Mina beeeen..!!!

Hola!

Har precis vart nere i centrum med mamma och handlat mat till imorrn då det är friidrottsdag. Hahaha måste bara berätta våran (mammas) fail, haha! Vi gick ner till centrum och allt va najs, vi plckade det vi skulle ha, no problems liksom, det är nu det roliga kommer, när vi står i kassakön och mamma tar upp plånkan märker hon att hon inte har med sig kortet!!! hahahahah! Såå, det var bara att gå upp igen, hämta kortet och sen gå ner igen....VÄLDIGT JOBBIGT! men som tur var så fick vi skjuts hem eftersom Mårten kom hem samtidigt. Menmen, lite motion skadar aldrig!;)

Puss! /Ronja

JAAAAAA!!!:D

Heejhej!

Yees! Äntligen! Alla läxor och prov är slut! Nu väntar jag bara på att få veta resultatet på No provet som gjordes i torsdags och So provet som gjordes idag. Känns riktigt bra på båda faktiskt! :D
Dagen har annars vart bra. Kollade film på franskan, som vi kommer göra alla lektioner den här veckan, det blev
Asterix och Obellix,
Olympia eller vad den hette.. Har bara hunnit se början men den verkar.... bra ;)
Händer inte så mkt idag. Ska nog bara chilla och njuta lite av INGA LÄXOR! hehe

Jaja, ha en fortsatt bra dag!
Puss! /Ronja


Morsdag

Heejhej!

Har kommit hem från träningen nu, eller ja, jag kom hem för typ 1 timme sen;) Det gick rätt så bra idag faktiskt. Simon var där också (en som gick i BGK förut men började i en stockholmsklubb ist), det var kul faktiskt. Han är riktigt jävla grym! haha alla ba eeeh, jahaap...! haha vi, eller iaf jag och amanda, kände oss jätte dåliga xD Aja, nej nu ska jag duuuuscha!

Sov gott!
Puss! /Ronja

P.s Haha juste... kom precis på att det är morsdag idag.... någon mer än jag som glömt?:P D.s

Grattis mammsen du är BÄST!!<3

Dagen...

Heejsan alla glaada!

Har stått i båtcaféet idag. Vi tjänade lite drygt 1000 kr till Italien, YEEAH!;) Jag har även lyckats bränna mig på axlarna.... hahah! Aja, orkar inte skriva så det blir lite bilder från igår kväll då jag hade ansiktsmask i ansiktet och mös och kollade på film med min brror!



stekarn själv! :P
Min riktigt heta bränna, haha


Puss! /Ronja

Jävla skit!....

Hejhej!

Jävla skit väder, jävla skit skola, jävla skit plugg, jävla skit på allT!! Orkar inte. Och det här vädret gör bara saken värre! Vill inte plugga! Vill inte jobba (måste göra det idag eftersom att jag ska stå i båtklubben imorrn)! Vill inte göra nåt annat än att huset inte ska se ut som om en meteorit eller nåt har slagit ner, får seriöst panik över att det är så rörigt! Sen skulle jag också vilja bara lägga mig ner i soffan och glo framför en verdelös film med massa godis och annat äckligt! Jaa, där har ni dagens humör! Är itne så pepp på något idag som ni kanske märker..? AJa, ska inte deppa mer här istället ska jag ta den jävla fucking reklamen;) SISTA GÅNGEN IDAG!!!!!!!!! Något som är bra denna trista gråa dag iaf :)

Hoppas ni får en bättre dag!

Puss! /Ronja

J.A.G V.I.L.L H.A!!






Visst är dom snygga!?! Säger bara en sak: MÅSTE HA DOM HÄR SKORNA!!:D

/Ronja

Wan´t let go, Wan´t give up!

Heej sköna fredag!

Har vart hemma en stund nu. Vi fick sluta tidigare, vet inte riktigt varför men.. vem bryr sig? ;) Dagen har iaf vart bra. Började med språk och jag fick veta att jag har VG i franska vilket jag är väldigt glad över. Sen var det engelska och då hade vi ingen lärare, eller Hans satt där och kollade så att vi inte flippade totalt, haha. Sen var det musik och vi fick tillbaka förhöret som vi gjorde för typ 1 månad sen och jag fick 10/11. Sen lunch och idag var det pannkakor så jag och Sarah tävlade, hehe, men ingen orkade mer än 6 så efter det gav vi upp :) Sen fick vi sluta efter lunchen, as najs!
Har inga planer för kvällen direkt.. får se vad som händer.

Ha det super iaf!
Puss! /Ronja

Dålig uppdatering här...

Hejhej!

Har vart lite dålig update här men som jag sagt så har jag massa prov och annat, som måste komma före! Hade iaf engelska prov igår och jag fick MVG!!!! :D:D:D:D såå sjukt glad! Sen fick jag även se mitt so prov, G blev det där inte lika bra men jag var inte långt borta från ett VG.. surt! Idag hade jag först hemkunskaps prov, känns faktiskt ganska bra ändå.. sen efter lunch var det no prov som gick SUPER ifall ni frågar mig! Känns skönt nu faktiskt. Bara ett satans prov kvar, sen är allt över. ÄNTLIGEN!!
Ska ta en lång prommenad nu hade jag tänkt.. Blir nog den som jag gick för ett tag sen, förbi Viby och sen Gyproc och ja.. runt typ halva bålsta;)

Ha en awesome kväll iaf.


Dagens:
Linne - Gina
Tights - H&M
Kofta - Gina
Smycken - Ur&Penn och JC

Alors on danse!?

Hejhallå!

Har eran dag vart bra? Det har iaf min. Började med so prov om hinduismen. Måste säga att jag trodde att det skulle vara svårare.. Kanske att jag hade kunnat plugga liite till men annars tycker jag att det gick hyffsat. Annars har det vart en lugn och skön dag. Har fått mkt gjort även idag så jag känner mig stolt.
Alltså fy! Vårt kök ser verkligen hemskt ut! haha kanske inte så konstigt med tanke på att Mårten typ har tagit bort allt för att sen sätt adit det nya, men ändå! ;) Ska plugga engelska nu, är ju prov imorrn och jag vill verkligen visa vad jag går för så att jag kanske kan få MVG och då även att jag kanske får det i betyg i engelska :D Samma sak gäller med no provet på TORSDAG inte idag som jag trodde, mitt no betyg hänger på det provet! :S Men jag ska nog fixa det också, känns faktiskt riktigt bra, känns som att jag redan kan allt :)

Nej, nu blir det plugg sen träning. HA det bra!

Puss /Ronja

Do you remember?

Heejhej!

Idag har det vart en.... bra dag. Jag har fått väldigt mkt gjort och det gick jättebra på det praktiska provet i hemkunskap. Efter skolan gick jag och Linnea till Pia eftersom hon missade bussen och jag ändå går åt det hållet, vi köpte glass, gott! Sen tog Linnea bussen därifrån och jag gick hem. La mig på en filt på balkongen och somnade i solen, haha! Men det var riktigt skönt, både med värmen och att sova :) Sen pluggade jag lite engelska och även lite matte. Sen blev det att göra middag och nu... vet jag inte vad jag ska göra. Eller jo, jag ska plugga lite glosor, gå igenom so:n en gång till sen blir det tv. 

Ha en fortsatt bra dag.


Dagens;)
/Ronja

Commander - Kelly Rowland

Hej på er!

Blev inget bloggande igår men det är det väl ingen som förväntar sig när det är så fint väder, eller..? Gjorde inte så jätte mkt igår, satt ute i solen och pluggade från typ halv 12 till 2, gick in åt lunch, delade ut lite reklam, solade lite till, pluggade, delade ut mer reklam, käkade middag sen kom Göran och vi skulle gå ut och göra nåt men när vi kom till parkeringen mötte vi Carro som vi började snacka med sen åkte vi ner till centrum och köpte godis och hyrde film, Baksmällan blev det as rolig verkligen! Sen åkte hon hem och ja kollade på tv. Somnade typ halv 1?

Jag kan ju säga att jag är riktigt jävla glad att det är sista helgen nästa helg som jag delar ut reklam. Fy tusan vad jobiigt och tråkigt det är. USCH! När jag kom hem idag efter att ha gått runt på hela prästberget så har ju mamma naturligtvis åkt i väg till gymmet och Låst ytterdörren och jag hade inga nycklar eftersom jag trodde att hon skulle vara hemma... Så då fick jag sitta ute i typ 50 min varav typ 10 bestod av världens ösregn och åskoväder! :S

Jaja, nu måste jag börja plugga igen.. Skippar till och med träningen idag för att jag måste plugga! HATAR skolan!

Dagens

/Ronja

On our way back down to earth

Heejhej!

Har precis ätit middag, blev våfflor, va inte så sugen på det men ja.. det funkade. Idag har jag vart i skolan, slutade halv 3 sen gick jag direkt hem och sooolade på gräsmattan. Pluggade även lite engelska det är ju prov på onsdag.. Seriöst! Jag har 5 (!!!!) jävla prov nästa vecka och veckan efter det har jag 2 prov och ett läxförhör. FAN jag hatar slutet av skolåret så jävla mkt läxor och prov och uppgifter som ska in m.m. Ni anar inte hur glad jag är att det bara är 3 veckor kvar! Ska bli så himla skönt med lov i typ 10 veckor. Tror seriöst aldrig att jag har vart såhär skoltrött någon gång..?

Blev mycket snack om skolan i det här inlägget men... den tar seriöst över mitt liv just nu!:S

Ha det bra iaf.
Puss /Ronja

Mi in da måment ;)
Månste bara få säga att jag faktiskt riktigt stolt över tröjan jag har på mig på bilden. Det är nämligen jag som har gjort den!  *STOLT!*


"Den som älskat aldrig glömmer
den som glömt ej älskat har
den som älskat och glömde
visste ej vad kärlek var
"

Mother fucker I´m awesome!

Hallåhejsan!

Gud va skönt det va att komma ut och springa lite. Att få röra sig och att bara vara ensam och få reda ut lite tankar samtidigt som det blev riktigt varmt. Jag måste säga att jag älskar att vara ute i naturen för mig själv för man kan liksom glömma allt för en kort stund. Efter joggingturen blev det en snabb ducsh sen middag sen städa rummet och nu sitter jag här...:P Ska snart plugga lite sen ska jag nog göra en tidig kväll för den här veckan kan jag inte säga att jag har sovit överdrivet mkt.

Godnatt!

Puss! /Ronja


"Älska aldrig i trädgården
kärleken är blind
men inte grannarna
"

Jag älskar soool och vääärme!

Hejhallå!

Har precis kommit in efter en väldigt lång stund ute i solen, eller ja på slutet var det inte så mkt sol men det var skönt ändå. Pluggade faktiskt lite också! Ska aldeles strax ut och springa.. känns inte så jätte taggande eftersom jag inte gjort det på väääldigt länge + att det är så himla varmt ute, men vill man få bra kondition så får man kämpa! Vill man vara fin får man lida pin som man brukar säga ;)

Ha en fortsatt bra dag iaf.


Från träningen i tisdags tror jag. /Ronja

Svettig, svettigare, Ronja!

Haha hej!

Rubriken stämmer verkligen. Usch asså! Det här är nog den lökigaste träningen på länge! Men så ska det vara då syns det att man verkligen kämpar. Även fast det inte gick som jag ville så slutade jag (nästan) aldrig köra.
-Dagen har vart väldigt bra faktiskt. Varmt som tusan redan då, men jag ska inte klaga. Hade ingen idrott idag eftersom niorna var på vandring så istället satt vi ute i solen och steekte! :D

Nej nu lbire duschen sen lite plugg och sen sängen. Ha de gött!

Puss /Ronja

Lite ändringar...

Hejhallå!

Som ni kanske har märkt så håller jag på att fixa lite här på bloggen så att den ska bli lite roligare.. Har tex satt in en klocka i menyn.
Dagen då... Har vart riktigt bra, med solsken och glada vänner (förutom Ida som gick hem för att hon mådde dåligt, KRYA PÅ DIG!) Efter skolan blev det att sova... lite förlänge sen pluggade jag lite matte. Satt vid datan, och fixade med bloggen, och sen blev det brått när jag såg att klockan var 18.50 eftersom min träning börjar 19.00, haha skulle nästan vilja se hur min min såg ut haha! ;)

Nej, nu ska jag hoppa in i ducshen.

Puss! /Ronja

Hello wonderful, lovley sunshine!

Hallå, underbara värme säger jag bara!
Dagen har vart riktigt bra, även fast jag somnade 01.30 inatt.... men vem bryr sig om det när det är sånt här fint, underbart väder? Inte jag iaf! Slutade klockan 14.40 idag och då gick jag hem. Åt lite paj och sen tog jag på mig bikinin och satte mig på balkongen och soooolade:D Kan väl inte säga att det märks så jätte mkt men.. lite färg har jag fått iaf:D Sen blev det att plugga - i solen..:P
Ska plugga lite till nu... sen blir det nog lite träning.

Have a nice day!

Dagens.. Som i lördags kväll men med en kofta och vita converse


Jag lovar jag är INTE naken på denna bild!

Puss /Ronja

Sur som en citron!

Hallå!

Måste bara säga förlåt till alla som har vart till min närhet idag (mest till min familj) för att jag har vart så himla taskig och på dåligt humör och bara allmänt tråkig! Men alla måste få ha sånna dagar ibland och ja, jag vet att det inte ska behöva drabba andra, men det är så svårt att hålla igen ibland... FÖRLÅT!
Annars har dagen vart.... ja, rätt så sur.. Blev väl lite bättre på träningen då jag fick göra det jag  älskar mest av allt och fick vara med dom bästa av dom bästa!:D Det hjälper alltid! Men sen så fort jag kom hem blev det deppigt igen...:S Aja, nu ska jag hoppa in i duschen sen blir de sängen på en gång så att jag förhoppningsvis är på bättre humör imorrn.

Jaa, såhär vacker är jag just nu! Sur äcklig och svettig! GULLIGT är ordet!;)

Godnatt /Ronja

Film från Rocky Cupen

Heejhej!

Jävla skit! Ååh,blir så jävla lack på SDR (Svensk Direkt Reklam) Orkar inte berätta varför men åååh IDIOTS säger jag bara!
Aja, har inte hänt mkt idag, delade ut reklam, åt lunch, sov i typ 3 timmar, sitter vid datan, snart träning... Riktigt kul dag.... NOT. Usch vad deppig jag känner mig, men de är nog mest för att jag är nyvaken och då är typ allt skit:P

Orkar inte skriva mer nu... Slänger in en video från Rocky Cupen ist.



Inte vår dag....  men vi är BÄST ändå!:D

Puss /Ronja

Båtklubben idaag

Tjenare tjenare!

Dagen har vart riktigt bra! Gick upp strax efter 8 och tyckte att jag var ute i god tid, men sen kom jag på att jag behövde duscha också.... vilket slutade med att jag fick stressa som en tok för att hinna:P Skule nämligen vara nere vid båtklubben halv 10 så vi (jag och sandra P) han ställa iordning och fixa mackor m.m. Det var verkligen as najs att stå där idag eftersom det är så himla fint väder! Helt underbart! Däremot var det inte lika kul när jag skulle Gå hem i denna värme. Va tvungen att bära typ allt eftersom jag inte tog med någon väska imorse, som tur var så va william med, haha! :)

Nu har jag precis delat ut reklam på väppebyberget och snart blir det middag. Sen åker jag, mamma och William och ser En galen natt på bio i Kista:) Kulkul!
Juste! Igår såg jag Allt för min syster, shit va bra den va! Grät från typ mitten och sen genom resten av filmen, haha! Men gaah den är ju så himla sorglig(?) ! Den som inte har sett den borde verkligen göra det!

Jahapp, då ska jag väl gå och fixa mig lite för the mooovie!;)

Dagens (eftermiddagens) outfit:
Linne - Billabong
Tights - Gina Tricot
Skor - Vagabond
Klocka - Ur & penn


Puss /Ronja

It´s fridaaay!

Hallå gott folk!

Dagen igår var riktigt najs faktiskt. Hände inte så mkt fram till typ 3 då mamma ringde och frågade om jag ville följa med till Rickard och fika och de ville jag. (Det går verkligen inte bra med mitt löfte om att inte äta något onyttigt fram till sommarn... men, man lever bara en gång!;)) Kom väl hem strax efter 4. Kollade på tv till typ 8 då de var middag. Sen åkte mamma till jobbet och jag och William satte på en film, P.s I love you blev de. Jag tycker den va jätte bra. Grät typ genom hela filmen, haha och William somnade efter typ halva:P

Idag Har jag bara hunnit äta frukost och ta hand om mina naglar. De var riktigt behövligt men en ordentlig genomgång med filning, fixning av nagelband, olja och nytt förstärkningsnagellack kan jag säga. Idag ska jag nog inte göra så mkt, måste pluuuugga...-.- Sen kan jag inte vara uppe så länge ikväll eftersom jag ska stå i båtklubben imorrn.. Men de blir säkert najs med det fina vädret!:)

Nej, nu måste jag börja ta tag i dagen, kan ju inte bara sitta och slöa hela tiden...
Ha en bra dag alla!
Puss! /Ronja


Gårdagens riktigt stekiga outfit! haha

Be with someone who knows what they have, when they have you

Godmorgon!:)

Eller ja, har vart vaken i typ 1 timme men jag känner mig som om jag vaknade för 1 minut sen!;) Åååh, gud va härligt de är att vara ledig! Jag ska nog bara gå runt och njuta av den lediga dagen, och antagligen plugga lite, men de är sånt man får räkna med. Ska vara ensam hemma med brorsan ikväll också så då blir de väl film och nåt gott (eller ja för mig blir de väl typ morötter och dip men de är också skit gott!). Vad ska ni göra idag? Hoppas alla får en bra dag iaf!

Puss! /Ronja

I go long the river with an empty bag

Hejheej!

Idag är en sån dag då jag känner mig så himla glad! Det känns som livet rullar på igen! Så himla skönt!:D
Min dag har vart bra, som ni kanske förstått..? Hade egentligen franska första lektionen men lärarn va sjuk så de blev ap istället och då jobbade ja so. Sen va de engelska, men lärarn va sjuk där också och sen ap. Sen idrott, de va faktiskt ganska kul förutom att ja hade alldeles för mkt kläder på mig... Men, hellre är man varm och svettas än att va kall och frysa, eller? Så är de för mig iaf.. tror jag..:P Aja, sen va de lunch och sen ap men vi fick sluta typ 1 timme tidigare:D Riktigt najs dag alltså!
Tror inte jag orkar plugga nu, tar nog en p-nap ist. så jag orkar träningen;) Har ju hela morgondagen på mig att plugga. Nej, nu ska jag kolla lite andra bloggar tex blondaa.blogg.se haha asså seriöst så himla rolig!xD

Ha en bra dag!
Puss! /Ronja


OMG - Usher

Hallå folket!

Har ni haft en bra dag? Min har vart helt okej. Väldigt soft dag eftersom Alla lärare är sjua förutom typ 2 så då blir de inte så mycket riktiga lektioner. Men jag har vart duktig och jobba ganska så mkt ändå. Hade utvecklingssamtal idag också. De gick jätte bra. Jag kan få mvg i engelska och idrott ifall jag verkligen visar att jag vill och kan, sen har jag vg i dom flesta ämnena och g i typ 2 med ett ? på vg:) Nu måste jag kötta ! 
Måste verkligen plugga nu, men som tur är så är de ju ledigt tors och fre! Härligt! Vet inte riktigt va jag ska göra men de får vi se.

Ha de bra:)
/Ronja



Jag orkar inte mer skit just nu!

Hej igen!

Med mat i maggen tänkte jag nu berätta om dagen;)
Började som sagt 8 med hemkunskap. Och idag skulle vi göra kycklingfilé i ugn med ris och currysås. Jag och Shannon va i grupp och de gick jätte bra faktiskt, maten blev jätte god:) Sen på svenckan och livskunskapen hade vi ingen lärare så vi fick rast:) Sammanlagt tror ja att de va 3 lektioner idag!:D super skönt!
Men orkar inte skriva mer... Ha en bra kväll!

Puss! /Ronja

Hey soul sister!

Hallo!

Hata måndagar!! Segt som tusan att gå upp + att ja börjar 8! Aja, har iaf hemkunskap då så de är najs:)
Hinner inte skriva mer nu, maten är klar, skiver sen om dagen!

Puss! /Ronja

Rubriker alltså...

Hejhej!

Dagen idag har vart.... sådär. Började med ännu en tidig morgon för att sen börja jobba typ halv 11. Var klar typ prick 1, ja jag vet att jag har skills!;) Sen va jag så trött att jag sov till typ 10 i 3 då väkte mamma mig för att våra gäster skulle komma 3. Han iaf ta på lite rouge och lite mascara så jag såg lite pigg ut;) Vi grillade och sen åt vi mammas gosa päronpaj till efterrät!:)
Nu har typ alla åkt hem. Ganska skönt faktiskt. Funderar på om jag ska ut o springa en liten runda... De är ju ingen träning och ja har ätit jätte mkt i helgen så de känns som att de behövs.

Aja, ha en bra kväll iaf!

Puss /Ronja


Never give up!

Hallå!

Måste börja med att säga att ja är riktigt trött! Efter att ha vart i ishallen från typ kvart över 1 till 7 är jobbigare än man tror!
Tävlingen gick väl sådär... Vi hade typ 7 fall vilket inte är bra! Men förutom de så va allt skit bra, vi hade bra ström och flyt på alla varv. Men de va inte tillräckligt för att ta os vidare till final. Men de gör inget för de va bara en erfarenthets tävling för oss. Sen så va de en svårare klass än va vi brukar tävla i... Men, vi kommer tillbaka!:D

Sen ja kom hem har jag inte gjort mkt. Typ duschat och ätit lite mat och lite godis:) Kommer inte hända nåt speciellt ikväl är så himla trött! orkar typ inte hålla ögonen öppna:P

Nej, ska gå o kolla lite på tv tror ja... Ha en super kväll!
Puss /Ronja

Tävling todaaay!

Heejhej!

Ingen uppdatering igår, men ja hade inte tid. Mamma fyllde år, ja och William gick ner till centrum o köpte en present till henne, sen sov ja typ 1h sen firade vi mamma hela kvällen med gäster och tårta och paket o allt;)

Idag vaknde jag halv 10 av att klockan ringde. Vet inte riktigt varflr jag gick upp så tidigt men ja, de gjorde ja:P Har hunnit fixa mig och packa allt inför tävlingen. Ska alldeles strax ner till ishallen där tävlingen ska vara. Tror att klass 1 redan har börjat, så tänkte gå ner dit o kolla lite. Vi börjar inte tävla förns kl 4 men innan så är de ju förträning o lite sånt;) Kom o kolla vet ja!;)

Nej, nu ska ja gå o fixa de sista... Ha en bra dag!
Puss /Ronja

Ja vill tävla i fristående, men de är en "friståendefri tävling"...:(

Jag älskar träningsvärk!:S

Hallå!:)

Jaa, hur ska jag sammanfatta denna dag då? Kanske genom att säga att den har vart precis som alla andra dagar! De har inte hänt ett piss!:S Jag har iaf fått väldigt mkt gjort. Gjorde klart no läxan, typiskt bara att lärarn inte va där... sen har jag gjort alla uppgifter i kapitlet i engelskan + att jag började med nästa veckas uppgifter, sen har ja läst igenom musikhäftet och svarat på alla frågor (igen) så jag borde kunna dom imorrn. Och snart ska jag plugga franska! Fy tusan vad jga är duktig!!:D Nej, nu ska jag käka nästan bränd mat, mmmmm... NOT! haha, mamma hade stoppat in maten i ugnen och sa att den skulle va klar typ halv 8, tror ni jag kommer ihåg tiden eller? hahaahah! Som tur var så är de inte mkt bränt, bara liite svart längst upp;)

Aja, ha en bra kväll alla.
Puss /Ronja

When I stare in your eyes.....

Hallåhejsan!:)

Dagen har vart.... sådär. VIsst de blev inget plugg eller så men man va ju tvungen att lyssna HELA tiden. Vilken va väldigt jobbigt! Men annars va de bra:) Gick hem med Johanna och Linnea eftersom dom skulle åt samma håll. När jag kom hem tänkte ja att jag bara skulle ta en liten vilostund på typ 30 min så jag ställde klockan men sen när den ringde stängde jag bara av den och sen sov ja typ 2 timmar till;) Skönt är bara förnamnet!

Nej, nu måste jag plugga lite, har ett no arbete som ska in imorrn och glosor... Sen på freda har jag musik läxförhör och muntligt prov i franska...-.-
Hoppas ni har haft/kommer få en bättre dag än mig!
Puss! /R

BÄST!

hahaha de här måste va de bästa skämtet EVER! HAHAHAHAA!!

(När de är killen som pratar ska de läsas med skånsk dialekt.. )

Två skånska killar sitter på tåget då plötsligen två brittska kvinnor kliver på. Den ena damen säger till den ena skånsken "Oh, what a handsome face"
Då tittar den andra skånska på damen och säger
" Nae, det vaer inte han someh fäeess, det var jaeegh"

Fattar ni? hahahahhahahahahaah!! SÅ jäkla klockren!;D

/Ronja

Now I finally see...

Hellå!

Blev ingen bloggning igår men jag orkade inte... Men, dagen idag har vart bra. Väldigt skön faktiskt. Vi har haft alla lektioner men det har typ bara vart att jobba på egen hand utan en massa genomgångar o sånt bajs! Imorrn kommer nog bli ännu bättre. Vi ska vara i kyrkcentrum hela dagen och ha moppekurs. Sen slutar vi där typ 2. CHILL!

Har inte så mycket mer att skriva... Ha en bra dag iaf.
Puss! /Ronja

We just can´t give up!

TJatjaa!

Det blev en tidig morgon även idag. Men det blev 1 timmes sovmorgon jämfört med igår så de va najs. Var klar typ kvart över 10 så då gick jag ut och gjorde iordning vagnen. Sen var det bara att gå ut och börja dela reklam. Som tur var så gick det mycket snabbare idag än förra veckan eftersom jag nu visste hur jag skulle gå. På ett sätt är det faktiskt skönt att jag tog de här jobbet eftersom då sover jag inte bort halva dagen, jag får en ordentlig prommenad iaf 1 gång i veckan och jag får pengar för det. Men ja, de är ju väldigt drygt att aldrig få sova och jag måste verkligen planera mycket bättre med tex. skolan och kompisarna. Menmen, jag kommer säkert in i de snart..:)

Vad har ni gjort idag då? Eller vad ska ni göra? Jag ska iaf, jobba lite i svenskan, sen ska jag vila lite och sen gå ner på träningen. Känner mig riktigt taggad på att träna idag så jag hoppas det går bra:)

Aja, ha en bra dag för det ska jag ha!
Puss /Ronja

HAHAHAHAHAHAHAHAA!!!

Asså seriöst den här killen måste ha nåt allvarligt problem! Kolla bara på honom!



Jag döööööör!!!

/Ronja

Jag vill UTOMLANDS!

Tjenatjena!:)

Guuud vilken jobbig dag! Gick upp 8 och gjorde mig iordning och sen halv 10 åkte jag och mamma ner till båtklubben vid aronsborg och där har jag vart HELA dagen och sålt korv m. bröd och fika.. Visst de va ganska mysigt men jobbit som tusan eftersom att jag var tvungen att stå i typ 5-6 timmar... Det gick iaf jätte bra och vi har tjänat ca 870 kr till italienresan!:) När jag kom hem så började jag jobba direkt. Delade ut reklam på Väppebyberget och sen tar jag resten imorrn;) Känns bra att iaf ha lite gjort.
Sen har jag, mamma och William suttit och kollat på lite utlandsresor, och jag och William har typ mer eller mindre bestämt att vi ska till Alanya i Turkiet! haha! Men vi får se hur det blir med den saken.

Nej, nu ska jag försöka plugga lite sen ska jag bara chilla vid tv:n. Ha en superbra lördagskväll!
Pusss /Ronja
Hur mysigt ser inte de här ut?! Får se till att tjata på mamma och Mårten ordentligt!:P

Update:
Jag har fått en liten kusin till!:D Super kul! FÖrutom att det blev ännu en kille... Verkar som att jag förblir ensam tjej....;)

RSS 2.0