Bergsbyglass

Tjaaaaaaa!

Igår var jag som sagt med farmor på stan. Vi var där kanske en  timme sen skulle jag vidare till bergsbyn där mammsen  och de andra va och käkade pizza, efter det gick vi till glasskiosken på andra sidan gatan och köpte glass. Asså dom är sjuuukt stora! Jag åt halva sen var det inte gott längre och jag var proppmätt.. Istället för att äta upp glassen så hade vi (barnen) glasskrig riktigt kul, men kanske lite spårat, men sånt är bara att räkna med när man är med min släkt haha! Sen åkte vi och spelade minigolf vilket inte gick speiellt bra. Men  trevligt var det iaf. På kvällen kollade vi på film.

Idag harvi vart på stan igen occh åt på en kinarestaurang, sen blev det att kolla lite inne på CK.
Just nu sitter jag i ånäset igen och skaväl slå upp tältet snart... Ska nämligen sova i tält med min kära bror och kusinvitamin ;) Får väl se hur det går.

Aja ha det  bra!

/Ronja


Ja, ni ser ju hur stora glassarna är... Men billiga är dom, 30 spänn bara!

Stan med farmor

Heejhej!

Det blev en lugn natt iaf och jag fick inga läskiga mardrömmar.

Idag ska vi gå på stan och kolla lite kläder. Lennart kommer nog snart också och skjutsar oss, sen åker jag till David där jag, mamma och William ska sova tills imorrn. Kulkul!

Ha en bra dag!
Puss /Ronja

Terror on Elm Street

Hallå!

Haha, shit va fult det låter "hallå" ;) Aja, sitter hemma hos farmor och pratr lite och snart blir det väl sängen tror jag, är sjukt trött, men om jag kommer kunna sova det får vi se.. Har nämligen vart och sett Terror on Elm Street med Tessan och Shir höll sriöst på göra både nr ett och två några gånger! Hoppade till typ 70 miljarder gånger och en gång så föll även godispåsen ner på golvet  så att min favoritgodis som jag bara hade en av åkte ut på golvet... Typiskt! Både jag och Therese hade typ hjärtklappnig i 20 minuter efter att filmen slutat. Den var riktigt läskig som ni kanske förstått, men endå bra. Helt klart värd att se!

Nej nu ska jag kolla lite p tv se sen ska jag sova! Kanske ska kolla på Pocahontas...? Hehe såh alltid den när jag var här när jag var liten :) Seriöst varför skriver jag ens nu? Är det nån som är inne på datan och läser detta? Haha, antagligen inte... Aja, sov gott iaf!

Puss /Ronja


When I get older I will be stronger just like a waving flag

Shooooooooooooooooooo!

Jag har riktigt tråkigt! Men hoppas att det blir bättre senare för jag planerar att åka in till stan. Aja, ska kolla hur det blir med det, ha en bra dag.

Puss /Ronja


Nattinlägg

Godnatt!

Tänkte bara slänga in ett litet inlägg innan jag säger godnatt världen. Har inte speciellt mkt att säga förutom att vi har suttit och kollat på 4 avsnitt av Navy NCIS i rad. Det hade kunnat va mysigt men nej, sitter man 4 stycken i en typ 2-3 manna soffa och det är skitvarmt i rummet är det inte skönt, det kan jag lova er!

Nej, nu blire sova.
/Ronja


AAAAAAAAAAAAAAAJ!!

Shit!jag hsr sjukt ont i mitt lår!! Skulle hoppa på en snurrgrej når den snurrade och de gik ganska snabbt men jag har ju gjort det förut så varför skulle det inte funka nu lixom.? Så jag hoppade och så slog jag  i låret i stolpen och det gjorde så sjuuuukt ont. Sen när vi satt i bilen på vägen hem så kände jag att jag hade fått en bulaoch när jag kommer in ser det ut som värsta skärsåret... Ont som tusan gör det också! :S

Nu kom solen fram igen så kanske ska passa på att gå ut lite. Har ju typ tappat all färg för att det inte ahr vart sol.... -.- Aja, ha en bra dag!

/Ronja

I Ånäset

Heejhej!

Blev ingen update igår men satt i bilen typ hela dagen sennär vi kom fram så va det bus och skoj som stod på schemat.
I dag vet jag inte riktigt vadvi ska göra, men tror vi skulle åka till nåt ställe där det fanns en myr eller nåt sånt.. Blir väl trevligt tror jag. Sen imorrn åker vi till Skelleftehamn till min morbror. Asså jag har ingen aning hur jag ska hinna allt på en vecka...? De är sjukt mkt som ska hinnas med! Aja får se vad som händer.

Hörs när vi hörs!
/Ronja



P.s Det kan vara lite stavfel eller  attord sitter ihop men det ärför att typ hälften av alla tangenter är borta... sen kanse det´inte blir så jättebra uppdatering under den  här veckan då jag ärhär för ska försöka att träffa släckten mm. Men ska försöka skriva så mkt som möjligt av vad jag gör... D.s


En galen natt!

Godnatt! haha nej men det känns nästan så.. Ska berätta varför.

Igår fyllde ju Nattha år så jag, Sandra P, Madde och Erika(Göran) åkte hem till henne och vi käkade grilladbanan med choklad, grillade mashmallows + att vi hade 4 chokladkakor och 3 godispåsar varav en knappt gick att stänga och de andra 2 va typ halvfulla........ Och lite kolsyrad dricka på det! Vi satt ute på altanen och lyssnade på skön musik och snackade, sen kollade vi på roliga klipp på youtube, snackade lite till sen va klockan typ 12 och då gick vi in för alla va typ stelfrusna, så snackade vi lite till. Sen åkte madde och Erika hem och vi andra kollade på Friday 13th. Den var LÄSKIG! Fast än jag har sett den en gång förut så höll jag typ på att skita på mig! Sandra fällde en tår vid ett tillfälle för de va så himla läskigt och Nattha kollade knappt för hon va så rädd.... haha! Den slutade typ halv 3 och för att vi skulle kunna sova sen så satte vi på Lilla sjöjungfrun 2. När den slutade va klockan typ halv 4? då domnade vi på sekunden sen skulle vi ju upp halv 8 för det va träning 9... Blev snooz(?) till halv 9 så vi han inte käka nån frulle, sen träning i 3 timmar.. Kan säga att jag trodde jag skulle spy!

Orkar inte skriva mer nu. Men är hemma iaf och kommer bli det resten av dagen, måste packa och lite sådant. Sen blire sängen typ 7 ikväll. Ska ju ändå åka ganska tidigt imorrn..

Ha en bra dag!
/Ronja

Våra goda bananer
Grattis igen!

Ända gången som du borde backa är när du tar satts

Heejhej!

Först vill jag bara säga GRATTIS NATTHA!:D<3 Hon fyller nämligen 16 idag!! Så ikväll blire att åka till henne och fira med vänner och massa gott!
Vaknade typ 1 idag. Riktigt skönt. Dessutom sov jag inte speciellt bra under natten så jag behövde få ligga kvar och bara smådrömma lite..
Har hunnit vika tvätt och även hängt upp ny tvätt och snart ska jag gå med återvinningen.. Jaja, lite måste man väl hjälpa till antar jag.

Nej nu ska jag klä på mig och sen göra något av dagen.

/Ronja


Grattis snygging!

Let´s not lose this chanse

Heejhej!

Har precis ätit hemmagjord pizza. Gott!
Idag har jag klippt mig. Äntligen! Men jag är INTE nöjd! Jag sa att jag ville ha mittbena, tror ni jag fick de eller...? haha neej!! Fick jävla fucking sidbena!!:S och jag är inte den som gärna säger om det är fel utan jag bara tiger och säger att det är bra... Aja, jag har ju fixat mittbena med borsten förut så får väl fortsätta att göra de ett tag till, men det vore skönt att slippa göra det det tar ju så lång tid..! Nej nu är jag bara lite gnällig. Är sjukt trött. Men om jag sover nu kommer jag inte kunna sova inatt + att jag måste skriva packlista så jag vet vad som måste tvättas..

Aja, ni får ha en bra kväll.
/Ronja

Are you afraid so say it

Tjaa!

Idag är det första gången det regnar på typ 2 veckor.. Snacka om behövligt, men jag hade inte sagt nej till lite mer sol ;)
Har inte gjort något speciellt idag. Va nere i centrum med mammsen och handlade lite smått, sen har jag bara vart hemma och tråkat.. Men snart ska jag ner till ... ja vet inte riktigt vart jag ska men jag ska iaf hjälpa Kenny att trycka tröjor tror jag de va... haha bra koll! men jag ska iaf vara vid HG hallen 4.

Aja ha de bra
Puss /Ronja

Det gäller att utmana gravitationskraften

så mycket som möjligt.

Hoppa upp i luften så högt det går

sedan är det bara att snurra utav helvete.

Har man tur landar man på fötter

och sen har man förhoppningsvis tillräckligt med tid

att flytta sig innan nästa galning kommer.


Ulrik Munther - Life

Heejhej!

Snacka om sjuk dröm jag hade inatt! Orkar inte förklara för ni kommer bara tro jag är störd på riktigt och sen så är den så konstig så ingen kommer fatta... Men den var riktigt sjuuuuuukt störd!

Idag ska jag inte göra speciellt mkt. Ska typ bara baka bullar för ikväll kommer Mårtens chef hit på middag.. Aftonklännignen på! haha nej då men det blir väl att städa lite iaf.. Men det blir nog trevligt tror jag.

Juste igår va jag med Nattha och Jesper vi gjorde inte så jätte mkt. Jag va tvungen att gå in på lindex och byta ett linne som hade gått sönder, innan jag ens hunnit använda de! Men dom fanns inte kvar så då fick jag ta något annat ist för samma pris och eftersom det var rea, ta 2 för1, så fick jag 2 tröjor och ett halsband. Ganska bra ändå! Sen gick vi till Gröna Dalen och gungade i cp gungan. Sen kom Mårten och skulle flyga så då kollade vi på när han startade sen gick vi hem och då kom Rebecka också. Sen gick vi bara runt ute och jag var lite smått övertrött så ja,ni som känner mig vet hur jag blir då.. haha!

Aja, men ni får ha en bra dag.
/Ronja

Kommer ni ihåg han Ulrik som vann Junior Eurovision song contest? Iaf så har han nu kommit med en ny låt som iaf jag tycker är helt okej..


Jag vill vara en fjäril i ditt hår, Jag vill vara marken där du går, Jag vill vara luften du andas, Jag vill vara din sol när morgonen randas

Heejhej!

Har egentligen inte så mkt att skriva om men... Ska kanske hitta på något med mammsen och brorsan idag, var ett tag sen. Men jag måste faktiskt passa på att vara med kompisar här också eftersom att vi åker till Skellefteå på måndag (Ja Therese vi MÅSTE träffas då!!!!:D) och kommer vara där en vecka, sen är jag hemma typ en vecka sen åker jag till Gotland en vecka med familjen igen så jag hinner umgås med dom också! Aja, nu ska jag inte snacka om min familj mer... Vad skani göra idag? Jag vet som sagt inte vad jag ska göra men vi kommer nog på något.

Ha en bra dag.
/Ronja


Jag saknar dig hjärtat!

RÖSTA!:D

Heejhej!

Just nu har Nelly.com en tävling där man designar en sko som man sedan tävlar med. Den skon som får flest röster vinner sen och kommer att säljas.

Rösta på min sko nu!:D

Mina designade sko på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på mina skor här!

 

/Ronja


No other one - Taio Cruz

Heejhej!

Vaknade typ halv 11 idag men tyckte de va lite tidigt så somnade om i ca en timme extra! Skönt. Sen har jag bara käkat frukost och smörjt in mig, så alldeles strax ska jag ut i solen.
Jag är riktigt förvånad faktiskt! Målade om naglarna igår och gissa vilken färg det blev. Jo metalic grön! Trodde aldirg jag skulle ha gröna naglar men sen tänkte jag att det vore ju lite coolt. ;) Tänkte ta ett kort men hittar inte kameran...-.-

Nej nu blire ut på balkongen och pressa!
Puss /Ronja

Amanda din mupp, kom hem!

There will always be a place in my heart

Heejhej!

Vaknade för ungefär en timme sen och såg att det var ungefär lika mulet idag... Skit! Aja, inget man kan göra något åt.
Vad händer idag då? Själv ska jag nog bara sitta hemma och ruttna.. Inte kul alls, men sånna dagar behövs. Tänk om man skulle ha roligt exakt hela tiden.. Då skulle man ju tillslut inte veta när man har roligt eller inte. Sen skulle man ju inte ha något att längta efter, eftersom man redan har så kul och gör allt roligt hela tiden.. Nu blev det säkert jättekonstigt men jag är sjukt trött så jag vet typ inte vad jag skriver, haha!

Ha en bra dag iaf.
Puss /Ronja


Jag vill träna!!

Förresten.. vad tycker ni om min nya design? Jag gillar den iaf. Tack Nattha!

That should be me

Tjolahopp!
Sitter hemma hos Nattha där jag har vart i typ 2 timmar nu..? Vi ska alldeles snart till Vivo och möta Jesper sen åker/går vi hem till mig. Vet inte riktigt vad vi ska göra... kanske kolla film eller spela nåt spel eller så..? Nej nu måste vi skynda oss.
Ha en toppen dag och njut av solen de få gånger den kommer fram..:)
Puss /Ronja

Så ta det bra med det dåliga, le när du är ledsen, älska det du har & kom ihåg det du hade, lär dig av dina misstag men ångra dom aldrig, lev för det du har & ge inte upp för det du saknar


God eftermiddag!

Ångrar som tusan att jag stälde klockan imorse. Tänkte ju att jag inte skulle sova bort halva dagen så att jag skulle hinna vara ute i solen lite mer. Men så när jag vaknar i morse är det inte ens sol ute... HUr surt? Ja, ni kan ju gissa..!
Aja, har vart uppe sen halv 12 iaf och jag känner mig riktigt duktig faktiskt.
Vet inte vad jag ska göra idag. Blir väl en slödag till. Är ensam så då passar jag på att bara ta det lugnt.
Nej, måste verkligen gå och göra något av dagen nu, orkar inte bara ta det lugnt... Får se vad som händer.

Ha en bra dag!
/Ronja

-

Det var för ca fem år sedan då jag flyttade till Bålsta. Jag skulle börja fjärde klass och var sjukt nervös inför första skoldagen. Jag var jätte blyg, vågade knappt öppna munnen. Men så fanns du där, som en gåva från Gud eller något och hjälpte mig genom den hemska första dagen. Vi lekte på rasterna, kom till och med försent, första dagen liksom... Men vadå? Vi hade ju vattenkrig, vem har då tid att gå in på lektion? Nej precis, inte vi i alla fall. Läraren blev jätte sur, men vi bara fortsatte skratta och struntade fullständigt i vad hon sa. Dagarna gick och jag började förstå att det här kommer kunna bli en riktigt bra vän, kanske till och med en bästa vän.. Och det blev du.

Jag kommer ihåg första dagen vi skulle leka utanför skolan. Vi bestämde oss för att vara hemma hos dig. Vi gick ut i skogen och hade med oss en picknick med saft och bullar och efter vi fikat färdigt började vi bygga en koja. Efter några månader började vi inse att vi inte kunde vara utan varandra. Vi älskade ju att leka med varandra så varför skulle vi inte kunna få göra det då då? Vi va med varandra varje dag, både i skolan och efter. Men efter något år så började det komma lite små bråk här och var, men va tusan, sånt ingår faktiskt i en kompisrelation, sånt får man räkna med. Dessa bråk var ju egentligen inga stora bråk, vi kunde ju bara inte komma överens om vad vi skulle leka. Så efter några minuter var vi sams igen och allt var precis som vanligt.

Vi har så otroligt många minnen tillsammans. Både glada och mindre glada, men det är ändå minnen och saker som vi har gjort tillsammans som ingen någonsin kommer kunna ta ifrån oss.

Åren gick och vi blev ännu tajtare. Vi kallade oss systrar och kusiner och alla möjliga olika saker. Vi var nästan som en enda person. Nästan o åtskiljbara..

Sen en dag började vi bråka. Och det här bråket var inget vanligt bråk där vi bara bad om förlåtelse efter 5 minuter, utan det var en riktigt ordentlig fajt. Det var hemskt och jag mådde så dåligt över detta, för innerst inne visste jag nog att jag bara ville va din vän. Vi sa hemska saker till varandra och tillslut bestämde vi oss för att gå skilda vägar. Detta var en kväll i november om jag inte minns helt fel, och vi har inte pratat sen den dagen. Det beslutet, om att vi skulle gå skilda vägar, har gjort att vi är de personerna vi är idag. Vi har förändrats så otroligt mycket båda två så det går kanske inte att ”förenas” igen, men ändå så kan jag inte låta bli att drömma och hoppas att vi en dag ska bli kompisar igen. Än idag tänker jag tillbaka på det vi hade och inser att det var helt underbart.

En himla lång text det här, kanske lite onödigt lång, för det som jag egentligen vill ha sagt är så himla enkelt. Jag saknar Dig, min bästa vän!

 

 

/Ronja


Jag kan inte vara perfekt, men jag kan vara mig själv

Hej hopp!

Det är vaaaaaaaarmt! Någon som vill åka och bada? hehe, känns som att det är det enda jag gör på dagarna, men det är enda utvägen från den näst intill outhärdliga värmen..:P
Jaja, ska gå upp och äta lite glass, ajdå, jag som sa att jag inte skulle käka mer onyttigt..... Okej så här gör vi, jag får äta glass men inget annat!

Orkar inte skriva mer.... men ha en bra dag iaf.
/Ronja


Jag vill ha en egen pool!:(

Allt jag kan göra är att drömma...

Heejhej!

Har ni haft en bra dag? Det har iaf jag haft. Åkte till ekilla med Rebecka vid halv tre så vi kom väl dit typ tre. Vi badade lite sen efter en stund kom Nattha. Vi låg mest och solade och pratade sen vid typ 5 kanske kom Jesper också. Då badade vi lite till sen bara satt vi och pratade i typ 2 timmar sen åkte vi hem. Ännu en skön dag på stranden. Nu har precis duschat så nu känner jag mig som en människa igen, då kan man ju börja kolla vad kvällen har att bjuda på... Någon som vill träffas? Bara att smsa : )

Ha en bra kväll iaf.
/Ronja

Lev för det du har & ge inte upp för det du saknar

Heejhej!

Ska iväg till ekilla (igen) men idag blir det med Rebecka.
Igår var jag där med Nattha, Jesper och Johan. Vi badade, solade, badade, snackade, puttade i varandra från bryggan, käkade kakor, snackade, solade.... Ja, ungefär så var det hela dagen. Trevligt var det iaf. =)

Aja, ni får ha en bra dag.
Puss /Ronja

Min sötnos

Från Natthas place

God eftermiddag!
Har ni sovit gott? Själv har jag sovit super, bättre än på länge, trots att jag sov på en ganska så liten madrass.. Kanske för att jag var sjuuukt trött efter en riktigt trevlig dag med trevligt folk..?
Sitter iaf nu hos Nattha, där jag sovit i natt, och vi ska åka till ekilla idag. vet inte när, men vi ska dit ;)
Ha en superbra dag.
Puss /Ronja



Alice in Wonderland

Godmorgon!

Har precis vaknat och såg att solen sken och att det var varmt som sjutton (26 grader, i skuggan) så då kände jag att det var dags att gå upp även om jag gärna hade legat kvar en stund till..
Igår var jag Först med Nattha. Vi gick till Vivo och köpte glass, satt i kinagungan på Västerängen, gick hem till mig  käka melon, pratade... Vi bara chillade i det varma vädret. Sen på kvällen kom Emelie hit, då gick vi två och hyrde Alice i underlandet och så hämtade vi morötter och dip hemma hos henne + att här fanns det nachochips och guaccomole(?) och ostsås som vi också dukade fram. Filmen var bra. Jag har hört att den inte ska va så jätebra men jag tycker att den va helt okej. Den slutade typ kvart över 12 och då gick Emelie hem och jag gick till sängen, haha.

Idag ska jag åka till Ekilla med Natha och Rebecka. Kul. Så nu blire frukost sen sola lite innan jag åker. Ha en bra dag alla.
Puss /Ronja



If you´re the one for me, than I´ll be your hero

Heejhej!

Kom hem från Amanda för en stund sen, va där och badade, skönt men kallt.

Igår var jag med mamma och Diana i stäket i typ ängsjö eller vad det nu hette, ett jättefint ställe, stort och det finns vatten där man kan bada och är supermysigt. Efter det var jag med Amanda och Rebecka. Vid 10 gick vi till ica och köpte glass - 2 Benn & Jerry´s - och en hallonsoda, sen tig även Rebecka med sig bullar hemmifrån henne, sen gick vi hem till mig och satte upp tältet på studsmattan. När vi hade gjort oss iordning så gick vi in i tältet och hittade på massa kortspel - som var riktigt tråkiga. Men är man övertrött så är det kul. När vi väl skulle sova så var sjukt varmt! Höll seriöst på att dö! Somnade inte förns typ 5 och då började ju solen gå upp så då blev det ännu varmare... Aja, mysigt var det iaf. Puss på mina brudar!

Ska gå ut och sätta mig på altanen nu och läsa lite. Ha en fortsatt bra dag.
/Ronja

haha :)

Plutt plutti plutt plutt

Haha heej!

Jaa, med rubriken menar jag att vi har en plutt plutti plutt plutt i huset. Min morbror är ju här med hans tjej och även deras lilla bebis (alltså min kusin), och HAN är grymt söt! Ja, det blev ännu en till han... För er som inte vet så har jag bara killkusiner, och även bara brorsor..... Typ "Hej, jag är mobbad!" haha :P

Idag har vi ju vart på stranden. Lite dåligt bara att när vi kom så kom även alla moln, men sen när vi skulle hem så försvann dom.. Aja, skönt va det iaf.

Nej nu ska jag gå och vara social. Ha en bra kväll!
Puss /Ronja


Gotland för x antal år sen.. Snart är jag där igen:D

Mot stranden

Heejhej!

Nu ska jag alleles strax till stranden med alla på tryffelstigen 4.. eller ja, inte mårten då han jobbar.......

Aja, skriver mer när jag kommer hem.
Puss /Ronja

Norrlandsbesök!

Heejhej!

Inte har det gått att sola idag inte, nu när jag äntligen inte hade något att göra... Men kanske är ganska så bra för jag va verkligen tvungen att plocka undan kläder och lite annat från mitt golv, sen är det ganska skönt att det är lite svalare. Menmen, har iaf plockat undan på mitt rum, sen har jag läst ut min bok som jag fick i julklapp. Ja jag vet att det tog väldigt lång tid att läsa den men jag tyckte inte att den va speciellt bra i början så då läste jag inte på typ 2-3 månader....
Snart kommer nog Erika "Smart" Johansson hit med mina små älsklingar, conversen alltså, haha ;) Glömde nämligen dom i våran gemensamma väska som vi hade i Italien. Sen hade jag tydligen glömt ett par tghts också. "Hej, jag heter Ronja och jag är glömsk som en 80 åring!" haha det är nästan så:P

Vid kvart i 6 ungefär ska vi till Arlanda för att hämta min moster som kommer på besök och ska vara här i 12 dagar tror jag, sen kommer även en morbror och kusiner hit imorgon och ska sova här till torsdag. Skit kul!

Aja, ha de bäst!
/Ronja


Trillingar...?..... skulle inte tro det!

Spa idag

Heejhej!

Har precis ätit middag som bestod av korvstroganoff och ris. Gott.
Idag har jag vart på spa med mammsen. VI fock ansiktsbehandling, bodyscrub och bad. Det var riktigt skönt och uppfriskande. Tack till mamma och Mårten som gav mig det i födelsedagspresent! Har inte hunnit göra så mkt mer idag.
Imorgon kväll kommer min moster hit. Ska bli jättekul. Länge sen vi träffades och det var ännu längre sen hon var här, så nu ska vi hitta på massa bus! haha :)

Nu ska jag ut och springa i vibyspåret med typ hela familjen.
Ha en bra kväll.
Puss /Ronja

The sky´s the limit

Heejhej!

Har precis tagit mig en skön och välbehövlig dusch så nu känner jag mig som en människa igen. Har mest bara solat idag, måste ju passa på vem vet, solen kanske inte kommer imorrn och sen kanske den är borta resten av livet..? haha. Nej men sen så blev jag även bjuden på glass av farbror Mårten, gott! Har även vart duktig och vart ute på en prommenad. Blev dock inte så långt eftersom man typ svettas ihjäl bara man tar ett enda steg! :O
Ikväll blir det fotboll igen. Spanien - Paraguay går ju bara inte missa! Och alla som känner mig vet nog vilket lag jag hejjar på..?:)

Hörs när vi hörs!
/Ronja


VS

Vem vinner och vem försvinner..?

Just so you know

Hejhej!

Vaknade väldigt tidigt idag. Kanske för att det är så himla varmt i mitt rum och att jag fortfarande har kvar duntäcket i påslakanet..? Ska nog ta bort det sen. Jag har även konstaterat att jag sover väldigt oroligt nu förtiden. Har vart så sen jag kom hem från Italien. Konsitgt.
Nu på förmiddagen har jag bara legat ute på studsmattan och solat. Blir nog mer av det snart, var bara tvungen att gå in och svalka mig lite.

Hörs sen!
/Ronja

Nu snackar vi sommar

Hej där i värmen! ;)

Åh, hur otur kan man ha? Precis när inlägget va klart så råkade jag trycka bort fliken för att jag skulle trycka upp en ny.... -.-
Aja, det har inte hänt så mycket här idag. Krattade baksidan, har vart hos en kompis till mamma och sen har jag självklart stekt :) Försökte ligga på balkongen när det var som varmast men insåg ganska snabbt att det inte gick. Det är ju så varmt att det nästan inte går att vara ute då det är som varmast. Men jag ska inte klaga, jag gillar det ju.   Ska gå ut och sätta mig på altanen en stund och njuta av solen en stund till innan den försvinner.

Ha en fortsatt bra dag!
/Ronja



Grillat = SOMMAR!

Heejhej!

Har precis käkat god grillad kyckling med pommes frites och bearnaissås, mummms! Älskar grillat, det är verkligen sommar för mig och man blir glad på något konstigt sätt, haha ;)
Annars då. Har väl inte hänt så mkt idag, har mest chillat runt hemma och vart nere i centrum en sväng. Såg även att jag flagnar som satan på översidan av ryggen, inte kul! Så nu ser det ut som om jag typ är brännskadad eller nåt eftersom jag är helt vit fkläckig på ryggen...-.- Solskyddsfaktor 200 here I come! Nej men seriöst det är verkligen inte kul.

Nej, nu blire tv. Ha en bra kväll alla!

Puss /Ronja

I don´t wanna walk solo

Heejhej!

Åh, dryg morsa man har alltså. Kommer in och väcker en typ 11 även fast man verkligen behöver sova, och när man väl har blivit väkt går det inte somna om heller... Typiskt!
Aja, ska väl börja göra något av dagen, sitter nämligen fortfarnade i pyjamas och morgonfrillan är kvar, inte direkt något att skryta om. ;)

Ha en bra dag!
Puss /Ronja

Saknar det redan!

RSS 2.0