Dagens låt 30/9

Hade inte hört talas om Jason Derulo föns idag när Vendela sa att jag måste söka på den här låten som sen fick bli "Dagens låt".. Riktigt skön låt!


Jason Derulo med låten Watcha say

XoXo
Ronja

Shit vad kallt det är ute!

Tjena hopp!

Idag har min dag vart bra. Det har vart väldigt kallt, men annars har den vart bra!:) Det känns verkligen på temeraturen att det är första dagen i Oktober i morgon för det blie bara kallare och kallare för varje dag som går!:S Lite mysigt är det eftersom att alla höstfärgerna börjar komma, men det är ju såå kallt! Menmen, ikväll har jag träning. Då ska jag fortsätta träna på handvolt frivolt :D och flickisar och sträckta volter, och alla andra gymnastiska saker.. ;) Orkar inte skriva mer nu.. Gör kanske ett kort inlägg senare. Ha det bra! puss

//Ronja Lindeberg

Nu ska jag snart sova

Godkväll!

Haha, vad allvarlig jag lät i hälsningen!;P haha. Aja... Jag har precis kommit ut från duschen, det var väldigt skönt eftersom att jag var alldeles svettig efter dagens träning. Jag tycker själv att jag kämpade på bra! Vi började med att köra hopp efter vi hade värmt upp och tänjt(?). Först så körde vi bara lite uppvärmningsvarv som var ljushopp. Sen gick vi vidare till volter och sånt..;) Sen körde vi fristående typ 2 gånger, det gick sådär första gången, vi har ju gjort om på vissa ställen så det var lite svårt att hänga med, men sen andra gången gick det bättre. Sen hade vi en liten paus. Efter det körde vi på tumbling. Jag körde handvolt-frivolt, rondat flickis och ja, lite misslyckade saker också!;P haha. Men jag tycker att det var en bra träning ialla fall!:) Nej nu ska jag krypa ner i sängen och läsa vidare på min älskade bok, jag älskar den verkligen! Sov så gott!


XoXo
Ronja

Dagens låt

Beyoncé är såå bra, särskilt med hennes nya låt Sweet Dreams!



XoXo
Ronja

Jag är HUNGRIG!!

Heej alla bloggläsare!

Idag så har min dag var ganksa så bra. Den började med att jag vaknade kl 6 som vanligt, och sen så gjorde jag mig iordning. Sen när jag skulle gå till skolan så kollade jag på våran värmefläkt grej som vi har ovanför ytterdörren och såg att det var 0 grader ute (!) så jag var så gått som tvungen att ta på mig vinterjackan, och det kan jag säga er, var det bästa jag har gjort idag! Det var såå skönt och eftersom att den är så lång också så fick jag även lite värme på benen!:) Dagen flöt på rätt så bra, lite trött var jag - som vanligt - men det kanske inte är så konstigt eftersom att jag går upp så tidigt... Asså jag är verkligen JÄTTE HUNGRIG nu! mamma sa att jag inte fick äta något mellis för att vi skulle äta "snart".. eller hur, det har gått typ en timme nu..! :/ Plus att jag måste jobba matte, men det går inte för jag fattar inte, och mamma är inte så bra på matte så jag orkar inte fråga henne för hon kommer ändå förvirra både mig och sig själv..;P Men jag ska föröka lite till, annars byter jag till typ so, eller nåt...  Ha det bra!


XoXo
Ronja

Vi ska faktiskt äta just den här maträtten, nämigen lasagne!:D Dessutom så är den hemmagjord! MMMmmmm!!;D

Varför ska det vara så svårt??

Hejsan!

Idag så var det första dagen i skolan för den här veckan.. Det kändes ganska tungt, men jag bet ihop och jobbade igenom hela dagen. Jobbigast var det på franskan då jag fick världens huvudvärk, men eftesom att det var sista lektionen så sa jag inget utan försökte att inte tänka på det och göra det ännu värre och det funkade lite faktiskt:) När jag kom hem idag så gjorde jag iordning lite mellis sen gick jag ner med den till datan och åt den där samtidigt som jag pluggade lite franska och  med några på msn. Nu vet jag inte riktigt vad jag gör, mest så bara sitter jag och typ är förvirrad med en massa saker..! Asså jag har tänkt på en sak... Varför måste allt vara så svårt när man blir äldre? det är så jobbigt och ibland orkar i alla fall inte jag med.. Men jag ska försöka bita ihop och fokusera på skolan så mycket det går, för jag vill ju få bra betyg så att jag får ett bra jobb sen!
Nej, nu ska jag gå och göra lite läxir ha det bra!


XoXo
Ronja

Dagens låt!

Lady Gaga´s låt Starstruck, är en skit bra låt enlig mig!:)



XoXo
Ronja

Shopping idag!:D

Helloo!:D

Tänkte börja berätta lite om igår! Det var ju KM på dagen. Jag var inte med själv och tävlade, men det var många andra som var det. Jag var där och hjälpte till. På morgonen var jag där redan 09.30 till typ 22, snacka om att jag var trött efter det..! Men jag gick iaf hem med Amanda för jag skulle sova hos henne :) När vi kom till henne så var vi verkligen trötta och kroppen bara värkte, så vi kände att det var dags för en skön, varm och avslappnande dusch! Det var det bästa på hela dagen kan jag säga er! Sen så gick vi upp och kollade på Robert Gustavssons film "Lösvikt". Den var himla rolig, men efter ett tag så orkade jag inte skratta längre för jag var så trött.. Vi kom tillslut isäng strax före 12, men vi somnade inte före klockan slog 00.00.

Idag skulle jag upp tidigt (-.-) för att jag skulle iväg med my family till Barkarby för vi skulle shoppa lite:D Först gick vi inne på outlet(?) och där letade vi mest efter nya jeans till mig. Men det blev inga därifrån.. Sen gick vi till Inte Sport, och där köpte jag (mamma var det faktiskt!!) en ny vinterjacka, vantar, halsduk och mössa. Sen blev det lunch på Ikea, jag åt köttbullar!;) mohahaha! Sen så åkte vi till Jakobsberg för att gå in på Gina och kolla om de hade några byxor där. Först så ville jag ha jeanstights men de satt inte bra.. Sen hittade mamma ett par vanliga jeans som jag också provade och de satt jätte bra. Mamma köpte de byxorna också + ett par vanliga tights, snacka om att man har en bra mamma! :D Sen så hade jag sett på Ginas hemsida en kofta som jag tyckte var jätte söt. Och som tur var så fanns den där, så jag var såklart tvungen att prova den också:P Den köpte faktiskt jag!;) Den kostade bara 99.50:- (egentligen 199:-) så jag satsade på den för jag tycker att den är så himla söt!:) Nej nu, ska jag gå och sova, skola imorgon så jag vill inte vara trött! Sov gott!

XoXo
Ronja


Dagens låt

Black eyed peas, som alltid lika bra med ännu en hit!:)


I gotta feeling :)

Bio ikväll! :)

Hello sweethearts!

Idag vaknade jag av att Vendela väckte mig kvart i 10. Först ville jag bara somna om och typ sova bort halva dagen (igen), men det gjorde jag inte.. Vi gick upp och kollade på tv och åt frukost vid halv 11. Sen satt vi vid tv:n typ 1 timme eller nåt sånt.. ;)  Ikväll ska vi på bio i Kista, vi ska se G-force :) Den verkar va jätte rolig faktiskt! Kanske passar jag på att köpa lite saker när jag ändå är där ;) Men ska gå upp och göra lite lunch nu.. ha det bra:)


XoXo
Ronja


Natt inlägg..

Hejsan svejsan!:)

Idag (eller igår blir det väl, eftersom att klockan är över tolv på natten..) så har jag vart med Vendela. Vi va först hos mig och skulle sen åka vidare till Evve. Men det blev inte så, vi kände att det skulle bli lite onödigt att åka ända till hagviken för att kunna vara där en timme ungefär, sen behöva åka hem.. så vi åkte direkt hem till Vendela istället... Vi satt lite vid datan och åt bullar som hennes lillebror och hans kompis hade bakat med Vevves farmor:) Sen skulle vi äta middag för att sen åka till Vevves träning. Efter den var det core(?) som vi var med på, men jag söger er det att gå ALDRIG på core för det suger verkligen, iaf den vi gick på.. som tur var på var det BGK´s träningspass så jag och Vevve gick gratis för att vi är BGK medlemmar:D Mohahaha! Nu sitter vi i sängarna och vevve läser FRIDA och jag sitter vid datan;) Vi ska typ lana bdb och fb inatt, haha!:D Ha det bra, och sov gott!:D

XoXo
Ronja

Ledig idag!:D

Tjaa!:D

Idag vaknade jag typ halv tolv av att Vevve ringde.. om hon inte hade gjort det så skulle jag nog ligga o drömma mysiga drömmar i min säng nu ;) Men det var bra att hon ringde för det är inte bra att sova bort typ halva dagen, men skönt vare :) Menmen, idag ska jag vara med Vevve, Shannon och Evan :) Vet inte vad vi ska göra eller vart vi ska va, men det får vi se.. Sen ikväll så ska jag och Vevve gå på ett core(??) pass som är efter hennes gympaträning, det blir kul :) Och efter det ska jag kanske sova hos henne :)
Nej, nu måste jag gå och äta något och göra mig iordnoing.. Ha det bra :)


XoXo
Ronja

Dagens låt

Taylor Swift´s nya (är den ny?:P) låt, You belong with me , är så bra:) Lyssna och njut!:D




(P.s Den kan vara lite seg! D.s)

XoXo
Ronja

4 dagars ledigt!:D

"Tjena´ kexet, sitter du här och smular?" ;P

Dagen har vart väldigt bra idag :) Lite pinsamt på franskan bara, för vi skulle visa upp våra filmer vi har gjort på photostory, som handlar om våran sommar.. Och jag tycker att min var välsdigt dålig, och sen så sa jag en sak som lät jääätte kul!! haha.. Vi fick sluta tidigare idag (wiie!:D) men då var vi tvungna att jobba hemma istället, och jag håller fortfarande på att plugga och jag kom hem vid halv 2.. -.- Men det är skönt att ha saker bortgjorda, nu när jag är 4 dagars ledig. :)  Ikväll är det träning och det är i Ip ikväll :) Sköönt, för då slipper man plocka fram och bort sen :P Ah, men ska fortsätta jobba matte nu.. Ha det bra!


XoXo
Ronja

Sängdags snart! :)

Heej alla trötta!;)

Träningen gick väldigt bra idag!:D Jag körde en jätte bra rondat flickis, det var nämligen bara den jag han göra innan vi skulle plocka ihop ;) Vi körde igenom friståendet 3 gånger också. Jag körde mest på trampetten.. Där gick det väl också rätt bra, tror jag ;) 
Sov gott och dröm sött, för det ska jag göra!;D


XoXo
Ronja

Dagens låt!:)

Cascada s nya låt är en grymt uppiggande låt! Väldigt bra till fest!:D



XoXo
Ronja

Träning snart!=)

Hejsan svejsan!

Idag har det vart en bra dag. Har inte vart såå trött ;) På so:n så började vi med Franska Revolutionen.. vet inte vad jag tycker om det, men hoppas att det blir kul!:) Efter skolan var jag med Vendela, det var ganska länge sen så det var kul :) Vi var hos henne och då fick jag även ta med mig hennes gamla rosa mobil med mig hem, hon har ju fått en ny, så jag lånar hennes tills det att jag har köpt en ny :) Så om jag inte har Ditt nummer, skicka :) skicka annars också för det kan vara bra och ha ifall jag skulle ha raderat ;) Snart ska jag på träning så jag måste skynda mig att äta.. Ha det bra!


XoXo
Ronja

Min dag..

Hello sweethearts!

Idag vaknade jag kl. 6 (som vanligt), men jag låg kvar i sängen tills typ 10 över :) Jag åt frukost och gjorde mig iordning, sen kvart i 8 åkte jag till skolan, eftersom att jag börjar 8 på måndagar. Första lektionen var syslöjd.. Det var lite segt att komma igång eftersom det var så tidigt på morgonen, men när jag väl hade kommit igång så gick det väldigt bra. Resten av dagen gick också bra. Vi fick tillbaka våra No-prov från förra året som Natalia typ hade slarvat bort, och gissa vad jag fick..! 12/14:D Det tycker jag var riktigt bra eftersom att det handlade om optik.. Sen fick vi tillbaka matte läxförhöret som vi gjorde i fredags och där fick jag 7/8:DD Såå glad!:D Vi fick även till baka våra so prov som gjordes förra veckan, men där hade jag redan fått veta vad jag fick, nämligen G. Inte bäst men det var väldigt bra tycker jag, för det handlade om Amerikanska Revolutionen och det är inte precis det jag vill jobba med, det känns inte så intressant om man säger så.. Aja, det har vart en väldigt bra dag iaf!:) Har inte så mycket mer att skriva nu.. Ha det bra!


XoXo
Ronja


Dagens låt!

Martin Stenmark med nya singeln 1000 nålar! Grymt bra låt, väldigt mysig att lyssna på!:D

Dagens låt (20/9)

Guud vad jag älskar den här låten! Kevin Borg är grymt duktig!:D


Förvirrad kärlek!

Helloo!

Idag vaknade jag jätte tidigt, nämligen kl. 9.. Kanske var för att det var så himla varmt uinder duntäcket då solen lyste på utanför fönstret..? ;O kanske..  Idag ska jag inte göra så mycket bara ta det lugnt och vila så mycket det går, för imorrn är det måndag och det betyder ny vecka och nya tag.. Sen så har jag träning ikväll också och då vill jag inte vara trött. Det är fristående träning idag, wiie, och då ska vi fortsätta med det nya friståendet, eller det är Håbogymnasternas gamla, som vi i BGK ska lära oss ;) Ska gå och läsa nu.. har snart läst halva boken ;D Sååå bra asså! Ha det bäst!:D


XoXo
Ronja


Bästa boken hittils! Om ni inte har läst böckerna så måste ni göra det!
Jag lovar, ni kommer bli helt besatta!

Vad ska man göra idag då?

Goodmorning readers!

Har ni sovit gott? Det har ialla fall jag gjort :) Vaknade typ 10 så jag har inte hunnit göra så mycket än... Vet inte riktigt vad jag ska göra idag.. Kanske ringer någon senare :) ha det bra!


XoXo
Ronja

En trött fredag..

Tja, tja! ;)

Idag har vart en bra dag. Matte läxförhöret gick jätte bra, jag tycker det var jätte lätt. Det var väldigt skönt! Haha, på idrotten idag hade jag, Vendela, Shannon och Bella O såå roligt! Vi var så himla flummiga, jag höll bokstavligen på att kissa på mig! haha, japp ;D Efter skolan var jag en stund med Vendela och Ida, vi gjorde inte så mycket förutom att kolla på tv ;) Ikväll ska jag inte göra något spec. Ska kolla på idol som börjar nu kl. 8. Sen ska jag kolla på Dirty dancing kl. 22 på Svt1 :), men jag ska inte äta några chips eller så, jag har börjat gå på diet.. ;) Ska inte äta något onyttigt alls på en månad sen så får vi se om det har gett resultat och isåfall ska jag fortsätta..  Ha en supermysig fredags kväll!


XoXo
Ronja

Snart är det helg!

Hello sweethearts!:)

Tänkte än en gång berätta om min otroligt roliga dag! NOT*!! Men ja, ni får stå ut med det!
Idag har jag vart i skolan och det gick väl sådär.. Vi hade ju No provet idag, det sista den här veckan, sen så är det "bara" matte läxförhör imorrn.. Men det är inte så svårt.. Har inte så mycket mer att skriva... Blir kanske ett till inlägg lite senare.. Ha det bra tills dess!:)


XoXo
Ronja

Godnatt!

Helloo, "Ronjääh" här! ;)

haha, japp det får bli mitt nya smeknamn - Ronjääh - haha, coolt va?! NOT:P Aja...
Har typ nyss kommit hem från träningen. Det gick väl sådär.. Inte bäst, inte sämst... :P Jag körde inte handvolt-frivolt , men det var för att jag inte fick till mina handvolter så jag fick ont ovanför brösten i stämmet..!:/ Men, jag tar den nästa gång!:D

Nej nu måste jag gå och duscha sen ska jag läsa igenom frågorna till provet en gång sen ska jag sova! ;)
Så godnatt alla! :)<3

XoXo
Ronja


FRRYSEER!!

Heej allihopa!:)

Imorse när jag vaknade så höll jag nästan på att somna om igen direkt.. men jag tände lampan och då gick det inte att sova längre.. Skoldagen har vart bra förutom att jag har frusit typ hela dagen.. När jag kom hem så åt jag mellis sen satte jag mig i sängen och sydde ihop mina byxor lite + sydde upp axelbanden på ett linne ;) Så nu ser det väl lite bättre ut iaf :) Ska snart gå och plugga till No-provet som vi har imorrn.. Det känns väl sådär, jagtror att jag kan ganska mycket men det är ju bäst att plugga på så att det verkligen sitter ifall att..
Ikväll har jag träning. Det är tumbling på menyn idag ;) Då ska jag banne mig köra handvolt-frivolt! och flickisar så klart!:P     Ha det bra!


XoXo
Ronja

15/9

Hello sweethearts!

Idag har jag vart i skolan och det var väl sådär.. Jag har vart väldigt trött, men inte lika som igår i alla fall;) So lektionen var den första på hela dagen, och prov på morgonen är väl inte det roligaste eftersom man inte har kommit igång än.. Menmen, får snart veta hur det gick, det kändes väl sådär.. Sen så har jag hämtat mina tofflor nu också. Har på mig de nu, verkligen jätte sköna! :)  Håller på och pluggar lite inför nästa prov. Det går väl sådär det med.. Men det blir nog bättresen när jag har gått igenom det några gånger..
Ikväll är det träning. Först tänkte jag att jag inte skulle gå för att jag behöver vila mig, jag är ju så sjukt trött hela tiden.. Men så kände jag att jag behöver komma ikväll för att det är trampett och det är typ min svagaste sida.. Men jag vet inte riktit säkert än, får se..   Ha det bra!


XoXo
Ronja

Tror att jag är sjuk..!-.-

Jaa, som rubriken säger så tror jag att jag håller på att bli sjuk.. Jag har ont i magen, det känns som att jag ska spy typ vilken sekund som helst, jag är sjuukt trött och jag fryser hela tiden!-.- Det är inte kul för jag vill inte vara sjuk nu, jag missar bara en massa prov som jag måste göra i efterhand, vilket är väldigt jobbigt! Jag har nyss tagit en varm dusch för att få upp värmen lite i kroppen så just nu är det ganska behagligt men ganska snart kommer jag nog att börja frysa igen...:S
Ska gå upp och läsa igenom so:n innan mamma ska förhöra mig en gång, så att jag är förberädd till provet imorgon, ifall jag går till skolan som jag hoppas att jag gör..
Ni får ha det så bra och hoppas att jag blir bättre snart!:D


XoXo
Ronja

Prov imorgon!!:S

Hejsan alla pigga och Ronja!;D

Haha, ja det stämmer ju ganska bra för jag är allt annat än pigg!
Menmen, idag så har jag vart i skolan och det var inte kul. Jag har typ träningsverk i bokstavligen HELA kroppen! INTE kul säger jag bara + att jag har vart så trött att jag på svenska letionen var typ 20 sekunder ifrån att somna..! Kanske borde ha gått hem och vilat mig lite, men nej det gjorde jag inte.. Nu har jag vart hemma en liten stund och ska plugga So eftersom vi har prov imorgon! :S Det är inte häller kul.. Sen så knarkar jag Dextrosol också för att jag ska få lite energi så att jag i alla fall orkar hålla upp ögonen! :P

Måste plugga nu, kanske skriver senare får se.. Ha det bra!


XoXo
Ronja

Läger :D

Hejsan!:D

Idag så vaknade jag 05.50 av att kolackan ringde första gången. Först tänkte jag "nej, måste jag gå upp nu?!-.-" men sen så tänkte jag att jag skulle få så kul i Västerås, och jag ville inte missa det för att jag skulle sova i några timmar till så då var det bara att gå upp ;) ca 06.55 åkte jag till Västerängen där vi hade samling, för vi skulle samåka(?). När vi kom dit var vi lite sena, så vi satte igång o träna direkt. Efter uppvärmningen började tjejerna (småkillarna var med också)på trampolinen :) Då körde vi mest vanliga volter, sträckta, sträckta med skruv och lite sånt, detkörde vi i ungefär en timme. Sen var det frukt paus i ca en kvart. Sen körde vi på trampetten. Då körde jag grupperad volt med halvskruv. Och några sträckta med halvskruvar också ;) Sen var det lunch, och då åt jag mina köttbullar och makaroner som jag hade med mig:P Vi hade lunchrast i ca 40 minuter och då satt jag, Madde och Erica ute vid tennisbanorna och kollade på när de spelade ;) Sen körde vi tumbling, och då körde jag nästan handvolt frivolt, men jag vågade inte köra frivolten efter så jag gjorde bara en kullerbytta istället.. Lite sur ör jag faktiskt på mig själv, men jag kände mig inte redo av någon konstig anledning..:/ Menmen, sen så var det trampolin igen och då körde jag först lite sträckta, och sen så körde jag dubbel..:) De första blev inte så bra, men efter jag hade gjort några stycken så gjorde jag det och landade stående:D Fast eftersom det var ner igropen så hade jag inte så bra balans så jag ramlade efter, men ändå;) Sen var det dags att stretcha(??) och sen åka hem..
Nu känner jag mig helst död i kroppen, först så kände jag inte det så mycket, men nu när jag satte mig vid datan och verkligen slappnar av irdentligt så kom det som en våg över mig.
Ikväll är det träning igen. 1½ timmes fristående.. Känns inte riktigt lockande men jag vill gå, för vi ska lära oss HG:s fristående :)   Aja, nu ska jag vila lite innan jag måste gå ner till Västerängen. Ha det bra!


Puss//Ronja

Är hos Emelie nu!

Heej!:D

Just nu sitter jag hemma hos Emelie. Vi har kollat på film, det blev 17 again! Den var jätte bra:) och åt chips till, mohahaha!;D Sen kollade vi på roliga klipp från Idol på youtube ;) haha, shiit vad vi garvade åt vissa!:D Snart ska jag hem och äta.. Det blir våfflor :) Sen skulle jag behöva gå ner på centrum också och köpa lite fika till imorgon. Men jag får se hur jag gör med det, annars får jag väl ta av det som finns hemma.. ;)
Men ska vara lite social nu innan jag ska hem.. Ha det :)

Puss //Ronja

Nu är jag klar!:D

Heejsan alla glada!:D

Nu har jag äntligen gjort klart mina läxor, och jag har läst igenom allt som jag har prov på!! SKÖÖNT!!
Så nu ska jag till Emelie!:D Ha det bra :)

Puss //Ronja

Asså seriöst!!;PP

Var det bara jag som gick på det eller??;O hahahahaha!!


Ska vara med Emelie idag!:D<3

Helloo!:D

Idag vaknade jag först 8.20, men då somnade jag om till 10.05 =) Det var jätte skönt!
Idag ska jag inte göra så mycket på förmiddagen, ska typ bara plugga.. -.- Men i eftermiddag/kväll ska jag vara med Emelie!:D Wiiie! Men jag kan inte vara uppe  så sent idag för jag måste gå upp typ 6 imorgon.. -.- Ska ju på träningsläger i Västerås och det börjar kl. 8 så vi måste åka typ 07.15! Mitt i natten på en söndag om ni frågar mig!! :O Menmen, vad gör man inte för att få träna i 6 timmar? ;) Sen på kvällen har vi vanlig träning i Västerängen. Det blir nog inte så jätte jobbigt för det är "bara" fristående träning och kanske lite annat också..
Måste plugga vidare nu..


Ciao!

FREEDAAG!:D

Hejsan alla söta!:)

Idag var det sista dagen i skolan innan helgen, wiiie!:D Fick reda på att vi ska ha matte-läxförhör nästa fredag -.- så nu har jag 2 prov (So och No ) + läxförhöret nästa vecka! :/ INTE kul, ska jag säga er! Plus att jag ska ha med mig nyheter på måndag.. Menmen, jag får väl fortsätta vara halvt pluggis ett tag till ;) haha. Ikväll ska jag nog inte göra så mycket, ska se Idol och sen kanske kolla på en film eller nåt.. :) Imorgon blir det till att plugga igen, i alla fall på förmiddagen, för på eftermiddagen/kvällen ska jag vara med Emelie!:D Det blir nog kul för jag har inte vart med henne på länge, och jag kan inte äns minnas när vi va sist själva.. Det var typ i början av sommarlovet!:S
Nej,  nu ska jag plugga lite engelska, så att jag inte behöver tänka på den så mycket i veckan.. Ha en super mysog helg, för det ska jag ha!:)

XoXo
Ronja<3


Äntligen!

Hejsan bloggen!:)

Idag har jag vart i skolan. Den kändes faktiskt ganska seg idag, men det kanske var för att jag var väldigt trött..? ;P Menmen, jag gjorde så gått jag kunde.   Hade egentligen träning idag, men jag kunde inte vara med eftersom jag stukade min vänstra tumme igår på träningen. an berätta hur det gick till..: På uppvärmningen skulle vi köra svanskull, och när jag skulle ta "svansen" från Madde så missade jag den, men istället träffade jag hennes rumpa, och eftersom jag hade ån fart så knäcktes det till i tummen och så hade jag stukat den.. :/ ILLA!!
Men hinner inte skriva mer, Idol har redan börjat!!! :O Har verkligen längtat!:D Ha det bra!

Puss //R

Bild från Öland 09, precis innan jag ska flyga paramotor!:D SAKNAR!!<3

Träning idag!:D

Hejsan alla bloggläsare!:)

Idag har det vart bra i skolan, som vanligt. Jag blev lite extra glad när jag fick tillbaka mitt matte-läxförhör för jag fick G :D Jag är faktiskt stolt! Sen sista lektionen var no, då fick vi tillbaka våra berättelser om hur det går till när maten åker igenom kroppen (vi skulle skriva om en köttbulle:P) och på det fick jag VG+ !!:D *STOOLT!!* När jag kom hem så började jag plugga direkt.. Asså seriöst, börjar snart tro att jag själv har blivit pluggis..!!:O ILLA!! Aja, sen så Satte jag mig vid datan.  Ikväll blir det träning igen. :) Jag har grym träningsverk i ryggen, på båda sidor dessutom!:S Som tur är så är det typ bara hopp idag så det blir inga rondater i alla fall :) Ha det bra tills nästa gång!:)

Puss//R

Plugga, plugga och åter igen plugga..!-.-

Helloo!:D

Idag vart det tillbaka till vardagen, i alla fall 5 dagar till ;) Jag började 8 idag så jag fick gå upp extra tidigt, eller jag en kvart blev det..;P Första lektionen var slöjf och idag var det syslöjd.. Och vet ni vad? Jag gjorde klart mina tofflor idag!:D Jag hade siktat på att de skulle bli klara idag och det blv de! :) Jag han också börja rita upp mönstret på linnet/tunikan jag ska gör nu:) Jag vet inte riktigt vilket typ jag ska ha än, men det får jag tänka på sen. I övrigt så var det inte så mycket som hände under skoldagen. Men när jag kom hem så började jag plugga direkt. Gjorde lite av varje.. Nästa vecka blir det so prov (!!) så det blev lite extra mycket av just det. Sen kom min lillebror hem och då hjälpte jag hon om lite med engelska läxan som jag hade lovat mamma att jag skulle göra. Sen gjorde jag mat, det blev bara köttbullar och makaroner för det var typ det som fanns hemma. Ska snart plugga lite engelska igen, har glosförhör imorgon så det är bäst att pluuga medans hjärnan fortfarande är på top!


Ciao!<3

Rubrik..??

Hejsan bloggen..:)

Skrev inte igår men det är för att jag vaknade 11, sen läste jag till 12 och sen så åkte jag till Vendela vid 2, för att jag skulle sova där så jag han inte... :/
Men, det var en riktigt mysig dag (och kväll). På dagen gjorde vi inte så mycket, satt ute på framsidan i solen en stund och åt en glass, mohahaha!;) Sen så cyklade vi runt lite vid hennes gata. Sen blev Linus hungrig så då gjorde vi mat ( vi var ensama hemma med honom, så vi fick göra maten), det blev tacos, MMMmm! Efter det så kollade vi lite på tv, men jag kände mig jätte fet efter maten så då gick vi ut och cyklade lite till ;) Sen på kvällen kom Amanda och Linn också :) Vi ringde några roliga personer.. Haha ;) Sen så började Linus och hans kompisar smyga på oss och knacka på fönster och så, så då släckte vi alla lampor och sen gömde vi oss en stund, och sen sprang vi fram mot dom och skrek så dom blev jätte rädda! haha!;D Sen kollade vi på tv och vid 10 åkte dom två hem.. Jag och Vevve var verkligen jätte trötta så vi somnade vid 11, hehe!;)

Idag har vi vart nere i centrum en snabbis.. Jag  köpte bara ett svart nagellack och Vevve köpte ne tunika, skärp och nagellack ;) Jag var tvungen att gå hem vid 3 för jag hade träning 4..:) Nej nu ska jag göra lite so..

Puss //R


Heeeeelg!!:D

Tjena hoppsan!:D

Idag i skolan så gick det bra.. Vi slutade 14.40 och då hade vi haft idrott, det var origentering så det var i Vibyspåret. Så när jag skulle hem så var jag jätte trött i benen.. Men vet ni vad?! Jag, Bella B och Shannon klarade 30-kartan - den svårare kartan dessutom - !!:D Haha, vi är sååå bra!:D Jag och Bella cyklade hem tillsammans, sen när jag kom hem så hoppade jag in i duschen - SÅ skönt med en bra dusch efter idrotten!(A) Sen så satte jag mig vid datan och skulle plasta in mina nya engelska böcker.. Det gick väl sådär, men nu är jag klar iaf!:)
Ikväll ska jag bara chilla vid tv:n, hoppas det är en bra film:) Och på tal om tv, på tisdag börjar Idol!!!:D Jag längtar som tusan, men jag kan inte se det för jag har träning då..!:'( BUUHUUUUU!!!! Menmen, det går ju att spela in!:D
Imorrn kanske jag ska vara med Bella :) Det beror på iaf hon ska hjälpa sin syrra eller så, för hon ska flytta hemifrån snart. Får se hur det blir med den saken.. Ha en underbar helg!:D<3

XoXO
Ronja!<3

Vill tillbaka!<3

Sjukt trött!:O

Heej, alla läsare!:)

Idag har jag vart i skolan och det gick väl bra förutom att jag var så himla trött att jag typ somnade flera gånger på lektionerna...;) Efter skolan var jag med Shannon och Vendela :) Vi gjorde inte så mycket, låg typ bara och pratade i Shannons säng.. ;) När Vevve hade åkt hem så kollade jag och Shannon på tv. Sen vid 7 så åkte jag också hem.. Det var jätte jobbigt att cykla, dels för att jag var (är) så himla trött och dels för att jag har jätte mtcket träningsverk på baksidan av låren!!-.-
Ska snart plugga lite, men först ska jag äta...

Puss //Ronja

Pluggar i 180!!;)

Hejsan alla läsare!:)

Igår på träningen så gick det ganska bra. Vi körde olika volt och skruvträningar :) Det gick jättebra tills det att det knakade i vristen då jag skulle hoppa på satsbrädan(?) för att göra en volt, så det gjorde ganska ont..! :S Men efter ett tag så gjorde det inte ont längre så då gjorde jag lite sträkta volter på trampetten.. :) Sen körde vi förövning till "sokka"(?) och det gick väl sådär.. Det var lite läskigt för att vi skulle landa på ryggen i gropen och sen göra bakotkullerbyta.. Sen hade vi styrka och först var det inte så jobbigt, men sen så tävlade vi om vem som kunde stå i "jägarstolen" längst.. Och man ville inte gå ner för att den som gick ner först fick göra 40 armhävningar, sen 2:an fick göra 35 sen 3:an gjorde 30 och sen så gick det neråt så... Jag behövde inte göra några alls :D När jag skulle cykla hem fick jag ont i knäet..:S Jag cyklade med Sofia upp för Lasse Åbergs backen, det var kul att ha någon att prata med.. Jag brukar ju cykla hem själv annars.. :( Vi båda hade jätte ont i låren efter styrkan så vi trodde inte att vi skulle orka cykla upp för backen, men vi köttade och klarade det faktiskt!:D YEEAH!

Idag har jag vart  i skolan. Det gick bra, som vanligt ;) Detsom inte var bra var att jag typ inteåt någon lunch för jag hade bara 7 minuter på mig innan lektionen började.. Orkar inte berätta hela historien, men lampan i vårt omklädningsrum gick sönder så det var helt kolsvart så vi kunde inte byta om, och då fick vi panik och visste inte vad vi skulle göra.. Sen när vi var klara var det 7 minuter kvar på lunchen.. -.- TYPISKT!!!  När jag kom hem från skolan satte jag mig vid datan och plugga samtidigt..
  Snart ska jag kolla på tv, sen så ska jag på träning ikväll igen.. Idag är det bara fristående träning, men det är lika kul ändå ;)   Ha det bääst!<3 
 
    Ciao!<3

Grönan ägde!

Varning! Långt inlägg!!

Heejsan bloggen! :)

Tänkte börja med att berätta om Gröna Lund och allt jag har gjort i helgen..! ;)
I lördags när vi kom till Grönan så var klockan ungefär 2 tror jag.. Jag och Vevve gick själv i ungefär 1½  -  2 timmar och vi började med att åka jetline (berg-och-dalbanan) som uppvärmning ;) det var jätte kul! Sen åkte vi katapulten. Jag var jätte nervös innan, för jag hade inte åkt den på flera år.. Men när vi hade åkt upp och sen ner första gången så släppte det och då blev det bara roligt! :D Sen åkte vi Insane, där var jag ännu mer nervös innan, eftersom det var första gången jag åkte den.. Men när vi väl började åka så blev det jätte kul!:D Shiit vad vi skrattade, haha!:D  Sen så flöt dagen på. Vi åkte väldigt mycket med William och Milton också ;) Och vet ni vad?! Vendela åkte faktiskt Fritt Fall!!:D 7 gånger till och med!:D
   Vi var där anda till de stängde och det var klockan 23.00. Då skulle vi åka tåg hem och det tar ju sitt lilla tag.. Först bussen från grönan till centralen som tar kanske 20 min, sen tåget från centralen till bålsta som tar 40 minuter... Vi kom hem vid 1 på natten! ;O Jag och Vendela sov typ på tåget, haha, sen när vi kom hem så borstade vi bara tänderna och tvättade av ansiktet och sen somnade vi typ direkt efter det att vi hade lagt oss i sängen ;D

I söndags så vaknade vi av att mamma kom in och väkte oss vid 10..då hade vi redan sovit några timmar längre än planerat ;) Vi skulle nämligen in till stan igen, men skulle dock inte till Grönan ingen :'(, haha. Nej, vi skulle till Naturhistoriska museet... Inte så jätte kul för mig kanske, jag hade varit där redan 2 gånger innan på ett halvår så det var inte så kul... Menmen, det var ganska mysigt iaf. Först när vi kom till stan så gick vi ungefär 1½ timme på stan. Jag och Vendela var inne på Weekday och provade lite Cheepmonday jeans, men det blev inga då, hade inte så mycket pengar med mig.... Sen kolla vi i lite andra butiker också.. ;) Sen åkte vi vidare med tunnelbanan till Universitetet (det är ju dit man åker om man ska till Naturhistoriska..) . Där var vi i ungefär 2 timmar sen åkte vi hem. Vi kom hem vid 8 och då skulle Vevve hem. På kvällen var jag väldigt trött! Jag gjorde inte så mycket, typ bara chillade ;)

Igår var det skola igen då.. Först tänkte vi att jag kanske skulle vara ledig eftersom att David och Milton åkte hem igår kväll :'( Men det blev inte så för att mamma tyckte att det var viktigt att jag inte missade skolan ifall jag inte är sjuk eller så.. Lite orättvist var det fär William fick vara hemma, men jag tror ändå att jag hade ångrat mig efter ifall jag  var hemma... Menmen, dagen gick bra och när jag kom hem så gjorde jag lite läxor och sen så satt jag vid datan, sen var det dags för The Hills, surpriiise(?)!!;D haha. Sen så var jag lite mer social för att jag ville hinna träffa grabbarna innan de åkte hem. Vid åtta åkte vi till Arlanda. Lite tråkigt var det faktiskt, de hade gärna fått stanna längre:D Och mamma började nästan gråta också, haha!;)

Idag har skolan vart som vanligt, eller egentligen inte... Vi fick nya scheman som ska funka nu. Jag tyckte att det såg bra ut men det var det ju inte alla som tyckte!;P hehe. Vi slutade lite tidigare idag (tror jag:P) vi skulle sluta 14.05 men jag tror det blev lite tidigare;) När jag kom hem åt jag lite mellis. Nu sitter jag vid datan och ska snart börja plugga -igen. Det är så himla mycket nu, man måste typ plugga hela tiden och vi får ty pbara mer och mer hela tiden...-.- Men det är bara att bita ihop och göra det bästa av situationen(?) och tänka att det är värt det.. ;D Ojoj vad vuxet det lät!!haha! :P
      Ha det bääst!     "Never give up!"

XoXo
     Ronja


RSS 2.0