Har trååkigt!:(

Heejsan!:)

Har inte skrivit på ett tag, men jag har inte orkat, det hat ju vart så fint väder!:)
Menmen, idag så vaknade jag typ 10 av att solen lös mig i ögonen..!-.- Jag försökte somna om men det gick inte. Så jag gick o hämtade tvätten i tvättmaskinen istället och så hängde jag upp den.. Ah, sen åt jag lite frukost och sen smörjde jag inte mig med solkräm och sen gick jag ut på balkongen.. Där låg jag tills klockan va typ 1, då åt jag lite lunch, Rostbiff och potatissallad! :) ah, sen la jag mig i solen igen.... Vid 2 så bytte jag om och sen så gick jag ut på en promenad. Det tog typ 20-25 min... Efter det så ringde jag till mamma och frågade om hon och Mårten hade kommit fram till Högakusten än, de åkte tidigt i morse.. Sen hoppade jag in i duschen. Efter det så satte jag mig ute på balkongen igen, den här gången med en bok. Inte för att sola, men för att det är så skönt att sitta i eftermiddagssolen och läsa. :) Sen vid klockan 5 så gjorde jag sallad till middag. Och efter det så gick jag ner och kollade på The Hills ;) Sen gick jag ut på framsidan och satt där i typ en halvtimme.. Sen gick jag o satte mig vids datan...

Men ska gå o se fotboll nu, Sverige- Serbien..

Puss<3

Ensam hemma! - Nån som vill va?:)

Heej! :)

Det var en jätte trevlig kväll igår! VI åt först lax o potatis (jag åt några köttbullar;P), sen spelade vi kubb. Detvar tjejerna mot killarna, och vi förlorade hela tiden!:P ah, men sen vid 9 grillade vi, det var jätte gott:), sen åkte jag, mamma och en till som heter Helen och hämtade Singstar, karaoke, Guitar Hero och Buzz, då var klockan typ halv 12 och när vi kom tillbaka så var den 12! ;P Ah, vi började med lite Guitar Hero, jag söög, hahahaha! Efter det åt vi jordgubbstårta som jag och mamma hade gjort. Jag var verkligen jätte mätt! Menmen, efter det så sjöng vi Singstar och då fanns det chips och dip också, hehe! Jag sjöng Främling med en som heter Micke och då blev jag Singstar! Jag fick typ 9060 poäng lr nåt! ;) Vi höll på ända til klockan va typ halv 2.. Då åkte vi hem och vi kom hem typ 2. Jag somnade kanske vid halv 3..

Idag vaknade jag 5 i 12. Jag var jätte trött fortfarande, men jag kände mig jätte fet från igår så jag åt lite till frukost sen kläddejag på mig och gick ut och sprang.. Det blev det vanliga rundan på ca 4 km.. Det var jätte skönt! :) När jag kom hem så gjorde jag styrka i typ 20 min, sen stretchade(?) jag och sen hoppade jag in i duschen.. Efter det kom en trötthetsbomb över mig och jag somnade i soffan med mamma i en timme. ;P Ah, men nu har mamma och Mårten åkt iväg, de ska tälta antingen vid Biskops arnö eller i Skokloster. Så jag är ensam hemma, nån som vill va?? :D Aja, ska gå o göra lite mat nu.. Ha det bra! kram! :)<3

     XoXo
            Ronja

Midsommarafton!

Hejsan hoppsan!:)

Idag så vaknade jag 5 i 11, då gick jag upp och åt lite, fast än jag inte va så hungrig, men mamma tjatar att jag har börja äta jätte lite och att hon tror att det är för att jag typ vill banta lr nåt sånt, men det är inte det, jag lovar! aja, efter det så klädde jag på mig och sen så satte jag mig vid datan.. Jag vet inte vad jag ska göra idag, men får se.. Ikväll ska vi ialla fall till en kompis till mamma och mårten och grilla och spela kubb och lite sånt.. :) Det blir säkert jätte mysigt! :)

Aja orkar inte skriva mer nu.. Kram<3

Glömde..

Glömde berätta.. Vi hittade en död fisk på stranden och bredvid låg det en bäbis.. Det var typ en abborre.. vi tog en pinne o tryckte in den i hålet och då kom det ut nåt vitt som vi trodde var fisksperma, hahaha, men mamma sa att det inte var det, men jag tror det ändå..!! hahahahaahahahahahah!!! Aja ska se film nu puss<3


Trött!

Heej! :)

Det var verkligen jätte kul igår!
  När alla hade kommit så öppnade jag presenterna. Av Shannon fick jag ett par örhängen, av Bella fick jag ett armband och 100 kr, och av Vevve fick jag armband (3 som hör ihop), örhängen och en liten plånbok som var formad som ett rosa hjärta.
 De var jätte fina saker!:) Efter det gick vi ut och hoppade lite, sen så var det mat. Vi åt tacopaj:) det är jätte gott!
Efter det så var vi jätte mätta, hihi, och vid 7 åkte vi till "Lilla ekilla".. Det var jätte mysigt för kvällsolen låg precis så att den lös på oss hela tiden :) Vi tog en massa fina bilder (jag har inga just nu...) och sen så åt vi en massa godis och chips ;P sen skulle jago Shannon gå o kissa i skogen, ah o när vi har gått typ 20 meter så hör vi något som rullar ner för backen. Det lät precis som att det var någon som puttade ner en sten lr nåt, så vi kollade på varan och sen sprang vi tillbaka.. Asså det var skiit läskigt!! Sen efter det så kände vi oss iaktagna typ hela tiden.. INTE KUL!!:S   Aja vi förökte glömma det genom att göra en musik tävling. Bella spelade up en låt på mobilen och när man visst evilken låt det var skulle man ropa sitt namn. :) Plötsligt sa Bella att vi skulle vara tysta.. vi lyssnade och hörde fotsteg, sen hörde vi röster. Vi blev såklart lite rädda men jag sa att vi skulle fortsätta som vanligt.. Då kom det 2 män som va typ i 35-40 års åldern kanske? ah, och dom bah: Det är bara vi..  Ah, men det var inget speciellt.... Vid halv 10 ringde vi till mamma och då kom hon och hämtade oss..
    När vi kom hem så skulle Bella hem för att hon har dansläger idag..  Jag Vevve och Shannon gick ner på mitt rum och spelade tjejsnack.. ;) Vid 20 i 12 kom Vevves mamma och hämtade dom. Då gick jag och borstade tänderna och sen läste jag till halv 1, jag somnade kanske vid kvart i 1...

Idag så väckte(?) mamma mig kl. 11 och sa att hon skulle träffa en kompis o sen åka o jobba.. Jag låg kvar i sängen till kvart över, och då gick jag upp och gjorde lite  frukost.

Jag vet inte riktigt vad jag ska göra idag.. Tror jag ska kolla på en film för jag är jätte trött! ;)
 
   Ha en bra dag! :)
                    XoXo
                          Ronja

Paartyy!

Hello sunshines!:D

Idag så har det vart sol och varmt hela dagen! Jag och mamma har legat på balkongen o stekt och bara vilat!:)
  Om ungefär 40 minuter så ska jag ha en middag för att jag har fyllt år :) Det är Vevve, Bella B och Shannon som kommer, Emelie skulle ha kommit också men hon fick veta idag att hon skulle bort! "/ :) Menmen det kommer bli kul iaf!(a' Vi kommer säkert åka till "Lilla Ekilla" och bada! :D Årets första dopp!;) det kommer säkert vara jäätte kallt hihi! ;P

Aja, jag ska börja med maten nu... Ha det bra! puss!:)

Jag och mamma i Frankrike för typ 3 år sedan! Saknar!!!!!;D<3

The sun Is shining!:D

Helluu!:)

När jag vaknade i morse så kände jag att det var väldigt ljust så jag tittade ut och gissa vad jag såg! Joo, solen var framme och det var blå himmel!:D Det har inte vart det på typ 1½ vecka!;O 

Idag ska jag inte göra så mycket tror jag.. Ska nog bara chilla lite för imorrn blir det fest!;)

Men jag ska gå o klä på mig nu.. Ha det bra!

Kram från mig!<3

Mysig dag idag!:)

Heej igen:)

Idag har jag vart med Vevve och Shannon. Först på morgonen (vid 12) gick jag till Vevve och när jag kom dit så gick vi ut för att springa. Vi sprang inte så långt, men det var skönt ändå. När vi kom hem körde vi lite styrka, det var också jätte skönt ;D Medans Vevve duschade satt jag vid datorn, sen var det min tur. ;) När jag var klar så satt vi vid datorn lite till sen åt vi lunch, då var klockan typ 3..;P Ah, sen efter lunchen gick vi till Shannon:) Vi kom in genom dörren typ precis innan det började regna. Vi bah: Asså vi är fett bra på tajma!;P ah, men vi gjorde inte så mkt hos Shannon men det var kul ändå!;)
    Klockan 6 åkte jag hem, då kom mamma och hämtade mig. Vi åkte förbi Vivo och köpte pytt i panna och sen så gjorde jag maten när vi kom hem.  Sen satte jag mig vid datorn.. Snart ska jag kolla på fotbollsmatchen mellan USA och Italien. :)

Har inget mer att skriva nu.. Ha det bra, puss!(:<3



HATA REGN!!

Shuulelululu!

Idag är det andra dagen på sommarlovet och det regnar fortfarande!"/ jag HATAR regn!!
Aja, jag ska ialla fall vara med min solstråle Shannon idag! Vi ska vara hos henne, så jag ska åka till henne snart, bara mamma blir klar.=)
  
Nu blev mamma klar så jag ska åka nu. Ha det bra! puss o kram! <3

//R.

14 år och skolavslutning!:D

Heej alla sommarlovsälskare!;D

Igår fyllde jag fjoortizz!;D Jag fick en massa fina presenter:)

  1. Presentkort på Gina Tricot med 555:-
  2. Presentkort på Lindex med 200:-
  3. Presentkort på Bålsta guld och silver med 150:-
  4. En klocka (vit, silver, och diamanter) från Ur & Penn
  5. Linne (vitt med mönster) från Lindex
  6. Krocket
  7. Halsband
  8. Mandalasbok

Jätte fina saker blev det. Och kanske får jag mer på onsdag, jag vet inte men hoppas det, för då ska jag ha en tjejmiddag för att fira:)

Idag har det varit skolavslutning (YEES!), och  det var faktiskt uppehåll hela tiden fast än det stod att det skulle spöregna:) Efter avslutningen så gick jag en bit med Vevve, Amanda och Linn, och vid grananrna en liten bit från skolan så tog vi några kort :) Det var faktiskt ganska varmt.
   När jag kom hem kände jag hur trött jag egentligen var.. jag somnade med mamma en stund i sängen sen så vid 12 åt vi kycklingsallad :) den var jätte god (a):D

Sen plockade vi undan och jag gick ut med INdra en kortis, sen cyklade jag o mamma ner till gymmet vid IP-hallen. Jag fick inte använda maskinerna så jag tog en aerobicsmatta och gjorde sit-ups och armhävningar o sånt:) I slutet fick jag springa på bandet och då körde jag intervaller.
   När vi var klara och kom ut till cyklarna så såg vi att det spöregnade! -.- Ah, men vi var ju tvugna att komma hem så vi låste upp cyklarna och började cykla hem..
    När vi kom hem åt vi lite frukt o yoghurt(?), det var jätte gott.
Nu ska jag gå och duscha och sen ska vi se på film!:)

Ha det bääst! puss <3

//R

Grattis Mårten!:)

Heej alla glada:)

Idag så var jag i skolan och först så var det franska som vanligt, men kl 9 började 9:nas match mot lärarna. Först var det tjejjerna. Asså det var JÄTTE kallt att bara stå stilla o kolla på, plus att det hade regnat hela morgonen så gräset var blött, så mina fötter och skor blev jätte blöta. Efter halvlek gick jag, Vevve, Shannon, Bella B, Amanda och Linn in och då försökte vi smyga oss in i studion, hihi, men det var nån lärare där med en elev..  Ah, sen så sa Sara att vi skulle gå ut igen o kolla på killarnas match.-.- Det var fortfaranade lika kallt så det var verkligen inte kul. Ah, sen var det i alla fall slut och då gick vi in snabbt som blixten för vi höll på att frysa ihjäl! "/ Då var det film för 6-8, det var School of Rock, tror jag, den var ganska bra.. vi han se typ 20-25 min för sen var det lunch, jag åt snabbt för jag skulle hem på rasten och rasta Indra, vi är hunvakt till på lördag :) hon är jätte söt och väldigt mysig! Bella O följde mig hem och vi gick i ungefär 10 min¨, sen skyndade vi tillbaka till skolan. när vi kom tillbaka hade ded redan satt på filmen igen, men vi missade inget för de hade spolat tillbaks lite så ah.. När filmen var slut slutade vi också, det var ungefär 5 i 2, 5 minuter tidigare än vanliga onsdagar;) ah, när jag kom hem så blev Indra galen, som vanligt ;P hihi aa;)

Ikväll ska det firas här, för Mårten fyller år (GRATTIS Mårten, 35 ÅR!!:D) och jag fyller år imorrn och william nästa vecka, så vi ska äta hemmagjord prinsesstårta :) Kommer bli jätte gott!;)

Nej nu ska jag göra nåt.. puss o kram!

//Ronja<3
  

Varför??

Asså jag vill bara skriva av mig lite om hur jag känner!

Ni säger att ni är mina vänner. Ni säger att jag kan lita på er. Ni säger att jag är eran bästa kompis.
Varför är det då såhär? Varför är allt jag gör eller säger fel? Varför är det just jag som inte kan respekteras?
Jag känner att jag inte riktigt vet vart jag har er. Med mig, eller mot mig..? Jag vill inte att det ska vara såhär! kan det inte bara ta stopp? Jag vet att jag inte är perfekt, me nva fan, INGEN kan vara det! Om jag gör något som ni inte tycker om, säg det, men på ett snällt sätt så kan vi prata om det istället! Kan det bero på att vi är less varandra, eller är vi bara mitt inne i tonåren?? Jag saknar tiden då allt var bra mellan alla! Jag vill inte förlora er!<3

Snart orkar jag inte mer! Vet inte vad jag ska göra! Är det någon som bryr sig?



Hoppas att det inte är någon som tar illa upp. Jag tror att de som jag menar förstår vilka de är! :)

Ekilla dagen...

Heej alla pigga och glada (och ronja:P)!<3

Idag så var det Ekilla dag med skolan,vi började kl 9 vid Ekilla och då hade vi först typ upprop lr nåt, sen började det med nån 5-kamp lr nåt sånt... Ah, sen när vi hade gjort 2 "kamper" så var det en liten rast då man kunde fika lr bada om man ville. Men det var jätte kallt i vattnet och det hade regnat hela morgonen så det var bara några killar i 9:an som badade:P Ah, sen så gjorde vi 2 "kamper" till och efter det så var det lunch.. Då var det grillkorv med bröd. Sen var det tipspromenad. Det kändes som att det gick ganska bra. jag var typ ett poäng ifrån att vinna, tror jag ..;P Ah, sen var det slut i alla fall och då gick jag, shannon, bella b och vevve till yttergranskyrka för att vänta på skjuts(?). Vi satte oss på gräset för där var det sol:)
   När jag kom hem hoppade jag direkt in i duschen för jag STANK rök!, jag hade typ fått all rök på mig när jag grillade korven.. alltid jag som får den på mig! "/ , sne åt jag en macka, sen satte jag mig vid datan.
  
Nu ska jag, mamma och William ner till centrum och handla lite..
Ha det bra:) Kram!<3

Måndag 8/6

Heej alla!:)

Dagen idag var som vanligt. Jag, Vevve, Bella B, och Shannon flummade typ hela dagen!(a'
   När jag kom hem så chillade jag lite o sen kom övriga familjen hem oxå. Vi åt våfflor med sylt och grädde till middag så jag kände mig ganska fet! Ah, men sen så satte jag mig vid datan, och då pratade jag lite med emelie, som snart ska komma hit :D
   Ah, men nu ska jag gå o möta henne vid pia. puss!<3

     //R

Hemma igen..:)

Heej alla! :)

Det var jätte kul på avslutningen. 5-kampen va sjukt rolig!
  Orkar inte skriva så mkt men det va i alla fall jätte kul och mysigt, fast än det var jätte kallt.:)
                                  TACK FÖR EN TREVLIG KVÄLL ALLA!!:D

Nu ska jag gå o kolla på tv.. men ha det bra! skriver kanske imorrn får se om det händer nåt kul..;P

  //R


Avslutning!:'(

Heej alla solstrålar! ;D

Idag är det avsluting!:( sjuukt tråkigt är det verkligen! Men vi kommer ha jätte kul, för vi ska grilla och kanske bada, beroende på hur varmt det är i vattnet, det kommer va 5-kamp, och mkt mer!:)
Det betyder också att en massa bra saker händer snart!

  1. Det är bara 4 dagar kvar tills min födelsedag!:D
  2. Det är bara 5 dagar kvar till skolavslutningen!:D
  3. Det är bara 6 veckor och 6 dagar tills vi åker till öland!:D
+ Myycket mer!!;D
            Jag kommer ha jätte kul i sommar, det känns som det ialla fall! ;D
    
Snart ska jag göra iordning lite mat som jag ska ha med mig..
      Men ha en bra dag!

  Puss och kram från mig!<3


Sveriges nationaldag!

Heej alla!:)

Idag så är det ju Sveriges nationaldag. Som vanligt så gör jag inget speciellt den här dagen, för vi är ingasom firar det.
    Ikväll ska jag mamma på 30-års fest så vi andra "firar" med att grilla ;)

Imorrn ska jag först kanske vara med Shannon :D, vi kommer säkert flumma som vanligt.. ;) ah, sen 15.45 ska jag vara nere vid Västerängen för att vi ska åka iväg med gympan på en avslutning.. "/ Jag kommer sakna den som f**n, vet ej hur jag klarar mig utan att träna i sommar..?! Aja, jag ska försöka springa ungefär 1-2 ggr i veckan, så jag håller mig i form och inte kommer tillbaka och konditionen är på noll, det känns inte så lockande..!

Nej, nu ska jag städa mitt rum.. inte så kul, men det måste göras!
    Ha en trevlig dag!


       //R
   

14 år snart, tralalalalaaa!;P

Heej alla glada!:D

Jag tänkte bara säga att om exakt en vecka fylller jag 14! :D hihi<3<3

Aja nu ksa jag se tv. puss o godnatt!<3<3



HAHAHAHAHAHAHAA!!!!!

Asså jag kan bara inte hålla mig för skratt!! lyssna och njut!(a);PP




RSS 2.0