Jag har faktiskt försökt att blo.....

Jag har faktiskt försökt att blogga men datan har cpat sig igen -.- Riktigt drygt! Aja, veckan har iaf varit väldigt chillig. Slutade halv ett istället för tjugo i tre i tisdags, 11 istället för 10 i tre igår och idag hade jag sovmorgon. Skönt! Sen imorrn ska jag stå i cafét hela dagen, naaaaajs!

Jag orkar verkligen inte skriva mer men nu vet ni att jag lever i alla fall.
Puss /Ronja

Jag vill ha en ny plattång så jag kan platta och fixa mitt hår någon gång!!!!!!

Dag 21 – Ett annat ögonblick

Ett annat minnesvärt ögonblick är då jag var med Nathalie första gången. Vi satt på kingungan vid Västerängen och snackade jättelänge sen gick vi och köpte glass. Det var jättemysigt och det startade en väldigt fin vänskap som jag inte ångrar!


Jag har alltid kul med dig Nattha, du är en underbar vän! ♥

Det finns inga dåliga väder bara dåliga kläder

Hejhej hemskt mycket hej!

Hur har denna start på veckan varit för er? För mig har den vart som alla andra gånger, om möjligt lite tröttare för att jag inte riktigt har vant mig vid sommartid på klockan ännu. Men det rullar på ändå. Jag måste sätta mig och göra klart det ena mattehäftet nu sen ska jag plugga bild. Inte så kul med på torsdag är det sovmorgon och inga lektioner på hela förmiddagen. Vi ska nämligen till Hälso äventyret, inte det roligaste men bättre än no och so hela förmiddagen. Jaja, jag ska lägga näsan i böckerna nu... Ha det braaaaaa!

Puss /Ronja

Peace out!
(Jag vet att det ser ut som att jag har världens hängtuttar men jag sitter som en hösäck och bilden är tagen nerifrån...)

I will die some day but right now it feels quite far away

Tjaaaa!

Kom hem från barnträningen för en liten stund sen. Dom var jätteduktiga idag förutom att det spårade lite med vissa mot slutet. Vad har ni haft för er under dagen? Vad ska ni göra resten av den? Jag har jag ungefär 1½ timme på mig att plugga, äta och vila innan jag ska till min träning så det är fullt upp kan man säga.

Hejsvejs! /Ronja

Snyggingar!

What are words if you really don´t mean them when you say them

Heeeeej!

Hur har ni det? Jag har det helt ok, är ganska trött men annars så. Det har vart väldigt mycket prov och läxor den här veckan så det är därför jag inte har bloggat, jag har inte ens suttit en minut vid datan. Coolt eller hur?! ;P

Igår efter skolan åkte jag hem och städade mitt rum för att få mina pengar, sen cyklade jag ner till centrum där jag mötte Shannon. Vi skulle egentligen sola innan hennes träning men vi skulle inte hinna så vi gick in på ica och köpte liite godis. Sen kom Bella och vi gick till träningshus1 där dom har träning. Jag kollade på den, dom va väldigt duktiga :) Sen skyndade jag hem för att lämna cykeln och sen gå till bussen för att åka hem till Rebecka. Där käkade vi kinamat, godiset jag köpte och spelade kort. Sen gick vi hem till mig i kylan. Väl hemma käkade vi våfflor. Jag trodde seriöst jag skulle spricka för att jag va så mätt efter det! Sen la vi oss i min säng och lyssnade på musik. Medan Rebecka sen gick hem så pratade vi i telefonen men jag va så trött så jag va inte så jättesocial, jag tror till och med att jag somnade några gånger medan vi pratade haha!

Idag har jag varit ute en liten stund med mamma och William och spelat fotboll och kollat på James Bond - En dödlig synvinkel med William. Nu har även Mårten satt mitt andra fönster på plats i mitt rum så jag ska gå och kolla hur det ser ut snart.

Ha en fortsatt bra dag! Puss /Ronja

I´ll get you when I'm popular

Tjoooooooooooooo!

Nu har jag sminkat mig och ska väl fixa håret om en stund också. Jag har pluggat i typ TVÅ TIMMAR idag! och bara hemkunskap! Eller jag sammanfattade all text och så men jag kommer ändå behöva läsa igenom allt flera gånger till för att det ska sitta. Jag måste även plugga No, So och bild... DRYGT!

Just nu pratar jag med min gullis Therese. Det var väldigt länge sen, tråååååkigt! Hoppas på att träffa henne i sommar. Vore guuuuuuldvärt verkligen!

Ha en fortsatt bra dag! Puss /Ronja

Dagens :)

Boys don´t cry

Heeeej!

Sovit gott? Det har jag. Nu på morgonen har jag laddat ner massa låtar till mobilen så nu kan jag kanske lyssna på låtar igen, de gamla började nämligen bli lite uttjatade ;) Vad händer idag då? Jag ska kanske vara med Rebecka och plugga lite sen ska jag till Mårtens mamma för att fira Mårtens brorsa som har fyllt år.
Nej nu ska jag klä på mig och gå ut en stund.



Later /Ronja

Dag 20 – Den här månaden

Typ halva månaden har ju gått nu men ja resten av månaden då...

Det är väl inte så jättemycket men det är väldigt mycket plugg, prov och annat jobbigt i skolan.
Ska träna till tävlingarna och 75-års showen /våruppvisningen
Vara med kompisar... Ja asså det är typ inget ovanligt.

Puss /Ronja

2 månader och 1 vecka kvar!!!

Hej!

Jag blev just jätte glad då jag insåg att det bara är två månader kvar tills jag åker. Längtar verkligen som en tok! Asså är det inte ganska komiskt att jag sitter och tittar på resor... redan i augusti igen..? men jag vill att bara jag och mamma ska åka någonstans. Vi har pratat om det i flera år så jag tycker att det börjar bli dags nu.
Annars då, hur har eran dag varit? Min har vart bra. Nu är det fredag!!!!!! Hur naaaaajs?! Vad ska ni hitta på? Ikväll ska jag vara med Rebecka. Vi ska typ käka nutella och kolla på film, mys! ;) Juste innan det så får vi gäster också. Så jag måste vara hemma under middagen men sen drar jag, typ hej då familjen, syns på söndag kväll! Nej då, jag ska nog sova hemma ikväll? Eller så sover jag med Rebecka? Får se hur det blir helt enkelt.

Nu ska jag kolla ifall jag ska hjälpa till med något här hemma. Puss /Ronja


Helvetes jävla skit äckel fucking rövhålsskit!!

Som ni kanske märker är jag inte på så bra humör. FAAAAAN! Jag som precis hade börjat må bra och vara glad åt livet och allt, jävla skiiiiiiiiiit säger jag bara!
Aja, jag vill inte skriva om det så vi går vidare. Dagen har vart så ok den kan bli i skolan. Sista lektionen va idrott så tjejerna fick gå tidigare från svenskan för att hinna ner till simhallen. När vi väl hade bytt om och så så tog det bara ungefär en halvtimme att göra allt vi skulle så sen fick vi gå. Det blev en skönstund i bastun (med balsam i håret så nu är det lent som sammet) och sen en väldigt oskön cykeltur hem. Jag satte mig direkt med engelskan när jag kom hem så nu är jag klar med uppgifterna så nu ska jag plugga glosor. När Mårten kommer hem ska jag be honom hjälpa mig lite med matten också.

Har´e gött!    Puss /Ronja

Dag 19 – Detta ångrar jag

Något som jag verkligen ångrar är något jag gjorde för ungefär ett och ett halvt år sen. Det var nämligen då som jag började bråka med mina bästa vänner. Jag förstår ärligt talat inte vad jag varken tänkte med eller på. Mina fina vänner som alltid hade ställt upp för mig och som stöttade mig i allt och så bara var jag jättetaskig och startade värsta kriget, för ingenting! Hur dum får man va?!! Jag antar att jag var vilse i mig själv och att jag inte riktigt visste vad jag gjorde men det är ingen ursäkt! Jag sa att jag hatade dom, att jag ångrade att jag hade vart kompis med dom, att dom va dumma i huvudet och patetiska, men innerst inne saknade jag dom otroligt mycket, men jag vågade inte säga det. Jag vågade inte göra något åt situationen utan jag bara lät det fortsätta och bli värre. Jag blev bara ännu mer vilsen och jag kände mig faktiskt lite ensam, för jag var inte jag. Det var inte Ronja som varje dag gick där och gav "hatiska blickar" och snackade massa skit. Jag trodde på allvar att det aldrig skulle bli bra igen. Att jag hade förlorat mina bästa vänner för all framtid! Och jag var ledsen. Jag var sönder på insidan och jag visste inte vart jag skulle ta vägen. Men så på sommarlovet tog jag modet till mig och jag skrev ett "brev" här på bloggen till en av personerna det var ett väldigt bra beslut jag tog. När skolan sen började, började vi prata lite smått.
Nu har vi kommit väldigt långt på vägen och vi skrattar oss igenom skoldagarna och vi ställer upp för varandra igen. För mig så börjar det likna den gamla tiden. Vilket gör mig jätteglad och det ångrar jag verkligen INTE!

Så jag vill bara säga en sak: Tänk efter ordentligt innan ni gör något! Tänk på konsekvenserna och inte bara på nuet. Allt man gör får en konsekvens och det är sådant man får leva med. Så ta inte era vänner förgivet och var försiktiga med vad ni gör/säger. Jag har gjort ett misstag och jag har lärt mig av det, hoppas ni slipper göra samma sak genom att ta mitt råd på allvar.

/Ronja

We don´t wont no skinny bitches

Tjabaa!

Den här dagen har vart minst sagt händelserik. Jag grät i skolan och jag mår dåligt. Plus att jag har haft världens hemskaste mensvärk, jag kunde fan inte ens gå rakt! Det var även nationella prov i No - Fysik. Hej IG! säger jag bara. Annars har det väl vart helt ok. Har haft trevligt med kompisarna. HAHAHAH shit va vi garvade på rasten under provet! Vi spelade in när vi pratade och använde sen voice transformer och herre vad kul det var! Jag typ dog.
Hur har eran dag varit då?

Just nu sitter jag och dunkar musik och fösöker tagga till för träning. Ja, jag vet att det är typ två timmar kvar men jag är verkligen nere nu......... TÄnker inte skriva någonting av vad som hänt men jag hoppas att det blir bättre snart!


Dagens


Puss! /Ronja

I´m the best fuck the rest!

TjenaMittBena!

Hur har er dag varit? Min har vart ett helvete! Jag är så sjukt skoltrött att det är stört! Inte blir det bättre för att det är nationella i No om två dagar i FYSIK som är typ det svåraste ämnet.... -.- Jag orkar verkligen inte kämpa längre!
Trots det ska jag sätta mig och plugga en stund. Jag tänkte göra klart engelska övningarna nu så har jag dom gjorda och behöver då bara koncentrera mig på glosorna sen.

Juste jag skulle ju berätta om mitt betyg på nationella i svenska. Det blev ett VG vilket jag är ganska stolt över. Det hade vart kul med mvg men jag är nöjd ändå.

Tänkte bjussa på lite bilder från helgen också

Rebecka på tåget mot stan
Vi (jag) provade balklänningar och den här tyckte iaf jag var väldigt fin.
Provade även den här
Sen när vi kom hem fick jag musche! ;O
Sen på kvällen kom Amanda också.

Trevlig helg hade jag med mycket skratt och bra Disney film, tack för att ni är så bra flickor!

Puss /Ronja

The best way to predict the future is to invent it

Ho-Ho-Ho!

Usch, jag känner mig verkligen fet som jultomten idag! Käkade som tusan igår! Men vad gör det? Det var ju fredag. :) Idag ska jag till stan. Jag ska kolla om jag kan byta min väska och Rebecka ska köpa en väska och kanske något mer. Sen ikväll blir det att vara med bästa flickorna. Det känns verkligen som att det var hundra år sen! Vi ska kanske kolla på Paranormal Activity, jag har inte sett den än och igår på lunchen satt vi och snackade om den så då blev jag jätte sugen och taggad.
Ska kolla nu hur långt Rebecka har kvar. Hörs under dagen!

Puss /Ronja

My heart is refusing me

Hejhej!

Kom hem från skolan för ungefär 40 minuter sen. Kändes skönt att ha något att göra under dagen så jag är glad att jag gick, faktiskt, även fast dagen va lite ovärd. Hur har eran dag varit då? Och vad ska ni göra nu och ikväll? Jag ska bara vara hemma eller det är i alla fall vad jag har planerat. Jag tror ärligt talat inte att jag skulle orka göra något annat? Nu måste jag springa upp till mamma och berätta vad jag fick på svenska nationella alltså allt samlat. Jag berättar lite senare för er.. Ni kan ju gissa..? ;)

Puss /Ronja

This is how we work it

Dag 18 - Min favoritfödelsedag

Det måste nog vara förra året då jag fyllde 15.
Jag väcktes tidigt på morgonen av familjen med frukost och en present på sängen. Sen va jag tvungen att fixa mig för avslutningen, jag gick ju ut åttan samma dag. Tyvärr så regnade det så mycket att jag va inne hela tiden medans rektorna stod och pratade där ute, busigt hehe. Sen efter avslutningen åkte jag hem. Vi gjorde kycklingsallad, som jag hade önskat, och sen blev det även tårta och paketöppning. Lite senare på eftermiddagen åkte jag och Rebecka ner till centrum och köpte MASSA godis för att sen åka vidare till Göran (Erika) där de flesta från laget väntade. Vi badade badtunna, åt godis och massa annat skit, lekte "jag har aldrig..." och pratade en hel del. Jag fick även en minnesvärd present. Det va en grön tivoli påse med hur mycket papper som helst(!) och lite längre ner låg en banan.. Tror ni jag börjar skratta eller? Jag tänker typ "en påse med papper och en banan....?" Men när jag tar på bananen så är den alldeles kladdig... Ja ni kan nog gissa vad det var..? Ja precis! Det va en banan med en kondom på. Då börjar jag skratta ännu mer! På båtten låg tio andra kondomer och schampo, balsam och sånt till Italien resan. Resten av kvällen hade vi mycket kul med en hel del tjejsnack och onyttigheter.

Min avslutningsoutfit
En glad men otålig Ronja
Vi hade mycket kul i badtunnan
eeeeh... ja.....Nattha och Emmica
Jag och Sandra P
När jag öppnar påsen.....
...får jag en rolig syn och langar asgarvet...

...sen tar jag upp den icke fräscha bananen...

Hahaha aa det va en klart minnesvärd kväll! Hoppas på att prets birthday blir minst lika bra!

Puss /Ronja

Godmorgon!

Sovit gott? Det har jag gjort eller bättre än igår i alla fall. Jag har typ nyss gått i mig en macka och ett glas blåbärssoppa till frukost, gick väl sådär... Jag känner mig piggare i dag så jag ska försöka plugga lite fysik. Usch det låter verkligen jobbigt och jag blir typ trött i huvudet bara av att tänka på det.
Jag är verkligen sjukt sugen på glass! Det är typ det enda jag kan äta utan att det tar emot + att det är kallt och jag typ svettas hela tiden, vilket är sjukt jobbigt.

Nu ska jag kolla på tv. Later! /Ronja

Det suger att vara sjuk!
Min übersnygga outfit...

09-03-11, 22:10

Hej på er! Jag har inte orkat blogga något på två dagar nu för jag har varit, eller jag är fortfarande, sjuk. Sov nästan ingenting natten till idag för att jag mådde så illa vilket slutade med att jag spydde... :s Så idag har jag bara legat i sängen och i soffan och kollat på tv och försökt att äta lite fil. Usch det är verkligen hemskt! Och jag som aldrig brukar bli sjuk, vad är det här? Jag hoppas på att bli bra till helgen i alla fall så att det inte blir en inne-sittar-helg igen. Nej nu ska jag försöka sova... Hoppas alla ni andra håller er friska och att ni har haft en bra dag! Puss /Ronja

Girls just wanna have fun

Hej där!

Jag ska fatta mig kort för sen ska jag byta om och gå till Rebecka. Idag har vart en mycket trevlig dag. Hade bara tre lektioner sen drog vi bah för lärarna på de andra lektionerna va sjuka. Så jag, Vendela, Shannon, Bella och Linnéa åkte till centrum och lunchade. Vi satt där i typ två timmar och bara pratade. Trevligt! Kom hem runt kvart över tre och somnade typ ganska snabbt. Eller jag försökte plugga men det gick inge bra så jag la mig framför tv:n isätllet och....... sov. Nu ska jag tagga inför cirkelpasset.

Hörs kanske när jag kommer hem. Puss /Ronja

Todays outfit
Byxor - Vero Moda, Linne - Billabong, Kavaj - H&M, Smycken - Indiska, Ur&Penn och några andra butiker ;)

Dag 17 – Mitt favoritminne

Oj det blir svårt.... Men ett minne som jag kommer ihåg och som jag inte kommer att glömma är då jag fick veta att jag skulle få ett till syskon.  Jag va nio och gick alltså i trean och och fick veta att min bonusmamma va gravid. Jag blev så himla glad!! Det är jag fortfarande. Jag kommer ihåg att jag var hos min "farfar" (han är inte min farfar men min riktiga är död så jag kallade honom farfar när jag va liten) och farmor och så ringde pappa på morgonen och sa att det hade blivit en pojke. Då blev jag lite sur, på skoj, självklart blev jag hur glad som helst men eftersom jag va den enda tjejen av mina syskon, och kusiner för den delen(!), så blev jag lite putt... Men så fick jag en uppgift att hitta på ett namn. Tillslut kom vi fram till att han skulle heta Joakim. Nu är han fem och ett halvt år och jag älskar honom något otroligt! även fast jag inte har träffat honom på två år så finns han där i mitt hjärta och jag tänker på honom nästan varje dag. Han är trots allt mitt syskon.


Så sjukt söt! Jag älskar dig din plutt! ♥♥♥♥

In your atmosphere

Tjabaa!

Sovit gott? Jag sov ganska bra fram till tio ungefär då min pappa ringde och väckte mig... lite typiskt men jag har massa att göra idag så det kanske var bra. Jag ska städa mitt rum, plugga till tre prov och sen kolla så att min lillebror inte river ner hela huset.
Ikväll ska jag ha myskväll med mamma och William. Vi ska kanske kolla på melodifestivalen annars kollar vi på film och käkar massa onyttigt, mysigt! Vad ska ni göra idag/ikväll? Hoppas ni får trevligt i alla fall.

Nu ska jag plugga. Puss /Ronja

Dagens :)

Dag 16 – Min första kyss

Det va väl typ något år sedan? Men mer tänker jag inte säga it´s private eller inget jag tänker berätta om här i alla fall! Ni som vet ni vet och ni andra.... synd! Nej men asså egentligen finns det inte ens mycket att berätta. Det va inte så romantiskt eller så kan jag ju säga... Nä, nu ska jag inte skriva mer, då kommer jag bara försäga mig.



Puss /Ronja

Dag 16 – Min första kyss

Det va väl typ något år sedan? Men mer tänker jag inte säga it´s private eller inget jag tänker berätta om här i alla fall! Ni som vet ni vet och ni andra.... synd! Nej men asså egentligen finns det inte ens mycket att berätta. Det va inte så romantiskt eller så kan jag ju säga... Nä, nu ska jag inte skriva mer, då kommer jag bara försäga mig.



Puss /Ronja

I´m lost in a fary tail when you hold my hand

'Allo!

Hur har eran dag vart? Min har vart ganske seg.. Jag kan säga att jag är ganska trött från igår. Var ju på bio med klassen vilket va väldigt kul, förutom att filmen inte va den bästa... Lite synd, den kostade ändå 110 spänn.. Hade hellre hyrt den och sett den en fredagskväll då jag inte har något annat för mig eller bara vill chilla, typ. Men jaja, tågresan på vägen hem va i alla fall klart värd! Skrattade typ åt allt för jag va så sjukt trött. När vi sen kom tillbaka till Bålsta gick jag till Rebecka och Amanda i innebandyhallen för att sen ta halv 11 bussen hem.

Nu är det äntligen FREDAG hörni! Skönt som få men jag får tyvärr inte fira detta med mina kompisar.. :( ska bowla ikväll med familjen och några kompisar till oss (det är ju också kul iof!) sen imorrn måste jag typ plugga och lägga mig tiiidigt och sen på söndag ska jag till Västerås på träningsläger med småtjejerna och sen träna själv... Men det blir kul ändå, hoppas jag.

Nu ska jag kolla om det finns något att äta.. Ha en skitbra eftermiddag och kväll! Puss /Ronja

NU kommer bilderna på det jag köpte förra veckan då jag shoppade med Emelie :)

"The sky is the limit. If you can imagine it, you can achive it."
Gina Tricot 49:- (199:-)

Indiska 39:- (59:-)

H&M 79:-

Why is everything with you so complicated

Hej på er!

Det dröjer verkligen länge mellan gångerna jag skriver men anledningen till det är att jag typ inte sitter vid datan längre. Inte ofta i alla fall. För det första så hinner jag inte och för det andra så orkar jag inte, det är ändå inte så kul så...

Aja, idag va det matteprov i algebra. Hoppas det gick bra, det kändes ändå helt ok. Sen på bilden så fortsatte vi med att rita av en målning från en stor konstnär och jag hann börja måla också, jag hoppas verkligen att det blir bra för annars blir jag skit sur! Efter skolan så gick jag hem och somnade på en gång sen vaknade jag tjugo över fem och fick panik eftersom att barngympan börjar fem. Men dom klarade sig som tur var bra ändå. På min egna träning så hade vi fys som vanligt på onsdagar. Fy fan vad jag hatar det! Men jag vill ju bli bättre så.

Nej, nu ska jag gå och duscha och sen sooova! Kanske att jag hinner blogga imorrn. Ska nämligen på bio med klassen och en lärare, det ska bli kul faktiskt.

Puss på er! /Ronja

Tänk när man kan gå såhär! LÄNGTAR!!!

RSS 2.0