Cirkus Möller - Sean Banan!

Har precis kollat på Cirkus Möller på 4:an.. Det var ett klipp med Sean Banan och jag säger bara det att han är såå himla skön! Jag höll typ på garva ihjäl mig!(A):O haha!




RUUMPAAA!! HHAHAHAHAHA!!:D

Ha en riktigt mysig kväll alla! Puss!

//RonjaLindeberg

Happy Halloween!

Bus eller godis??

Ja, så kommer det nog att låta på det allra flesta håll idag... Men tyvärr inte för min del. Jag ska bara vara hemma och mysa och ta det lugnt (jag har ju gått och blivit väldigt förkyld...) sista kvällen i Skelleftehamn med mamma, William, Milton och David och se på Idol, vi åker ju hem imorrn..

Måste bara säga att de två dagarna som jag var med Therese var helt magiska! Vi hade ju inte träffats på nästan 1½ år, så vi hade väldigt mycket att prata om. Det blev så att jag sov hos henne och igår så gick vi på stan, sen tog vi en fika på Wayne´s coffee, MYYS!!

Nej nu orkar jag inte skriva mer! ska ta en Strepsils och lägga mig och kolla på tv! Ha det bra!

XoXo
Ronja

Ska va med Tessan idag!<3

Tjena, hej!:D

Vaknade väldigt tidigt idag, men var ändå väldigt utvilad. 
  Jag ska vara med Therese idag! Jag har saknat henne så sjukt mycket! Vi har inte träffats på snart 1½ år!!:O Ska kanske sova hos henne också, så vi får vara tsm mycket!:D Det kommer bli skit kul!´Aja, ag måste gå nu, bussen väntar!:P Ha det bra!

XoXo
Ronja

Är i Skelleftehamn nu!

Hej svejs!

Har inte skrivit på ett tag, men jag har inte haft tid... Men jag tänkte berätta lite snabbtom tävlingen:)
Det gick faktiskt väldigt bra:) På förträningen satt allt som en smäck och det brukar ju betyda att det går jättedåligt på tävlingen, men det gjorde det inte, det gick superbra! Alla körde allt som de skulle köra och fast än Sandra typ stukade foten på frivolt så körde hon sträckt med halvskruv efter! :D Sen när det var pris utdelning så fick vi ingen medalj, men vi kom 0.7 poäng från 3:a, så jag är glad ändå!:D Tack för en superbra dag tjejor, I LOVE you!<3

Nu sitter jag i Skelleftehamn och ska strax åka in till stan (Skellefteå) för att köpa nya skor:) och kansk nåt annat också!;) WIIE! Sen ikväll åker vi och hälsar på Petrus (morbror) och kusinen!:) Det blir kul! Måste gå nu.. Ha det bäst!      Puss!


RonjaLindeberg!<3

Måste packa!:S

Hej hopp!:)

Åååh! jag måste packa!:S Inte alls kul!! Särsklit eftersom att jag måste packa 2 väskor..! En till tävlingen imorrn + att jag måste packa en stor väska eftersom jag ska till Skellefteå efter tävlingen på imorrn.
Vid tre idag ska vi åka in till stan på en inflyttningsfest. Det blir säkert kul:) Nej nu måste jag gå och packa innan mamma blir jätte arg!:P ha det bra! Och önska mig lycka till imorrn!:D

XoXo
Ronja

Ulrik - en vanlig dag

Han var med i Lilla Melodifestivalen och vann hela skiten, och det var himmla tur det för han är såå bra!:) Ulrik med En vanlig dag blir dagens låt!:)


Texten kommer med också så det är bara att sjunga med!;)

XoXo
Ronja

Ska springa med Ida!

Heejsan!

Länge sedan nu, men jagh ar inte orkat och sen så har jag inte haft så mycket tid heller... Dagen idag har vart bra. Imorse ville jag bara fortsätta ligga i sängen och somna om i minst 3 timmar till, haha, jag hade jätte ont i huvudet också.. Menmen, dagen gick faktiskt ganska snabbt i alla fall. Efter skolan gick jag hem och pluggade till engleska provet imorrn. det känns verkligen LÄSKIGT för jag är inte äns bra på engelska...:/ Wish me luck!:) Just nu väntar jag på att Ida ska äta klart, för sen ska vi ut och springa!:) SKÖNT! Det var ett tag sen jag tog mig tid att springa lite, så nu kommer jag känna mig jätte duktig efter!:) mohaha!:P Aja, ska börja göra mig iordning.. Ha det bääst! Puss!

RonjaLindeberg

Jordin Sparks - SOS



Ronja

Plugga sen träna..

Heejsan!

Idag vaknade jag vid 11, det var skönt! Men jag låg kvar i sängen tills 12 ungefär. När jag kom upp så hade Mårten börjat med lunch, eller ja, för mig blev det ju brunch;) Sen satte jag mig vid datan. Snart ska jag börja plugga lite.. Det är ju engelska prov på fredag + att jag har bakläxa i franskan..-.- Kanske börjar jag lite med no-uppsatsen också.. får se. Ikväll är det träning WIIE! Vi kommer köra mest tumbling och hopp men det blir ungefär en timme fristående också, tror jag :) Jag längtar verkligen till tävlingen nästa helg! Hoppas att det går bra!  Ha det bra! puss!

//RonjaLindeberg

Run this town

Dagens låt idag blir rihannas nya låt tsm med Jay Z -  Run this town.



XoXo
Ronja

Nu har jag pengar på mobilen!

Hejhej!

Idag vaknade jag prich 10.00, men jag orkade inte gå upp så jag låg kvar en stund innan jag började läsa! mohaha! Sen vid tolv gick jag upp, åt en hårdmacka och sen gick jag ner till sängen igen och la mig där för att läsa igen! Vid klockan ett somnade jag nästan, men precis innan så knackade mamma på dörren och sa att det var lunch. Jag ar inte ens hungrig.. men jag gick upp iaf. Efter maten gick jag ner igen och började läsa - igen -, den är så bra att jag bara måste läsa! haha. Sen ryckte jag upp mig och klädde på mig för vi skulle åka ner till centrum och hyra film och köpa godis till ikväll då jag och william ska vara ensamma hemma för att mamma och Mårten sak bort. När vi var där nere passade jag på att ladda på mobilen med money, så nu kan jag sma:a också :)

Ha det bra! Puss!
//Ronja

Lady Gaga is DA SHIIT!

haha, jaa, eller vad ska man säga..? Henns nya låt (är den ny..?) paparazzi heter den i alla fall och är himla bra enligt mig. En skön låt.



Det är lite konstigt ljud, menmen....

Bra va? :)

//RonjaLindeberg

X-tra träning ikväll

Heej alla glada!:)

Idag är det fredag och jag är såå glad för det! Thank GOD att det är hela två dagar från skolan nu, även fast jag måste göra lite läxor och sånt under helgen eftersom vi har prov och några läxförhör nästa vecka.. Men det ska bli himla skönt i alla fall! Vi hade musikprovidag, det gick INTE bra! Jag kände redan innan vi började att det skulle gå åt skogen, men jag gjorde ändå mitt bästa och det räckte till ett G+.. Det kunde ha gått bättre, men eftersom att skriva noter och sånt inte är min starka sida så är jag ganska nöjd måste jag säga. Jag gjorde mitt bästa och det är allt som räknas! Nej, nu ska jag hoppa in i duschen, eftersom gympa var sista lektionen så, jaa.. det kan behövas ;) Ikväll är det x-tra träning på friståendet, det ska bli skönt att få träna igen efter 2 träningars uppehåll p.g.a en förkylning. Den är inte riktigt borta än, men jag är tillräckligt frisk för att kunna träna. :) Ha det bra! Puss!

//Ronja
(Gammal träningsbild när vi hade skruvträning.)

Britney Spears är tillbaka!

Dagens låt idag blir ingen mindre än Britney Spears nya låt 3. Jag tycker den är super bra! Enjoy!



Puss

Läxor,läxor & åter läxor!

Hur kan man ha så många läxor? Asså seriöst, jag hinner ju inte andas och ta det lugnt nån gång, så fort en läxa är över så kommer nästa.. Såå jobbigt! + att jag är förkyld och har mindre energi för det, så det blir ju bara ännu värre just nu! SUCK! Det kommer bli skönt med lov snart, det är ju bara en vecka till nu.. förutom imorrn då. Ska försöka göra mitt bästa, eller ja, det gör jag ju alltid (nästan i alla fall..:P). Måste plugga nu. Ha det bra! Puss

Ronja

Bellas lullaby

Tjaa, twilight fan som jag är så måste jag ju bara ladda upp den här låten! den är såååå härlig, man blir helt lugn i hela kroppen! Hur underbar som helst! LOVELOVELOVE!


Bellas lullaby! I love this song!

//RonjaLindeberg

Förkyld!-.-

Hejhej, länge sen!

Jaa, det var det verkligen! Förlåt för det, men jag har verkligen inte orkat.. Men, nu ska jag ta tag i det igen!
Dagen idag har vart bra. Det har vart så kallt att jag, Ida och Julia hade jackan på oss inomhus(!) hehe, men asså det var nästan outhärdligt för en som är så frusen av sig som mig så jag var tvungen! Men annars har det vart en bra dag. :) På gympan idag så var det jag som skulle hålla i uppvärmingen för 8b (min klass), och vi körde banankull. Det gick faktiskt bra och det var inte så hemst som jag hade trott, haha:P
Ikväll har jag träning, men jag kan inte träna för att jag är förkyld! BAJS! Men jag ska ner till träningen iaf, för att kolla vad vi ska ha för varv på tävligen som vi har nästa helg. Sen så måste jag betala för trupplinnet jag ska ha.. Hela truppen ska ha sånna som vi ska ha på förträningen på tävlingar :) Så då måste vi betala 100 kr så att nån (vet inte vem) kan köpa linnen till alla som sen Kenny ska fixa tryck på! :) + att vi ska sälja New Body så jag måste hmäta katalogen och det också. Så om det är någon som bor någonstans i närheten av mig och vill ha träningsunderkläder och linnen/t-shirts och lite sånt så är det bara att säga till! *BLINK, BLINK!* haha! Nej, nu måste jag gå och plugga!-.- Ha det bra!


XoXo
Ronja

Är med Elvis!

Hej hopp, gummi snopp!:P

HAHAHA! Är med Elvis nu.. vi har vart nere i centrum för hon skulle klippa sig. Sen åkte vi hem till henne, och då masserade jag henne lite, sen var det lunch. Vi åt varma mackor :) Ikväll ska vi bara vara hemma och mysa, se på film och äta lite godis.. :) Jag vet att jag har sagt att jag inte ska äta godis, men det är så svårt att hålla fingrarna borta när det är inom räckhåll.. Men jag äter inget onyttigt på veckorna i alla fall. Puss!

RonjaRonjäääLindeberg

Nyvaken*

Godmorgon världen!

Vaknade för typ en kvart sen så jag har inte hunnit göra så mycket annat än att prata med Vendela och bestämt att vi ska va´ idag och att jag kanske ska sova hos henne ikväll:) Ska snart gå och äta frukost och sen göra mig iordning.. Ha en bra dag!


XoXo
Ronja

Skoldisco...

Hello sweethaerts!

Nu ska jag alldeles strax åka/gå ner till skolan igen för Williams klass har skoldisco och då ska jag hjälpa till lite... Kanske inte det roligaste, men vad gör man inte för småbarnen..? :P aja. ikväll får jag iaf mysa med mamma framför tv:n och se Idol! :) MYYS! Men måste gå nu, ha en underbar kväll allihopa!

Puss!

Fredaag!

Hejsan, hoppsan, lillebror!;D

Jag har vart så trött idag fast än jag sov typ från kvart över 8 till halv 10 och sen bara borstade tänderan och sen direkt er till sängen för att sen somna om direkt... Det är helt sjukt att man kan vara så trött som jag är.... Jag måste äta mer C-vitaminer, för det är väl det man ska äta om man är trött..? Menmen, jag hängde iaf med på alla lektioner så det var ju bra.. Sista lektionen var matte och då hade vi läxförhör på hastigheter..:S Det kändes sådär... jag orkar inte skriva mer nu, men gör nog ett litet inlägg ikväll... ha det bra! Puss

//RonjaLindeberg

Onsdagar är inte min grej!

Hejhej!:)

Skoldagen har väll vart bra idag... På gympan hade vi styrka, inte så kul eftersom att jag har träning ikväll och antagligen kommer det att vara stryka där också... :/ Men det är i alla fall roligt med styrka på träningen, så det blir nog lättare då. :) På träningen ikväll ska jag få köra flickis-flickis!:D Första gången för mig på tumbling, eller egentligen inte men förra gången jag körde det var landade jag typ på huvet och det var typ ett år sen! Men, ska plugga lite nu.. Ha det bra!:)


XoXo
Ronja


Har pluggat i 180!!:O

Hejsan, svejsan!

Dagen har vart bra. Vi hade väldigt kul på en av rasterna, haha. Tog en massa bilder det såg ut som att jag inte hade nåt hår! haha!   Nu sitter jag hemma hos Vendela och har jag precis skrivit klart den största faktan om Napoleon som jag skriver om i so:n. Det känns jätte skönt. jag blev lite rädd ett tag att allt hade försvunit för batteriet i datorn tog slut så den gick på vänteläge, och jag hade inte sparat något och då trodde ju jag att allt förvann, jag fick himlans panik alltså. Tänk om jag hade behövt skriva om allt!!:O INTE kul! Menmen, sen så när jag hade fått igång datan igen så hade inget åkt bort! PJUUUH!! Nu har jag även skickat arbetet till mamma, hon sa att jag var tvungen att skicka till henne för att visa att jag verkligen har gjort läxan. Snart ska vi äta middag oc sen vid sju har vi träning. Jag ska Kämpa Rocky! :D Men ska gå nu, ha det bra!


XoXo
Ronja


Jag har såååå tråkigt!!

Jaa, som rubriken säger så har jag sjuukt tråkigt! Jag kommer snart typ bryta ihop för jag kommer bli flumm men jag orkar inte och det är jätte  jobbigt! Vet inte vad jag ska göra....? Har Du någon idé?:D Säg isåfal!:D<3 Aja, orkar inte skriva mer nu... Ha det bra! Puss

RonjaLindeberg!

Dagens låt:D

Abbooo! Nu kommer ännu än låt som jag gillar! Detär Akon som sjunger och den här låten är himla skön alltså!
Asså ni kan ju skita i bilderna vet inte äns om de har med låten att göra eller nåt sånt, men ja.. höhö. Lyssna och njut helt enkelt(?)!  Kram!

//RonjaLindeberg

Måndag 5/10

Hej, hopp!

Idag har dagen vart väldigt bra. Första lektionen började kl. 8 och det var syslöjd. Jag jobbade hårt med mitt linne, så nu har jag sytt ihop "livet" med själva tröjan och sen nästa gång ska jag typ sy fast knappar så att jag kan ta på och av den och ah. lite sånt ;) Jag orkar inte berätta mer om skolan, men det var i alla fall en bra dag!:) Efter skolan var jag med Vendela, vi var hemma hos henne. Vi åt mellis och sen så gjorde vi lite läxa också. Sen var det dags att åka ner till Västerängen. Det är ju träning för hennes småbarn på måndagar och då följde jag med och kollade lite. De var jätte söta! Efter den åkte jag hem. Ska plugga lite mer på glorsorna till imorrn.. Ha det bra!


XoXo
Ronja

Jag har tråkigt!

Hejsan, alla glada!:)

Asså jag har jätte tråkigt! Jag bara sitter och väntar på att få gå iväg tillträningen.. Jag ingenting att göra! INTE kul!:S Menmen, kanske ska baka bullar, det är ju trots allt kanelbullens dag idag!;) får se vad jag hittar på.......Puss

RonjaLindeberg

Träning ikväll!:D

Tjabba, Tjena, Hallå!

Idag vaknade jag halv 11. Jag gick och la mig halv 1 inatt så det kanse inte var så konstigt.. Menmen, jag gick inte upp före kvart i. Då gick jag upp och åt frukost. Sen hjälpte jag mamma att hänga upp tvätten för hon var tvungen att åka för att inte missa tåget. Ikväll är det träning och då är det mest fristående tror jag, men det blir också lite tumbling och kanske lite hopp också. Jag måste verligen tagga nu, för det är tävlingsträning så om jag vill vara med på varven så måste jag verkligen KÖTTA! Jag var ju inte på träningen i onsdags så jag har säkert missat lite, men jag hoppas att det inte gör något..! Nej, nu ska jag göra nåt annat. Jag borde städa mitt rum ochh så för det var väldigt länge sen..! Ha det bra!

XoXo
Ronja

Dagens låt, 3/10

Jag vet att jag för inte så länge sen tog den här låten till "dagens låt" men jag verkligen älskar den! Den är så himla bra! Igen nu så kommer The light you live on med Kevin Borg!



//RonjaLindeberg

Lördag!

Shoo bree!;D

Idag vaknade jag 10.50. Det var riktigt skönt, jag hade gärna legat kvar en stund till och kanske somna om men istället så satte jag mig upp i sängen och började läsa! Jag är helt beroende av de där böckerna alltså! Sen vid halv 12 gick jag upp och åt frukost, det blev te och mackor. Sen gjorde jag mig iordning och sen la jag mig i sängen och började läsa igen. ( Sa ju att jag var beroende!) Sen gick jag och satte mig vid datan.   Ikväll ska jag vara hemma själv med William, mamma och Mårten ska bort, och då ska vi äta tacos och sen se på Nakna pistoler som är en poliskomedi. Jag har inte sett den förut men den är säkert bra. :) Ha en bra dag idag, flr det ska jag ha!:)

XoXo
Ronja

Jag och William på Öland i sommras!:)

(How could you)Bring me back home

Då var det dags för " dagens låt" igen då ;) Och idag är det faktiskt Eamon med låten (How could you) Bring me back home. Jag visste inte äns att det fanns nån som hette det först men när jag kollade igenom mobilen som jag lånar av Vendela så fanns den med där och jag tyckte att den var jätte bra! Jag kan tyvärr inte lägga in videon här för det funkade inte men om ni bara kopierar den här länken
-  http://www.youtube.com/watch?v=WTCDrbW2wMI  -  så kommer ni till videon direkt. Jag tycker den är jätte skön att lyssna på om man är lite.... nej jag vet inte.. Ni får lyssna helt enkelt och avgöra själva.. Enjoy!:D

XoXo
Ronja


HEELG!

Hello sunshines!:)

Idag är det ÄNTLIGEN fredag!:D Även fast det känns som typ onsdag eller nåt sånt för att veckorna går så himla snabbt..! Jag hinner nästan inte med..;) Menmen, det ska bli skönt med helg och lite avkoppling. Okej, inte för att jag kommer få det då.. Mamma och Mårten ska bort imorrn och då måste jag vara hemma med William..-.- Menmen, det blir säkert bra det också :) Nej, nu ska jag gå och läsa lite. Jag har börjat på 4:an nu, Så länge vi båda andas, den är jätte bra! :D Har egentligen inte hummit så långt, men jag känner på mig att jag inte kommer kunna sluta läsa före den har tagit slut men då kommer jag säkert att vilja läsa om den eller nåt!;) haha! Ha en mysig fredag alla!:D

XoXo
Ronja

Lyssnar på music!:D

Tjena hopp, gummi snopp!;D

Haha! Idag har dagen vart väldigt rolig! Det började med att vi hade Elevens val och då har typ alla tagit lagets!;) Men iaf så satt jag med Bella O, Vendela och Johanna i 1:an och vi hade vääldigt roligt!(A) haha! Jag skulle låssas gråta och ah, det slutade med att jag satt och grät på riktigt för att jag pressade fram tårarna + att jag skrattade jätte mycket och jag börjar alltid gråta när jag skrattar mycket!:P Vi hade jätteverkligen jätte kul! Sen så var det några fler roliga saker som hände men jag orkar inte berätta.. Snart ska jag plugga lite so. Men jag orkar verkligen inte, asså jag har typ helt tappat "go-känslan" att jobba och gå i skolan.. :S Det är inte kul! Nu sitter jag och lyssnar på music, och just nu är det David Guetta ft. Akon med Sexy Chick , som faktiskt är "Dagens låt" idag!:)



Skön låt! men videon är lite porrig, haha, men man behöver ju inte titta!;)

Nej, ska börja plugga nu! Ha det bra!


XoXo
Ronja

Ny månad, Nya möjligheter!

RSS 2.0