Den bästa filmen ever!

Heejhej!

Guuuuuuud!!! Filmen var huuuur bra som helst! Måste verkligen ses!
Innan filmen var det shopping. Jag köpte 2 linnen och en oversize tröja och sen köpte Emelie 3 par trosor till mig som en försenad fördelsedagspresent. TACK HJÄRTAT!

Vad händer idag då? Jag ska nog bara ta det lugnt och försöka vila så mkt som möjligt eftersom att jag inte sovit ordentligt på typ 2 veckor..

Ha en toppen dag iaf.
Puss /Ronja


Två linnen från BikBok
Oversize tröja från Gina Tricot (den är typ mintgrön men det syns inte på bilden..)
Riktigt söta! ;)

Det här köpte jag i Italien:

Stekiga brillor!

Versace Bright Crystal, köptes på Tax Free´n

Köpte en söt mugg till mamsen!


Twilight Movie Night

Heejhej!

Vaknade 9 idag eftersom att jag och Emelie egentligen skulle åka till Kista med 10:39 tåget men det blev ändrat så vi åker bil vid 1 istället eftersom jag ändå måste få mina pengar och någon vuxen måste hämta ut biljetterna...
Jag har inte hunnit göra mkt på morgonen, orkar inte göra nåt heller. Funderar starkt på om jag ska gå tillbaka till sängen en stund.  Det kommer nog inte bli någon mer uppdatering idag eftersom jag åker vid 1 sen kommer jag hem typ 1 inatt.

Ha en bra dag iaf.
Puss /Ronja


hahaha den bjuder jag på!!

Mitt livs bästa vecka är slut....

LÄNGE SEEEEEEEEN!

Vilken underbar vecka det har vart! Tänk om jag hade missat detta? jag hade serilst DÖTT! Orkar inte skriva nu, är trött som ett as för jag har typ inte sovit inatt, förklarar mer.. kanske imorrn.  Men det har vart så jäkla kul! Vädret har vart  underbart (förutom de 3 första dagarna då det bara vräkte ner regn hela tiden...), utomhushallen var toppen och självklart blev det bättre med bästa UT- äldre och RM3 :D

Lite bilder:
Så här glada var vi när vi kom till Skavsta ;)
En del av vårt rum
Första kvällen..


Finns många fler bilder men det tar så himla lång tid att ladda upp..

Imorrn blir det Kista med Emelie Hela dagen. Först shopping och sen Twilight Movie Night :D

Puss /Ronja

Snart åker vi!!

Heejhej!

Nu har jag äntligen packat färdigt allt. Känns verkligen som att jag har glömt nåt hela tiden så jag går och kollar i väskan och på packlistan, även fast jag vet att jag har kryssat för allt... Resfeber? Kanske.. Men nu är det inte länge kvar iaf. Har även vart nere på centrum och köpt liiite gott till resan. Vi ska faktiskt åka bil i två timmar och då måste man ju bara ha nåt att tugga på ;)
Som jag sagt tidigare kommer jag inte blogga något under veckan. Så ha en bra vecka alla, det ska iaf jag ha!

Puss /Ronja

Ni får en finfin bild från Öland 2009 att kolla på medans jag är borta! haha :)

ITAALIEEEEEEEEN!

Heejhej!

IDAG ÅKER VIII!!:D:D Eller... Idag åker vi till Skavsta, sover på flyghotellet och sen åker vi till Italy imorrn tidigt på morgonen. Satan va kul de kommer bli, även fast de komme regna...:/ 
Har iaf packat klart snart, bara småsaker kvar nu. Hoppas bara att det inte blir för tungt. Vi får ju bara ha 10 kg eftersom vi kör på handbagage för billigare pris, sen delar man en väska med en annan och där får vi ha 7.5 kg. Låter kanske mkt men, neeeeeej de är as lite!:O

Nej, nu blire lunch, sen packa färdigt. Ha en superbra dag!

Puss /Ronja





Hur najs ser inte de här ut???:D

Dålig uppdatering.....

Heejhej!

Dålig uppdatering är bara förnamnet, haha! Men seriöst, vem sitter inne och bloggar på sommarlovet..? Visst det har inte vart superfint väder men man kan ju ändå vara ute bara man tar på sig en jacka. Sååå, jag har art ute och bla åkt Lidl vagn genom typ halva Bålsta. Riktigt skoj!;) Har även tältat med Amanda och Bella i ett två manna tält med två madrasser, 3 täcken, en tjock filt och typ 20 kuddar. Trångt men mysigt haha!
Idag har jag firat brorsan, vart nere i centrum och köpt lite till Italien, senare ska vi käka tårta och William ska öppna presenter..

Imorrn åker vi!! WIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIE!!!!!!! Ska bli så himla kul! Åååh, längtar som ett djur. Kommer nog inte ta med mig mobilen, så jag kommer inte kunna smsa efter 17.30 och fram till måndag 28, kommer hem söndag kväll (27) men då kommer jag antagligen somna på typ 2 sekunder!;) Det kommer inte bli någon uppdatering under nästa vecka heller, men jag bloggar nog lite imorrn innan jag åker.

Ha en bra kväll iaf.
Puss /Ronja

Tjockisligan nästa..?

Heejhej!

Hahaha skojade bara med rubriken men det känns verkligen så med tanke på vad som stoppats i min mun de senaste dagarna!;) Men nu ska det bli ändring på det. Har bestämt med Amanda och Rebecka att vi ska ut och springa varje morgon iaf kommande vecka. Ska bli riktigt skönt faktiskt.

Hinner inte skriva mkt nu, ska kolla på Tyskland - Australien matchen som börjar typ.... NU! Men jag har haft en bra dag idag. Va med Amanda och Rebecka igår och dom sov här. Sen har jag och familjen vart och firat Teresa.

Nu måste jag springa... Ha en superbra kväll!
Puss /Ronja

Tack för kvällen, ni är BÄST!

Heejhej!

-Säger en trött Ronja! Igår var en riktigt bra kväll. Hade jätte mysigt med de bästa tjejerna, synd bara att inte Elin och Erica "Johan" kunde komma :/ Vi snackade, badade tunna, snackade, lekte "Jag har aldrig..." (med läsk så klart!;)), snackade ännu mer, gick hem med Amanda, följde Sandra till bussen, blev stoppade av polarna, skrattade, skrattade ännu mer.... Ja, ni fattar ;) Jag sov iaf kvar där och det gjorde även Natha och Emmica, mysigt var de! Somnade kanske 2..? Tidigt ja, jag vet, men vi hade faktiskt vart uppe tidigt på morgonen...
Idag har vi inte gjort mkt, vaknade typ halv 12, kollade tv till 2, gjorde brunch sen kom jag hem vid typ 4 och då kollade jag på Stick it, en skitbra gympa film, som jag lånade av GÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖRAN! haha.

Vad händer ikväll då? Jag ska kanske va med Amanda och Rebecka, kul.
Nej, nu ska jag göra mig lite fräsch och sen planera kvällen lite. Ha en bra kväll!

Puss! /Ronja

haha denna sak fick jag i ett paket.. Någon som kan gissa vad det är..?;P
Jag langar kvällens asgarv!

Cp klubben har anlänt..! :)
En lite normal bild iaf, haha

U smile, I smile

Heejhej!

Har precis tryckt i mig massa jordgubbstårta. Gott! Öppnade även mina presenter. Det var inte många men dyra! Nu väntar jag bara på att klockan ska bli runt 7 så att Rebecka kommer, sen ska vi ner till centrum och köpa läsk och godis och sen vidare till Göran där de andra coolingarna är. Kommer bli så himla kul! Vet inte riktigt vad vi ska göra, hade tänkt bada i hennes badtunna eller vad det nu var, men det regnar ju så vi får se....
Tack alla för alla gratulationer och tack farmor, Johanna, mamma och Mårten för mina fina presenter!

Ha de gött!
Puss! /Ronja


Kolla vilken underbart vacker stad! Om endast 1 vecka och 1 dag är jag äntligen där! LÄNGTAR!! :D

It´s my birthday todaaay!

Heejhej!

Har blivit lite dålig uppdatering nu sista tiden, men det har vart sista veckan i skolan, födelsedagar m.m. Men nu är det SOMMARLOV och jag är ledig i 10 veckor!:D Så j*vla najs! Som grädde på moset fyller jag 15 idag också så det känns riktigt braa! Vaknade imorse av familjen som kom in och sjöng och hade frukost på en bricka som jag fick äta i sängen. Fick även en present på morgonen, och ska jag vara riktigt ärlig tror jag att det är den bästa jag kommer få, Nämligen 2 biljetter till förpremiären av eclipse så jag får välja en kompis som får följa med!!!! :D:D Sen blev det brottom för jag hade bara en timme på mig att fixa mig och det var ganska mkt jag skulle göra.. Det blev fika och betygsutdelning sen fick vi gå. ÄNTLIGEN SOMMARLOV! Ska snart äta lunch, kycklingsallad. Senare efter middagen blir det väl efterrätt som består av tårta, sen presentöppning och sen ska jag till Göran och där kommer nästan alla brudar från gympan va det kommer bli awesome!

Ha en bra dag, det ska iaf jag ha!

Puss! /Ronja


Så här ser jag ut idag...

Två dagar kvar!!

Heejhej!

Skulle egentligen vara och dela ut reklam nu igen, men kan inte för jag har (ursäkta ordet!!) FITTONT i ... ja jag vet inte ens vad det heter, men ont har jag iaf!! Det gör ont exakt hela tiden!-.- Hoppas att det blir bra bara så att jag kan dela ut i mitt område som jag har eftersom jag vill hjälpa till annars känns det taskigt mot de andra. Menmen, det är inget jag kan göra något åt.
Dagen idag har vart.. seeg! Hade EN vanlig lektion och det var idrott då man fick välja mellan fotboll och brännboll. Dessutom hade alla 8or sovmorgon till 09.10 men det hade jag inte hört så jag kom kvart över 8 iaf.. SURT! Som tur var får jag sovmorgon imorrn för att jag stannade kvar och hjälpte till inför 9ornas avslutningsmiddag.

Nej, ska sätta mig och kolla på tv. Sen ska jag göra en tidig kväll ikväll för jag är sjukt trött!
Hoppas ni har haft en mer värd dag än jag!



Puss /Ronja

Dumma reklamutdelning..!

Heejhej!

Länge sen nu, men jag har haft mkt att göra.. Orkar inte berätta i datelj om ehlgen men den var himla bra iaf! Var med Amanda typ hela tiden och i lördags sminkdae vi Rebecka innan balen, sen åkte vi dit och kollade, hon sov hos mig.
Söndag, är vi i gamla Bålsta typ hela dagen, träning, bada i Amandas pool...
Ja... ungefär så har den sett ut, med typ 1000000 skrattattacker! :)
Idag har jag vart ute och delat reklam i typ halva Blåsta (haha) med truppen.. och åååh, vad jobbigt det var! Gick där och tänkte: Det här är för Italien! om och om igen..! ;) Är helt slut i benen och i fötterna efter att ha gått i 3, TRE!! timmar. Aja, nu väntar jag på att mamma ska bli klar i duschen sen ska vi se: P.s I love you! Den är så himla bra!

Ha en bra kväll!
Puss /Ronja


California Girls - Katy Perry feat. Snoop Dogg

Heejhej!

Har suttit/legat ute på balkongen hela morgonen och det var riktigt varmt så nu är jag inne på en "lunchpaus". Haha asså snacka om sjukt! Närj ag ligger där ute och solar och har det jätteskönt så känner jag vattendroppar på benen. Först tänker jag att det är Mårten som försöker vara rolig men sen när jag kollar står han inte där och så kollar jag upp mot himlen, men det är inga "regnmoln" där men ändå regnar det... Aja, ska käka nu.

/Ronja

En vecka till..

Heejhej!

Dagen har vart bra. Förutom att det känns så himla onödogt att gå till skolan då man ändå inte gör något. Trör vi hade 2 "riktiga" lektioner idag... Aja, har vart ute och gått nu på eftermiddagen och det var riktigt skönt. Tog typ 1 timme och sen har jag duschat också så nu känner jag mig fräsch! Snart blir det mat här, det blir korv och pommes, tur att jag är hungrig! :)

Ha en fortsatt bra eftermiddag/kväll.
Puss /Ronja



För mycket sol?

Heejhej!

Hur är det möjligt? Även fast det nu är sol och det är varmt så känner jag mig tröttare än en tråkig mörk vinterdag... Är det för mycket sol? Eller är det bara så att jag inte sovi ordentligt inatt? Jag har tyvär inte svar på det, någon annan som har ? Aja, dagen har vart bra iaf. Fick tillbaka min och Linnéas uppsats om diabetes idag och vi fick VG på den. Nöjd för en gångs skull, annars brukar det bara vara MVG som gäller! ;)
Efter skolan åkte jag och mamma till centrum för hon skulle köpa kläder till konserten på lördag.. Tog typ 2 timmar men ändå hittade hon inte något.. Typiskt!

Nej nu blir det tv. Ha de bäst!



Puss! /Ronja

17 dagar!!

Ciao amici!

Snacka om att det är steekvarmt ute! Efter typ 30 minuter var filten blöt... haha okej kanske liite överdrivet men.. nästan. Låg iaf o jobbade på brännan i ca 1½ timme vilket faktiskt gett lite resultat. *GLAD!* ;) Nu ska jag käka sen gå till träningen.

Byeee!
/Ronja

Skön dag

Heejhej!

När jag kom hem idag var det 2 elektriker i huset som ba: HEJ! haha jag va itne ens berädd så jag blev lite paff, haha! Aja, dagen har vart bra. Hade ingen idrott eftersom att röd och blå har friidrottsdag idag så istället skulle vi gå ner dit och pricka av oss sen gå tillbaka till skolan. Men jag Sarah och Johanna gick till centrum och köpte glass;) Gott! När vi kom tillbaka var det lunch, vilket inte var så kul eftersom att jag var mätt av glassen och det var god mat. TYPISKT! :P
Nej, nu ska jag ut och soooooola!

Ha en bra fortsatt dag!
Puss /Ronja


Dagens:
Tröja - Gina Tricot
Kjol - Lindex
Armband - Ur& penn

Friidrottsdag

Hejhej!

Idag har det vart friidrottsdag med skolan.. Det var ... så där. Kunde ha vart bättre, men jag ska itne klaga. Var med på allt utom höjdhopp eftersom att jag VERKLIGEN suger på det och jag skulle seriöst riva på första nivån och då skulle jag skämma ut mig för hela halva svenska folket!! haha! Lite over kill kanske men.... ja, haha. På stafetten sen på slutet gick det as bra för gula först men efter Andrés fail (tror aldrig jag har sett någon göra en så stor fail!) då han typ kastade iväg stafettpinnen i luften haha! Men vi kom 2a iaf;)
Kom hem typ 2 och sen dess har jag bara kollat tv och typ dött! är sjukt trött.

Om typ 2 timmar ska jag gå till träningen. Eller idag kommer det nog inte bli så jättemycket träning eftersom vi ska snacka om Italien (endast 17 dagar kvar!!!:D) med RM-truppen för att alla ska veta vad som gäller och ja, vad vi ska ha med oss, m.m. Nej nu ska jag kanske gå ut en stund eller så jobbar jag lite matte för att det ska fastna ordentligt.?

Ha en bra dag iaf!
Puss! /Ronja

RSS 2.0