Sherlock Holmes

Hej där!

Igår var jag på bio med mamma och William och såg Sherlock Holmes. Den var riktigt bra! Den var rolig, spännande och ännu mer rolig! Jag kan verkligen rekommendera den!
Innan vi såg filmen så åt vi på Max. Gott! Men innan vi gick till max så gick vi lite inne på Gallerian och gissa vem jag såg där.. joo, Bobby från Mammas pojkar! haha. Jag bara gick där och sen så gick han förbi mig och ja ba, mamma såg du?? De var Bobby från Mammas Pojkar! hon ba, vaa? haha!!

Idag händer inte så mkt.. Kanske pluggar lite, sen ikväll är det träning. Hoppas att det går bra! Jag måste ställa min handvolt-frivolt idag så jag kan tävla på de på lördag!

Nej, nu ska jag hitta på nåt att göra.. Ha en toppen dag!

Puss!

"Ingen kärlek är större än kärleken till mat!"

Helluuu!

Freeeeeeedaaaaaaaaag!!! YEES! Äntligen! Den här dagen har jag verkligen längtat efter! Ska bli så himla skönt att få sova ut imorrn, att inte behöva känna någån morgonstress för att man måste till skolan! Sen ska jagäven på bio imorrn med mamma och William, vet interiktigt vad vi ska se, mamma har bokat biljetter till nån film men jag vet inte vilken.... Såklart så hoppas jag ju på att det blir New Moon! Men vi får se.
Dagen idag har iaf vart väldigt bra. Vi fick tillbaka våra matteprov idag också. Det gick väl inte riktigt som jag hade hoppats men jag fick iaf G. Jag hade hoppats på ett VG men... bar 2 poäng ifrån... SUUURT! Det blir alltid så, jag fattar inte varför! Alltid typ 1 eller 2 poäng från vg eller mvg..! Ååååh! Vad sur jag blir! Hursom helst så blev jag ju faktiskt godkänd vilket är det viktigaste.
Ikväll händer inte så mycket. Ska väll kolla på Let´s dance och sen det nya programmet Solsidan, ett nytt humorprogram som har premier på fyran idag. Det verkar vara riktigt roligt!

Nej, nu orkar jag inte skriva mer. Är verkligen jätte trött, kanske att jag tar en liten tupplur..... Låter väldigt lockande just nu iaf!

Ha ne superbra fredag och ät massor med godis!:D hah

//Ronja

Ny klippt!

Hejhej!

Har inte skrivit på ett tag nu, men jag har inte haft tid helt enkelt! Det har ändå inte hänt speciellt mycket.
Idag skulle vi egentligen ha slutat halv 4 men bildläraren var sjuk så vi fick gå hem (vi har bild sista lektionen). Riktigt skönt! Gick hem med Ida till henne en snabbis, hon skulle typ göra lite småsaker, sen gick vi ner till centrum för jag skulle klippa mig. Det blevingen förändring i frisyren, tog bort det värsta i topparna och och sen blev det lite uppklippt också. Sen skulle vi ta 17 bussen hem, men den kom aldrig så vi satt i busskuren och väntade en halvtimme extra.. SURT kan jag säga! När jag kom hem var jag så kall och hunrig att jag skakade som en gammal tant med skaksjukdom! ;) Jag hade inte ätit sen lunchen i skolan och det var inte speciellt mkt till mat.. Potatismos och köttfärs ihopblandat..... vad är det för mat egentligen?? Aja, det funkade väl at äta iaf, men man blev inte spec. mätt på de.. Aja, nu ska jag plugga lite franska, har förhör imorrn på glosor-.-

Ha en superkväll!

Kramen!<3


Plugga sen träna :)

Hejhej!

Just nu sitter jag och jobbar lite matte. Vi håller på med geometri och just nu skala... Först trodde jag att det skulle vara jätte svårt, men det var det inte. Tvärtom, det är faktiskt ganska så lätt! :)
Dagen idag har vart som vanligt. Ikväll är det träning :) Ska bli kul. Iaf om det går bra...;)

Aja, ska fortsätta glo i mattematikboken nu.. Ha en bra eftermiddag/kväll!

Puss och Kraaaaaaaaaaaam!

Jag är trött på allt detta pluggande!

Alltså seriöst... jag vet att jag har sagt det här länge men snart ger jag upp! Jag orkar inte mer!Allt detta pluggande gör mig helt crazy! Ååååh, vad jag längtar till nästa lov som är 4 veckor bort.. Sen nästa, sen är det SOOOMMMAAR!:D BIIIG LOOOOOVE till det!:D<3 Men jag tror faktiskt att om jag tänker possitivt och inte tänker på att det är jobbit i skolan så kommer det gå jättesnabbt tills det är sommar! Och då blir det inte så deppigt längre.... ;) Hur som helst, dagen idag har vart ganska bra förutom att det är måndag vilket betyder 1000 läxor!
Ikväll ska jag inte göra mkt. Mamma och Mårten är på bio så jag är ensam med brorsan. Vi har vart på Pia och köpt glass som vi ska äta sen. Gott! Annars hönder inte mkt, typ kolla på tv eller nåt..

Det var allt för nu. Ha en bra kväll!

Puss!

Jag och min kära bror på julafton!;)

skooolaaaaaa!

Hej!

Just nu sitter jag i skolan och har ett lååångt svenska pass, nämligen 2 timmar. Eller nu är det "bara" 1½ timme kvar!;) Men iaf, dagen idag ser jag ut som vanligt. Skola, hem och plugga sen kanske va med nån kompis annars bara chilla. Aja, ska fortsätta jobba här, ha en superbra dag!

Puss!

Jag vill tillbaka till fjällen. Allt var så skönt där! Menmen snart blir det ITALY istället!!:D
Bara 145 dagar kvar!!!!!!!!:DD


Chris Brown - Crawl

Heej bloggen!:D

Äntligen fredag! Har längtat efter den här dagen sen i söndags kväll! ;) Ska bli riktigt skönt med lite ledigt. Har inte så mycket att skriva. Skolan har vart som vanligt, eller ja, vi slutade typ 20 min tidigare, annars som alltid.
Ska fortsätta renskriva min svenskauppsats, sen ska jag jobba lite matte så jag har de bortgjort. Ikväll ska jag nog bara ta det lugnt och kolla på Let´s dance.

Aja,ska jobba lite nu.. Ha en bra fredag med mycket mys och fredagsmat! ;)

Puss!

P.s. Nu är det bara 148 dagar kvar! ;)

"Don´t ever think that I can´t see you, I see the beauty in your eyes!"

Hej där!

Skrev inget igår men jag varken orkade eller hade tid. Berättar lite snabbt vas som hände igår nu ist.
Efter skolan väntade jag på Sandra som slutade typ 45 min efter mig. Sen gick vi hem till mig för att äta lite mellis. Efter det gick vi nertill centrum för att sen sälja lite rabbatkuponger. Vilket inte gick så bra, för när vi hade gått typ halva centrumbacken kom jag på att jag hade glömt kupongerna på mitt skrivbord.. -.- Såå typiskt mig! haha! Så då fick vi gå runt i centrum i 1½ innan vi skulle till träningen.
Träningen gick väldigt bra till en början. Lite ringrostigt (vilket konstigt ord..:P) på friståendet, men mina volter var jätte bra iaf de första..5.. ;)

Idag har iaf vart en bra dag förutom att jag har vart så trött att jag typ somnade på de 2 första lektionerna... haha!

Snart ska jag gå ut på en prommis med mamsen! Hade tänkt gå ut och springa men då skulle jag få göra det själv så en prommenad med sällskap lät lite mer lockande :)
Sen ska jag kolla på Made in Sweden och Glee. Jag är verkligen fast vid de 2 programmen och de bästa är att de går eftervarandra på samma kanal ;)

Nej nu ska jag inte sitta här längre. Ha en fortsatt bra dag!


Ååh, jag vill ha sommar nu, nu NU!!
Längtar som tusan till Italien, som faktiskt bara är 149 dagar borta!!:D

Puss!
//Ronja

Matteprov imorrn!:O

Hellu!

Dagen idag har vart minst sagt seg! Jag har vart sjukt trött och typ inte orkat nåt! :/ det är riktigt jobbit eftersom man måste fokusera så mycket nu. Men jag tänkte på vad kul jag kommer få ifall jag kämpar, tex i sommar, då jag ska till ITAALIEEN!:D så då gick det lite bättre iaf!;) Nu sitter jag här och har ångest över att jag inte orkar eller KAN plugga till provet imorrn. Alltså seriöst jag blir galen för jag kan verkligen inte plugga till prov!:S De går bara inte!

Aja, ska försöka ta mig samman och göra så gott jag kan! Jag kan ju liksom inte komma till provet och säga att jag inte har pluggat så jag inte kan nåt... så jag MÅSTE försöka! Ha de´!

Puss o kram!

Vad händer idag då?

Hej där!

Vaknade väldigt tidigt idag och sen orkade jag inte ligga kvar i sängen. Vet inte riktigt vad som händer idag. Kanske att jag går ut och säljer rabattkuponger med Erica och Nattha!:) Annars vet jag inte. Det är ingen träning idag heller så jag har liksom inget att se fram emot!:(

Har inte så mkt att säga... Kanske skriver sen om nåt roligt händer ;) Ha en bra dag iaf!

Puss!

En underbar natt med mycket skratt!:D

Tjulelluluu!

Jaa, vad ska man säga? Det var en lång natt så jag är himla trött. Orkar inte skriva så mycket förutom att det var himla kul! Istället visar jag några bilder från Hassela som jag har lovat att göra!;)


Jag i "Långsvängen" :)

Jag och mamsen i liften


Min älskade mams!



HAHAHAHAHAHAA!!! Den här var målad på väggen på badhuset!! HAHAHAHA!!

Hahaha!

Första kvällen. Vi var ute och åkte pulka i en av backarna!:P
Ha en bra dag!
PUSSS!//Ronja

"Forever young, forever young, I wanna be forever young!"

Hello sweethearts!;)

Idag har det vart en riktigt seg och trött dag!:/ Slutade halv 4 också så det gör ju bara saken ännu värre...:( Iaf så längtar jag till imorrn för då ska Ida, Johanna och Linnéa komma hit efter skolan, sen på kvällen ska vi se på film, Twilight och Australia, sen ska Ida och Johanna sova här!:D Det kommer bli jätte kul och mysigt!:)
Ikväll ska jag först kolla på Made in Sweden sen Glee. Jag tror att Glee måste vara ett av de bästa serier som någonsin har gjorts! Iaf om man gillar sång och dans ;)

Orkar inte skriva mer nu.. Men ha en fortsatt bra dag!


En glad och (i mina ögon) ganska uppiggande bild!

Puss!
//Ronja


Skoolaaa!

Heej där!

Det var första dagen i skolan idag efter 3 veckors jullov. Faktiskt så var det ganska skönt att komma tillbaka! Att komma in i rutinerna kommer nog bli det som är bäst, men annars, att få träffa alla och så.. Det är riktigt kul!:D Det som däremot inte var så kul var att vi fick veta att vi har 1 prov + 2 läxförhör inom en vecka.. Det suuuuuuuuuuger!:S Annars har det inte hänt så mycket sen sist. Joo juste, jag va och shoppade med Ida igår ocdet blev lite fiina saker! :) Sen så har vi även fått en ny svenskalärare (YEEEEESSS!!!!!). Hon verkar sjukt skön! hon är 53 men beter sig som om hon vore typ 33... haha nej men hon är iaf riktigt skön!;)

Aja ska förbereda mig för träning nu.. :) Ha det BÄÄST!

Puss!//Ronja




Bild 1
Gul/guldig T-shirt - Gina Tricot 49.50:- (Rea)
Tights m. dragkedja H&M 99:-
Skärp Gina Tricot 149:-
Örhängen Gina Tricot 49:-

Bild 2
Randig t-shirt H&M 69.50:-
Jeans Gina Tricot 199:-


I do believe that you´re the ONE!

Helluuu!

Vaknade för typ 45 minuter sen.. En riktigt skön nattsömna har jag äntligen fått (har typ inte sovit på hela veckan...:/), det var riktigt skönt måste jag säga. Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Är riktigt sugen på att åka och shoppa men vet inte om det finns nån som kan följa..:S Menmen, får se vart dagen tar mig. ;) Ska iaf gå och klä på mig nu. Ha en riktigt bra dag ALLA!:D

PUUUSS!

Hemma igen!

Tjaaaaaaaaaaaaaa!

Nu var det riktigt länge sen men jag har ju vart i FJÄLLEEEEN en heeel veeckaa!:D Kunde skriva nåt medans jag var där för Mårten tog inte med datorn och det fanns ingen där man kunde låna.. :/ Men, nu är jag hemma igen. :)
Jag tänkte försöka berätta veckan lite kort, får se hur det går.....

Söndag: Vi åkte strax efter 11 och det tog typ 6 timmar(?). Det var väldigt segt att sitta i bilen så länge men det var verkligen värt det. Det tog även lite x-tra tid för att vi stannade och åt en liten lunch i Uppsala innan vi började åka "på riktigt";) När vi kom fram var klockan kanske 5? Vi hittade vårt rum som typ låg längst bort ;), sen kollade vi runt lite och senv id sju gick vi till restaurangen och åt en riktigt god middag. Sen kollade vi på tv på rummet sen somnade iaf jag vid typ halv 10-10?

Mån-tor: Vi vaknade vid typ halv nio. Gick ner till restaurangen och åt en riktigt god frukost. Sen (på måndagen) gick vi och hämtade våra hyrda skidor och pjäksor(?) m.m och sen åkte vi typ 2 timmar. Vid ett åt vi lunch vid utegrillen. Det blev oftast korv. Sen åkte vi typ 2-2½ timmar till. Sen blev det duscha, fixa sig middagsfin, äta middag, spela lite Wii eller pingis, som fanns på hotellet, sen typ kolla på tv, sen sova.

Fre: Vi åkte inga skidor, men istället badade vi i badhuset som fanns på hotellet. Där var vi typ mellan 14 och 17. Innan det var det bara chill :) Efter det blev det som de andra dagarna (duscha, fixa sig, käka middag.....).

Lör: I lördags var det egentligen tänkt att vi bara skulle ta det lugnt och packa och sånt.. Men det var ingen som ville det så vi hyrde nya skidor m.m och åkte en dag till!:D Det var riktigt kul att få en sista chans att visa vad man går för i backen ;P

Sön: Satt i bilen typ hela dagen...

Sen hann jag även träffa lite nya kompisar! :) Och alla bor runt stockholm vilket är bra för då kan man ju träffas rätt så ofta :)

Ha det bäst!

Puss!

P.s Bilder kommer!;)

27 minuter kvar ;)

Helluuu!

Nu är det bara typ 27 minuter kvar innan jag åker. Så jag tänkte slänga iväg ett litet inlägg innan ;)
Jag kom på att jag kanske kan skriva lite under veckan eftersom att Mårten tar med sin bärbara dator och om jag har tur kanske jag kan få sitta lite vid den så då kan jag berätta lite om vad som har hänt ;) inte för att jag tror det kommer hända så värst mycket men ändå.. Men annars så berättar jag självkart närj ag kommer hem. Iaf så ska det bli jätte kul att åka. Jag har verkligen längtat och jag tror att det kommer bli superkul. Jag kommer ihåg förra året då jag var i Byggdsiljum hur kul jag tyckte det var, att jag bara ville fortsätta åka, och där var jag bara en dag och nu skajag vara borta en vecka ;) Kul!
Nej, nu ska jag gå och kolla en sista gång att allt är packat, det skulle ju inte vara så kul att komma fram ikväll och märka att man har glömt tandborsten eller nåt ;)
Ha det bäääst!

Puss!
//Ronja


Såhär såg det ut när jag var i Byggdsiljum förra året ;)

Sista inlägget..?

Heeej hej!

Idag vaknade jag halv 12. Då gick jag upp och mamma sa "Du har 30 minuter på dig sen åker vi ner till centrum och köper ett par mjukisbyxor och vantar till dig.." Jag ba what? haha. Jag han iaf bli klar till hel men då var inte mamma klar så jag fick vänta en halvtimme på henne...-.- Jag kan säga att jag kände mig riktigt risig när vi väl kom iväg, jag var nyvaken och osminad...:P men som tur var mötte vi ingen som vi kände ;)
Nu ska jag alldeles strax skriva packlista, kände bara för att göra ett inlägg först ;) Men ha en bra dag och ifall det inte blir nåt mer inlägg innan jag åker så ha en bra vecka ;) Jag kommer hem nästa söndag igen...

Puss!

010110, 16:34

Hej där!

Första inlägget för i år då!
Det var en riktigt mysig och trevlig kväll igår med god mat och spel m.m. När kloackan var ca 23.50  gick vi ut och väntade in 12 slaget. Då blev det en massa skålande och mycket raketer. Vi hade dock inga egna men vad gör det när alla grannar har som man kan titta på?;) Sen gick vi in och fortsatte spela. Vet inte riktigt när jag kom i säng men det var ganska tidigt iaf för jag var sjukt trött.

Idag har jag bara soovit hela dagen. Vaknade för typ en halvtimme sen;) Riktigt skönt måste jag säga. Ska väl gå och fixa nåt att äta sen vet jag inte vad som händer.. Kanske att jag kollar på en film eller nåt. Sen när mamma vaknar så blir det nog att jag måste packa... :S Vi åker ju på söndag morgon.

Ha en super skön chilldag idag alla!

Puss!

RSS 2.0