My sweeti!

Hej bloggen!

Blir ingen träning för mig idag, istället träffar jag Nattha! Länge sen vi träffades bara vi så har ganska mycket att prata om. Händer väl inte nåt speciellt, kommer nog mest prata och kanske att vi hittar på något annat? Aja, ha det bra!

Puss /Ronja

Now I can´t lead away couse I´ve open my arms, you´re here to stay deep in my heart

Tjena!

Usch, jag håller på att få ont i halsen! Vill verkligen inte bli sjuk nu! Ska gå och ta bafucin(?) och hoppas att det hjälper. Måste även plugga. Har musik och franska till imorrn sen har jag svenska till torsdag. Ikväll är det även träning men ska jag verkligen gå? Jag vill ju inte att det ska bli värre i halsen... Nej, nu blire att ta tag i plugget!

Puss /Ronja

Träningsvärk is not funny...!

Hejhej!

Ska snart gå och lägga mig. Men tänkte bara blogga lite först eftersom att det inte har blivit någon under dagen, sorry but my computer is CP!! Dagen har vart riktigt seeeeg! Med tanke på att jag inte sovit så bra i helgen och att jag har väldigt tråkiga lektioner på måndagar så ja.... När jag kom hem så somnade jag på en gång och sov till typ 7, grymt skönt, men är fortfarande trött. Så nu blir det att läsa sen sova förhoppningsvis utan att vakna flera gånger.

Sleep well!
Puss /Ronja


Dagens

29/08-10 16:33

Tjena!

Nu har jag sovit och pluggat glosor. Asså jag vet inte om jag kommer orka träna ikväll? Jag vill verkligen, men energin finns inte riktigt... :( Tänker iaf gå ner och köra lite, kanske räcker med att vara med på uppvärmningen, det är ju aerobics och då får jag ju lite motion + att jag förmodligen kommer gå fram och tillbaka. Får se hur jag gör..

Puss /Ronja

Juste haha, jag har fått ett nytt smeknamn också, eller, Fredrik kunde inte säga Ronja igår så det blev hela tiden Rojne, haha! Gulligt! ;)

Crazy...

Godmorgon!

Igår var jag först med Rebecka. Vi gick till centrum och köpte lite godis. Sen skulle vi gå hem till mig igen men på vägen mötte vi Björn och Hampus. Så då gick vi till fotbollsplanen där Fredrik, Filip och Lukas va. Sen tog dom Rebeckas mobil så vi va tvungen att gå enda till Viby för att sen gå tillbaka för att dom lurade oss och blabla.. Det slutade iaf med att vi hamnade hos Lukas. På kvällen kom Nattha, Maddis, Sajmon och Olsson men dom gick vid typ 11 halv 12. Vi andra spelade Poker och jag söög, fast jag kom inte sist iaf ;) Sen kollade vi på tv och jag slumrade till lite där vid typ 4 men det blev typ bara 1-1½ timmes sömn under hela natten.
Har precis kommit hem därifrån. Så nu ska jag käka lite frukost sen ska jag nog sova lite sen plugga sen ikväll blir det träning.

Ha en bra dag!
Puss /Ronja

The bad boys are stand in the shadow and the good girls are home with broken hearts

Heejhej!

Har ni sovit gott? Jag kan säga att min natt har art hämsk! Har vaknat flera gånger av att jag har frusit(?) och sen vaknade jag även halv sju då min väckarklocka ringde eftersom att jag glömt stänga av den....-.- AJa, ska kanske plugga lite idag också sen ska jag nog vara med Rebecka och sen kanske vi/jag är med Nattha och några till.
Have a nice day!

Puss /Ronja


John Meyer - Free Fallin'
Typ världens bästa låt!

Jorden anropar Rebecka!

REBECKA SVENONIUS RING MIG SNÄLLA DU!! vi måste planera lite!

Hehe aa...... Va bara tvungen att signalera lite där... haha :P Aja, har nyss ätit middag. Blev min "sjuklingmat" eftersom det var jag som stod för middagen och det finns typ inget hemma. För er som inte vet vad denna maträtt är förnågot så kan jag berätta att det är vanlig klassisk wook, chorizo(?) korv och ris. Man kokar alltså riset och sen steker man wooken och korven tillsammans sen är det bara att lasta upp på en tallrik och servera. Mycket enkelt och på hittat av mig själv en gång för typ 2 år sedan då jag var hemma och var sjuk och både kyl och frys typ va tomma..
Aa, då vet ni det.. ;) Har pluggat också sen sist. Nej, nu ska jag antingen läsa min kära bok eller min mindre kära bok (dvs någon läxbok tex engelska..) . Ikväll hoppas jag på att få vara med Rebecka annars blir det väl mys med familjen. 

Puss /Ronja


Life ain´t always easy and everyday were survivors

Tjänixen! ;)

Idag är det äntligen fredag. Känns helt underbart! Måste kolla om det är någon som kan va ikväll för jag tänker inte sitta inne en helg till! Vad ska ni göra i helgen då? Kom precis på att jag måste plugga också... Har några läxor tills måndag. Känns inte så kul, men what to do liksom? Måste väl börja redan nu med glosorna om dom ska sitta. Hoppas ni får en bra fredag, som förhoppningsvis inte innehåller massa plugg!

Puss /Ronja


Hade skolfoto idag och jag hade det här linnet, svarta jeans och en rosa kofta

I wish I were an angel sometimes, I wish I were you

Heejhej!

Har precis käkat lite mellis. Asså så himla ovärd dag! Tror vi hade 1 vanlig lektion med ordinarie lärare, alla är ju sjuka. Varför kunde vi inte bara ha fått gå hem istället? Aja, ska inte klaga det blir så tråkigt då. Hur har er dag vart? Nej måste börja plugga. Har engelska till måndag och franska till onsdag. Orkar inte läxor än.. Får väl bita ihop i typ 2 månader till tills det är höstlov.

Puss /Ronja

För typ exakt ett år sedan... jaa  vad ska man säga? Hämskt kanske? Ja så får det bli. HÄMSKT!

Declan Galbraith

Tjena!

Är med Sandra P hemma hos mig. Har pluggat lite matte och hon har suttit vid datan och ritat en mycket fin bild på oss, som jag hjälpte till med på slutet ;) Nu sitter vi och lyssnar på Declan Galbraith och OMG!!!!! säger jag bara! hur grymt jävla bra som helst!! Seriöst jag fick gåshud på armar och i ansiktet hahahah! men lyssna själva!


11 år gammal

11 år gammal
18 - 19 år gammal

Puss /Ronja



Vår mycket fina bild! :)

When I look at you

Heejhej!

Kom hem för typ 20 min sen. Slutade egentligen för typ 1 timme sen men jag stannade och pratade med Sarah och Linnéa. Hade första syslöjds lektionen idag och jag ska göra en jeansskjorta. Måste säga att det känns mycket värdare att vara i skolan nu när man gör något. Skönt också att vi inte har så överdrivet långa dagar, senaste är 15.00 vilket är helt OK.
Träning sen ikväll då. Just nu känner jag mig inte så taggad men är fortfarande lite trött efter skolan. Ska nog ta en p-nap snart? Eller kommer jag orka ta mig upp då? haha, får hoppas det så jag inte gör en Nattha :)

Puss /Ronja


Jag vill va brun! Snälla, snälla, snälla solen kom tillbaka!!

2012

Tjena!

Har vart hemma i cirkus en timme nu. Fick sluta 1 timme tidigare för att vi inte riktigt har kommit igång i ämnena än och vi hade elevens val (typ eget arbete) sista lektionen. Najs! Fick även veta att vi inte kommer ha Maria längre i franska, lite tråkigt sådär, för alla 9or ska ha tillsammans så vi har Klara Major istället. Det blir väl bra, hoppas jag iaf.  Har inte så mycket mer att skriva..

Puss /Ronja


One drink turn into two drinks, three drinks turn into dancing

Heejhej!

Igår va jag ute och powerwalkade/joggade och sen när jag kom hem styrketränade jag precis som jag sa. Men shit jag höll på att dö! Men det är så himla skönt efter. Älskar känslan efter man har tränat och verkligen kämpat och sen när man har dushat och tagit på sig sköna kläder, det är bland det bästa som finns! På kvällen sen blev det mys med familjen. Vi poppade pop corn och hade salta pinnar och kollade på film, The spy next door, himla rolig. Sen kollade jag på I can never be your women på 4:an. Den slutade typ halv 12 och då gick jag o läste.

Idag händer inte mycket. Blir träning ikväll. Ska nog lägga mig och läsa igen :) Asså seriöst, jag är typ beroende! men den är så j*vla bra!
Ha en bra dag.

Puss /Ronja


Everything has beauty, but not everyone sees it

Godmorgon!

Vaknade för ungefär en timme sen.... tror jag har slagit mitt rekord? Eller nej faktiskt inte, 1 januari detta år sov jag till typ halv 5!  Aja, vad händer idag då? Jag ska nog antingen ut och springa eller så ska jag gå en powerwalk och sen hemma på mitt golv köra lite styrka. Det låter som en bra idé! :)

Igår hade vi spelkväll här hemma. Det kom 3 personer och så grillade vi och sen spelade vi Alfapet i typ 3 timmar. Vid 12 åkte dom hem och då gick jag och sov, jag va helt död!

Nej, ska gå och ta på mig lite kläder.

Puss /Ronja

En man med skitiga fötter, kan inget annat än att borsta dom med tandborsten då blir dom rena...

Tjena!

Dagen idag kändes väldigt onödig. Det känns precis som sista veckan innan sommarlovet för man gör verkligen ingenting som är värt att gå upp halv 7 på morgonen för... Vi va i grupper, klassen, och sen gick vi runt på olika stationer där vi gjorde övningar som hör till temat (vet inte vad det heter) som handlar om jämlikhet och att alla är lika mycket värda. Ungefär samma sak som vi gjorde igår fast då va vi ju i skogen. Slutade iaf halv 2 och då gick jag hem eftersom jaghar utegångsförbud från idag. Inte speciellt kul. Vad ska man göra instängd här liksom..? Men jag måste ju få va med nån bara att vi är här. Eller hur?! Dom kan ju inte säga att jag inte får träffa någon på 3 dagar? Nej så är det inte. Jag får vara med vem och hur många jag vill bara vi är här. Punkt slut!

Hoppas ni får en bra helg. Och kom inte försent på kvällen det ger bara massa trubbel och tråkiga och jobbiga straff... ;)

Puss /Ronja

Take the chance before someone else does

Heejhej!

Har precis målat om naglarna, blev lila den här gången.
Idag har jag vart i Vibyspåret hela dagen, va inte så jobbigt som jag trodde. Kanske beror det på att det inte regnade? Eller kanske att det helt enkelt är ganska skönt att vara ute i skogen? Vet inte, men jag vet att nu är jag helt slut i benen efter att ha gått runt typ en hel dag. Vi slapp även frisbeegolfen, istället fick vi gå hem :) Riktigt najs.
Har inget mer att skriva så avslutar här...

Puss


/Ronja

Baby I won´t let you go

Tjenixen! ;)

Hur har er dag varit? Min har iaf vart helt okej. Lite jobbit att gå upp så  himla tidigt bara och sen så känna det så himla ovärt att sitta i skolan när man ändå inte gör något... Imorrn ska vi iaf till Vibyspåret och dela in oss i grupper och göra olika saker bla spela frisbeegolf. Hoppas det blir bra väder, för annars kommer det bli ett helvete!
Ikväll är det träning igen. Fast vet inte riktigt hur jag ska kunna göra så mycket för jag har skit ont i ryggen från styrkan igår Tänk vad typ 15 rygglyft kan göra...... Ska iaf försöka köra lite mer seriöst idag, haha!

Aja, ha en fortsatt bra dag.
/Ronja



Hahahahaha fett gammal! men kolla långa håret!

Skolan next.....

Tjaa!

Sista dagen på detta underbara sommarlov, känns så där.. Kommer bli skönt att få lite rutiner och att träffa alla, men jag kan ju inte säga att jag längtar speciellt mycket efter själva pluggandet.. Och särskilt inte att gå upp typ halv 7 på morgonen.. :S  Så vad har jag gjort idag då för att njuta av sista dagen..? Jo: INGENTING!! Har bara läst, lagat mat och kollat på en film med William. Kanske blir att va med Rebecka och Amanda innan träning men vet inte? Juste, igår kväll va jag med Rebecka och då byggde vi lite fristående, blev ganska bra faktiskt =) Sen gick vi hem till mig och kollade i gamla skolkatalogen, ingen vacker syn haha!

Ha de bra!

Puss



/Ronja


It must be hard to take this honoured leap of faith

Tjena!

Vet inte riktigt vad jag ska skriva men igår va jag med Nattha och Maddis. Vi satt i kinagungan vid V-ängen och snackade lite sen kom Sandra och några till men dom drog ganska snabbt, eller ja, Sandra stannade lite längre. Sen gick vi hem till Nattha och värmde oss sen gick vi ut till Äppelbo ch å kom Björn. Där satt vi och snackade i typ 30 min sen gick vi hem och satte på en film. Tsatziki - Vänner för alltid blev det. Somnade kanske halv 2?
Vaknade idag kvart över 11 och jag skulle va hemma 12 så blev lite stressigt. När jag kom hem lagade jag lite lunch till mig och Wille.

Aja, ska lägga mig och läsa lite nu.
Ha en bra dag!

/Ronja

Home sweet home!

Äntligen hemma!

Det känns verkligen som att jag har vart borta i evigheter, men nu äntligen är jag hemma igen. Det va en mysig vecka men jag var ganska trött hela tiden eftersom att jag inte är van att göra speciellt mycket på dagarna men nu var de att gå upp klockan 10 och sen vara aktiv hela dagarna, snacka om helvändning!
Vi va på Fårö, östra Gotland, innanför murarna i visby, badade på tofta strand, käkade sjukt god pizza och va på glasskiosken där det finns 140 glassorter. På måndagen va vi även på medeltidamarknaden och då hade vi medeltidskläder på oss.
Båten gick 00.50 från Visby och vi va hemma i Bålsta halv 6 på morgonen.

Fick precis veta att det är träning idag också. Får se om jag orkar träna nåt men jag tänker iaf gå ner eftersom det kommer vara massa snack om terminen och sen är det ju kul att träffa alla igen.

Aja, ha en bra dag!
Puss /Ronja


Jag i medeltidsklänning.... kan inte direkt säga att den klär mig.. eller? ;)

Gotland todaay

Tänkte bara slänga in ett kort inlägg så här innan jag åker. Har inte ens packat klart än och vi åker om typ 1½ timme:S Det kommer inte bli någon uppdatering under veckan men ja de kanske in förstår.? Men kan iaf berätta nu lite.. Vi ska bo i Visby och en dag ska vi gå i medeltidakläder (det är ju ändå medeltidsveckan...), sen kommer vi antagligen campa en eller två dagar också (annars bor vi i Mårtens farmors lägenhet). Hoppas bara att väderprognosen ändrar sig för nu ser det ut som att det kommer vara mest regn...:/

Nej, nu måste jag packa klart och plocka undan lite på rummet. Ha en superbra vecka!

Lite pics från förra gången jag var på Gotland.. Alltså 2005


Hahahahahahahaha sista bilden alltså! xD

Puss /Ronja

Lovekiller

Hejhej!

Usch vad jag avskyr att packa! Det är verkligen det värsta jag vet! Men det måste göras, tyvär. Har iaf börjat nu. Har även hunnit sitta ute på balkongen en stund och målat om naglarna. Det blev typ halvgenomskinligt med lite rosa skimmer den här gången, enkelt och fint ;)
Ska fortsätta packa nu.. Ha en bra dag!

/Ronja

Tror inte mina ögon!

Tror seriöst inte mina ögon! Det har vart sol hela dagen! Såklart är det bra men hallå, det har inte vart solit på typ 2 veckor.. Satt ute i solen i typ 2 timmar och kan säga att jag behövde lite D-vitamin (visst är det det man får av solen..?:O ) Ska alldeles strax börja lägga fram kläder som jag ska ha nästa vecka. Orkar inte! Men det måste göras. :/ Nej nu tappade jag den glada känslan jag hade alldeles nyss.. Typiskt!

Aja, later!
/Ronja

Det skadar inte ögat att se saker från den ljusa sidan

TJenareee!

Sovit gott? Själv har jag haft mardrömmar.... Asså jag fattar inte, jag har inte haft mardrömmar på flera år sen nu har jag haft samma dröm typ 3 nätter. Och det som är mest läskigt är att den kommer när jag sover själv. Så innan jag sov hos Nattha hade jag drömt den 2 gånger, men sen sov jag där sen natten efter sov jag hos Emelie men då blev det inte heller något, men inatt när jag sov själv igen drömde jag.. Och det är liksom samma dröm som fortsätter, där den slutade förra natten börjar den nästa.. USCH det här är inte kul! Vaknade iaf vid halv 10 men var inte redo att vakna då så somnade om och drömde nåt annat där några från mardrömmen va med + att den andra var riktikt äcklig för småbarn blev överkörda... Ah aaså seriöst ni vill inte veta!! :S

Nej nu ska jag sluta prata om det.. Vad ska ni göra idag? Själv ska jag packa -.- Åker ju till Gotland på lördag och är borta en vecka. Blir väl kul antar jag.

Ha en bra dag iaf.
/Ronja


Nya pics...

Heeeeej!

Har ni haft en bra dag? Det har iaf jag. Jag och Emelie bakade kladdkaka och sen kollade vi på Step up och sen gick vi ut och la oss på studsmattan i solen, nej jag skämtar inte, solen va faktiskt framme! Sen gick vi in och spelade ett spel som jag inte kommer ihåg vad det heter. Sen gick vi hem till mig och fixade oss lite för att sen cykla till torresta till bryggan där och ta lite kort, myys! Va där 1½ timme kanske sen cyklade vi hem och nu sitter jag här i min ensamhet... Helt slut efter allt cyklande.. haha!

Nej ska gå och tvätta bort sminket sen kolla på tv.

Puss /Ronja


Emelie Alenxandra Eklund, du är underbar!

Love hangover

Godermogron! ;)

Igår gick jag och Emelie på en promenad men det började regna när vi va ty vid V-ängen... haha, så vi gck hem till henne och kollade på tv. Sen blev det så att jag sov här. 
Vi vaknade typ 12 men har typ bara hunnit käka frukost. Nu sitter vi och kollar på The X effect på MTV, så jäkla dåligt program så man bara måste kolla, haha! Vi ska nog bara ta det lugnt idag och kolla på film och kanske baka något eftersom att det ändå regnar..
Nu ska jag vara lite social här. Ha en bra dag!

Puss /Ronja


I have to tell you that, I can´t live without you!

Heejhej!

Nu är jag hemma igen. Har vart det ett tag men ah.. Har käkat lite mat och duschat och nu har Emelie precis kommit så ska väl snart hitta på nåt med henne.

Har inte så mkt att säga så avslutar här..
Ha en bra kväll!

/Ronja

@ Natthas place

Heejhej!

Medans Nattha är i duschen passar jag på att blogga. Vi gjorde inte så mkt igår. Va med Maddis, gick till Lukas, hämtade grejer hos mig, cyklade till chell och köpte lite kakor och sen kollade vi (jag och Nattha) på film. Det blev The last Song, sen Starstruck sen Bring it On - Again. Somnade kanske halv 5? Vaknade typ 12 av att det va sjukt varmt! Sen har vi inte gjort något, käkat lite frukost och typ surfat runt. Vet inte vad som händer idag. Skulle va kul att hinna träffa Emelie för för sen kommer vi inte kunna va förns nästa måndag eftersom att jag åker till Gotland...:/ Får se hur det blir med det.

Nu ska jag klä på mig..

Puss /Ronja


Mot Nattha

Hem ljuva hem!

Eller nåt i den stilen. Jag känner mig ju så hemma där uppe också så jag skulle lika gärna kunna säga "hem ljuva hem" där också...
AJa, är hemma nu iaf. Ska snart till Nattha men tänkte bara blogga lite först så ni vet att jag lever. Vi ska nog bara kolla på film och ta det lugnt och snacka om saker som hänt under veckan.

Orkar inte skriva mer så lägger ut lite bilder på mig och Tess ist.







Jag Älskar dig Therese Marklund!

Vill ni gå till Tessans blogg..? Klicka här!

RSS 2.0