Angående gymnasie valet...

Hej där! Idag har jag vart ganska pigg faktiskt, men nu är jag helt slutkörd efter att ha gått omkring på ubg i typ 2 1/2 h... Men jag har nog bestämt mig nu. Visst jag ska gå på öppet hus på samgymnasiet i järfälla och på bcjf också men jag vet i alla fall vart mitt första hands val går och förmodligen andra och tredje också. Vad jag är säker på är i alla fall att jag kommer gå ekonomi programmet. Det känns liksom rätt och samma med skolan (ubg) efter att jag var där idag och kollade, det länder liksom rätt direkt när jag kom in dit. Aja, nu ska jag gå och sova... Hoppas ni haft en bra dag förresten! Puss /Ronja

Hold my hand

Heejhej!

Idag har jag bakat lussebullar, med mamma och William. Nu är julen verkligen nära! Plus att vi har julpyntat med ljusstakar och stjärnor. Julen är verkligen mysig, förutom kylan då, men annars älskar jag julen! Har även sovit en stund på soffan efter skolan. Alltså det är helt sjukt! Jag sov typ inget i natt för att jag frös så mycket. Stört!
Orkar inte berätta vad jag gjorde igår... Eller gör jag det? Jo, kan berätta lite snabbt. Sov ju hos Rebecka lör-sön så åkte från henne med 12 bussen till centrum där jag mötte William och då pantade vi burkar som vi fått. Fick typ 90 spänn var. Sen åkte vi hem, käkade lunch sen gick jag ner till barnträningen som gick super. Efter det gick jag till Gransäter och lämnade Fredriks busskort (kollade även på fotbollsmatchen han hade när jag ändå var där). Sen gick jag till Vivo och köpte lite mat för att sedan gå till Västerängen igen och vänta till träningen började. Ungefär så såg min dag ut...

Nu ska jag krypa ner i sängen och läsa lite. Hoppas på en bättre sömn i natt...

Puss /Ronja

På restaurang

Tjena! Sitter på Vapiano och har käkat en god ravioli med basilika. Mätt som tusan blev jag också! Hoppas ni har det trevligt. Puss /Ronja

Lev ditt eget liv, för du ska dö din egen död

Heejhej!

Jag är helt slut! Har sätdat i typ 2-3h, men det var verkligen behövligt och nu känns det kul att komma in i mitt rum igen!

Igår var det äntligen fredag och det firades först med vänner. Vi spelade spel, kollade film, käkade lite godis, lekte i snön medan vi gick ute... Amanda och Rebecka sov här och vi somnade inte förns 4 typ och sen kan jag väl inte säga att jag sov så skönt. Det blev nämligen ännu en natt på soffan, inte så smart om man vill vara utvilad efter!

Aja, jag ska gå och duscha och sen fixa mig. Vi ska in till stan och käka middag med Mårtens kusin och sen tror jag hans brorsa skulle följa med också. Trevligt trevligt!

Ha en riktigt najs lördag!

Mitt rum, man ser inte hela men ändå ; )

Puss /Ronja

Yesterday is a history, tomorrow is a mystery, today is a gift

Tjaaabba!

JAG ÄR PROPPMÄTT!! Har precis käkat (vårrullar och ris, så himla gott!) med mamma men nu har hon åkt till kören. Har även satt igång till william som nog kommer hem från träningen snart., Sen ska jag möta Amanda och Rebecka någonstans. Har inte sett Amanda på typ 1000 år känns det som men egentligen är det bara typ en vecka.
Asså seriöst! Vilken värdelös dag! (Konstig hoppning där men aa...) Jag kommer till skolan, liite sen (igen) och så kommer alla tjejer (utom två) och säger att vi har håltimme i typ 75 min för vi inte har någon No och att vi även fått nytt schema som verkligen suger! Och att vi sammanlagt kommer ha 2 TIMMAR NO VARJE TORSDAG! Seriöst hur tänker människor? :O Asså aa jag kan inte ens förklara min frustration!!
Dagen räddades i alla fall av trevligt sällskap i klassen som bara bestod av 6 tjejer hela dagen för att alla andra var på Älvsjö-mässan.

Nej, nu ska jag gå och möta mina b-rudar. :)

Pöss /Ronja

Typ 1½ år sen så mobba inte TACK..!

"Kindness is the language which the deaf can hear and the blind can see"

Hejhopp!

Shit vad veckorna går snabbt nu för tiden! Känns som man inte ens hinner leva... Det braiga med att det går snabbt är ju att helgen kommer så fort men då suder det att den är över lika snabbt som den kom.. Jobbigt!
Aja, idag har det vart najs. Förutom att jag fick en piss start, kom försent, håret bajsade sig och jag var bara allmänt sur så har den vart bra. Fick även veta att läxan i franska inte alls va till idag utan tills på fredag, lite surt men då kan jag ju slappna av lite :) Ska plugga lite matte sen blir det barnträning och sen egen träning.

JUSTE! Jag måste berätta att den här onsdagen måste vara den bästa på typ hela terminen! Vi slapp de 100 minuter musik som vi vanligtvis har denna dag. SÅ NAJS! hade istället håltimme mellan 10 över 10 och 13.. Så vi satt i caféet alla tjejerna (förutom Johanna som är sjuk, krya på dig!) och snackade om lite allt möjligt och drack cappocchino(?), mys!

Puss /Ronja

På lunchen typ förra veckan

Vad gör jag för fel...?

Heej!

Har precis käkat lite mat för snart är det träning. Idag ska jag fan kötta!!

Dagen har vart skön. Hade förta träslöjdslektionen idag också. Jag ska göra en ljusstake har jag bestämt mig för. Så idag har jag svarvat för första gången i hela mitt liv och först trodde jag att det skulle vara jätteläskigt men det var det inte så det gick riktigt bra. På idrotten var det Handboll och jag har kommit på att det är min nya hatsport! Seriöst, så himla tråkigt!
Nej nu måste jag plugga franska innan jag ska iväg...

Puss /Ronja

Fire bomb

Tjena!

Vilken......... seg? nej... tråkig?.... nej.... äh, jag vet inte, men dagen har vart... någonting som jag inte kan komma på just nu.. Men jag har i alla fall hunnit göra mycket. JO NU VET JAG! Dagen har vart bra! För jag har fått veta hur det gick på Sv, matte - provet och The book about myself som jag skrev förut om ni kommer ihåg? I alla fall så på svenskan fick jag VG, matten MVG och engelskan MVG-! Jag är jäääääääääääätteglad för det! Sen imorgon får vi veta hur det gick på So provet, hoppas det gick bra.
När jag skulle gå hem från skolan så var det typ snöstorm! Kanske inte, men det kändes verkligen så. Sen vardet direkt att sätta sig med böckerna och börja plugga.. Och nu ska jag fortsätta med franskan. Måste kunna böja imperfekt till på onsdag.. Sen ska jag göra en tidig kväll ikväll för jag håller seriöst på att somna där jag sitter.

Juste skulle säga också att jag vet att jag inte är världens bästa bloggare men jag hinner inte alltid + att jag inte ens sitter vid datan varje dag.. Så det får bli som det blir. Men jag bloggar så ofta jag kan!

Puss /Ronja

I like it

Shooooooooooooo!

Nu har jag precis käkat thaimat, Gott! Hos Emelie har vi spelat "vårt" spel nämligen The game of Life, sen spelade vi The Simpsons game på PS2, riktigt kul spel. Sen såg vi att Harry Potter gick på Tv:n så då kollade vi lite på det. Sen gick jag hem för att käka och nu snart ska vi ut i snön och leeeka. Som små barn! Man måste faktiskt passa på medans den finns! Så nu måste jag gå och leta upp min termobrallor......... Tror nämligen att dom ligger i ute förådet? :S Aja, pööööööss!


Hassela i januari 2010

/Ronja

"Det är inte vad du är som håller dig tillbaka, utan det är vad du inte tror att du är"

Heej!

Äntligen lördag! Så himla skönt att vara ledig även fast det bara är två dagar. Jag har inte hunnit göra så mycket under dagen med tanke på att jag vaknade vid 12... Men jag har iaf torkat lite i köket, käkat, fixat mig och nu ska jag till Emelie. Vet inte riktigt vad vi ska göra men vi ska i alla fall kolla på bilderna som vi tog förra gången. Kanske lägger upp några också, får se.. Nu måste jag gå så hon inte måste vänta.

Puss /Ronja

The other side

Heejhej!

Har precis duschat vilket var väääldigt skönt. Tyvär så blevdet ingen träning idag, mådde inte riktigt 100 så då stannade jag hemma och pluggade men det slutade med att jag somnade, hehe... Jag tänkte göra en tidig kväll ikväll så nu säger jag Godnatt till världen!

Puss /Ronja

P.s är det någon som har en bra bok jag kan låna? Eller som ni vet är bra? Den får gärna vara på engelska. D.s

Open my eyes yeah, it was only just a dream, so I travel back down that road

'allo!

Vilken ovärd dag! Först var det sovmorgon till halv 10 för att vi fortfarande inte har någon no lärare men sen när jag kommer till skolan får jag veta att Jocke (min so lärare) är sjuk och att vi inte skulle börja före 10.50.... Som tur var så hade jag SYV-möte på morgonen så det var inte helt onödigt att jag gick till skolan.  Sen hade vi matte och sen lunch, sen var det svenska sen hade vi so men då skulle vi ha vikarie och kolla på någon film om andra världskriget som vi inte ens jobbar om...  Sen slutade vi... 2 riktiga lektioner som man lika gärna kunnat göra bättre jobb hemma.
Nu har jag i alla fall pluggat för matte provet imorrn, ska även plugga franska nu.

Förresten, asså filmen var så jäkla bra! Jag vill bara se fortsättningen nu, Nu, NU! Jag grät till och med två gånger, förvånad? Inte jag i alla fall, hehe :)

Ha det!


Puss /Ronja

Harry Potteeeeeeeeeeer

Gooood morgon!

Är ledig idag för att jag ska hinna träffa min moster med familj som är här på besök. Vi ska till Jakobsberg och sen till Ikea. Där blir det väl lite lunch eller något liknande och sen så åker dom hem i eftermiddag :( Men vi ses ju på julen.
Sen blir det bio för mig och William.

Nu måste jag ruuuusa!

Puss /Ronja

Unstoppable

tjaaaaaaaaaaaaaaaa!

Hur måååår ni? Själv mår jag bra! Är bara allmänt seg i kroppen idag och utmattad efter träningen som jag kanske egentligen inte borde ha gått på med tanke på min sega kropp...... Men jag körde så mycket kroppen tillät, mest styrka men lite annat också.  Jag har faktiskt inte så mycket att berätta. Somnade i typ 2 timmar efter skolan vaknade typ kvart över 5 och fick panik för att jag egentligen skulla plugga franska..... Aja, jag är ledig imorrn så jag har 2 extra dagar på mig :) Nu blir det raka vägen in i duschen och sen ska jag sova. Längtar!

Puss /Ronja
eeeeeehhmmmmmmm....

Förlåt att jag aldrig sagt förlåt

Heejhej!

Asså jag har nu pluggat i 3 timmar, så nu är jag helt död! Men det var värt det för nu är jag nästan klar med sidan i matten som vi ska börja med imorgon, jag har gjort klart engelskan, jag har pluggat lite svenska.. Nu ska jag bara plugga glosor i både engelska och franska. Sen är det träning ikväll, wihooo! Hoppas det går bra, och att vi gör något roligt för jag känner mig taggad.  Nu väntar glosorna på mig....

/Ronja

Gymnastik i mitt ♥

Heejhej!

Vilken härlig dag! Vaknade klockan nio av att klockan ringde och hoppade direkt in i duschen. Jag gjorde mig iordning och sen gick jag mot simhallen därjag blev upphämtad av en av "mina" gymnaster för att åka till Järfälla och tävla. Dom var verkligen jätteduktiga, tyvär blev det ingen medalj men jag är i alla fall glad ändå. Ååh, gymnastik är verkligen underbart. Jag njuter av varje ögonblick!

När jag kom hem drack jag lite te, sen började jag plocka upp lite kläder från mitt golv och lägga tillbaka i garderoben och slänga i tvättkorgen, sen ringde min papi så pratade med honom en stund. Efter det bäddade jag sängen, bytte sängkläder till och med.

Så, vad händer ikväll då? Kanske ska träffa nån, hoppas på det. What even happens, I wish you a great Saturday night!



Puss /Ronja

Så det kan gå....

Tjena bloggen! ;)

Kom hem från Barkarby för en liten stund sen. Åkte dit direkt efter skolan (därför har jag inte bloggat förns nu..) med mamma och först åkte vi till bauhaus och köpte en spade, sen åkte vi till Ikea och  fikade med en kompis till mamma. Efter det åkte vi till Coop och handlade, och  nu är jag hemma. Ska snart käka middag, lax med spenat, permasanost och potatis blir det, suuuuuuper gott! Snart kommer Rebecka också, den sötisen. Vi ska kolla på Harry Potter och de vises sten. As länge sen verkligen som jag såg den så ska bli kul.

Vad ska ni hitta på ikväll? Vad det än blir så hoppas jag att det blir något roligt och att ingen behöver vara ensam.
Puss /Ronja


Göööölligt!

I catch a grenade for you

Tjaaaa!

Har precis pluggat matte. Går faktiskt riktigt bra nu, men hur svårt är det egentligen med potenser? Nej precis det är skiiiit lätt! I alla fall än så länge..... ;P
Hur har eran dag varit? Min har väl vart sådär. Känner mig fortfarande väldigt trött och deppig, men jag skjuter det åt sidan så gott det går. Hade idrott som sista lektion och jag höll seriöst på dö, för jag var inte pepp för fys..... + att jag fick jätteont i min vrist så jag kunde inte vara med hela tiden.
Nu ska jag träffa Amanda och Rebecka. Ha så kul everybody.

Puss /R

JAG SKA SE HARRY POTTER PÅ PREMIÄREN!!!!!!! :D

"Everything is going to be allright!" Well how long time does it take, becouse I´m not sure I can wait any longer....

Heejhej!

Har nu käkat efter träningen som gick.................. sådär. Kunde väl ha vart lite mer fokuserad och verkligen satsat, men allvarligt talat vet jag inte hur jag ska kunna hitta den där glöden igen.. Just nu känns den väldigt avlägsen, som att jag aldrig kommer hitta den igen. Kommer jag någonsin bli den jag var för bara några dagar sedan? Det känns inte så! :/ 
Nej, nu ska jag inte skriva ut min sorgsna känsla här, det blir ju bara så tråkigt. Istället hoppar jag mot duschen och sen blir det date med kudden.

Puss /Ronja

Engel

Tjena!

Har precis käkat lite mellis, kollat mina omdömmen (som jag inte alls är nöjd med!) och repeterat franska glosorna en gång. Hade tänkt lägga mig i soffan och läsa en stund men tänkte att jag skulle försöka att inte dissa bloggen för en dag.. ;}

Hörs sen!
Puss /Ronja

Dagens

I just want everything to be normal again

Hej hej! Är i skolan och har lunchrast men snart är det franska. Efter det är det bara no och sen slutar jag, så jäkla najs! Nej nu ska jag vara lite social.. Puss /Ronja

I can only say one thing.... Suit yourself!

Heej!

Asså jag måste verligen bli bättre på det här att blogga...... Tänkte blogga igår kväll men då fick jag veta en väldigt tråkig sak så jag hade helt enkelt inte lust med det. Men jag var i alla fall med Rebecka igår. Vi typ bara kollade på tv för båda var sjukt trötta.  Åkte sedan hem vid 9. Och när jag kom hem fick jag veta denna tråkiga nyhet som jag inte tänker berätta här..

Idag har jag vart på sådär humör. Visst, jag skulle kanske ha kunnat stanna hemma (för ärligt talat vet jag inte om jag kommer stå ut med det här...?) men jag kände att jag kan inte vara hemma och missa något bara för att det har hänt något, som inte ens egentligen har med mig att göra... Dessutom hade jag nog bara tänkt på det om jag varit ensam hela dagen. Dagen gick hyffsat snabbt i alla fall, slutade halv 3 och då gick jag hem i snöstormen.
Nu ska jag plugga musik sen blir det träning.

Hoppas ni har haft /får en bra dag.
Puss /Ronja

Du får mig alltid på bra humör, oavsett vad, även fast det kanske bara är för stunden men ändå.. Jag vet att du alltid finns där för mig, vad jag än behöver, en axel att gråta mot, en krambjörn att gosa med, någon att prata med, eller bara någon som faktiskt bara finns där när det behövs. Jag Älskar dig av hela mitt hjärta! ♥♥

Feeeel

Juste haha! Glömde säga sorry för att det blev lite knasigt med inlägget igår kväll, men jag bloggade från mobilen och aa det blev lite fel på vissa ställen.. Skulle tex skriva "pajen" men det blev "saken". Hoppas ni förstod vad jag menade iaf.

Puss /R

'til the sun comes around again

Heej!

Har precis kollat på High School Musical 3 det var as länge sen jag såg den så kände att det var dags.

Tävlingen gick väl sådär.... Vi körde bra men vi körde på högre nivå än vi brukar så vi va tvugna att ändra på några ställen och de nya sakerna kunde vi bara träna på under 2 träningar (och extra träningen igår).... men jag är glad ändå!
Ikväll är det träning och jag önskar att jag var mer taggad än jag är, men jag är så jäkla trött så jag orkar inte. Men ska plugga lite engelska sen typ sova en stund och självklart ska jag träna sen, eller hur!? ;)


//Ronja

Förra helgen

If you're the one for me...

God kväll! ;) Asså bowlingen...... Det gick ju inte så himla bra, men jag har faktiskt gjort illa min armbåge så jag kunde inte köra ordentligt och att köpa med höger var ju bara att glömma! Åka lyckades skrapa ihop typ 150 poäng iaf, *stolt!* efter bowlingen gick vi hem hit men de som var här åkte hem och jag käkade lite åt saken som blev över hehe... Nej, nu måste jag sova om jag ska orka upp imorrn. Sov gott! Puss /Ronja

Let´s go!

Heejhej!

Jag är vråååååålhungrig! Vilken tur att det är mat alldeles strax! Väntar bara på gästerna.. Vi ska käka mat och efterrätt sen ska vi gå ner till bowlinghallen och spela och jag kommer VINNA! Eller jag ska försöka i alla fall..;P

Nu måste jag ta hand om kakan som jag bakat till imorrn. Ha en bra kväll!

Puss /Ronja

I can do it even better with broken heels

Tjena!

Filmen igår var riktigt bra. Dessutom fick jag ett par coola 3D glasögon att ta med mig hem :)
Idag ska jag plugga. Har engelska glosor till måndag och har musik förhör på onsdag. Sen klockan 3 är det x-tra träning i Futurum. Det är ju tävling imorrn på Rm3 nivå vilket är högre än vi brukar köra så då har vi vart tvugna att ta bort och lägga till saker så måste träna så allt sitter imorrn. Senare på kvällen ska jag bowla med familjen och en kompis till Mårten ska också med, kul!

Nu måste jag sätta igång om jag ska komma någon vart.

Puss /Ronja

Det blev inte mycket shopping för mig igår, köpte bara en ögonfransböjare och ett läppglans. Men jag är glad ändå.

Fika paus

Hej! Har shoppat och tittat i butiker i flera timmar så nu sitter vi och fikar, gott! När killarna kommer sen så ska vi kolla på bio det blir saw 3D jag kommer seriöst dö! Hoppas ni har det bra Puss /Ronja

Shoppa och bio, kan det bli bättre?

God morgon!

Idag är det min lyckodag! Jag ska få vara med bästa brudarna och vi ska vara inne i stan hela dagen och shoppa (det kommer nog inte bli så mycket shopping för mig eftersom jag brände ganska mycket förra gången...) och sen ska vi kolla bio. Myyyyyys!
Nu måste jag rusa, ska hinna äta och fixa mig innan senast 10 över 12..... Hörs under dagen

Puss /Ronja

På café

Hej! Har precis kollat på bio med mamma och william, due date såg vi, helt okej film som var väldigt rolig. Nu sitter vi på ett café och jag är proppmätt deve att ha käkat en chokladkaka med grädde :p Ska snart åka hem och då ska jag träffa Nattha vilket var väldigt länge sen, förutom på träningarna förstås men det räknas inte hehe... Hörs senare /Ronja

Frisyr fixar dags

Heejhej! Har precis fått håret fixat åt emelie och det blev riktigt fint. Vi kollar nu på the hills och jag ska fixa hennes hår, det är verkligen så himla kul att fixa hår och sånt :) Puss /Ronja

Mot Emelie

Tjena!

Nu har jag käkat brunch och fixat mig lite så nu ska jag gå till Bästa Emelie (: Vi ska käka kladdkakan vi bakade igår och kanske spela "vårt" spel The Game of Life kulkul!

Ha det bäst!
Puss /Ronja

Onsdag 3/11 2010

Heejhej!

DET BLEV EN BRONSMEDALJ PÅ TÄVLINGEN! :D Så himla glad!
Efter tävlingen åkte jag och Rebecka hit och jag duschade m.m sen åkte vi till henne och hon gjorde samma sak. Sen käkade vi middag och efter tog vi det bara lugnt. Somnade vid typ 11 för vi var helt döda. I måndags blev jag väckt vid 12. Vi käkade frukost och gjorde oss iordning sen gick vi ut och tog lite kort. Strax efter sju åkte vi hem till mig men det hände inte mycket. Vi var fortfarande helt döda.

Igår var jg med underbara Emelie. Det är seriöst alldeles för länge mellan gångerna som vi träffas! Måste bli bättre på det. Vi tog också lite kort sen bakade vi men vi käkade inget, onödigt? Nej, för det är så mysigt att baka. Vid halv 7 åkte vi ner till träningen som gick bra för min del. Det blev mest fristående, men det är ju bäst så det gör inget.

Vad händer idag då? Ska ni göra något kul? Eller bara sitta hemm och njuta av ledigheten? Eller så kanske det är skola/jobb som gäller? Vad som än händer så får ni ha en bra dag.

Himla långt inlägg det här.. Aja, ha en bra dag!

I lördags kvällNär jag och Rebecka tog kort

Puss /Ronja

RSS 2.0