Ny blogg!

Då var det klart! Från och med nu kommer jag att blogga på

ronjalindebergs.blogg.se

Jag kommer ha kvar den här bloggen ändå för att kunna gå tillbaka och kolla vad som har hänt. Puss

Sista inlägget??

Heej på er!

Ja som rubriken säger så kan det här bli sista inlägget... på den här bloggen. Jag har nämligen funderat på om jag ska fixa en ny nu när jag ändå börjar en ny del av mitt liv imorgon. Dock vet jag inte riktigt vad den ska heta..? Några förslag?

Hur som helst, igår var jag i stan med Amanda och Rebecka. Först köpte vi alla skolböcker, pennor och sudd, så nu är vi redo för da school! Sen köpte Amanda även en apsnygg onepeace. Sen gick vi även i andra butiker och flickorna små shoppade en del medans jag tittade på. På kvällen åt vi på Pizza Hut sen kollade vi på bio. Bridesmades (stavning?). Så sjukt rolig film!! Typ årets roligaste! Rekommenderas starkt! Vi kom väl hem vid kvart i ett och då la jag mig i soffan och somnade där.
Idag har jag bara tagit det lugnt. Tog världens längsta ducsh för typ två timmar sen. Skrubbade hela kroppen och rakade benen. Efter det smörjde jag in mig också så nu känner jag mig som en ny människa! Det blir även en tidig kväll ikväll för imorgon ringer klockan 07.50. (Shit, jag blir trött bara jag tänker på hur tidigt det är!) Men jag är ändå taggad, kagom taggad. Det känns spännande (och såklart lite, ganska mycket, jobbigt också att inte få göra i princip som man vill längre). Men det blir nog bra.. Hoppas jag..

Ha en asbra kväll i alla fall! Puss ♥

Everything will be OK in the end If it´s not OK it´s not the end!

Hej, säger en dödstrött tjej!

Gårdagen var hur rolig som helst! Vi hade femkamp (då jag kom sist!) Sen åkte vi hela dagen och kvällen. Eller nej det gjorde vi inte heller för vi kollade på sommarkrysset också. Jag och William fick till och med stå längstfram vid stänglset i slutet av programmet! Efter programmet skulle Danny skriva autografer och det var bara några få som stod framför tills det var vår tur, tror ni inte att han går åt andra hållet då (ledet gick åt två håll)?!?! Surt! men han kommer ju hit till Bålsta nästa helg ;)
Nu blir det dusch och sen ska jag läsa min bok!


Snyyyyyygga skor!!

Puss ♥

Redo för Gröna Lund!!


Har städat hela halva huset!!

Tjenixen!

Hur står det till? Här är allt bra. Jag känner mig riktigt duktig efter att ha städat hela övervåningen. Plus att jag håller på att tvätta för fulla.... maskiner, hehe ;) Jag har inte så mycket att säga egentligen. Jag chillar mest bara runt och gör det jag känner för. I måndags t.ex så åkte jag och Emelie in till Kista bara sådär. Vi hade inget att göra så vi tyckte det lät bra. Jag köpte ett par shorts, en blus och ett halsband. Sen på kvällen kollade vi på Bad Teacher och den var helt OK. Nej, nu ska jag dra ner till centrum och kolla på ett par byxor..

Detta köpte jag när vi shoppade

Från H&M - 149:-

Från Glitter - 50:-

Från BikBok - 99:-

Puss ♥

Tjejmys hos bellan rockade fett!!!

Hej där mitt i natten! Sorry för klass uppdatering på sista tiden men va tusan, det är sommar och jag passar på att leva livet och vill då inte sitta inne vid datan. Hur som helst så kom jag precis hem från Bella där set var tjejmiddag. Vi lagade tacos tillsammans (förutom Vendela då som gissar matlagningen och kom sent istället.. ) och sen satt vi ute på baksidan och käkade den delikata maten med alkoholfri cider och vin, fast jag undrar fasen om det inte var lite alkohol i ändå för vi dig lite svårt att hålla koll på händerna ;) sen gick vi till centrum och hyrde två filmer the Promnight och I Taket Lyser Stjärnona blev det. Två skitbra filmer, de rekommenderas verkligen! När vi hade sett klart filmerna blev det PARTY för fulla muggar! Hihi, kul hade vi! Nu ska jag snart krypa till kojjs tror jag. Det låter faktiskt väldigt lockande så så får det bli. Godnatt så hörs vi när vi hörs! Puss /R

Centrumhäng är coolt..... Eller?

Heej bloggen!

Idag blev det lite häng i centrum. Jag, Amanda och Rebecka var först på ica sen gick vi till Tele2 butiken för Mandis skulle köpa nytt skal till sin mobil. Där träffade jag Shannon också så vi snackade en stund, trrrrrrevlans! Sen gick vi upp på Lindex och där var vi i typ 40 min? Det fanns ganska mycket fina tröjor där så det var svårt att gå därfrån. Sen va vi en stund hos hennes mami. Men nu är jag hemma och vet inte vad jag ska göra. Skulle vilja gå ut men vet inte vad jag ska göra? Får väl se vad jag hittar på...

Ha det bra så länge!  Puss /Ronja

Tummen upp!

Idag fyller min sötaste och bä.....

Idag fyller min sötaste och bästaste Amanda 16 år! GRATTIS!!!!!! :D Vid tre ska jag dit för att fira. Kulkul!
Annars händer det inte så mycket just nu. Jag försöker njuta så mycket som möjligt av de sista veckorna av sommarlovet. Det känns surt att säga att det snart är slut! Men jag saknar ändå rutinerna man får när det är skola. Däremot saknar jag inte pluggandet. Det kan jag gärna vara utan! Menmen, det är ju ändå två veckor kvar så varför babbla om det nu?? Nu ska jag kolla kläder till ikväll. Hörs sen!

Puss /Ronja


Skulle jag passa i glasögon?

RSS 2.0