Nu är det bestämt!

Hejsan :)

Nu är det bestämt! Vi ska åka till Grönan imorgon och efter det så ska Vendela sova hos mig också!:D<3 Kanske ska hon också följa me på söndag in till stan igen, vi ska typ gå på nåt muséeum eller nåt ;) haha, det var bara det jag skulle säga ;)

Kram /R

Fredag=Grönan+massa annat roligt!:D

Heej! :)

Idag har jag vart i skolan igen... Det gick väl bra tror jag, jag lömnade in No uppgiften idag också, jag hoppas att jag får bra betyg, för jag skrev jätte mycket och gjorde en gansak kul grej (tycker jag iaf) av en annars gansak tråkig fakta text.. ;) Menmen, vi slutade 13.40 idag och då cyklade jag hem.
Jag har nyss vart med mamma på Bygg Max för att köpa spackel och på Coop forum för att köpa lite mjölk och lite sånt.. 

Ikväll ska vi hämta min morbror David och kusin Milton på arlanda, de kommer stanna till måndag kväll :) Det kommer bli jätte kul för jag har inte träffat de på typ ett halv år! :(  Imorrn ska vi på Gröna Lund och då ska Vevve med också!:D Det kommer bli såååå kuul!!!:D haha, japp och jag har bestämt att Vevve ska åka frittfall om det så är det sista jag gör!;D

Nej, nu ska jag gå och se på The Hills. Sen blir det nog middag.. Jag börjar bli hungrig ;)
Ha en superbra helg ni också!

XoXo
     Ronja!<3

Snart fredag!:D

Heejsan!:)

Idag så var det skola igen då.. Vi hade sovmorgon idag eftersom att elevens val inte har kommit igång än och det var första lektionen. :) Så jag började 9.15 (eller egentligen 9.35, för lektionen började inte förns då..:P), en timme tidigare än vanligt!:D Fast det blev bättre, för jag skulle hem halv 1 för då skulle vi få hem några som vi skulle prata med. Och då när jag skulle hem, hade jag bara haft slöjd, lunch och 10 minuter No innan jag skulle hem..;) Sen så vid 3 så åkte jag tillbaka till skolan, lagom tills de andra slutade, för jag skulle möta Vevve för att vi skulle va :) När vi kom hemm till henne åt vi lite mellis och kollade på tv, sen åt vi middag, det blev en ganska tidig middag eftersom Vevve hade träning. Efter maten så kollade vi lite kläder och så, sen så skulle vi åka iväg till träningen. Jag blev jätte sugen på träna, eftersom jag satt och kollade på, men jag kunde inte för jag hade inga träningskläder med mig.. :( Menmen, jag fick hjälpa till lite istället. När jag kom hem så satet jag mig vid datan direkt och snart ska jag skriva sagan som vi har fått i No läxa att göra. Ska skriva en saga, men ändå få med fakta om hur det går till när man äter och vad det är som händer i magen. ;) Aja, ska gå nu, ha det bra!

Kram  / R.

26/8

Hejsan alla! :)

Idag har jag vart i skolan igen. Det gick bra, jag hängde med på allt, tror jag i alla fall. Efter skolan var jag med Bella O, det var JÄÄÄTTE länge sen så det var kul. Vi gjorde inte så mycket förutom läxor. Vid 4 cyklade vi till henna för vi skulle sen hämta Hampus på dagis. Halv 5 cyklade jag vidare till skolan, för då skulle jag möta Erica och Amanda för vi skulle cykla tillsammans till träningen. Det var bara friståeende träning idag, men det blev väldigt varmt ändå, för det var väldigt varmt ute och jag hade cyklat jätte mycket så jag var redan himla varm o kroppen. När träningen var slut cyklade jag hem och duschade, sen satte jag mig vid datan och väntade på att maten skulle bli klar. Vi åt vårrullar och ris idag!:D Såå gått! :) Nu sitte jag vid datan igen, för jag orkar inte göra något annat.. ;P Ska nog göra mig klar för natten snart och sen läggamig o läsa och bara göra ingenting..! :) Ha det bäst!

Ciao!<3

Godnatt!

Heejsan!:D

Idag så var jag i skolan som vanligt. Det gick ganska bra, förutom att jag blev hungrig jätte tidigt och jag hade inte pengar eller frukt med mig så jag hade inget mellis att äta.. :( Menmen, jag överlevde ialla fall. Vi slutade 15.15 idag tror jag, och då cyklade jag med Vendela hem till henne. :) Det var ett tag sen vi va så det var kul! :) Vi gjorde lite läxor och sen så kollade jag på klockan och då var den 17.10 och jag skulle vara hemma vid 17.. :O jag fick panik och skyndade mig hem och när jag kom hem så hade jag packat ihop mina grajer och cyklat hem på 15 minuter! ;) *STOLT* :D Ah, sen så åt jag middag och sen väntade jag en timme för att sen åka till träningen.  Det gick jätte bra på träningen idag. Jag körde på som bara den! :D

Men ska gå och duscha nu..

Godnatt
    //R.


The schooool!

Heej alla läsare! :)

Idag vaknade jag klockan 6 av att kl. ringde första gången. Först kändes det som en mardröm men när jag tände lampan och fick lite ljus i ögonen så blev det bättre. Jag började kl. 8 idag, en kvart tidigare en vanligt, bara för att vi skulle ha tid för kontaktgrupp. Sen hade vi slöjd, och idag var det syslöjd. Jag gjorde nästan klart mina tofflor som jag började med förra året. Sen så var det inte så mkt mer intressant.. Jag, Bella B och Vendela kom 10 minuter försent till svenskan efter lunchen för vi trodde vi började 12.40 men det var 12.20, som tur var så gick vi upp 10 minuter innan vi trodde att vi började (halv alltså) så vi kom "bara" 10 minuter sent. Annars var allt som vanligt.
  Efter skolan var jag med Bella B, vi var hemma hod mig. Först åt vi lite mellis, sen gick vi ner till mitt rum och gjorde lite engelska. Sen var kl. 17.20 så då gick vi till tv:n och kollade på The Hills ;).  Sen skulle Bella hem och vi skulle äta.
  Efter maten skulle jag jobba lite matte också, men Jag fattade inte hur man skulle skriva uträkningen och inte Mårten heller så jag måste vänta tills lektionen imorgon.

Nej, ska gå och läsa nu.. Boken är så bra att jag måste typ läsa hela tiden! haha.
Ha det bra!
    
     Puss// R.

Har gäster

Heej alla läsare :)

Idag så har jag inte gjort så mycket på förmiddagen. Jag satt ute på balkongen en liten stund och läste, det blev typ 20 minuter. När jag gick in sen så såg jag att jag hade fått en rand efter klänningen jag har på mig ;) Så då tog jag av mig klänningen och satt där ute i ca 10 minuter, sen så var den borta :) Vid 1 kom Jonas, Teresa, Margareta och Anders på lunch som vi åt ute i solen på balkongen så nu har jag säkert fått en fin rand på ryggen också!;S
   Nej, nu ska jag gå och vara social :)


Ciao!<3

Hösten kommer allt närmare..

Heej!

Idag har det var en seg dag! Har inte gjort mycket alls. När jag vaknade, vid halv tio, så var det frukost, sen så gick jag ner på mitt rum och gjorde lite matte till jag märkte att jag behövde en miniräknare som vi inte har, så då började jag läsa No papperna istället. Sen så började jag läsa " När jag hör din röst ", sen så har jag läst den fram till 3, men eftersom att jag inte läser så fort så har jag inte kommit så långt ändå.. Jag är bara på sida 102. Menmen, det går frammåt iallafall!
  
Ciao!<3



Bokens original titel: New Moon.

Freeedaag!:D

Heej!

Idag i skolan så var det ju skolfoto, jag hade på mig en hög svart kjol och ett vitt linne och lite smycken :) Har ingen aning om hur jag blev, men antagligen såg jag ut som en mupp som vanligt! -.-  Menmen, efter skolan så var jag med Vendela och Emelie!:D Det var kul. Vi gjorde egentligen inte så mycket, men det var kul ändå för jag har inte vart med Emelie på huur länge som helst! :( Men nu är det slut på de dumheterna! :D När jag kom hem så kollade jag på The Hills, ovanligt eller hur! ;) (NOOT!!), sen var det middag. Det blev nåt nytt som ingen av oss hade ätit förut. Det var kyckling o broccoli i nån konstig sås.. Låter kanske inte så gott, men det vat det faktiskt. :) Nu sitter jag vid datan och låter maten sjunka lite, sen så ska vi äta paj till efterrätt. Det är också en ny blandning nämligen äpple och rabarber... Lite skumt kanske, men vi får se.  Ikväll ska jag nog inte göra så mycket, typ bara ta det lugnt och mysa med familjen. :)

Imorgon är det Håbo festdag, och då ska mamma vara med o sjunga. Hon är ju med i gospel kören Heavenly(?) Joy, och de ska vara med o sjunga på stora scenen. Jag ska kanske ner dit o kolla lite.. Får se.  Menmen, nu ska jag gå o vara lite social till de andra i huset.. ;) Ha en mysig kväll och trevlig helg!  :)

XoXo
   Ronja

Skolfoto imorgon!:O

Hallåsan i kakburken!;D

Idag har jag vart i skolan, och gissa vad vi fick veta där.?! Joo att vi ska ta skolfotot imorrn! Inte kul.! Menmen, ska snar gå o kolla vilka kläder jag ska ha.. Aja efter skolan så var jag med Bella O och Evan var med en stund också :) Sen så följde jag med Bella när hon tränade i Jakobsberg (Järfälla Gymnasterna), hon var jätte duktig! hon gjorde faktiskt dubbelflickis! :) sen så var det en jätte snygg kille där också som tränade samtidigt!:D haha, typiskt mig! ;) Jag kom hem vid halv åtta och då gjorde jag lite mat.  Och nu sitter jag vid datan och tar det lugnt innan jag ska riva ut hela garderoben.. typ..;)
    Ha det bäst!

XoXo!

Solen skiner igen!:D

Heej!
Igår på träningen så gick det jätte bra! :) Jag gjorde 4 tempoflickisar på "tumbletrack" (en blandning mellan tumbling och airtruck(?) ) :D Sen så gjorde jag också handvolt-frivolt :) Det var kul att träna igen!
     Menmen, idag så har jag vart i skolan igen, och nu har vi börjat på "riktigt" eftersom vi hade lektioner idag. Vi har ju en ny No lärare och hon verkar helt okej faktiskt.
När jag kom hem så åt jag lite mellis, sen så la jag mig på balkongen och solade i kanske en halvtimme.. tror jag blev lite röd i ansiktet för jag smörjde inte in mig... ILLA! Men jag tror inte det blev så mkt. Nu sitter jag bara och tar det lugnt vid datan, jag har blivit mer förkyld nu, det var nog inte så smart att träna igår för jag blev bara sämre då. Jag låter typ som värsta snobben när jag pratar för att jag är så täppt i näsan! Imorrn så kanske jag har min första hemkunskapslektion( :D ), det beror på vilken grupp jag hamnar i, annars är det på måndag eller så börjar jag med slöjd..
  Ha det bra alla!:D

Ciao!

Första skoldagen avklarad!

Såå, nu var det värsta över! Iaf så tycker jag det, för jag tycker alltid att första dagen är värst! Vi gjorde inte så mkt...
Nu är jag med Vendela och vi gör inte så mkt, typ bara chillar vid datan.. :) Kl. 6 har jag träning, det blir naajs!:D  Kanske hinner skriva ett inlägg efter träningen, får se.. Nu ska vendela sitta lite vid datan så..

Ciao!

Lyssnar på music!

Heej igen!:) Sitter och lyssnar på musik, just nu är det Kevin Borg med Paint It Black :) Den är jättebra!:)
Jag ska snart gå och duscha tror jag.. Sen ska jag måla om naglarna!;D
Aja, ha det bra.. Kram

XoXo
   Ronja!



så bra asså!

Sista lediga dagen!:/

Heej!

Idag gick jag upp 6.45 för att det inte ska vara så jätte jobbigt imorrn.. Jag gick upp och åt fruksot och sen så borstade jag tänderna sen kollade jag på tv..;)    Jag mår lite bättre idag än igår, jag har inte ont i halsen men nu kliar det och jag hstar istället!:S Men jag tror det är bra till imorgon! :) Förutom att skolan börjar då så börjar ju gympan oxå!!:D Har typ längtat sen vi slutade!;PP haha.  Ska gå o kolla på en film tror jag.. Man måste ju njuta av den sista dagen genom att verkligen ta det lugnt, och det är ju inte så fint väder idag häller så då passar det ju bra:)

Ciao!

Har blivit sjuk!:S

Nu har jag blivit sjk igen!:S Det var ganska länge sen sist men ändå...
Jag har inte gjort spec. mycket idag, har typ kollat på tv och suttit vid datan ;) Hoppas jag är bättre tills på tisdag!
Har inte så mycket att skriva så...

Ciao!

Glömde..

Glömde säga att på tisdag börjar träningen igen, det ska bli jätte kul! :D Men det känns som att jag inte kommer orka någonting, fast än jag har sprungit och gjort styrka lite då och då..!:S Menmen jag kommer komma in i det ganska snabbt tror jag...:D
Kram!<3

Myss med tjejorna!

Tjena mors!

Det var jätte kul igår (och inatt)! Först åt vi kladdkakan som Anna hade bakat, den var jätte god!:D Sen såg vi på filmen, Fredag den 13:de, den var jätte bra men jätte läskig! Sen var det flumm resten av kvällen fram till klockan 2 ungefär, då vi somnade...;) Vid 12 ringde vi "Hetalinjen", haha! det var jätte kul! Vi kollade lite på "Pippi Remix" på youtube, haha...



HAHAHA!! Japp, det kollade vi på! :D
Idag så orkade vi typ inte göra nåt! så vi bara chillade hela dagen, jag är fortfarande helt död! så jag ska lägga mig tidigt ikväll så jag orkar upp imorgon..!

Nej nu ska jag gå o kolla på friidrott på tv:n..:)
Ronja!

Oväder idag!:O

Hellooo!!:D

Idag har jag vart med Vendela och Anna! Det var kul för vi cyklade till pia och köpte glass, lr jag o Anna iaf, Vevve köpte en loka ist. Sen cyklade vi ner till skolan och kollade hur det såg ut där, och sen gungade vi på kinagungan..:) Sen skulle Anna hem, och då "draivade" jag och Vendela hem till henne på våra "baikar", haha. När vi kom hem så gjorde vi te och satet oss i hennes säng och drack det och lyssnade på åskan och regnet. Myys! Nu sitter vi och chillar vid datan, och jag tror mamma kommer och hämtar mig snart.! Då ska jag hem och äta lite food! Sen ska jag chilla lite och sen ska jag lägga mig tidigt!
Imorgon ska jag,Vendela,Anna, Shannon och Bella B ha en filmkväll och sova i lusthuset (ofcourse!:P) det blir ännu mer MYYS!  Vi ska säkert se en skräckis! jag äälskar skräckisar, bara för att jag gillar att bli skrämd(ibland iaf..)!
Men nu orkar jag inte skriva mer...

Lovezz
Ronja!

Länge sen..

Heejsan! :)

Det var ett tag sen jag skrev nu.. Men det har vart bra väder, sen så var det nåt konstigt med datan, sen åkte vi till Öland, och sen när vi kom hem så var den inte fixad än, men nu funkar den! ;)
  
   Menmen, jag har inte gjort så mkt i sommar. Har mest vart hemma ovart med kompisar.. Förra veckan var jag på Öland, där var det inte lika fint väder som förra året, men det var soligt och varmt för det mesta. :D
  På tisdag åker jag till Göteborg med familen, vi åker morgontåget som går 7.34, då kommer vi fram vid lunch och då ska vi gå på Liseberg, och sen sova på vandrar hem. Och på onsdagen så ska vi gå runt o kolla, och sen på kvällen åker vi hem.. ;D Sen så är det bara typ en vecka kvar tills skolan börjar igen.. Känns sådär. Visst jag längtar till de vanliga rutinerna man får ochså, men ända, jag vill inte sitta o plugga hela tiden.. :/


Nej, nu ska jag gå ut i solen, det är typ 24 grader i skuggan så ni kan ju tänka er hur varmt det är i solen, hehe!;D
  Ha det bäst!

XoXo
  Ronja!

RSS 2.0