Dag 13 - Den här veckan

Det va länge sen jag skrev något från den här listan men nu kör jag igen..

Den här veckan ska jag

  • Gå på öppet hus på sam. gymnasiet i Järfälla (idag)
  • Kanske vara med Emelie (tisdag)
  • Träna (tisdag)
  • Plugga (onsdag)
  • Träna (onsdag)
  • Plugga (torsdag)
  • Träna (torsdag)
  • Leva livet hela helgen!?

Ah, ungefär så ser väl min vecka ut... ungefär som vanligt alltså ;)

/Ronja

It´s like an angel came by and took me to heaven

Hej alla glada!

Hur har er dag vart? Min har vart bra. Inte mer än så för jag hade ett prov som jag inte hade pluggat till och glosor till idag som jag heller inte hade pluggat på.. Oops! Men jag tror ändå det gick hyffsat bra på provet och glosorna fixade jag helt ok. Nu ska jag typ vila lite sen bär det av mot Järfälla, det är Öppet hus där ikväll så ska dit med Amanda och jag tror några i hennes klass skulle med också.

Later! /R


En bild från helgen :)

KLAR!!

Tjena!

Nu är det en glad Ronja som skriver igen! Jag är nämligen klar nu med min uppsats. Synd bara att den skulle vara inne för ca 15 timmar sen, men jag fick iväg den iaf och den blev faktiskt ganska bra, tror jag i alla fall ;) Nu ska jag börja packa och sen duscha och fixa mig för ikväll..

Puss /Ronja

Looking to the future, what do you see?

Godmorgon!

Har precis käkat lite brunch, broccoli och ädelostpaj, så  jäkla god!
Nu ska jag fortsätta på min uppsats som jag inte han klart med igår. Jävla skit alltså! Jag stannade hemma istället för att vara med kompisar för att skriva klart och så hinner jagi nte ens innan jag va så trött så jag typ somnade där jag satt! Jag ska i alla fall skriva klart nu sen ska jag duscha och göra mig iordning för kvällen. Vi ska fira Rebecka ikväll hon fyller 17 på måndag så vi ska käka tårta och ha massa kul! :)

Hoppas ni får en bra lördag!
Puss /Ronja

Hahaha jag och Shannon när vi skulle till ubg. Tyvärr så är jag för snygg på bilden för att visas! ;P

Kul att behöva sitta och pl.....

Kul att behöva sitta och plugga en fradag kväll då alla ens kompisar är ute och har kul, verkligen! Det är nämligen så att en uppsats om första världskriget ska vara inne idag och jag är inte klar än så jag får inte gå ut ikväll!  Bajs!!!! :( Vi som hade planerat (okej vi hade inte planerat mycket alls, bara att vi skulle rulla oss i snön :P) och så kommer den här skiten och förstör! Och jag som trodde det skulle vara intressant att läsa om världskrigen men nej, det suger balle!!

Ojoj, nu märks det att jag är sur, irriterad och trött! Jag ska inte klaga mer här på bloggen utan jag ska fortsätta skriva... Jag önskar er en trevlig kväll och helg!
Läs Emelies fina gästblogginlägg nedanför det här, mycket roligare än detta ;)

Förresten, vad tycker ni om den nya designen? Snygg vA? Jag älskar den iaf, Tack Emelie!! :D

Puss på er! /Ronja

Gästblogg

Tjaba Emelie här!:D
Som ni ser har jag nyss fixa en ny design åt Ronja och tänker nu bjuda på en bild bomb med både nya och gammla bilder på Ronja;)







XOXO Emelie



Plugga, träna, sova, plugga, träna, sova.....

Ja, ungefär ser min vardag ut. Men jag säger inte att det är fel för jag vill ju komma någon vart i livet så då vill jag plugga. Träna är typ min stora ambition(?) i livet, det är typ det ända jag faktiskt är bra på, förutom att sova då som också är en del av min vardag vilket jag inte säger nej till för att sova är ta mig fan (jag svor jag vet men det finns inget annat sätt att uttrycka sig just nu) det bästa som finns!!!

I skolan idag kollade vi på film hela förmiddagen. Det är ju förintelsens dag så vi kollade på Schindler´s List. Filmen handlar om andra världskriget och hur Oscar Schindler skyddar judar genom att sätta dem i arbete på hans fabrik.  Den var väldigt gripande och jag fick tårar i ögonen några gånger för den va så hemsk, men också fin på vissa ställen. Typ en kille i typ 10 års åldern som offrar sitt liv för en kvinna och massa judar i ett hus och säger till vakterna att det är tomt i huset.

Jag fattar verkligen inte hur man kan kriga, döda och förstöra för andra människor?! Vad är det för mening? Och vem mår bra av att göra något sånt? Ingen normal, frisk människa i alla fall. Usch, jag hatar krig och jag önskar att världen bara kunde vara sams, Peace and Love on Earth helt enkelt. Men tyvärr kan det nog aldrig bli så, det kommer alltid finnas en eller flera idioter som ska förstöra!

Lite tankar sådär på sidan av bara.. Efter lunch hade vi vanliga lektioner och först va det svenska, då snackade vi lite om filmen sen skrev vi på "Mitt i nian" som jag inte alls är klar med eftersom man måste skriva en sak som jag helt hade missat, typiskt... Sen var det so som jag skrev. Då gick vi igenom mellankrigstiden (alltså tiden mellan första och andra världskriget) sen jobbade vi med uppsatsen.

Ganska chillig dag ändå. Och det här blev ett väldigt långt inlägg, hihi! Nu ska jag plugga franska och kanske engelska och so, får se hur mycket jag hinner innan det är träning på brandstationen..

Ha det gött! Puss /Ronja

Dagens chilliga outfit. Måste säga att det var riktigt skönt!

I skolan

Hej på er!

Jag sitter i skolan och har rast. Börjar snart sista lektionen som är So. Då ska jag skriva klart min uppsats om första världskriget, hoppas jag i alla fall. Nej nu börjar jag så puss på er! :)

/Ronja

God damn you´re beautiful

Tjoho alla glada!

Jag är trött! Hur ofta säger jag inte det? Men det stämmer ju. Jag ska verkligen försöka komma i säng lite tidigare på kvällarna för jag måste få sovaaa.
Aja, jag sitter och väntar på Shannon vi ska åka på öppet hus på UBG. Ja jag vet att jag har vart där en gång redan, men jag känner att jag måste åka dit en gång till ifall jag ska ha en chans att kunna välja vilken skola jag vill gå.
Jag har inte så mycket mer att säga så jag avslutar för nu..

Puss /Ronja

The outfit of today
Blus - H&M
Jeans - Gina Tricot
Smycken - mammas gamla ring och de andra har jag fått

Idag har det verkligen vart....

Idag har det verkligen vart en segt! Jag har vart hur strött som helst. Jag vaknade inte till liv imorse före tjugo i åtta (tur som satan att jag har det där extra larmet alltså!) och jag måste gå senast åtta! Jag kan säga att det blev väldigt stressigt, men jag kom i alla fall i tid med några minuter till godo. Som tur var så har vi inte så krävande lektioner på måndagar, annars hade jag typ dött!
Just nu sitter jag och skriver på min "Mitt i nian". Det går väl sådär. Jag skriver typ om hela skiten för jag tycker inte den blev bra första gången jag skrev.

Aja, nu ska jag fortsätta skriva, sen ska jag käka och sen bege mig till brandstationen för att kötta på cirkelpasset.

Ha en bra eftermiddag/kväll.



Puss /Ronja

@Niklas place

Tjena bloggen!
Sorry för dålig uppdatering idag och igår. Men igår gjorde jag inte mycket, låg bara hemma i Williams säng och kollade på Let´s Dance. Somnade sedan i hans säng och vaknade där imorse.... Höhö!
Just nu är jag i alla fall hemma hos Niklas men några andra människor. Vi ska kolla på film, men vet inte vilken än..
Ha en bra kväll alla!
Puss /Ronja
Dagens outfit ;)

Dag 12 - I min handväska

Istället för att skriva så visar jag bilder


Läxböcker åker fram och tillbaka i väskan nästan varje dag
Borste, hårnålar, deo, parfym och smink är något som alltid(!) finns i min väska
Plånkan hänger med hela tiden, mitt übercoola trådlösa headsett och lypsyl är något man ickå får glömma!
Och såhär ser min fina väska ut :)

Puss /Ronja

Turn of the lights

Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej bloggeeeeeeeeeen!

Shit va länge sen! Men jag har ärligt talat inte orkat varken blogga eller ens sitta vid datan.
Under dom här dagarna så har jag vart med Rebecka (som Äntligen kommit hem!!:D) Amanda och killarna, tränat, vart i skolan och sovit.... Mycket mer än så har jag inte gjort.

Idag va alla nior på Futurum på BCJF och kollade in dom olika programmen och jag kan säga att jag har nog aldrig vart så osäker i hela mitt liv!! Jag har ju varit inställd på UBG (Upplands-Bro Gymnasiet) sen jag började nian ungefär och att jag skulle gå ekonomi där och kanske välja juridik som inriktning till tvåan och trean, men när jag såg lokalerna och fick träffa lärarna här i Bålsta så kände jag att, varför ska jag sitta och åka tåg varje dag fram och tillbaka när jag har en ehlt funktionell skola typ 1km fårn mitt hus..? Sen vet jag heller inte längre om jag vill gå ekonomi linjen, utan jag vill kanske gå Samhäll med inriktning beteende (...vad det nu heter..). Åååh, jag blir galen!! Varför kan inte tiden gå lite saktare, jag vill inte bli vuxen än och ta massa viktiga beslut! Jag är inte alls redo för det här än..!

Aja, jag ska prata med mamma sen när hon kommer hem och så ska jag även prata med mina kompisar som går på dom olika skolorna..

Juste! Jag har fått ögoninflammation också! Det ser verkligen skitläskigt ut! Och det gör ont som satan! När jag blinkar gör det ont upp mot tinningarna :S

Nej nu ska jag sluta klaga! Hoppas ni haft det bra/har det bra! Och jag hoppas att ni inte har det lika jobbigt med gymnasievalet som jag för det är verkligen urjobbigt och frustrerande att inte veta hur/vad man ska göra..

Puss /Ronja

Inte bästa bilden, men ser ni skillnaden?? Det gör oooooooooooont och jag ser ut som en varulv eller nåt! :P
Den bjuder jag på!!



Dag 11 - Mina syskon

Jag har tre syskon, och alla är killar. Det är en storebror och två småbrorsor som heter Andreas, 18, William, 12 och Joakim, 5. Andreas och Joakim bor i Skellefteå med papi, eftersom att det är hans barn (vi har inte samma mamma) så dom träffar jag inte så ofta. William däremot bor här i Bålsta under samma tak som mig, vilket är väldigt irriterande många gånger, men även väldigt mysigt och underhållande han får verkligen till det ibland!




/Ronja

Dag 10 - Det här hade jag på mig idag



/Ronja

I lose my appetite knowing kids starve tonight

Hej och god morgon!

Jag har inte dissat bloggen okej? Vi har bara haft lite problem med internet..

Men jag har vart i skolan och sen tränade jag och Amanda aerobox i torsdags, det var väldigt skönt trotts träningsvärken. Igår var jag med Amanda igen. Vi var så snälla och gick och kollade på innebandymatch, det var inte så jättekul men Valhall vann i alla fall med 9-3. Efter det var vi med dom små pojkarna. Gissa vad dom gjorde?? Jo, dom drog ut oss klockan tre på natten utan ytterkläder och jag höll bokstavligt på att dö, och till sen blir vi även dränkta med snö!!!! Fy fan vad det va kallt!  Dom gick i alla fall vid halv fyra och då bäddade jag och Amanda ner oss i soffan och snackade lite tjejsnack innan vi somnade.

Nu har hon också åkt hem för att duscha m.m. Men sen ska vi mötas i centrum för att köpa lite gott till ikväll för då kommer Rebecka hem!!!!!!!!!!!!!!! :D:D:D Så vi ska mysa med henne och kolla på film. Så nu måste jag städa. Ska även skriva om dag nio och tio snart.

Puss /Ronja

Hos Amanda

Hejhej!


Sitter hemma hos Amanda och hon har precis ätit och nu ska vi hitta på något trevligt :)
Vi har fortfarande inte fått några läxor i skolan, fett najs! Dessutom fick jag veta att jag fick VG på franska provet. Jag trodde verkligen inte att jag skulle få mer än G kanske ett + men inte mer. Nu ska jag var alite social, genom att gå och kolla på Tv. Haha, vilket liv! Nu ska vi byta om för träning.

Puss /Ronja

Bästa laget!

Dag 9 - Min tro

Min tro är................ Jag vet inte?!  Jag har inte ens en tro... Eller ingen religiös i alla fall. Man kanske kan säga att jag är ateist..? Men jag tror ju på typ Big Bang eller något sånt, kanske inte att det gick till exakt så som vetenskapsmänniskorna har sagt, men på ett ungefär.. Aja, jag är inte religiös eller något sånt i alla fall ;P

Puss /Ronja

Dag 8 - Ett ögonblick

Det bästa ögonblicken (som jag kommer på just nu) är nog Italien 2010. Hela laget (och Rm3) var tillsammans och vi kom närmare varandra. Vi kämpade tillsamans, sov, åt, ja allt gjorde vi tillsamans under 10 dagar. Det var så himla kul och man fick se sidor hos vissa som man kanske inte hade sett förut.. Det var även under Italienresan som jag lärde känna Nattha ordentligt och i stort sett nästan varje dag resten av sommaren va jag med henne.
Jag vill verkligen tillbaka dit, men jag får nöja mig med en vecka med bästa laget någonstans i Sverige. Men det blir awesome ändå, hoppas jag!

Bilder från veckan


Pigga och glada sisådär sju på morgonen

Det va kallt, trist och regnit dom 2-3 första dagarna :/

Men vi tränade ändå, men det va skit kallt när vi va i Open-hall

Sen blev det soligt och då var vi på stranden hela dagen, förutom när vi tränade och åt förståss ;)


Till mellis brukade vi käka dom här "brödpinnarna" (kommer inte ihåg vad dom heter) och nutella, MUMS!
På kvällen gjorde vi oss fina och gick till den minililla staden som var bara typ 2km från hotellet

Om man åkte över den lilla ån eller vad man ska säga (det åkte faktiskt typ kryssningsbåtar där) så fanns det glada butiker ;P

Där kunde man köpa sånna här roliga muggar för 10 kr

Och på en annan butik kunde man hitta sånna här coola brillor

Det åts även väldigt mycket glass!!!!! MUMS igen!!

På flygplatsen fick vi äta Italienskpizza för andra gången, det ni!! (Första var på midsommar då vi gick på restaurang, men har inga bra bilder från det..)

Vilken bildbomd det blev! Hihi, jaja, 1 bild säger mer än 1000 ord, och nu blev det ganska många bilder... undra hur många ord det blir?? Haha!

//Ronja

Jag kan inte ens gå utan din luft i mina lungor, jag kan inte ens gå när du inte ser på och genomskinligt grå blir jag utan dina andetag

Tja bloggen!

Hur har eran första (eller det kanske inte va er första? eller ni kanske inte ens har börjat än?) dag i skolan eller någon annanstans. Min har i alla fall vart helt OK. Kom hem från skolan för ungefär typ 45 min sen. Träslöjdsläraren va sjuk så vi fick gå två timmar tidigare, wihoo! Det har i alla fall vart en bra dag, tre lektioner är ju inte så mycket. Idrotten kändes helt meningslös! Vi körde först Kinesiska muren som uppvärmning och sen körde vi blindfotboll. Inte så värst roligt och jag slog i både mitt huvud och min tand.... Hur lyckas man slå i en tand... i väggen..? haha, jag lyckades i alla fall. Sen körde vi en till blind lek, inte så värst kul den heller. Den hade jag dessutom provat förut. Dessutom gjorde Anna illa foten ganska rejält så hon fick åka till akuten, hoppas att det inte var mer allvarligt än en rejäl stukning!

Nu ska jag vila en stund och sen tagga för årets första (gymnastik)träning. Den här terminen ska fan bli min köttigaste! Jag ska bli grym! plus att jag måste få en snygg kropp till Turkey och till sommarn.

Ha det gött! /Ronja

Dagens outfit
Blus och kavaj - H&M, jeans - Vero Moda, Klocka - Ur&Penn, och lite andra gamla smycken..

Om 12 timmar sitter jag och...

Om 12 timmar sitter jag och äter frukost. Kul? Nej. Jag kommer seriöst inte komma upp imorgon! Det var jättesvårt att gå upp klockan halv nio idag och det är ändå två timmar senare än vad jag kommer gå upp imorrn.. :S Jag ska iaf lägga mig tidigt ikväll så att jag kanske klarar dagen..
Idag har jag vart duktig tycker jag. Först hängde jag upp tvätten, sen spelade jag med min bror, snäll syster, jag vet ;) sen gick jag ut på en prommenad/joggingtur. Jag gick till centrum och sen en omväg till s-backen som jag sen sprang upp för och sen joggade jag hem. Gud jag trodde jag skulle dö! Men nej, jag lever fortfarande. Vilken tur! Efter det har jag tagit MASSA kort. I olika kläder också. Så det var ganska jobbigt. Tror jag höll på i typ 1½ timme?

Lite smakprov


OBS! Jag vet att det är skitdålig kvalité men jag orkade inte ta fram systemkameran så det fick bli mobilen..

Nu kurrar magen så jag ska kolla om Mårten Gås har börjat med maten.

Puss /Ronja

Dag 7 - Min bästa vän

Jag har tre vänner som jag räknar som mina bästa. Men den som är min allra, allra bästa vän är nog Therese! Vi har känt varandra sen jag var fem och hon sex. Vi blev kompisar nästan på en gång som vi träffades. Jag kommer fortfarande ihåg första gångerna vi såg träffade varandra. Första ögonblicket brukar ju vara ganska viktigt, och kanske är det en fem årig tjej med en dockvagn och en docka i som går utanför huset och leker för sig själv som behövs för att skapa en riktigt stark vänskap? Inte vet jag, men det var i alla fall så Therese såg mig första gången. Sen kommer jag också ihåg när jag skulle på hennes sex års kalas. Det var pyjamasparty, shit vad roligt det var med alla sånna kalas... aja, tillbaka till saken.. Jag kände ingen av dom som var där eftersom det var barn från hennes klass. Men hon tog hand om mig så jag inte behövde känna mig rädd. Vi har alltid tagit hand om varandra. Visst har vi bråkat en hel del, men den största delen av tiden som vi känt varandra har vi vart sams och haft så himla kul. Och nu när jag har flyttat 74 mil från min vän så håller vi fortfarande kontakten. Det kan gå typ ett år mellan gångerna vi träffas, men jag känner ändå varje gång att det är nästan som förr. Alla fina minnen vi har tillsammans, dom är guldvärda. Nej usch nu börjar jag typ gråta för mig själv när jag tänker på allt vi har gjort och hur mycket du verkligen betyder för mig. Therese Marklund, du är min allra bästa vän, jag älskar dig för den du är och för att du är en sån himla underbar människa och vän! Massa loooove till dig!


I will stay by you forever, baby! ♥♥♥♥

"Vet du vad det bästa är...... leksaker från BR"

Tjena!

Hur har ni det? Jag har det väldigt bra, förutom att jag är sjukt trött! Jag har spelat Indiana Jones hela morgonen med William och vi ska snart spela lite till innan i alla fall jag vill gå ut i solen. På tal om sol.......  Vet ni vart jag ska? Nej, antagligen inte.. Men jag ska till TURKIET :D I maj åker vi! SÅ HIMLA NAJS!! Vi satt i typ 1h igår och letade efter något najs ställe, vi har länge varit lite sugna på just Turkland och så hittade vi ett skitnajs hotell (tror vi i alla fall, man kan ju inte veta innan) och så ba pom pam så var det bokat. Okej kanske inte riktigt så men nästan ;)

Aja, nu måste jag gå innan William typ dödar mig, eller i alla fall tangentbordet.

Puss /R

HUR NAJS??!?

Dag 6 - Min dag

Ja som jag redan har sagt så har jag vart på möte och sen träning med tjejenrna och resten av dagen vet jag inte..  /Ronja


Möte och barnträning

Hej bloggen!

Wihoo, JAG kom upp halv 11 imorse! Helt otroligt! Sen den lilla detaljen att jag hade ställt klockan och typ snoozade ganska länge behöver vi inte diskutera tycker jag! haha. Jag har i alla fall vart på ledarmöte idag. Måste säga att det var riktigt tråkigt, men något som ingår i jobbet liksom. Var även tvungen att gå en timme tidigare för att åka till barnträningen. Och det va lite spännande måste jag säga! Linda och Carro hade nämligen glömt, eller inte glömt det hade blivit missförstånd så den hade blivit bokad till nästa söndag så vi visste inte om det skulle vara några andra där eller inte. Men det var det inte. Tur! Annars hade det blivit lite småjobbigt med typ 15 ungar och ingen hall...

Aja, nu blir det chill, tror jag. Ha det bra!

Puss /Ronja

Dag 5 - Vad är kärlek?

För mig är kärlek när man blir glad av att träffa någon, man känner att man inte skulle kunna leva utan att ha en viss person vid din sida. När det pirrar i magen och man blir alldeles varm av att vara i närheten av personen.
Kärlek är något som alla borde få uppleva någon gång i livet. Det måste inte vara en pojk-/flickvän, det kan vara någon i familjen, någon kompis som man verkligen älskar (på kompissättet dårå).
Det är även nogåt varmt och betydelsefullt, men kan även vara hur plågasmt som helst, men för mig är det en del av grejen. Att om man verkligen är kär så spelar det ingen roll hur plågsamt jobbigt en sak kan ha varit, man hittar ändå tillbaka till varandra på ett eller annat sätt. Man kan kanske i alla fall vara goda vänner ifall man var tillsammans innan. Man ska inte vara rädd att visa sin kärlek till någon, för då kan man missa något fantastiskt.

Puss /R


A beautiful dream

Hej alla glada!

Jag har precis käkat brunch, duschat och fixat mig, så nu är jag mätt i magen och redo för dagen. Åh, jag måste bara berätta om min dröm som jag hade i natt!

Det va träning och nästan hela laget var samlat och Rebecka va tillbaka, vilket va det bästsa med hela drömmen! Men i alla fall så jag såg ju att hon va där men jag tänkte inte på det. Men sen så när vi hade paus så satt jag, Rebecka och Göran och snackade och så frågade becka vart Amanda va... Och då så sa jag att jag inte visste och då, Då slog det mig att Rebecka, min lilla bebis, va tillbaka och jag blev så glad att jag började gråta!
Där vaknade jag från drömmen och vad tror niu jag märker då? Jo att jag gråter på riktigt för att jag blev så glad åt drömmen!


Haha, lite smått känslomässigt sådär... men jag saknar min bebis, så är det bara!

Nu ska jag gå och spela lite Tv-spel med min bror. Ha en bra dag!

Puss /Ronja

Bara en vecka kvar nu!! :D

Bilder

Här kommer några bilder från min och mammas spakväll :)



Ah, det va typ dom...  Puss /R

Dag 4 - Det här åt jag idag

Idag har jag ätit fil och flingor till frukost och chili con carne till lunch....

Väldigt intressant må jag säga! ;)



/Ronja

Still remember

Hej där!

Wihoo jag fick som jag ville igår! Alltså åka och shoppa! Jag köpte byxor och ett linne. Jag åkte med Nattha och det va väldigt mysigt. Vi kom hem vid sju och då gick vi först till Västerängen för att kolla att dom hade plogat isen där och det hade dom, tillräckligt för att åka skridskor i alla fall. Sen gick vi till henne och hämta hennes skridskor och sen hela vägen hem till mig, åt middag och hämtade mina sen gick vi till V-ängen igen. Vi åkte i typ 1h, då va klockan typ halv elva. Sen gick vi hem. Jag var verkligen helt död närjag kom hem! Hade gått typ hela dagen. Men tack för sällskapet hela dagen Nattha, puss på dig vännen!

Lite bilder från dagen:

Gårdagens outfit


Vad händer idag då? Jag ska städa mitt rum och sen får vi se. Vara hemma med familjen eller gå ut och träffa kompisar? Får se senare hur det blir.. Hoppas ni får en bra dag! 

Puss /Ronja

Dag 3 - Min första kärlek

Lite sent jag vet men bättre sent än aldrig eller hur??

Det blir svårt att skriva om, eftersom det var så länge sen... Han hette i alla fall Benjamin och jag kommer ihåg att jag verkligen gillade honom. Han va även två år äldre så han gick i trean vilket jag tyckte va ganska coolt, haha. Jag minns inte hur länge vi va tillsammans, men jag kommer ihåg att vi gjorde slut, blev ihop, gjorde slut, blev ihop.... ganska mycket.. Haha juste jag kommer också ihåg att vi skrev maasssa kärleksbrev till varandra, haha! Gulligt ;)
Det var väll allt om det....




/Ronja

06-01-2011

Gooodmorgon kära bloggen!

Har ni sovit gott? Det har i alla fall jag. Vet ni vad som händer idag?? Nej inte jag heller.. Har inga planer för dagen så får hoppas att det händer något roligt annars kommer jag bli så himla uttråkad, vilket jag redan håller på att bli... Förresten.. Varför är det en röd dag idag? Jag fattar inte det. Liksom det är 13 dagar sen julafton, men varför är det så himla speciellt? :S För mig är det bara en helt vanlig dag. Men jag vet inte, kanske är det bara jag och min halv torra familj som inte förstår oss på alla dessa dagar..?
Aja, vet ni? Jag vill verkligen shoppa! Eller nej.. eller jo.. eller asså egentligen behöver jag bara köpa ett par byxor, men det skulle vara najs att köpa lite annat också. Men jag antar att dom flesta butiker är stängda idag, typiskt..

Nu måste jag plocka undan min frukost där uppe, glömde visst det hehe.. Ha en bra dag!

Puss /Ronja

Mysig spa-kväll

Godkväll!

Jag har haft en jättemysig kväll med ingen mindre än min underbara mamma! Vi hyrde film och köpte ansiktsmasker och krämer och sånt och så hade vi hemma spa med tända ljus, varav ett var ett doftljus. Det var jättemysigt! Så nu känner jag mig riktigt fresh, saknas bara en dusch, men det kirras snart.
Tyvär så gick jag inte på träningen, men jag kände att det var bättre att passa på att ha lite mor-och-dotter-mys när det bara var vi hemma. Det händer ju inte allt för ofta ändå..

Nej, nu blir det duschen och sen ska jag dejta kudden. Jag känner mig jättetrött. Hoppas ni haft en bra dag!

Puss /Ronja

(Ni får se bilder imorrn, orkar inte ladda upp dom nu )

Dag 2 - Mina föräldrar

Mina föräldrar är skilda och det har dom vart sedan jag var typ ett halv år? så jag har liksom vant mig.

Min pappa heter Dan och han bor i Skellefteå. Jag bodde där i ungefär ett år när jag var mellan nio och tio år, alltså innan jag flyttade till Bålsta. Jag saknar honom jättemycket och tänker på honom varje dag.

(Har tyvär ingen bild på min pappa...)

Min mamma heter Sigrid och ja, hon bor i Bålsta. Jag har alltid bott hos mamma, och jag skulle inte vilja ha det på något annat sätt. Min mamma betyder massor för mig. Hon har alltid funnits där när jag har haft det jobbigt. Hon är ju inte så mycket äldre än mig heller så hon har fortfarande kvar sit ungdomliga sinne, höhö!


Älskar dig världens bästa mamma! ♥

Det finns inte så mycket mer att skriva om dom.... Kul inlägg.. AJa,
Puss /Ronja

This is so wrong I can´t go on

Godmorgon!

Jag har nästan nyss vaknat. Men det känns inte alls som att jag har sovit bort hela dagen. Jag förstår inte hur man kan ha den känslan för va tusan, inget händer ju innan typ fyra ändå så varför vakna med tuppen när man ändå inte kommer ha något att göra..?
Idag är det första träningen på två veckor, LÄNGTAR!! Innan det ska jag även gå en prommenad. Sen då.... Har inget mer planerat än, kanske någon som vill träffas efter 8? Bara att smsa!

Nu blir det brunch. Hörs sen!

Puss /Ronja


Chiiiiiiiiiiiiilligt värre

Dag 1 - Om mig själv

Som ni antagligen redan vet så heter jag Ronja Lindeberg och jag är 15 år. Jag bor i Bålsta, men det har jag inte gjort hela tiden. Jag bodde nämligen i Skellefteå till det att jag var tio år. Jag flyttade hit för att mamma träffade en ny, Mårten, och så ville jag bo med henne här. Jag bor med min mamma Sigrid, Mårten och min lillebror William. Jag älskar att träna och att vara med kompisar. Det går även bra för mig i skolan. Jag har två MVG och resten VG som jag är väldigt stolt över, men jag ska fortsätta kämpa så det kanske blir ännu bättre.. Vad kan man mer säga? Nu vet ni i alla fall lite om mig, som jag antagligen redan har berättat, men ändå.



Puss /R

Vad ska man säga..?

Hej igen! Tänkte säga att jag nu börjar med en såndär........ vad man nu ska kalla det.. Men typ "dag 1 - om mig själv" AH, ni fattar? Lite sent kanske men nu börjar jag..
Så det här kommer jag att skriva om:


Dag 1 - Om mig själv

Dag 2 – Mina föräldrar
Dag 3 – Min första kärlek

Dag 4 – Det här åt jag i dag
Dag 5 – Vad är kärlek?
Dag 6 – Min dag
Dag 7 – Min bästa vän
Dag 8 – Ett ögonblick
Dag 9 – Min tro
Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Den här veckan
Dag 14 – Vad hade jag på mig i dag?
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Min första kyss
Dag 17 – Mitt favoritminne
Dag 18 – Min favoritfödelsedag
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Den här månaden
Dag 21 – Ett annat ögonblick
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25 – Mina framtidsplaner
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Det här saknar jag
Dag 29 – Mina ambitioner
Dag 30 – Det här visste ni inte om mig


Puss /Ronja


Jag har försökt att visa dig med blicken, men det är inte mig du ser

Tjenamittbena!

Tänk att det bara är en vecka kvar innan skolan börjar igen... Jag längtar faktiskt! Men inte för att jag vill tillbaka till plugget, nej för då är det bara fyra dagar kvar tills Rebecka kommer hem!!! :D Saknar henne som fan!

Idag ska jag vara med Emelie. Jag har saknat henne också. Vad vi ska göra vet jag inte, men det blir säkert något roligt, som alltid.

Nu medan jag väntar på att hon gör sig klar ska jag kolal gossip girl.



Ha en bra dag! /R

Let it hit you

Hejhej!

Haha, gud vad jag har dissat bloggen i helgen känner jag! Men jag har inte ens suttut vid datan och jag har haft fullt upp att umgås med min sötpropp! Jag har vart hos Amanda sen i lördags. Vi har spelat massa olika spel, både på Tv'n och kort, kulkul. Sen har vi även ätit alldeles för mycket godsaker, men nu idag börjar vårat nyårslöfte så det var sista gången. Eller kanske inte, men sista gången det blev så mycket, på ett tag i alla fall.. Igår gick vi även en promenad. Vi gick hem till mig och hämtade nya kläder m.m sen gick vi till centrum för att köpa godis och sen tillbaka till Amanda. Det har vart en myshelg helt enkelt. Men nu är det slut på det och jag var ute på en prommis idag också. Jag gick hem och när kom in så är mamma och William ute och går. Så jag möter dom i centrum och sen så efter det går jag och mami en liten runda. Skönt! Nu ska jag köra lite styrka tror jag och sen stretcha, sen ska jag svara på ett gympamail.

Ha en fortsatt bra dag. /Ronja

Det här är sjukt!

1/1-2011

Tjema bloggen!

Hur har eran dag varit? Min har varit väldigt seg måste jag säga. Jag vaknade vid 12 men gick inte upp förns strax innan ett, då gick jag upp, käkade frulle, borrtade tänderna och sen gick jag och la mig igen. Sen har jag typ bara legat i sängen hela dagen. Vid 7 gick jag till Amanda. Och där är jag kvar. Ska nämligen sova här. Kulkul!

Vad gjorde ni igår då? Jag var i alla fall med Amanda, Nattha och massa andra. Eller först så var jag hemma och käkade middag, det var skit gott! Sedan kom Amanda till mig och så gick vi till Lucas. Jag gick sen hem vid 1 ungefär. Somnade kanske 3? Jag var så sjukt trött, orkade knappt hålla ögonen öppna.. Aja. Asså egentligen, varför bloggar jag nu? Är det ens någon som läser nu? Och rubriken stämmer inte ens in längre, eftersom det är 2/1 nu. Nej, nu babblar jag bara känner jag.. Sov gott, bloggar imorrn eller senare idag kanske jag ska säga.

Godnatt! /Ronja

Fan va sexxxxxxxyyyyyyyyyyyyyy! Älskar dig schnyggve!♥


RSS 2.0