Tävling imorrn!:D

Hejhej!

Var tvungen att gå upp klockan 8 (!!!) idag för att vi skulle dela ut reklamblad med gympan. Vi var 8 st som spred ut oss i hela mansängen området, så sprang vi där i typ 1½ timme upp och ner för trapporna och la reklamblad i brevlådorna. Snacka om träningsvärk! haha nej men nu känns de inte så mkt, men när man sprang där så var det riktigt jobbigt! Efter det så var jag i centrum med Amanda, Sandra och Nattha men efter en stund skulle Nattha till tåget. Vi gick upp på Lindex där amanda köpte lite, sen gick vi till BCJF:s gympa hall där pojkar 95 i Valhall spelade. Dom förlorade med typ 9-4 eller nåt sånt. Sen skulle Sandra hem så jag och Amanda gick tillbaka till centrum och fick ballonger. Efter ett tag märkte vi att det var helium i så vi knöt upp dom och Amanda andades in heliumet och fy tusan va kul de lät! hahahahaha!! Vi mötte även Bella och Evvan, mycket kul eftersom man inte träffar dom så mkt..
Aja, sen hände de typ inte så mkt innan mamma kom vid halv 3. DÅ åkte vi och hämtade lite pant hos en kompis sen fick jag och William dela på pengarna. Vi fick 80 kr var!:D Köpte lie godis för de!

Just nu sitter jag och väntar på mat! Blir tacopaj. MUMMS! Sen blire att tjocka med godis. Aja, ha en bra kväll! Och GLÖM INTE ATT SLÄCKA LAMPORNA och STÄNGA AV TV:n!!! Det är ju Earth Hour från 21.30 till 22.30 eller nåt sånt!;)
/R
Amandaaaa!:D<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0