Gott nytt år på er!

Hejsan! Jag mobilbloggar nu så det blir ett kort inlägg. Jag har ganska nyss käkat varmrätten som bestod av potatisgratäng, hjortstek och sallad, sjukt gott! Nu ska vi spela vårt fina påhittade spel... Ha så kul ikväll alla! Puss /Ronja

I close my eyes and I can see a better palce

Hej på er!

Vaknade för drygt en timme sen. Skönt! Idag ska jag hjälpa till lite hemma hade jag tänkt, sen ska jag förhoppningsvis till Nattha. Annars måste jag sitta hemma med massa vuxna och william, hur kul? Inte mycket! Jag har inte så himla mycket att skriva just nu.... Men jag uppdaterar under dagen ifall det händer något. Annars så får ni ha en bra dag och natt!

Puss /Ronja

I like it, come on!

Gissa om jag har vart duktig idag!? Jag har städat hela övervåningen, damsugit och skurat, och trappan, lite av nedervåningen och mitt egna rum. Duktigt tycker jag säkrskilt med tanke på att klockan bara är halv ett. Men jag hade ställt klockan på halv 10 för att vår nya mikro skulle komma mellan tio och elva men den kom aldrig, typiskt...

Hej på er föresten! Har ni sovit gott? Det har jag gjort. Man blir så himla trött av att gå runt i butiker hela dagen.
Idag ska jag träffa Amanda en stund. Vi ska ut och springa, mer vet vi inte. Ikväll ska jag hjläpa till att förbereda maten till imorrn. Asså tänk att det bara är två dagar kvar på det här året!! Helt knäppt! Det här året har verkligen gått sjukt snabbt! Det har hänt så himla mycket också. Jag har lärt mig mycket genom att ta olika beslut och jag har blivit starkare som person av dessa beslut, gått framåt liksom. Jag hoppas verkligen att nästa år kommer bli minst lika bra som detta.!



Ha en bra dag everybody!

Puss /Ronja

I love shopping!!

Tjena bloggen!

Idag skulle jag egentligen ha gått upp halv 8 då klockan ringde men jag snozade i 1½ h tills jag upptäckte hur mycket klockan var och att jag hade väldigt brottåm(?). Vid 11 åkte jag och Erica in till stan och där har jag vart HELA dagen. Från typ halv 12 till 7.. Och jag shoppade för 1000 kr bara på hm, sen på lite andra butiker också, hehehe... Jag orkar inte skriva mer nu så jag visar bilder ist.

Hur har eran dag vart? :)

Det jag köpte.....
Från H&M

Bild 1: Kavaj - 299:- , blus - 299:- och långtröja - 75:-
Bild 2: Kofta - 199:- , långtröja - 100:- och linne - 49,50:-
Från BikBok

Munkjacka - 100:- (den är orange, inte rosa som det ser ut som på bilden)
Från Kicks

Parfym från Escada - 465:-
Från Accent

Väska - 199:-

Örhängen - 39:-
Och så en bild på Eriicaaaa

Tack för dagen! Puss!

/Ronja

Home sweet home!!

Heeeeeeej!

Jag säger bara Home Sweet Home! Det var jättekul att vara uppe hos släkten, men det är så himla skönt att få komma hem. Jag tänkte berätta lite vad jag har gjort..:

I torsdags då vi kom fram fikade vi lite mackor och sen spelade vi spel och kollade på film. Vi somnade typ 3 och jag lovar att innan jag kunde få ro till sömn så höll jag på dö av skratt!!!!! "Min har då GPS och ficklampa!" HAHAHAHAHAHAHAHHAHA! Asså¨guuuuuuud va kul det var! Om ni bara vart där och hört!

I fredags, på julafton, så vaknade vi vid 9 och då blev det frukost. Vi hade gjort en "dagordning". Så den förljde vi på ett ungefär. Längst ner stod det "äta konstant!" och ja, det kan jag lova er att vi gjorde. Tror aldrig jag har ätit så mycket. Jag han typ inte nes bli hungrig innan det var dags att äta igen, hehe.. Jag fick massor med fina julklappar också som jag är superglad över! Det blev ganska sent den kvällen också. Vid 12 gick vi ut på en prommenad. Vi gick till lekparken som inte är så jättelångt från lägergården där vi va. Vi grävde fram en sån där snurrkarusel(?) från all snö och snurrade på den. Skit kul!

Så var det lördag och ännu en dag med mat, god jul hälsningar och sånt. Då skulle vi nämligen fira med min morfar (på julafton var det mormor som vi firade med). Det var mycket trevligt. Vi tog även en tur till skidbacken när  klockan blivit 4. Vi åkte madrass, sopsäckar och snowracer ner för röda backen, så himla kul! Och skönt att få röra på sig! Efter det åkte morfar, hans fru och hennes son hem och vi andra åt julbord, igen. Sedan spelade vi spel och bara myste och umgicks.

Söndagen då. Efter vi vaknat och ätit frukost så städade vi hela huset och sen åkte vi in mot stan. Jag skulle till farmor och dom andra skulle bowla. När jag kom till farmor så fick hon min julklapp/födelsedagspresent (hon fyller ju år på julafton), det var den där ljusstaken som jag gjorde på slöjden,  och så fick jag en julklapp av henne. Sedan gick vi och åt pizza. Jag kan inte säga att jag var så jättesugen på det, men jaja, vi tog iaf en liten omväg hem igen sen för att få en liten prommenad efter maten. Senare på kvällen åkte jag till min morbror där resten av min familj var. När vi nästan var framme så såg vi dom på vägen, dom var ute på en prommis, så då sa jag hejdå till farmor och Lennart och så följde jag med. Det var väldigt skönt att gå måste jag säga. Det blev lite drygt en mil. Efter det kollade vi på en James Bond film innan vi somnade.

Måndag, då åkte vi till Boda Borg. Där var vi hela dagen och sedan åkte vi till morfar. Där sov vi till idag. Och så idag har jag bara suttit i bilen. Det blev nästan 10 timmar i sträck som jag satt stilla i en fullproppad bil... Inte så kul, men nu är jag hemma. Ska borsta tänderna nu och sen lägga mig i sängen. Imorrn ska jag in till stan med Erica. Kulkul.

Hoppas ni haft en superbra jul! Det har i alla fall jag haft!

Här är lite bilder från helgen.. :)

Mina fina julklappar! =)

Snygga paket..

Jag och moster

En riktig chillare på besök......


En ren på vägen..!


Puss /Ronja

Norrland nästa...

Godmorgon!

Snart sätter vi oss i bilen och börjar resan mot norr där vi ska fira jul. Ska bli så himla kul för jag har inte firat jul med min släkt sen jag flyttade till Bålsta vilket är 5½ år sen... Jag längtar som en tok! Dessutom blir det skidåkning i Bygdsiljum om vädret tillåter, så jäkla najs!!
Jag vet inte om jag kommer kunna blogga så mycket när vi är där uppe, vi kommer nämligen vara i en lägergård iaf imorgon och antagligen lördag.. Men får se.

Ha en riktigt najs dag nu! Jag skriver så fort jag får tag på en dator, lovar!



LÄNGTAR!


Puss /Ronja

All I want for Christmas

Go´kväll kära bloggläsare! ;)

Jag kom nästan nyss hem från Amanda. Jag kan säga att jag behövde komma ut och träffa någon eftersom jag vart inne hela dagen och bara packat och tråkat. Vi busade lite och sen kollade vi på Morden i Sandhamn. Men jag va tvungen att åka hem efter typ 1 timme eftersom vi åker imorrn. Nu sitter jag i all fall och fyller i Tidrapporten för ledare ås jag får lite cash för att jag hjälpt till. Jag kan säga att det inte går så jättebra för jag fattar inte speciellt mycket, hehe... Nej nu ska jag fortsätta med pappret sen ska jag fixa det sista inför resan. Sov gott!

Puss /Ronja

Älskar dig gullis ♥

Nanananana.......

Heejhej!

Har precis kollat på High School Musical 2 med bror min. Asså är det bara jag som fortfarande tycker dom är bra? Detär så himla fina filmer tycker jag. Jag har även skrivit packlista så snart ska jag ta fram alla kläder och börja den tråkiga delen med att åka bort, att packa! Jag hatar det för det är alltid något som man glömmer. Nej usch det var väldigt kallt här vid datan så jag tänker inte skriva mer nu...


Bara två dagar kvar nu!

/Ronja

Hej efterlängtade jullov!!!!!!!

HEEEJ!!

Jag är så jäkla glad just nu! NU ÄR DET JULLOV! :D och jag är väldigt glad över mina betyg också! Jag fick två MVG och resten VG vilket jag är skitglad över.
Efter avslutningen GICK jag hem från Kalmarkyrka och alla som vet vart den ligger och vart jag bor vet att det inte är den kortaste biten att gå då det är typ -13...... Mitt hår frös också så jag såg ut som en kärring med vitt hår!

Aja, nu ska jag tina lite och sen åker vi till stan. Hoppas ni får en übertrevlig dag.

Puss /R

"Detta fält måste fyllas i".........

Tjaa!

Har precis gjort massa kort som ska sitta på julklapparna med mamma. Ska även slå in det sista paketet snart som är till min kära farmor som även fyller 65 år på julafton, pussar till henne!
Jag har även hunnit med att välja om kläder till imorrn. Jag hade först tänktha strumpbyxor och något till men med tanke på att vi (jag, mamma och bror) ska in till stan sen och gå runt där typ hela dagen så kändes det lite kallt. Så det blir jeans och linne istället, snyggt, stilrent men framförallt varmt (varmare) och skönt.

Hejhopp!, TjingTjong!, ByeBye!, Later!, Hejdå! Vad många sätt man kan säga hejdå på, på ett enda språk, lite coolt... Eller? Hehe. Asså gud vad jag är trött! Ha de gött!

Puss /Ronja

En glaad nybliven 15 årig tjej.......... och sandra ;PppP

I just wanna dance

Tjena bloggen!


Sista dagen avklarad!! Även fast den va ganska värdelös så är det skönt att ha den avklarad. Första lektionen satt vi bara och pratade, hälsade Bella välkommen hem till kalla Sverige efter två veckor i Thailand. Sen hade vi matte och då städade vi skåpen och sen blev det cafeet till språket började. Vi kollade på film (som jag inte hängde med i speciellt mycket för jag har missat typ 1 timme eftersom det har vart annat på gul då...) sen hemkunskap, då lekte vi bara, sen lunch och lite senare slutade vi...
Jag har även vart ute och joggat idag och kört styrka. Ska göra det iaf en gång i veckan har jag bestämt. Får se hur längedet håller bara, hehe..

Asså jag vet inte vad jag ska skriva om... Jag har sagt det förut, men det känns så tråkigt att bara skriva om vad jag gör på dagarna hela tiden..? Men kom gärna med förslag om vad jag ska skriva om. Problemet är bara att det inte finns så mycket att skriva om.. Kanske ska börja med den där lista över de 30 kommande dagarna.... Låter som en bra idé tycker jag. :)

Ha en bra kväll alla!
Puss /Ronja


Eeeeh...............................


Fjärde advent

Heejhej!

Usch vad jag inte gillar söndagar! Man gör verkligen ingenting, typ bara ligger i soffan och degar. Eller, förut va jag ju i V-ängen och jag sprang faktiskt dit. Men sen så har jag bara vart stilla typ. Nu blir det i alla fall adventsfika här hemma. Ha n trevlig kväll alla och trevlig fjärde advent (de timmar som är kvar...)

Puss /Ronja

"Vänlighet är det språk som de döva kan höra och dom blinda kan se"

Tjoooooo!

Har nästan nyss kommit hem från avslutningen med barnen. Gud vad dom är söta alltså! Och jösses vad duktiga dom har blivit under den här terminen. Så kul att se!

Nu ska jag bara ta det lugnt och ladda inför den sista dagen i skolan denna termin. BARA EN DAG KVAR NU! :D

Puss /Ronja


Fick dom här sakerna. På lappen står det: Du är världens bästa gympafröken, Du är bäst!
Så himla gulligt!


Only one more day to go

Tjenare!

Har ni sovit gott? Själv har jag nog sovit lite länge för jag är jättetrött fortfarande.. Men det var skönt så det gör inget. Idag ska jag träffa Nattha. Vet inte riktigt vad som händer men nåt kul blir det nog i alla fall.
VET NI?!?! Igår på matteprovet fick jag ALLA RÄTT! :D Så jäkla glad!! Sen gick det ganska bra på franskaprovet också, känns som det i alla fall.
Nej, nu ska jag fixa mig lite.. Ha en bra dag!


Söttttttt!

Puss /R

We´re like soldiers in the war

Tjeena!

Håller på att plugga för fullt. Jag känner mig faktiskt inte så nervös inför provet imorrn, jag tror det kommer gå bra.
Asså shit jag mår verkligen illa! Har ätit alldeles för mycket pepparkaksdeg idag! Vi har bakat till våra hus hela dagen och det är typ omöjligt att inte äta lite... men det svider sen, när man har ont i magen. Inte alls kul! Jag har i alla fall gjort klart nästan alla bitar, typ bara tre eller fyra kvar.

Ska gå och tvätta mina händer för dom luktar fortfarande...

OJ, hahahah! det har tagit typ 30-40 min att skriva det här inlägget för jag glömde att jag inte hade publicerat :)

Pöss /Ronja

Jag saknar mitt gammla långa, tjocka hår!....

Snart, snart, snart......

TJaa!

JAG ÄR MÄTT! Har precis käkat köttfärssås och makaroner, made by me, mycket gott!
Idag har det som sagt vart stockholmsdag för gul senarelag och det var riktigt kul faktiskt. Eller museet var väl inte så kul men att vandra omkring i stan med en galen klass är ganska kul. Orkar inte berätta vad vi hittade på, mn kul var det! Som vanligt somnade jag när jag kom hem. Skulle plugga men soffan såg så skön ut så jag somnade i cirkus 40 min... Mycket väl behövt! Sen tog jag en lång skön dusch och sedan lagade jag mat till mig och broder min.

Hur har eran dag varit? Bra, tråkig, värdelös, skitrolig..?
Hur som, så ska jag plugga franska nu... Ha så kul!

SNART ÄR DET JULLOV!!! :D


Söta...........

Puss /R


Rebecka, kom hem!

Jag får seriöst damp snart! Rebecka du måste komma hem! Jag saknar dig som fan! Hur ska jag klara mig i fyra veckor till? Hallå, du är typ som min andra halva och man kan inte leva med bara en!
Nu låter det nästan som att jag är beroende, och jag är typ det, det kan jag inte neka. Men alltså jag bara måste ha dig här, i närheten!
När du kommer hem måste vi träffas på en gång!


Hihi lite bildbomb.... Men, hoppas du har det kul där borta! Ses när du kommer hem! ♥♥

Top back, hands up, radio on, the party goes on

Heejhej!

Idag har det inte hänt mycket! I skolan var allt som vanligt utom att vi hade vikarie på so:n (vilket man nästan kan börja kalla vanligt). Jag gjorde klart min ljusstake på slöjden, ganska najs på sista lektionen sådär.
Efter skolan gick jag nästan direkt till centrum och handlade massäck till imorrn. Det är nämligen stockholmsdag imorrn, niorna ska gå på Strindbergsmuséet och sen ska vi kolla på pepparkakshusutställningen. Vet inte om jag ska tycka att det är kul eller inte...

Nej, nu måste jag plugga franska. Ha en bra kväll!
Puss /Ronja


OOOOOOOOOOOLDIIIIE!

White light moment

Tjena dissade blogg!

Nej men jag har inte haft tid.
Jag hinner inte heller skriva mycket nu för jag måste plugga. Har två prov kvar och jag ska fan kötta på dom!

Pöss /Ronja
Från juluppvisningen igår:




Ingenting kan bli vad det var

HejsanHoppsan!

Jag måste seriöst vara den sämsta bloggerskan? Men skolan går före och det är prov nästan alla dagar den här veckan....Drygt som fan! Men, det har inte hänt så mycket. Har vart i skolan, pluggat, sovit, tränat... Typ det.
Idag hade jag min sista musiklektion, EVER! Så jäkla skönt. Fick ett VG också :D ännu mer skönt!
Nu ska jag plugga svenska sen ska jag gå (snarare jogga.. till centrum köpa blåa tights till uppvisningen och sen vidare till träning.

Puss /Ronja

Dagens
Byxdress Bikbok, klocka Ur&Penn, Halsband har jag fått, Converse



Överraskningsfest

Heheheej!

Jag sa ju igår att jag skulle träffa Rebecka men att jag inte visste vad vi skulle göra. Men för att vara riktigt ärlig så visste jag på pricken vad vi skulle göra. Vi skulle nämligen ha en överraskningsfest för Emmica och Johan. Men eftersom att dom kanske skulle läsa inlägget kunde jag inte skriva något om det. Det blev i alla fall väldigt lyckat. Vi (Jag, Rebecka, Göran, och Ida) gjorde tacos och dukade och fixade fint. När dom sen kom så stod vi (alla utom Göran) gömda i köket och sen när dom kom in så skrek vi "överraskning". Dom blev jätteglada och överraskade båda två. Vi började käka på en gång och sen spelade vi Diamanten som jag inte hade spelat sen jag gick på fritids typ, det var sjukt kul. Sen kollade vi på filmen Just like heaven, som gick på 3an tror jag det var.  Jag åkte hem vid 11 och jag var helt död! En riktigt rolig kväll blev det i alla fall.. :D

Kanske lägger upp bilder sen...
Puss /Ronja

05-12-10

Heejhej!

Sovit gott? Hehe, det har i alla fall jag. Vet ni? Nu inatt ska jag äntligen få sova i min säng igen. Nu har temeraturen i mitt rum äntligen stigit till 22 grader vilket är väldigt skönt förut var det nämligen 14.....
På förmiddagen har jag pluggat So, prov på tisdag. Snart ska jag fortsätta tror jag. Vid halv två ska jag gå till Västerängen för att träna barnen. Sen ska jag till kyrkcentrum där mamma har konsert med kören. Och sen snabbt hem, käka för att sedan gå tillbaka till V-ängen för att träna själv.

Hoppas ni får en trevlig dag.


Puss

Firework

Shoooo!

Igår hade jag riktigt kul! Efter skolan så pluggade jag lite, sen kom Rebecka och så väntade vi på Amanda, sen gick vi till Infra Park och käkade pizza, gott! Sen gick vi till Lucas och där var även massa andra. Vi spelade först lite TV-spel och sen kollade vi på film. The collector hette den. Jätteäcklig! Det är samma ressigör(?) som till Saw filmerna så det var ungefär samma stuk. Usch jag får typ panik bara jag tänker på filmen. Sen spelade vi kort och sedan även NHL11, eller killarna spelade det. Jag gick hem vid 12, fick lite sällskap på vägen och så blev det snökrig.

Idag har jag pluggat lite. Ritade klart min ritning till pepparkakshuset så nästa no lektion kan jag börja bygga kartonghuset, yeah! Nu ska jag snart gå till centrum ska möta Rebecka så ska vi köpa lite godis och sen går vi vidare till........... det vet inte inte. Men kvällen kommer nog bli minst lika bra som igår.

Juste jag skulle berätta förut om "dagens händelse"..... Jo det var så här att två personer (nämner inga namn) öppnade en surströmmingsburk ute vid skåpen på gul så det stank *****, det luktade in i stora arbetsrummet, in på grön och överallt! USCH! så himla äckligt! Som tur var så försvann lukten typ 2 timmar efter... men ändå.

Aja, hoppas ni får en bra dag/kväll!
Puss /Ronja

Så jävla hett! :P

Spårad lektion.....

Tjaaaaabbaa!

Sitter i skolan och har engelska men.... ingen jobbar.. Sara är och kopierar till vårt prov så orka plugga liksom? Aja, snart är det lunch och då är det ugnspannkaka, gott! Bloggar när jag kommer hem.

Puss /Ronja

Tänk att man tyckte det var kallt när det va typ 5-10 grader och nu tycker man det är
varmt när det är typ -2....Helt sjukt!

In the café

Shooo! Just nu har jag lunch så sitter i cafét och chillar. Snart är det dags för svenska och då ska vi kolla på film. Måste berätta om dagens hämska händelse sen också... Later /Ronja

Jag hatar att vänta...

Tjaaaa! Har tränat klart nu men väntar med rebecka på hennes mamma, sen ska jag springa hem. Jag är så sjukt hungrig! Som tur var blir det god lax. Nu blir det att springa... Puss

1 December

Heej på er!

- Er som fortfarande lever......... Nej men seriöst kan det verkligen va så här kallt?? Jag dör typ när jag är innomhus!! Förutom kylan så har dagen vart riktigt najs. Hade 3 lektioner, slutade vid lunch för franskaläraren va typ på kurs eller nåt sådant. Har legat i soffan och sovit och pluggat lite. Ska göra lite mat snart och sen blir det en joggingtur ner till träningen hade jag tänkt. Hoppas jag överlever bara :)
Så klä på er varmt när ni ska ut! Annars kommer ni bli sjuka på 1 sek.

Have a nice day!
En bild från i lördags innan middagen i stan...

/Ronja

RSS 2.0