Valborg

TjabbaTjenaHallå!

Igår på skolan hade vi aktivitetsdag hela dagen igår och då fick man välja två aktiviteter, en på förmiddagen och en på eftermiddagen, och då valde jag och tjejerna att först spela tennis och sen bowla. Jag började nio i tennishallen spelade en timme sen hade jag rast i två timmar till 12 då bowlingen började, den va en timme och sen slutade jag alltså klockan ett = sköööööööööön dag!
Igår kväll kom jag hem strax efter halv ett igår efter att ha varit och bowlat med laget och sen åkt hem till Madde och grillat och massa annat. Väldigt kulT.

Idag ska jag åka till stan med Amanda och Rebecka och shoppa. Eller jag ska bara köpa en bikini och kolla på en födelsedagspresent till min mamma. Ikväll vet jag inte riktigt vad jag ska göra men har pratat om att träffa Bella, Shannon och vendela tror jag också skulle vara med, och kanske några andra. Ha en jäkla bra dagn nu! Va ute i solen och njuuuuuuuuuuuuut så hörs vi sen!

Puss /Ronja
Bella när jag bowlade med skolanDet va mycket kul!
HAHAHAHAHHAHA kolla skostorleken!!!! Vem f***n har  48,13 på i skor?!?!?!?!
Emmica och madde
HAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAhAHAhA!!!!!! Valen!!!!!!!!!!!!!!!! xD
I love my team! Världens bästa! ♥

Lovets sista dag

Heeeeeeeej!

Idag är jag både jätteglad och lite mindre glad. Jag är lite mindre glad för att det är detta lovs sista dag vilket betyder att det imorrn är back to school som gäller. Det känns sådär men det är bara 46 dagar kvar till sommarlovet (då är helger och andra lediga dagar inräknat)! Det är bara 30 dagar kvar tills jag åker till Turkiet, det är 47 dagar kvar tills min 16 årsdag och solen skiner som aldrig förr! Det där med att skolan börjar om imorrn känns inte så viktigt just nu - den dagen den sorgen, känns det som - med alla dessa glada händelser att se fram emot.

Idag har jag solat och hoppat studsmatta med Amanda och Rebecka. När dom gick hem vid två så började jag läsa på balkongen. Jag läste ut först Gossip Girl boken så ikväll börjar jag på den andra. Nej, nu ska jag se om maten är klar. Jag är döhungrig, har ätit en macka idag bara(!). Inte bra!

Ha en grym kväll!   Puss /Ronja

Himlen är oskyldigt blå

Hej på er!

Tänkte slänga in ett inlägg nu när jag ändå kollade vilket gymnasium jag kom in på och ja såklart kom jag inte på fridegård men jag vet inte riktigt säkert om jag vill gå där än..... Men jag tror att det beror på att jag kanske är nervös, utan att jag tänker på att jag är det. Aja, hur som helst så är jag med Amanda och Rebecka. Vi ska kolla på Paranormal Activity 2 när mamma och Mårten har kollat klart på sin film. Dom ska även sova här sen så det blir myyyyyys!

Nej, nu ska jag gå upp och vara social. Godnatt till alla som läser denna blogg (inte för att det är så många men ja....). Puss /Ronja

När vi väntade på bussen idag. Men eftersom att vi stod utanför Amanda där 305 bussen går förbi och klockan bara var 19 så gick den inte den vägen... Så vi va tvugna att gå till stationen och vänta iaf (som jag sa att vi skulle göra från första början) men då visar det sig att den går till hagviken halv 8............-.- Som tur var så kom min mamma till centrum då och skulle hyra film så hon skjutsade oss till Rebecka. Tack mamsen! :)♥

Sommaren e så jävla skön!..........

Hehehej!

Igår va en riktigt skön och trevlig chilldag med Emelie. Först så gick vi en ganska lång promenad då vi även stannade för att köpa glass. Sen provade jag hennes balklänning som jag kanske ska låna. Problemet är bara att jag inte kan bestämma mig för ifall jag vill ha den eller den röda som jag provade förut i stan..... Det är sjukt irriterande! Ni får hjälpa mig genom att säga vad ni tycker


Den som jag provade förut...

Emelies klänning..

Dom är verkligen jättefina båda två så det är väldigt svårt att välja. Snälla hjälp mig! :)

Efter att jag hade provat klänningen så provade vi göra olika frisyser på varandra. Sen gick jag hem och åt och efter det kom Emelie till mig och så bakade vi en hallonpaj. Gott! Sen spelade vi Ticket to Ride och jag förlorade med TRE poäng :'( Men det va kul ändå!

Nu har jag skickat iväg ett sms till Nattha och hoppas på attt hon inte har planerat något för dagen än.
Ha en finfin dag!

Puss /Ronja

Let´s take this time and make it memories

TjabbaTjena!

Jag måste börja med att göra som alla andra och skriva om det underbara vädret, det går liksom inte att låta bli! Jag älskar´t! Så himla underbart! Sen vill jag också säga Tack igen till Vendela för att jag fick komma igår, det var super roligt och mysigt!

Idag ska jag vara med Emelie. Vi håller på att planera vad som ska göras men än så länge vet jag inte men det blir säkert något roligt som vanligt :) Jag ska försöka blogga igen under dagen (det har ju gått ganska bra hittils eller hur!? )

Hej så länge! Kram /Ronja

Min snygging!

I was born to be a champion

Tjeeeeena!

Usch vad jag är seg idag! Känner mig inte speciellt taggad för något alls. Jag har ingen aning vad jag ska göra heller. Det är lite väl tidigt att börja fixa sig inför ikväll också så det kan jagi nte göra. Juste jag tror inte jag har sagt vad som händer ikväll? Vendela har ju fyllt år så hon har tjejmiddag at her place, kommer bli naaaajs!

Nej nu får jag ta och rycka upp mig. Kanske ska gå en promenad? Låter väldigt skönt! Japp det ska jag göra.
Hörs sen! Puss /Ronja

Tog lite bilder igår när jag hoppade studmatta


Och en från i måndags då vi grillade

19-04-11, 11:23

Godmorgon!

Sovit gott? Det har då jag gjort i alla fall. Drömde en ganska konstig dröm också men den va ganska rolig ändå :P

Igår kväll var jag och grillade i hagviken som jag sa. Jag vet inte riktigt hur många vi va men typ 10 kanske? Jag, Amanda och Rebecka hade köpt marshmallows som vi grillade, mums! Men shit va kallt det va! Jag hade bara ballerinaskor och ingen halsduk så jag höll typ på att dö! Vid tolv kom Amandas pappa och hämtade henne och mig så jag slapp ta bussen hem, eller ännu värre, GÅ! Det hade vart hemskt! När jag kom hem slängde jag direkt av mig alla kläder, som STANK rök till och med mina underkläder luktade, och hoppade in i duschen. Efter det hoppade jag ner i sängen på en gång.

Idag mina kära vänner händer inte mycket. Inte vad jag vet i alla fall. Får se om det ändras men först ska jag äta frulle. Ha en superbra dag!

Puss /Ronja

Älskar vädret!

Heej!

Hur mår ni? Jag mår toppen! Visst är det underbart väder?! Jag har varit ute hela dagen och jag ska snart gå ut igen men jag tänkte att jag skulle försöka att inte dissa bloggen nu när jag ändå har tid. För en stund sen kom jag hem efter att ha varit i centrum med Shannon och Isabelle ett tag. Vi satt och fikade på trappen utanför och schteeeeekte i solen, riktigt najs! Ikväll ska jag grilla med några kompisar också det kommer bli skitkul tror jag. Åh, jag älskar våren och sommaren, bästa årstiderna! Man blir så himla mycket gladare och man kan och vill göra mycket mer. Visst det kan vara mysigt med vintern också men innifrån! Om man typ sitter under en tjock filt med vänner och kollar film eller nåt, DÅ är det mysigt men annars är sommaren mycket bättre, mysigare, varmare....... Ja ni fattar.

Nej nu ska jag byta byxor, vill inte gärna ligga i solen i mörka jeans, det känns som att det blir lite väl varmt va ;)

Later /Ronja

Dagens rätt chilliga outfit

Today I don´t feel like doing anything

Hej alla glada!

Vilket väder det är!!! Älskvärt verkligen! Jag ska alldeles strax gå ut på balkongen och chiiilla galet in da sun men tänkte säga hej och godmorgon först ;) Ja, vad händer idag då? Jag ska kanske plugga lite so, har en jävla massa frågor som ska lämnas in veckan efter lovet så det känns skönt om man kunde ha det gjort så slipper man tänka på det. Sen ikväll är det träning. Mer än så har jag inte planerat. Ganska skönt faktiskt att bara ta det som det kommer tycker jag. Aja, nej nu ska jag gå ut.

Puss /Ronja

Haha kulT!

Hej! Nu är jag hemma igen och väntar.....

Hej!
Nu är jag hemma igen och väntar på mat. Vi ska grilla så det kommer ju ta ett tag men jag är hungrig så får se hur lång tid det tar innan jag börjar tjata, hehe. Vad har ni haft för er idag då? Som jag skrev förut så var vi hos en kompis till familjen. Vi satt ute i solen hela tiden och det var väldigt skönt, även fast i alla fall jag behövde ha jacka..

Nu har jag inte så mycket mer att säga för tillfället.
Hörs när vi hörs!



/Ronja

Mobilblogg - I bilen

Hej hopp! Hur har ni det? Mår ni bra? Jag mår super och är glad över att solen skiner, kan det bli bättre väder liksom? Imorse var jag ute och powerwalkade/joggade på morgonen, eller vid 11 och så va jag ute typ 50 min. Skit skönt verkligen! Nu sitter jag i bilen och är på väg till en kompis till familjen. Kommer väl hem vid 5 kanske och då ska jag försöka blogga.. Puss /Ronja

Through the window, through the wall, I gotta give you my all

Tjenixen! ;)

Nu var det ett tag sen jag skrev igen men som vanligt så har jag inte ens suttit vid datan, det känns liksom som att jag har bättre saker för mig än att sitta här...
Hur har ni haft det då? Jag har haft det riktigt najs, särskilt idag då det var strålande sol hela dagen! Vi satt ute på rasterna och solade och jag har faktiskt fått liite färg :D Vi hoppas på att det är lika bra väder imorrn, eller hur!?

Nej, nu ska jag sova. Puss /Ronja

Måste säga att jag blev ganska stolt över denna ;)

I do all the good things today and the others can wait

Hallå i stugan!

Har ni sovit gott? Jag sov sådär, vaknade ganska många gånger av att det var så ljust i mitt rum. Eftersom Mårten har tagit bort min persienn + att han har satt in de andra fönstret så det blir ännu ljusare. Lagom drygt sådär när man verkligen vill sova. Idag har jag hunnit plugga lite hemkunskap vilket är vad jag kommer göra resten av dagen också. Har prov imorrn så måste... Det är såååååååååå tråkigt att jag tror jag dör! Aja, ska fortsätta och så får jag se om jag går på träningen ikväll för jag är helt matt i kroppen, det känns ungefär som när jag va sjuk, jag har ingen energi alls. Får se om det kanske blir bättre, hoppas!

Hörs när vi hörs! Puss /Ronja

Bålsta GK 75 år!

Tjaaaa!

Hur har eran dag varit? Min har varit väldigt fullsmäckad, stressig och väldigt väldigt rolig. Det blev väldigt stressigt eftersom att jag både skulle vara med småtjejerna och mitt lag så jag va tvungen att springa direkt efter ena numret och byta om och fixa... Men det gick bra, väldigt bra.

Nu kan jag berätta vad vi gjorde (min grupp alltså för jag orkar inte berätta hela showen). Eftersom vi firade att klubben fyller 75 år i år så skulle alla vara olika årtionden från 1930-talet då BGK bildades (det hände 1936 ifall ni ville veta) och vi var framtiden, alltså vår tolkning av hur framtiden kanske kommer att se ut inom gymnastiken. Så först började vi med att komma in i ett rymdskäpp och ut ur det skäppet kom det massa gamlingar (då skulle vi föreställa oss själva i framtiden) och så gjorde vi en liten dans. Sen gick vi bakom en slags skärm där vi transformerades till "millitärrobotar" eller något liknande ;) Det är för att vi har en tanke om att gymnastiken kommer vara typ millitärisk i framtiden, alltså väldigt strikt och så. När vi blivit dom där robotarna eller vad man ska säga så körde vi ett varv på tumbling och två varv på hopp och alla mina varv gick hur bra som helst. Mina hopp var sjuuuuuuuuuukt höga, minst en meter högre en jag brukar köra, awesome!

Efter showen/uppvisningen skulle bla min trupp hjälpa till att plocka undan så jag kom hem strax efter 18. Då blev det middag och sen direkt in i duschen. Nu ska jag sminka mig liiite lite för klockan åtta ska vi åka till Kista och kolla på Hur många lingon finns det i världen. Sen kanske jag ska vara med Amanda och Rebecka men det är inte bestämt än så får se..

Ha en skitbra lördag kväll! Puss /Ronja

Rebecka med tantbrillor och tanthatt ;)

Dag 22 – Det här upprör mig

Jag vet faktiskt inte? Det är skitsvårt och jag känner att jag inte kan tänka just nu, börjar få ont i huvudet... Ska tänka lite sen säger jag, okej? Bra!

Hej så länge :)

Happy birthday to you, happy birth dig to you.............

Heeeej! :)

Ja det är nämligen så att Vendela, Wendy, fyller sweet sixteen idag! Grattis till dig snyggo! Gissa vad hon fick!?! Jo, en Iphone 4!!!!!!!!! Jag vill också ha!!!!!! Men det kommer ju aldrig hända så jag får väl fortsätta drömma och suktas lite av alla mina vänner som har....

Dagen idag har i alla fall varit bra. Den började med nationella i engeslka och det gick väl helt ok tror jag. Sen fick jag även veta att jag fick VG+ på samhällskunskapsprovet men han kanske ska ändra till MVG (HOPPAS!!!!), det vore verkligen skitnajs!
Efter skolan la jag mig i soffan och läste lite men gav upp efter några sidor och la mig på sidan och somnade och sov i ca en timme ist, skönt!

Halv sju ska jag vara nere i ishallen för att träna lite med laget inför imorrn, vi kommer liksom inte se vart vi går så vi måste träna lite extra. Vad ska vi göra tänker ni nu? Det får ni se imorrn ifall ni kommer och kollar ;)))

Nej, nu kanske jag ska plugga en liten stund? Inte det roligaste att göra på en fredag men jag har prov eller läxförhör varje dag nästa vecka så lika bra att börja i tid.

Ha en toppenkväll! Puss /Ronja

Jag kommer alltid finnas där för dig gumman, även fast vi inte är lika ofta längre så kan du lita på att jag hjälper dig om du bara ber mig! <3<3

Do it like a dude

Hej på er!

Jag tänkte snabbt blogga lite nu innan jag ska duscha och sen sova. Kan ni gissa om jag har varit glad idag? Jag fick nämligen VG på bildprovet som jag ärligt talat trodde jag max skulle få G på + att jag i måndags fick veta att jag fick VG på nationella i fysik!!!!!!!!! GLAD TJEJ! Efter skolan idag cyklade jag hem och bara chillade. Vid halv sex gick jag ner till centrum för att köpa ett par nya tights och sen gick jag till träningen som gick superbra i början men sen mot slutet orkade inte kroppen riktigt..

Nej nu ska jag fräscha upp mig lite så jag orkar med två dagar till innan helg. Längtar!

Godnatt och sov gott! Puss /Ronja

Biff?

At school

Tjaaaaaaa och godmorgon!

Sovit gott? Det gjorde jag. Nu sitter jag ute i stora arbetsrummet på skolan och har eget arbete vilket betyder att man får jobba med vad man vill = inget alls ;P Nej men jag brukar jobba men idag är jag verkligen sjukt otaggad för plugg så jag orkar inte. Nu kommer en lärare så måste dra...

Puss! /Ronja

RSS 2.0