänker faktiskt gå och lägga mig efter Idol. Eller ja, jag kommer ligga och läsa men..
Vad har ni gjort idag? Själv har jag inte gjort så mycket mer efter att jag pluggat klart. Har kollat på film, Lejon Kungen 3 blev det, som alltid när jag är sjuk. Sen lagade jag middag då blev det ostgratinerad falukorv med svampstuvning med ris, ärtor, majs och paprika. Riktigt gott faktiskt!

Ha en super kväll!

Puss /Ronja

Tänk att det snart är jul igen!! Gud vad tiden går fort när man är "gammal"

Äntligen klar!

PUUH! Äntligen! Nu har jag pluggat i typ 4½ timme! Jag är helt död i min hjärna. Men nu är jag i alla fall klar med min uppsats, ska bara låta mammsen läsa igenom den sen när hon kommer hem så. Nu ska jag gå och äta lite "lunch" sen ska jag kolla på film och bara ta det lugnt.

Ha en GRYM fredag alla! :D

Puss /Ronja

Årets första snö

Heejhej!

Japp, nu har årets första snö kommit... Den hade gärna kunnat vänta lite.. Men, what to do?
Idag är jag hemma från skolan. Gick ju hem igår och känner mig fortfarande inte helt 100. Hade ont i hela kroppen i morse och nu orkar jag knappt stå upp i 30 sek. Jag har i alla fall vart duktig och plugga. Har hållt på (heter det hållt? eller heter det hållit...? :O ) i 2h med franska, matte och so och nu ska jag fortsätta med no uppsatsen.

Ha en bra dag!


Idag är det fredag och jag är LYCKLIG :D

//Ronja

We are who we are

Hejsan svejsan i barrskogen! ;)

Idag har jag varit sjuk och därför inte bloggat något. Jag har även pluggat No i flera timmar. Jag ska tamme sjutton skriva den där uppstatsen nu! Kanske lite sent på tänkt eftersom sista redovisningsdagen är imorrn, men Natalia sa att jag låg på MVG och om jag inte gör den så får jag bara G... Så jag har jobbat med den väldigt länge nu, snart är jag så less att jag spyr, men jag ska inte ge upp! Ska fortsätta skriva nu så hörs vi kanske lite senare och då är jag förhoppningsvis klar..

Puss /Ronja


Ganska likt...........

Lollipop

Heejhej!

Mätt i magen igen då efter inte allt för seriös träning för min del. Men jag körde ändå hela tiden fast än jag kände att jag borde gått hem och sovit. Aja, nu är jag i alla fall hemma och ska hoppa in i duschen alldeles strax. Ska bara skicka om min The Book About Myself som jag hade i engelska förut, men när Sara skulle rätta så va typ halva texten borta..... Weird!

Godnatt och sov sött alla!
Puss /Ronja


Morgondagens outfit ;)

I wanna know your name

Tjenare!

Har precis vaknat efer en mycket välbehövd sovstund. Gick hem från skolan idag för att jag inte mådde bra, men nu känns det mycket bättre! Ska ta fram no pappret en kort stund innan jag drar på träningar (först småtjejernas och sen min egen) vet inte riktigt hur mycket jag kommer köra på min men ska försöka i alla fall.

Puss /Ronja

Godnatt världen

Heejhej!

Jag är imponerad. Jag är fortfarande vaken och är inte ens så jätte trött! Övertrött? Antagligen.. Men nu ska jag i alla fall äntligen få krypa ner i min übersköna säng och sova min skönhetssömn, som har vart på vift ganska länge, men som jag hoppas kommer tillbaka inatt.. Gud vad jag svamlar! Hörs imorrn!

Puss /Ronja

Jobbskuggning - dag 1

Heej!

Då var det snart slut på denna dag, okej klockan är bara typ 7 men jag orkar inte vara vaken så länge till så.. Har vart på SEB i Rissne hela dagen och det är jobbigt att sitta på möte (som man själv inte är delaktig i..) och att hämta mer varm choklad i automaten som ligger 30 meter bort..  haha! Dessutom sov jag typ 15 min efter lunch vilket var väldigt skönt måste jag säga. Men det har vart ganska intressant också.
Imorrn ska jag vara på mammas jobb. Då blir det att ta hand om funktionashandikappade vuxna.... Kommer jag kunna låta bli att skratta? Får hoppas det! Nej men det kommer nog gå bra det också.

Nej nu ska jag tvätta bort sminket, borsta tänderna, ta på mig slappa sovkläder och chilla framför tv:n innan det är dags för dejt med min älskade kudde.
Ha det bra!



Puss /Ronja

KM

Heej!

Vet att jag inte har skrivit nåt idag, men har inte ens vart hemma! Vid halv 12 gick jag ner till centrum och köpte lite mat sen gick jag vidare mot västerängen där klubbens KM skulle vara. Eftersom ingen hade kommit så gic jag och Rebecka till Vivo och köpte lite till. Sen plckade vi fram och direkt efter det så började förträningen för klass B som jag var med i. Det gick skitbra på förträningen men när det väl var dags så gick det åt skogen.. Stannade iaf kvar efter och kollade på alla andra klasser, ååh jag skulle kunna sitta där hela natten och kolla på gymnastik, så underbart! Nu ska jag hoppa in i duschen och sen sova. Imorrn är det jobbskuggning och jag ska åka kl 7! Inte kul!

Puss /Ronja

Jag på KM för 2 år sedan

Crush and Burn

Heej alla snyggingar! :)

Vilken segis dag! Har inte rört mig ur fläcken sen jag skrev sist! Nej nu ska jag gå en prommis och sen fixa mig för ikväll. Hoppas ni har det bra!

Puss /Ronja


För dig skulle jag göra det tusen gånger om

Tja!

Igår va en skitmysig kväll med laget! Först hade vi x-tra träning till halv 7 sen duschade vi och gjorde oss iordning för att sedan gå och köpa pizza som vi tog med oss till Tess. Där käkade vi, kollade idol och sen Stick It, grym film det där! I alla fall om man gillar gymnastik ;) Kom hem runt halv 1 och då var jag helt död! Nu har precis käkat brunch och klätt på mig och vaknat till så nu känner jag mig fit for fight för en ny dag! Hade tänkt att jag skulle gå ut på en prommenad och kanske plugga lite. I eftermiddag ska vi hem till Mårtens mamma och käka middag. Trevligt!

Ha en bra dag!
Puss /Ronja

Älskar er!

I´m no superman

Heejhej!

Sorry att det inte har blivit något bloggande men det har faktiskt inte funkat.. :S Det blev bara cepe!
Aja, nu är jag tillbaka. Ska plugga järnet nu fram tills det att jag går och lägger mig, har massa att göra så skriver inte så mycket... Väldigt torrt på bloggen nu, men det får ni stå ut med när jag har 1000 läxor....

Puss /Ronja


As I´m drowning in the water

Heejhej!

Vilket hämsk dag detta har vart. Vill bara gå och lägga mig och vakna upp i en ny dag och börja om från början. Men nej, först ska jag skriva om lite i min svenska berättelse. Och sen kanske plugga lite so, franska och musik och kanske om jag hinner och/eller orkar så ska jag väl jobba lite hemkunskap också...... Döda mig! Snart är det iaf lov, bara 3 veckor kvar! Fy fan vad skönt det ska bli! Nej, nu måste jag sätta igång om jag ska komma någon vart..

Puss /Ronja


Ge mig sommar!!

10-10-2010

Heejhej!

Ååååh, vad jag älskar att sova! Tyvärr väkte Mårten mig vid tjugo i två i min underbara sömn, men ändå, man kan ju inte sova bort heela dagen. Åt iaf lite brunch och efter det städade jag hela köket. Nu ska jag sätta igång med lite plugg.. Orkar inte men måste verkligen, har Hemkunskapsarbete som jag knappt börjat på som ska vara inne den här (nästa) veckan. + 2 prov och annat skit.... Ikväll är det iaf träning, skönt.

Hörs när vi hörs!
Puss /Ronja

Hedemora

Hejsvejs i barrskogen!

Sorry för kass uppdatering, har inte ens några ursäkter. Igår var jag med Rebecka, hon kom till Futurum vid halv 2 då jag slutade, vi gick hem till mig och chillade. Sen strax efter sex gick vi till centrum och köpte lite naturgodis, sen gick vi till innebandyhallen för vi trodde det var match där, men nej det var det inte.. Vid sju kom Amanda så gick vi hem till mig igen och sen kom boysen och vi kollade på The Prince of Percia. Den var helt OK. Sen vet jag inte riktigt vad vi gjorde, men jag vet att jagi nte somnade förns typ halv tre.... Vilket sög, eftersom jag skulle upp halv sex för tjejerna hade tävling i Hedemora och vi skulle åka kvart i sju. Dom var i alla fall jätteduktiga men kom tyvärr inte vidare. Nästa gång då jäklar! :)

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen möta upp mina brudar.

Ha en skön kväll!
Puss /Ronja


ÄLSKAR ER TJEJER, NI ÄR BÄST! ♥♥

Bildbomb

Tjena!

Ska hoppa in i duschen alldeles strax men tänkte först bjuda på lite fina, fula, hämska och ja.... speciella bilder...

Hippies

Peace everyody ♥

/Ronja

If you only knew

Heejhej!

Åååh, vilken jobbig dag det har vart idag! Kunde seriöst inte gå upp före halv åtta imorse och sen blev det bara stressigt. Resten av dagen har bara vart allmänt seg och jag har typ inte orkat göra något... USCH säger jag, hatar sånna här dagar.  Nu ska jag iaf plugga lite franska, sen får vi se om jag går på träningen ikväll eller inte, men jag tror jag skippar den för jag är verkligen jätte trött.

Hörs senare
Puss /Ronja

Snart är det dax....

Heejhej!

Ingen uppdatering igår, jag vet, men jag kunde faktiskt inte komma in på datan..... Idag har iaf vart en bra dag. Körde fotboll på idrotten, men kunde inte va med så mycket eftersom att jag är lite förkyld och har fortfarande lite ont i min rumpa -.- Juste! Jag har ju inte berättat vad som hänt. Jo, i söndags när vi var i Täby så på förträningen hade jag inte värmt upp ordentligt (tror iaf att det var därför..) så jag typ sträckte min rumpmuskel! Fråga mig inte hur jag lyckades, för det vet jag inte själv, men det gjorde jag. Men jag körde ändå alla varv sen när det var dags vilket var väldigt dumt gjort för kunde typ inte gå sen :S
Aja, tillbaka till idag. Efter idrotten hade vi lite gymnasie information med SYV:en och efter luch var det slöjd och nu börjar mitt arbete faktiskt likna en skjorta, wiie!
Nu ska jag svara på ett brev som jag fått och sen göra lite mat innan träning.

Puss /Ronja

Sämst bild på dagens outfit, men den får duga..
Byxor - Gina Tricot
Skjorta - H&M
Halsband - Lindex?
Klocka och Converse

03-10-2010

God morgon!

Har ni sovit gott? Jag sov helt okej. Vet inte vad det är men jag sover aldrig den där riktigt djupa sköna sömnen så man vaknar och känner sig pigg och glad för en ny dag. Gjorde det förut men nu.. vet inte vad som har hänt?
Aja, idag är det Täby som gäller. Ska vara pausunderhållning på en elit innebandymatch med gympan. Vet inte riktigt vad jag ska tycka om det, men det blir säkert kul. Hade tänkt jobba lite matte och engelska nu innan jag måste göra mig iordning.
Ha en toppen dag, det ska i alla fall jag ha!

Puss /Ronja

Underbara människor, ni får mig alltid att le!

It´s movie tiiiiime

Hejhej!

Tänkte slänga in ett kort inlägg nu, antagligen det sista för denna dag. Tycker att jag borde blogga lite mer eller vad säger ni? Ska försöka, det lovar jag, men jag kan inte lova att det blir så mycket mer.
Nu ska jag iaf kolla på film med familjen. Tror det ska poppas pop corn också, mumms!

Puss och god natt /Ronja


Gott fika tidigare idag, tyvärr han jag käka upp typ halva muffinsen innan jag kom på att jag skulle ta en bild.... Den var iaf grymt god!

Shoppa

Tjena!

Kom hem för inte så jätte länge sen, har ju vart och shoppat som jag berättade igår. Försökte även blogga lite via mobilen men det gick inte speciellt bra.... Men vi har haft trevligt iaf. Gick lite inne på Gallerian sen åt vi lunch på Max, as gott! Sen gick vi vidare till drottninggatan och gick där sen träffade vi Nattha och Maddis som vi även tog en fika med på espresso house i Gallerian. Mycket trevligt. Fick hem ganska mycket kläder så nu behöver jag inte shoppa på ett tag..

Jag idag
Nya byxor från Vero Moda
En lång tröja, jenas och bh från Gina
Transperant skjorta från H&M
Nya vinterskor från DinSko

Jag funderar på om jag ska gå ut på en promenad, eller om jag bara ska ligga inne och dega.... Med tanke på hur mycket jag har gått idag så låter nummer 2 mycket mer lockande, men.... Äh, får se. Ha en bra kväll alla!

Puss /Ronja

'Couse I can´t leave without you

Heej!

Hur har ni det? Jag har det väldigt bra. Så himla skönt att bara vara hemma och inte göra någonting. Gick ne promenad förut idag och efter det har jag bara legat i min übersköna soffa och chillat med musik.
Imorrn ska jag åka och shoppa med bästa b-rudarna. Vet inte riktigt när vi åker, men förmodligen typ vid 10 för vi vill inte komma hem så sent på en lördag.
Nu måste jag hämta en halstablett, har ont i halsen och det är inte alls kul! Tänk om jag måste vara hemma imorrn? Eller på söndag? Nej usch så får jag inte tänka! Jag ska bli bättre punkt slut.

Hoppas ni får en trevlig fredags kväll.
Puss /Ronja

Alltid vi, Love you ♥

Fredag och ledig

Heejhej!

Har varit vaken i ungefär 40 min nu. Kan säga att det var väldigt skönt att få sova ut, tror inte jag har gjort det en enda gång sen skolan började... Idag ska jag typ bara läsa, kolla på tv och chilla galet! Känns som att det behövs.
Igår kväll var jag med Rebecka och Amanda, vi kollade på innebandyträning. Efter det så gick jag och Rebecka hem till mig för hon hade sin moppe här. Jag skrev även klart uppsatsen som skulle in igår. Gissa när jag skickade den? Jo, 23.50. snacka om tur att jag inte började skriva 10 min senare :)

Nu ska jag gå och plocka lite på rummet sen ska jag byta kläder till myyyysbyxor.

Puss /Ronja



RSS 2.0