28 maj - i Turkiet

Hej pa er!

Hur har ni det hemma i Sverige? Har ar det i alla fall hur bra som helst! Vi har haft stralande sol de tva forsta dagarna och idag pa formiddagen sen har det varit varmt, men blasigt och vi trodde nastan att det skulle borja regna men det ser ut att vanta tills inatt med det som tur ar. Som ni marker kan jag ınte skriva... ja nu kan jag ju inte skrıva det heller hehe, men de tre sista bokstaverna i alfabetet plus att det ar massa konstiga bokstaver sa jag ar ganska forvirrad maste jag saga.. ;) I alla fall sa har vi shoppat loss idag. Jag har kopt en klanning, en parfym, smycken till balen och tva armband till mig sjalv och sen har jag aven kopt nagot till A, R och E. men vad sager jag inte! Mohahaha!!!! Nej, nu ska jag leta upp mamma och marten innan middagen.

Puss /Ronja

Turkey next!

HEEEEEEEEEEJ!

Dom flesta av er är säkert i skolan/på jobbet nu men ja ni får läsa när ni kommer hem. Nu är det i alla fall inte långt kvar till vi åker. Jag längtar som tusan och jag har även fått lite resfeber. Men jag är ändå stolt för jag har hunnit med väldigt mycket igår och idag. Igår efter skolan åkte jag till centrum och köpte bikini, skrev uppsats och pluggade till engelska provet, idag har jag skrivit provet på morgonen, gjort klart en hkk-uppgift och lämnat in den, packat och städat i mitt rum. Det känns väldigt bra faktiskt. Nu är jag dock väldigt hungrig, sicken tur att vi ska äta lunch snart.

Det kommer inte bli jättebra uppdatering under veckan, men Mårten ska ta med den lilla datorn så jag kanske kan slänga in ett eller två? :)

Nu blir det att kolla så att allt är packat. Ha en bra dag och vecka!

Puss /Ronja

J´aime le mer!

Nu är det nära

God kvällens!

Nu har jag äntligen skrivit klart min so uppsats och har även skickat in den. Nu ska jag ta en välförtjänt och behövlig dusch och tänka ut vad jag ska ta med mig på resan, jag har inte ens börjat packa än liksom.. Kul!

Imorrn blir det upp tidigt för att gå till skolan och skriva ett prov sen går jag hem och packar gärnet och sen vid tre ungefär åker vi till Arlanda, ifall vi har turen med oss vill säga...? Hoppas verkligen inte att askmolnen förstör den här resan för jag har fan väntat sen i januari typ!

Nej, nu måste jag skynda. Puss /Ronja


Den jäkla röken ska inte förstöra min resa!!

Snart smäller det!

Hejhej i regnet!

Härligt väder eller hur!? Eller så inte! Jag hatar regn!! Eller när man har klätt sig för att gå ut i regnet och leka Då är det kul men annars är det bara ett så kallat helvete. Men, jag åker ju imorrn... så jag ska inte klaga ;) Nej nu har jag inte tid att skriva mer måste plugga engelska och skriva klart uppsatsen och sen packa också... Ojoj, det är väldigt stressigt det här men det är det värt.

Ha det gött! /Ronja


Don´t worry
Be happy

Hur svårt kan det vara att fatta?!! Idiot!

Hejhej!

Nu är det så här att jag är så jäkla skoltrött att det är helt stört men jag ska kämpa i en dag och en morgon till sen, sen då jävlar, då tar jag semester en vecka! Fy fan va skönt! Jag längtar som en tok! Men innan festen börjar så måste jagt nu plugga engelska glosor till provet på onsdag. Jag har redan suttit och pluggat svenska i närmare tre timmar så jag hoppas verkligen på att det går bra imorrn. Annars blir jag pisslack!

Nu måste jag sätta fart om jag ska lära mig alla orden. typ 100 stycken ju!!! Okej, kanske inte riktigt så många men det är väldigt mycket i alla fall.

Puss /Ronja

Can´t get you of my mind

Hej på er!

Idag har jag vart fett köttig! Jag och Emelie möttes vid halv 12 och kvart i tolv var vi i vibyspåret för att orientera (inte frivilligt utan för att jag låg efter). Vi gick i 2½ timme i den jävla skogen och letade! Nu ska jag fan ha MVG i idrott annars ska jag klaga! Jag har fullt med rivsår på benen också.
När vi var klara gick vi till Emelie och tog en bit äppelpaj, en välförtjänt bit. Sen gick vi ut och la os i solen en timme. Så grymt skönt.

Nu ska jag plugga svenska och sen ska jag gå ner till hallen men jag tror inte jag ska träna idag. Jag måste verkligen plugga så jag går bara dit för att vi ska prata om lite saker..



Puss /Ronja

4 dagar kvar!!!!!!!!!

Tjoooo alla coola!

Hur har ni det? Jag har det fett bra med sol och dunkmusik. Så jäkla underbart!

Under hela förmiddagen och fram till tre ungefär har jag stått i batcafét. Det gick MYCKET bättre idag än förra veckan kan jag säga. På hela förra helgen fick vi in typ 900 - det vi hade handlat för och IDAG fick vi in lite mer än 1000 kr - det vi handlade då men ändå det är fortfarande ganska mycket mer.

Just nu sitter jag med mina nya skor på mig för att töja ut dom till avslutningen så att det ska bli lättare att gå i dom. Det är ungefär 8-9 cm klack och jag är inte så jättevan att gå i klackskor så jag måste även vänja mig vid det, hehe.

Nej, nu ska jag hjälpa mamma med tvätten och sen ska jag göra något... Ikväll ska jag iaf vara med Amanda och Rebecka, vi får se ifall några andra ska vara med också.

Ha en superbra lördag! Puss /Ronja

SötShan igår på orienteringen

Ma chérie

Tjena mors!

Herre gud jag tror jag dör! Det är så himla mycket plugg nu! Jag satt och pluggade i typ 1½-2 timmar efter skolan idag sen orkade jag inte mer och då gjorde jag bara engelska och hemkunskap... Men snart åker jag så jag ska inte klaga. Juste, mamma hämtade våra pass idag också. Asså jag dööööööööör, jag är så jävla ful på bilden!!!!!!! Det är helt stört! Jag ser ut som en tjock val som är påtänd! Aja, den visas ju bara för vakterna på flygplatsen och antagligen kommer jag inte träffa dom igen.

Nej, nu ska jag kolla klart på Gossip Girl och sen göra mig klar för att sova. 

Simma lugnt /Ronja

Gissa vem som har kirrat sommarjobbet då...?

Jo jag! Fast jag vet inte vad jag ska göra än, haha. Jag hoppas på att det blir något bra iaf!!!!

Efter utlottningen så cyklade jag hem direkt och satte mig med näsan i no boken. Läste igenom heeeeeela kapitlet om genetik!!!! sen somnade jag ........ haha jag måste ha problem!? Jag skulle seriöst kunna somna vart som helst typ? Stört! Aja, nu ska jag duscha (om mamma vill bli klar snart vill säga...) och sen kojsa för natten. Hoppas på att morgondagen blir suuperbra.

Puss /Ronja

Två osminkade brudar = übersexigt!!

It´s like im the one you love to hate

Tjo mannar!

Hur e läget ba? Jag mår skitbra för min dag har vart så himla bra! Den började med friidrott nere på gröna dalen sen vidare upp mot skolan för att skriva det nationella provet i franska - hördelen. Jag tyckte verkligen att det gick pissdåligt för jag missade ganska många saker men ändå lyckades jag få VG. HURRAAAAAA för mig!

Om en halvtimme ungefär ska jag ner till centrum för att möta Amanda och Rebecka sen ska vi vidare till BCJF (tror jag?) där det är utdelning av sommarjobb. Hoppas att jag får ett! Det skulle verkligen vara skönt att ha, lite jobbigt också såklart att jobba på lovet, men vad gör man inte för att få lite cash liksom?  Ni får ha en bra fortsatt dag. Hoppas att vi slipper regnet idag!


BARA EN VECKA KVAR NU!! :D

//Ronja

Untitled

Hej på er!

Hur har eran tisdag varit? Min har vart ganska chillig. På heemkunskapen skulle min grupp göra Mormors äppelhattar (jag dog lite smått när jag hörde namnet!), det var små kakor med rivna äpplen blandat med kanel och något annat, helt Ok faktiskt. Sen fick vi smaka vad dom andra hade gjort också så jagär ganska mätt nu..
Jag ska försöka plugga lite No nu och sen so också men jag är så himla trött så jag vet inte om det kommer gå så bra. Det kommer antagligen sluta med att jag somnar med boken i händerna som vanligt? ;)

Nej, nu ska jag ta tag i saken och göra vad jag måste, det är trots allt bara en vecka kvar tills jag åker! :D hehe

/Ronja

Ändå bra bilder för att vara med mobilkameran!?

Äntligen......

Äntligen lite lugn och ro! Har inte haft en lugn stund på hela helgen men nu äntligen är den här. Och hur najs är det inte att vara ledig imorrn? Typ ........................................... SÅ najs!

Jag orkar inte berätta så noga vad jag har gjort i helgen men sammanfattningsvis har det sett ut såhär:

Fredag:   Skola - hem - tillbaka till skolan och fixa iordning - disco för dom mindre - hem och sova.
Lördag:   Upp vid nio för att åka till båtklubben - Stå i båtcafét några timmar - hem och käka lite snabbt - cykla till bioborgen där det är Rocky Steps (en danstävling) för att vara med barnen - hem och sova.
Söndag:  Upp vad åtta för att än en gång åka till båtklubben - stå i cafét där igen - åka direkt till ishallen för gympatävling - hem och äta, duscha och nu, NU, äntligen, VILA!

Nu förtjänar jag verkligen en skön nattsömn, tycker ni inte? Hur som helst så ska jag gå och läsa nu (om jag orkar) och sen sova. Hoppas eran helg har varit bra?

Puss /Ronja

Photo by Ronja

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

Asså jag bara älskar det här klippet det är så sjuuuuuuuuuuuukt kul! Jag typ dör av garv varje gång jag ser det! hahahaha enjoy! ;D




/Ronja

ÄCKELSKOLA!

Hej!

Jag är verkligen på sämst humör efter att ha fått prata med rektorn och fått skäll för något jag inte ens har gjort. Och när han inte ens vill lyssna på vad jag har att säga så lackar jag ur!

Förutom det lilla tråkiga som hände idag har det vart en ganska bra dag. Först nationella i matte (IG här kommer jag!!!!!) det gick verkligen så j**********vla dåligt! Efter det var det rast i typ 1½-2 timmar, dom spenderades ute i solen. Vid elva var det lunch och sen satt jag i bildsalen i två timmar och målade sen var dagen slut. Ändå chill.

Nu ska jag chilla lite sen halv fem ska jag ner till hallen för att träna barnen och sen ha egen träning. Sista träningen innan tävling så nu måste jag KÖTTA!

Puss och hej, leverpastej ;)

Jag längtar till sommarlovet!!!!!!!!!!!!!

Dumbidumbidam......

Tjoooooo!

Det blev ingen orientering idag eftersom Shannon va så duktig och glömde bort tiden.. Men det gör inget, vi tar det en annan dag bara.
Nu kommer gästerna snart så ska göra något chilligt med mitt hår och hjälpa bror min att fixa sitt. Hörs senare!

Puss

Bästa brorsan eeeeever! :D

Grattis världens bästa mamma!

Hej där!

Idag fyller min mami hela 32 år! Grattis till henne! Vi har käkat god frukost tillsammans och nu har vi ätit lunch som bestod av kycklingsallad och öppnat paket. Av mig fick hon ett halsband i guld med ett hjärta och diamanter. Ikväll kommer det folk som jag sa igår och då ska vi äta tårta och senare ska vi grilla. Lite omvänd ordning där men it doesn´t matter. ;)

Nu ska jag åka till Shanbanan sen ska vi till Vibyspåret och nörda oss med kartor i skogen.

Hoppas eran dag blir bra! Puss /Ronja

heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeelg :D

Tjenamittbena!

Nu är det äntligen fredag och helg!!!! :D Inte för att veckan i sig har varit speciellt jobbig det har ju inte funnits några lärare typ så vi har haft håltimme men jag har ändå längtat som en tok! Ikväll ska jag vara med Rebecka. Det kommer bli mys för hon är så kulig att vara med! :) Imorrn fyller min mamma år också. Det ska vi fira med tårta och gäster och ja så som man brukar fira att någon fyller år, hehe. På dagen imorrn ska jag och Shannon pallra oss till Vibyspåret för att orientera. Det är INTE frivilligt om ni tror det men båda ligger efter för att vi inte är så bra på att läsa kartor så då måste vi ta igen lite.

Nu måste jag ta fram och börja med middagen. Ha det suuuper bra!
Puss /Ronja

Dagens bilder:

HAHAHA!
Ni gör min dag brudar!

Om du inte kommer över hindret kryp under det

Hejhej!

Har dagen varit bra? Det har min, definitivt! Trots en lång håltimme som var ovärd att vara kvar i skolan på för att sen har EN lektion så har det varit vääldigt najsigt med mina fina vänner. Jag har inte mått såhär bra på länge. Det känns så himla bra! Juste! hur gick nationella? (ja, ni som går i nian som va tvungen att sitta där idag igen.......) Det kändes helt ok i början men sen vet jag inte. Jag gissade bara på typ två eller tre tal. Men det får gå som det går, helt enkelt.

Ikväll måste jag plugga So. Har prov imorrn. Känns ju lagom kul... Meeeeeen som vanligt har man inget val så det är bara att sätta sig. Nej, nu hörni, ska jag flytta mitt ass från denna plats till soffan.

Puss /Ronja

Första gången!! ändå ganska bra, eller hur?!

Hakunamatata det är ord som är bra

Go´kväll!

Jag har egentligen inte så mycket att säga nu, ingenting alls faktiskt.. Men ja, jag satt vid datan och tänkte att jag kunde passa på att blogga liksom. Jag kan väl passa på att säga att träningen gick helt ok idag. I slutet ville inte kroppen längre så då blev det inge bra men i början körde jag på väldigt bra om jag får säga det själv.

Nej, nu ska jag gosa ner mig under täcket och läsa. Jag är verkligen jättetrött och dessutom har jag ju prov imorrn så måste vara pigg.

Puss /Ronja
Jag längtar snart ihjäl mig!!!!!!!! bara 21 dagar kvar!!!! :D:D:D:D:D:D

Nationellt prov

Tjenaretjenare!

Hur har dagen varit? Min har varit väldigt chillig med endast två lektioner varav en var ungefär lika lugn som håltimmarna. Sista lektionen var det franska och det va dags för nationella igen, skrivdelen. Jag hoppas verkligen att det gick bra, det kändes ändå helt ok. På förra (läsförståelse) fick jag TRE poäng från mvg...................... Surt! men jag är glad ändå! :) Nu ska jag plugga matte för imorrn är det nationella igen. Jag orkar inte!!! Där kan jag lova att jag kommer få så jäkla dåligt resultat så...... nej jag vet inte, men det kommer verkligen inte gå bra.
Efter pluggandet drar jag ner till hallen för some träjning.

Pöööss!
HAHA Shannon!!
Vart tog sommaren vägen?!?! Man blir ju deppig ju! :(

Keep on dancin' til the world ends

Heeeeeeeeej!

Hur har eran dag varit? Min har vart ganska bra. Hela förmiddagen skulle alla nior på hela skolan vara i stora gympahallen för att dansa vals, bugg och foxstrott. För min del gick det väldigt bra faktiskt. Det var ju inte speciellt svårt (tycker jag) eftersom att vi har dansat alla dom danserna på idrotten förut.
Efter lunch var det först eget arbete i en timme och sen elevens val i ytterligare en timme. Och jag skojar inte när jag säger att jag inte gjorde något vettigt under dom två timmarna. Kunde lika gärna ha gått hem, men nej det fick man ju såklart inte...   Efter skolan sov jag ganska länge sen har jag bara läst. Väldigt chillat och väldigt skönt.

Nu ska jag lägga mig i min mjuuuuuka och sköööööna säng och läsa lite till och sen ska jag sova.

Puss

HAHAHAHAHHAHAHAHA!!!!

Give me everything tonight

Hej!

Shit vad jag har sooovit idag! Vaknade först vid nio och då så käkade jag lite godis och typ halvsov sen vid 12 gick jag ut och joggade. Denna gång blev det fyra km sen höll jag på att spy, hade ju bara ätit godis och druckit ett halvt glas vatten på morgonen. När jag kom tillbaka tvingade mamma mig att äta fast än jag inte ens var hungrig.... Men annars hade jag nog inte mått så bra nu, om ni förstår vad jag menar? Sen har jag sovit fram tills nu. Sjukt skönt!

Ikväll är det träning så jag måste tagga till! Det är inte långt kvar till tävlingen nu och jag måste sätta mina varv.
Nu ska jag gå och...... ja vad ska jag göra? Kanske fixa något att äta så att jag orkar..? Det låter ganska bra.

Hörs sen! Puss
Lycka till idag Amanda! Jag vet inte om det har börjat än men hoppas det går bra! :)

RSS 2.0